Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
612 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 612 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki Riaki έγραψε:Μπραβο ρε κοριτσια μας δειτε ιδιες Very Happy Smile Very Happy Smile
Γιατι εγω η καημενη δεν ξερω τι να κανω επειδη θα ειναι με το γαμο μαζι εγω πελαγωσει! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αχ μια από τα ίδια μάλλον!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:Δεσποινάκι, μπράβο που το άνοιξες το θέμα

Thanks πουλάκι μου!
Καλύτερα να τα έχουμε όλα εδώ μαζεμένα γιατί μετά θα ψάχνουμε και δεν θα βρίσκουμε τίποτα!

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο για προσκληση σας αρεσει?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Με βλέπω να επιστρέφω στην ιδέα της φράουλας!!

http://www.ambalaz.gr/kordeles-kordonia-kordeles-karoylia-sxedioy-kordela-fraoyla-syrma-40mm-920m-p-422.html

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
despoinaki ωραιες φραουλοιδεες εχει κ εδω
http://www.karaspartyideas.com/search/label/strawberry%20soiree

KAD

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ , ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KAD έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ , ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.

καλησπερα kad!!εγω προκειαι να βαφτισω το γιο μου το καλοκαιρι και λεω να εχω θαλασσινο θεμα,εχω πολλες ιδεες απλα δεν ξερω πως να στολισω την εκκλησια.εσυ τι λες?εχεις καποια προταση? Very Happy

KAD

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xristinaf ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΦΙΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΤΕΣ) .ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ Η ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤ ΚΟΥΤΙ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΙΡΑΤΕΣ - ΑΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΥΧΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΤΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΕΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΝΑΥΤΑΚΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ .ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΩ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ.ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΙΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς kad λέμε για φράουλα τελικά! Τι προτείνεις?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι ωραια πραγματα ειναι αυτα!!!γιατι δεν σας ανακαλυψα νωριτερα?πριν βαφτισω την μικρη?
πολυ ωραια ιδεα το μπισκοτολουκουμο.ειναι κατι που το κανεις και μονη σου,ειναι πανευκολο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω θα φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μονη μου πηρα υλικα απο την adorex.gr και θα κανω ενα φιογκο που στη μεση θα εχει πεταλουδα (το θεμα μας) ειναι διχτυ και θα τις κανω διχρωμες ασπρο-ροζ... στο ασπρο διχτυ θα βαλω ροζ πεταλουδα και στο ροζ ασπρη πεταλουδα αυτη ετοιμη ειχε περιπου 1.70 και εμενα θα μου βγει 0.80 λεπτα και μιλαμε χορταινει το ματι σου..μονο παιδικες δεν εχω βρει ακομη...οσο για τα γλυκα θα φτιαξω cupcakes ..κεκακι μεσα σε φορμα και απο πανω ζαχαροπαστα με σχεδιο πεταλουδας που πηραμε απο το etsy με την κουμπαρα μου (θα με βοηθησει) κι αυτα σε διχρωμια ασπρη ζαχαροπαστα με ροζ πεταλουδα και ροζ ζαχαροπαστα με ασπρη πεταλουδα... θα τα τυλιξω με ζελατινα και κορδελα και θα βαλω ενα αυτοκολλητο με το ονομα της μικρης...ανυπομονω να ξεκινησω... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 2 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Πολύ όμορφη σύνθεση με λουλούδια και κεριά που μπορεί να τοποθετηθεί και σε ποτήρι. Ψεύτικα λουλούδια μέσα σε νερό και κερί που επιπλέει. Μπορούν να τοποθετηθούν 2 ή 3 μαζί στη σειρά σε μακρόστενο τραπέζι ή 3 μαζί σε νοητό τρίγωνο σε ροτόντα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καταπληκτική ιδέα με αναποδογυρισμένα κολωνάτα ποτήρια κρασιού και άλλα: λουλουδάκι κάτω, κεράκι πάνω.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Υπέροχη ιδέα για topiary με καραμελίτσες: μπάλα από φελιζόλ (ή τυλιγμένες εφημερίδες) και καραμελίτσες κολλημένες πάνω. Όλο μαζί σε ξυλάκι καρφωμένο σε γλαστράκι. Πολύ πολύ ωραία ιδέα!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορούμε να πάρουμε σακουλίτσες και πάνω να βάλουμε αυτοκόλλητο με το όνομα του παιδιού και την ημερόμηνία της βάπτισής του - και το θέμα βέβαια - και να βάλουμε μέσα κάποιο δωράκι για τα παιδιά της παρέας! Αν βάζαμε και μερικές κορδελίτσες πάνω ακόμα καλύτερα!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Despoinaki"]http://www.vaptisishop.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=399&Itemid=56[/quote

ωραιο αυτό! εμας θα μας ζωγραφισει σε καμβα ο θειος μας το ονομα μας με πεταλουδιτσες και θα το εχουμε σε καβαλετο!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πατρόν για κατούκια, ετικέτες...

http://picasaweb.google.com/gipsy71/EtiquetasYCajitas

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:κοριτσια εγω θα φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μονη μου πηρα υλικα απο την adorex.gr και θα κανω ενα φιογκο που στη μεση θα εχει πεταλουδα (το θεμα μας) ειναι διχτυ και θα τις κανω διχρωμες ασπρο-ροζ... στο ασπρο διχτυ θα βαλω ροζ πεταλουδα και στο ροζ ασπρη πεταλουδα αυτη ετοιμη ειχε περιπου 1.70 και εμενα θα μου βγει 0.80 λεπτα και μιλαμε χορταινει το ματι σου..μονο παιδικες δεν εχω βρει ακομη...οσο για τα γλυκα θα φτιαξω cupcakes ..κεκακι μεσα σε φορμα και απο πανω ζαχαροπαστα με σχεδιο πεταλουδας που πηραμε απο το etsy με την κουμπαρα μου (θα με βοηθησει) κι αυτα σε διχρωμια ασπρη ζαχαροπαστα με ροζ πεταλουδα και ροζ ζαχαροπαστα με ασπρη πεταλουδα... θα τα τυλιξω με ζελατινα και κορδελα και θα βαλω ενα αυτοκολλητο με το ονομα της μικρης...ανυπομονω να ξεκινησω... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 2 654316

μαμα κατερινα,κ εγω θα βαφτισω το γιο μου φετος το καλοκαιρι και θελω πολυ να φτιαξω cupcakes αλλα με αγχωνει πολυ.πεςοτι τα φτιαχνω και τα πετυχαινω και ολα καλα.αν τα βαλω σε ναυλακι με κορδελιτσα και τα δεσω,ποσες μερες κρατανε?δεν θα μπαγιατεψουν?γιατι σιγουρα δεν γινεται να τα αφησουμε τελευταια στιγμη.πρεπει τουλαχιστον να ειναι ετοιμα δυο μερες πριν.την προηγουμενη σιγουρα θα τρεχω για λεπτομερειες της τελευταιας στιγμης, και την ημερα της βαφτισης μονο κωμμωτηριο και για νυχια να πας,παει η μερα.θελω πολυ να τα φτιαξω γιατι ειναι πολυ ακριβα να τα αγορασεις.πλιζ θελω τα φωτα σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kad πολυ ωραιες οι ιδεες σου,απλα λεω να μη βαλω πειρατες,λεω να επικρατησει σαν θεμα,το καραβι και το κοχυλι και οι αστεριες!!! I love you

KAD

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
XRISTINAF ΩΡΑΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΥΧΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KAD έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
XRISTINAF ΩΡΑΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΥΧΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
καιεγω το σκεφτομουν,αλλα να σου πω οτι δεν ξρεω ποια κολλα να χρησιμοποιησω!!!! Very Happy Very Happy εχω ακουσει κολλα σιλικονης οτι χρησιμοποιουν.ισχυει??για πες εσυ που το εχεις ξανακανει!!!

KAD

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
XRISTINAF ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΥΧΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣ ΚΑΙΕΙ ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΟΛΗΣΕΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΦΑΣΜΑ Π.Χ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΥΧΤΙ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Η ΒΙΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΤΗ .ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΑΖΑ ΑΣΠΡΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaf έγραψε:
mama katerina έγραψε:κοριτσια εγω θα φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μονη μου πηρα υλικα απο την adorex.gr και θα κανω ενα φιογκο που στη μεση θα εχει πεταλουδα (το θεμα μας) ειναι διχτυ και θα τις κανω διχρωμες ασπρο-ροζ... στο ασπρο διχτυ θα βαλω ροζ πεταλουδα και στο ροζ ασπρη πεταλουδα αυτη ετοιμη ειχε περιπου 1.70 και εμενα θα μου βγει 0.80 λεπτα και μιλαμε χορταινει το ματι σου..μονο παιδικες δεν εχω βρει ακομη...οσο για τα γλυκα θα φτιαξω cupcakes ..κεκακι μεσα σε φορμα και απο πανω ζαχαροπαστα με σχεδιο πεταλουδας που πηραμε απο το etsy με την κουμπαρα μου (θα με βοηθησει) κι αυτα σε διχρωμια ασπρη ζαχαροπαστα με ροζ πεταλουδα και ροζ ζαχαροπαστα με ασπρη πεταλουδα... θα τα τυλιξω με ζελατινα και κορδελα και θα βαλω ενα αυτοκολλητο με το ονομα της μικρης...ανυπομονω να ξεκινησω... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 2 654316

μαμα κατερινα,κ εγω θα βαφτισω το γιο μου φετος το καλοκαιρι και θελω πολυ να φτιαξω cupcakes αλλα με αγχωνει πολυ.πεςοτι τα φτιαχνω και τα πετυχαινω και ολα καλα.αν τα βαλω σε ναυλακι με κορδελιτσα και τα δεσω,ποσες μερες κρατανε?δεν θα μπαγιατεψουν?γιατι σιγουρα δεν γινεται να τα αφησουμε τελευταια στιγμη.πρεπει τουλαχιστον να ειναι ετοιμα δυο μερες πριν.την προηγουμενη σιγουρα θα τρεχω για λεπτομερειες της τελευταιας στιγμης, και την ημερα της βαφτισης μονο κωμμωτηριο και για νυχια να πας,παει η μερα.θελω πολυ να τα φτιαξω γιατι ειναι πολυ ακριβα να τα αγορασεις.πλιζ θελω τα φωτα σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

για σου χριστινα μου και με το καλο η βαφτιση! εγω θα τα φτιαξω 2 μερες νωριτερα και θα τα βαλω στο ψυγειο... κεικ ειναι δεν νομιζω να μπαγιαταψει τοσο γρηγορα! σαμπως αυτοι που τα φτιαχνουν αυτα την ιδια μερα τα φτιαχνουν? γι'αυτο ομως το λογο θα φτιαξω απο τωρα δοκιμαστικα και θα τα βαλω στο ψυγειο να δω πως θα ειναι μετα και θα σου πω.. αν δω οτι δεν τα καταφερνω και ειναι χαλια τοτε θα παρω σοκολατες για γλυκο και τελος Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις