Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 17]

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KAD έγραψε:XRISTINAF ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΥΧΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣ ΚΑΙΕΙ ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΟΛΗΣΕΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΦΑΣΜΑ Π.Χ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΥΧΤΙ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Η ΒΙΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΤΗ .ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΑΖΑ ΑΣΠΡΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

ξερεις ποια κολλα εννοω?αυτη που ειναι παχυρευστη και φαινεται οταν κολλας κατι.δενν ξερω πως να στο εξηγησω!!το εχω παρατηρησει!!εσυ ποια κολλα χρησιμοποιουσες η δεν σου χρειαστηκε σε αυτα που εφτιαχνες?

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
xristinaf έγραψε:
mama katerina έγραψε:κοριτσια εγω θα φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μονη μου πηρα υλικα απο την adorex.gr και θα κανω ενα φιογκο που στη μεση θα εχει πεταλουδα (το θεμα μας) ειναι διχτυ και θα τις κανω διχρωμες ασπρο-ροζ... στο ασπρο διχτυ θα βαλω ροζ πεταλουδα και στο ροζ ασπρη πεταλουδα αυτη ετοιμη ειχε περιπου 1.70 και εμενα θα μου βγει 0.80 λεπτα και μιλαμε χορταινει το ματι σου..μονο παιδικες δεν εχω βρει ακομη...οσο για τα γλυκα θα φτιαξω cupcakes ..κεκακι μεσα σε φορμα και απο πανω ζαχαροπαστα με σχεδιο πεταλουδας που πηραμε απο το etsy με την κουμπαρα μου (θα με βοηθησει) κι αυτα σε διχρωμια ασπρη ζαχαροπαστα με ροζ πεταλουδα και ροζ ζαχαροπαστα με ασπρη πεταλουδα... θα τα τυλιξω με ζελατινα και κορδελα και θα βαλω ενα αυτοκολλητο με το ονομα της μικρης...ανυπομονω να ξεκινησω... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 654316

μαμα κατερινα,κ εγω θα βαφτισω το γιο μου φετος το καλοκαιρι και θελω πολυ να φτιαξω cupcakes αλλα με αγχωνει πολυ.πεςοτι τα φτιαχνω και τα πετυχαινω και ολα καλα.αν τα βαλω σε ναυλακι με κορδελιτσα και τα δεσω,ποσες μερες κρατανε?δεν θα μπαγιατεψουν?γιατι σιγουρα δεν γινεται να τα αφησουμε τελευταια στιγμη.πρεπει τουλαχιστον να ειναι ετοιμα δυο μερες πριν.την προηγουμενη σιγουρα θα τρεχω για λεπτομερειες της τελευταιας στιγμης, και την ημερα της βαφτισης μονο κωμμωτηριο και για νυχια να πας,παει η μερα.θελω πολυ να τα φτιαξω γιατι ειναι πολυ ακριβα να τα αγορασεις.πλιζ θελω τα φωτα σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

για σου χριστινα μου και με το καλο η βαφτιση! εγω θα τα φτιαξω 2 μερες νωριτερα και θα τα βαλω στο ψυγειο... κεικ ειναι δεν νομιζω να μπαγιαταψει τοσο γρηγορα! σαμπως αυτοι που τα φτιαχνουν αυτα την ιδια μερα τα φτιαχνουν? γι'αυτο ομως το λογο θα φτιαξω απο τωρα δοκιμαστικα και θα τα βαλω στο ψυγειο να δω πως θα ειναι μετα και θα σου πω.. αν δω οτι δεν τα καταφερνω και ειναι χαλια τοτε θα παρω σοκολατες για γλυκο και τελος Very Happy
να σου πω και εγω ελεγα να κανω μια δοκιμη και ειδικα στη ζαχαροπαστα που δεν εχω ξανακανει!!!αλλα σκεφτομαι οτι ισως η ζαχαροπαστα σκληρυνει πολυ στο ψυγειο.δεν ξερω εχω μπερδευτει! Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaf έγραψε:
mama katerina έγραψε:
xristinaf έγραψε:
mama katerina έγραψε:κοριτσια εγω θα φτιαξω τις μπομπονιερες των μεγαλων μονη μου πηρα υλικα απο την adorex.gr και θα κανω ενα φιογκο που στη μεση θα εχει πεταλουδα (το θεμα μας) ειναι διχτυ και θα τις κανω διχρωμες ασπρο-ροζ... στο ασπρο διχτυ θα βαλω ροζ πεταλουδα και στο ροζ ασπρη πεταλουδα αυτη ετοιμη ειχε περιπου 1.70 και εμενα θα μου βγει 0.80 λεπτα και μιλαμε χορταινει το ματι σου..μονο παιδικες δεν εχω βρει ακομη...οσο για τα γλυκα θα φτιαξω cupcakes ..κεκακι μεσα σε φορμα και απο πανω ζαχαροπαστα με σχεδιο πεταλουδας που πηραμε απο το etsy με την κουμπαρα μου (θα με βοηθησει) κι αυτα σε διχρωμια ασπρη ζαχαροπαστα με ροζ πεταλουδα και ροζ ζαχαροπαστα με ασπρη πεταλουδα... θα τα τυλιξω με ζελατινα και κορδελα και θα βαλω ενα αυτοκολλητο με το ονομα της μικρης...ανυπομονω να ξεκινησω... Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 654316

μαμα κατερινα,κ εγω θα βαφτισω το γιο μου φετος το καλοκαιρι και θελω πολυ να φτιαξω cupcakes αλλα με αγχωνει πολυ.πεςοτι τα φτιαχνω και τα πετυχαινω και ολα καλα.αν τα βαλω σε ναυλακι με κορδελιτσα και τα δεσω,ποσες μερες κρατανε?δεν θα μπαγιατεψουν?γιατι σιγουρα δεν γινεται να τα αφησουμε τελευταια στιγμη.πρεπει τουλαχιστον να ειναι ετοιμα δυο μερες πριν.την προηγουμενη σιγουρα θα τρεχω για λεπτομερειες της τελευταιας στιγμης, και την ημερα της βαφτισης μονο κωμμωτηριο και για νυχια να πας,παει η μερα.θελω πολυ να τα φτιαξω γιατι ειναι πολυ ακριβα να τα αγορασεις.πλιζ θελω τα φωτα σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

για σου χριστινα μου και με το καλο η βαφτιση! εγω θα τα φτιαξω 2 μερες νωριτερα και θα τα βαλω στο ψυγειο... κεικ ειναι δεν νομιζω να μπαγιαταψει τοσο γρηγορα! σαμπως αυτοι που τα φτιαχνουν αυτα την ιδια μερα τα φτιαχνουν? γι'αυτο ομως το λογο θα φτιαξω απο τωρα δοκιμαστικα και θα τα βαλω στο ψυγειο να δω πως θα ειναι μετα και θα σου πω.. αν δω οτι δεν τα καταφερνω και ειναι χαλια τοτε θα παρω σοκολατες για γλυκο και τελος Very Happy
να σου πω και εγω ελεγα να κανω μια δοκιμη και ειδικα στη ζαχαροπαστα που δεν εχω ξανακανει!!!αλλα σκεφτομαι οτι ισως η ζαχαροπαστα σκληρυνει πολυ στο ψυγειο.δεν ξερω εχω μπερδευτει! Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 215994

βαλε λιγο παραπανω βουτυρο για να γινει πιο μαλακη..εχεις δικιο γιαυτο και θελει δοκιμη...θα σε ενημερωσω παντως Smile

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω μαμα κατερινα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
α ξερεις και τι αλλο σκεφτηκα?αν τα καπκεικσ τελικα μπαγιατεψουν δεν ειναι καλη ιδεα και τα μπισκοτακια με ζαχαροπαστα απο πανω?ξερεις με κουπ πατ σε οτι σχημα θες?πιστευω οτι ισως μπαγιατεψουν πιο δυσκολα απο τα κεκακια.!!!! Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaf έγραψε:α ξερεις και τι αλλο σκεφτηκα?αν τα καπκεικσ τελικα μπαγιατεψουν δεν ειναι καλη ιδεα και τα μπισκοτακια με ζαχαροπαστα απο πανω?ξερεις με κουπ πατ σε οτι σχημα θες?πιστευω οτι ισως μπαγιατεψουν πιο δυσκολα απο τα κεκακια.!!!! Very Happy

Kαι εγώ αυτό πιστεύω κορίτσια!
Τα μπισκοτάκια θα είναι πιο εύκολο να γίνουν!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεσποινακι,μηπως ξερεις που μπορω να βρω κουπ πατ σε σχημα καραβι?σε περιπτωση που κανω μπισκοτα?σε βλεπω πολυ ψαγμενη!
Smile

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δύο βασικά συνταγές για ζαχαρόπαστα υπάρχουν: αυτή με τα marshamallows (εννοείται να είναι τα λευκά, όχι χρωματιστά!) που είναι και η πιο εύκολη και αυτή με τη γλυκερίνη.

Συνταγή για τη ζαχαρόπαστα marshmallows

250 gr marshmallows
2 κ.σ. νερό
700-800γρ Αχνη κοσκινισμένη
Λίγο βούτυρο

Βάζουμε σε μπώλ τα marshmallows με το νερό και τα ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2΄περίπου να λειώσουν . Ανακατεύουμε με σπάτουλα να γίνει σαν γλάσο .Προσθέτουμε χρώμα αν θέλουμε και ρίχνουμε τμηματικά την άχνη . Βάζουμε λίγο βούτυρο στο μπάγκο μας και αρχίζουμε να ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη και να μη κολλάει . Τη καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη αν δεν τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως.

Πώς φτιάχνουμε Ζαχαρόπαστα. (Fondant) Βήμα - Βήμα
Zαχαρόπαστα - Συνταγή Βήμα - Βήμα

Υλικά

800-1000γρ. Αχνη καλής ποιότητος
1/2 της κούπας γλυκόζη
2 κσ βούτυρο φυτικό(30γρ)
1 κσ γλυκερίνη
1/4 της κούπας νερό κρύο
20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
1κ.γ βανίλια (υγρή μορφή)
Εκτέλεση

1-Βάζουμε σ'ενα μπώλ τη μισή άχνη και κάνουμε μια λακούβα στη μέση

2-Βάζουμε σε σιγανή φωτιά ένα κατσαρολάκι με νερό πάνω στο οποίο θα τοποθετήσουμε ενα άλλο σκεύος (μπαιν- μαρί)
3-Βάζουμε μέσα το νερό και τη ζελατίνη . Ανακατεύουμε να διαλυθεί
Προσθέτουμε και τη γλυκόζη.
Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε το βούτυρο τη γλυκερίνη
και το άρωμα βανιλιας,Οταν ομογενοποιηθούν ,

4-Ρίχνουμε το μίγμα στη λακουβίτσα της άχνης και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα με κυκλικές κινήσεις απο μέσα προς τα εξω να αποροφηθεί η άχνη .

5-Τη μεταφέρουμε τότε στο πάγκο μας και ζυμώνουμε με την υπόλοιπη άχνη μέχρι να μην κολλάει στα δάχτυλα και να είναι ελαστική.

6-Είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε.

Μπορούμε επίσης να τη τυλίξουμε σε πλαστική μεμβράνη πολύ καλά και να τη διατηρήσουμε σε ξηρό μέρος για λίγες μέρες. Αν το ψυγείο σας έχει σύστημα no frost μπορείτε να τη βάλετε για περισσότερες μέρες αρκεί να τη φέρετε σε θερμοκρασία δωματίου όταν θελήσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Και βέβαια θέλει καλό ζύμωμα πρίν την ανοίξουμε με τον πλάστη.

Μερικά μυστικά

-Για να ανοίξετε τη ζαχαρόπαστα χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα πλάστη απο σιλικόνη.
-Πασπαλίστε με πολύ λίγη άχνη ή κορν φλάουρ την επιφάνεια του πάγκου σας . Αν βάλετε πολύ θα αφαιρέσει υγρασία απο τη ζαχαρόπαστα με αποτέλεσμα όταν τη βάλετε στη τούρτα να κάνει ρωγμές
-Αν δέν έχει ελαστικότητα αλείψτε τα χέρια σας ή τον πάγκο με λίγο βούτυρο
-Γλυκερίνη θα βρείτε στα Φαρμακεία της Ecofarm ή άν μπορείτε να βρείτε τηςWilton
-Για να χρωματίσετε τη ζαχαρόπαστα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε χρώματα σε πάστα για να μην επηρεάσει την πυκνότητα της ζαχαρόπαστας ειδικά άν θέλετε να βγάλετε έντονο χρώμα. Θα τα βρείτε στην Ευριπίδου στα μαγαζιά με είδη Ζαχαροπλαστικής ή όπου αλλού υπάρχουν προϊόντα Wilton
Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε και υγρά χρώματα που θα βρείτε στο κατάστημα του Παρλιάρου.

-Βάζετε λίγη ποσότητα με την άκρη ενος μαχαιριού ή λίγες σταγόνες υγρού στη ζαχαρόπαστα και την ζυμώνετε καλά να ομογενοποιηθεί.
Τα χρώματα σε σκόνη τα χρησιμοποιήτε μόνο σε κατασκευές για να δώσετε λάμψη . ( λουλούδια.ή φιγούρες) Τα περνάτε με πινέλο ζωγραφικής
-Προϊόντα και εργαλεία Ζαχαρόπαστας θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και μπορείτε να παραγγείλετε απο Αγγλικά Sites όπως το Cake craft World με 10 Ευρώ περίπου για μεταφορικά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.vefashousesamos.gr/?item=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80-%CF%80%CE%B1%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CE%BD

Εδώ υπάρχουν φορμάκια φραουλίτσες!
Ψάχνω και για καραβάκι...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaf έγραψε:δεσποινακι,μηπως ξερεις που μπορω να βρω κουπ πατ σε σχημα καραβι?σε περιπτωση που κανω μπισκοτα?σε βλεπω πολυ ψαγμενη!
Smile

Ακόμα δεν βρήκα τίποτα
αλλά αυτό το καραβάκι έχει σχετικά εύκολο σχηματάκι!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να κουκουβάγιες και για εσένα Ηλιάνα μου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες και αυτό το σχεδιάκι xristinaf!

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για την κοπελα που εψαχνε καραβακι
http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/Transportation-Cookie-Cutters.html

εχω ψωνισει απο κει, μια χαρα σαιτ ειναι!!

KAD

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xristinaf για την κολλα που με ρωτησεσ εμεισ την ειχαμε χρειαστει για να κολησουμε σε μπαλες απο φελιζολ ΜΑΡΣ ΜΕΛΟΟΥΖ για να φτιαξουμε δεντρακια απο κανελλα ειχαμε βρει απο ενα καταστημα με ειδη ζωγραφικης και χειροτεχνιας βενζινοκολα .δυστηχως δεν θυμαμαι τη μαρκα ητανε αν ομωσ πασ σε εανα τετοιο καταστημα σιγουρα θα βρεις.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinaf έγραψε:ευχαριστω μαμα κατερινα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472

xristinaf έγραψε:α ξερεις και τι αλλο σκεφτηκα?αν τα καπκεικσ τελικα μπαγιατεψουν δεν ειναι καλη ιδεα και τα μπισκοτακια με ζαχαροπαστα απο πανω?ξερεις με κουπ πατ σε οτι σχημα θες?πιστευω οτι ισως μπαγιατεψουν πιο δυσκολα απο τα κεκακια.!!!! Very Happy

το σκεφτηκα κι εγω το μπισκοτο αλλα το κεικ μου κανει πιο "πλουσιο" για γλυκο βαφτισης ..δεν ξερω αν με καταλαβαινετε

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
xristinaf έγραψε:ευχαριστω μαμα κατερινα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472 Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472

το σκεφτηκα κι εγω το μπισκοτο αλλα το κεικ μου κανει πιο "πλουσιο" για γλυκο βαφτισης ..δεν ξερω αν με καταλαβαινετε

Ναι κι εγω το ιδιο σκεφτομαι! Ωραια τα μπισκοτα λλα θα ηθελα κατι πιο πλουσιο! Τα cupcakes ειναι καλη λυση αλλα σκεφτομαι και για παγωτο μιας και η βαπτιση ειναι 1η Ιουλιου! Και προφιτερολ ειναι ωραια και πλουσια αλλα δεν ειναι δροσερα!

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ… ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ Η ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ…
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ, ΜΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΑΝΤΩΝΙΑ (ANTONIA32) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ…
ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΟΖ-ΛΕΥΚΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ…
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΤΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…
ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elena84 στις Τετ Ιαν 18, 2012 1:04 am, 1 φορά

antonia32

antonia32
ξεχασα να σου πω αν θες το χαρτι στο προσκλητηριο λεωνα στο κοψω κυματιστο για να ειναι πιο παιχνιδιαρικο. να μην ειναι ευθεια κομμενο. εχω ειδικο ψαλιδι.

http://stardustwork.blogspot.com

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ… ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ Η ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ…
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ, ΜΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΑΝΤΩΝΙΑ (ANTONIA32) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ…
ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΟΖ-ΛΕΥΚΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ…
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΤΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…
ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...

ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!! Η Αντωνια κανει πολυ καλη δουλεια εχω δει πολλα απο κοντα!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Πεμ Ιαν 19, 2012 7:39 am, 1 φορά

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Φάση δεν έχει αυτό το κειμενάκι για βάπτιση?

Έλεγα πως τη γλύτωσα, μα άσχημα τα νέα! Βάπτιση μου ετοιμάζουνε
με μπόλικη παρέα. Μου'παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα
όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλά καλά στα ψάλλουνε, σε
γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν.
Δεν ξέρω εσείς αν θά ' ρθετε , εγώ θα έχω φύγει, αυτή την Κυριακή
σαλπάρω για ταξίδι .... Εσείς ελάτε ...την _________και ώρα_____στον
Ιερό Ναό ______________.

αυτο το κείμενο το είχα οταν βάφτιστο γιο μου, πολυ ωραιο δεν ειναι???

οσο για το προσκλητήριο της κορης μου βρήκα ενα σχεδιο στο μαστορα και πήγα σε τυπογραφειο και μου το φτιαξαν εκανα βεβαια καποιες αλλαγες και βγηκε τρομερο αποτελεσμα και μου βγηκε 1 ευρω.
http://www.mymastoras.gr/proionta/vaptisi-handmade
εφτιαξα το δευτερο στη απο τη πρωτη σειρα αυτο με τη κορδελα τη ροζ.
για μπομπονιερες θα τις φτιαξω τελικα μονη μου, βρηκα καποια που μού άρεσε στον αν αγαπας.θα φτιαξω αυτη:
http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/koyti/mpomponiera-baptisis-kardia-swarovski-roz-favor-kit-0
κανονισα σήμερα για τα υλικα θα μου βγει γυρω στα 50 λεπτα. ηθελα να φτιαξω αυτη αλλα με αλλο χρωμα στο κουτι αλλα φοβηθηα το φιογκο. πεστε μου γνωμες πιο θεωρειτε καλυτερο??
http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/koyti/mpomponiera-baptisis-paramana-paidakia-favor-kit. για γλυκα θα φτιαξω μπισκοτα με ζαχαροπαστα.
κοριτσια ομως εχω μια απορεια δεν εχω καλαθια για αν βαλωτις μπομπονιερες και τα μπισκοτα πεστε καμια ιδεα????
ααα και επισης ψαχνω να βρω κουπ πατ πεταλουδα που να βρω???

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία Σ. έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Φάση δεν έχει αυτό το κειμενάκι για βάπτιση?

Έλεγα πως τη γλύτωσα, μα άσχημα τα νέα! Βάπτιση μου ετοιμάζουνε
με μπόλικη παρέα. Μου'παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα
όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλά καλά στα ψάλλουνε, σε
γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν.
Δεν ξέρω εσείς αν θά ' ρθετε , εγώ θα έχω φύγει, αυτή την Κυριακή
σαλπάρω για ταξίδι .... Εσείς ελάτε ...την _________και ώρα_____στον
Ιερό Ναό ______________.

αυτο το κείμενο το είχα οταν βάφτιστο γιο μου, πολυ ωραιο δεν ειναι???

οσο για το προσκλητήριο της κορης μου βρήκα ενα σχεδιο στο μαστορα και πήγα σε τυπογραφειο και μου το φτιαξαν εκανα βεβαια καποιες αλλαγες και βγηκε τρομερο αποτελεσμα και μου βγηκε 1 ευρω.
http://www.mymastoras.gr/proionta/vaptisi-handmade
εφτιαξα το δευτερο στη απο τη πρωτη σειρα αυτο με τη κορδελα τη ροζ.
για μπομπονιερες θα τις φτιαξω τελικα μονη μου, βρηκα καποια που μού άρεσε στον αν αγαπας.θα φτιαξω αυτη:
http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/koyti/mpomponiera-baptisis-kardia-swarovski-roz-favor-kit-0
κανονισα σήμερα για τα υλικα θα μου βγει γυρω στα 50 λεπτα. ηθελα να φτιαξω αυτη αλλα με αλλο χρωμα στο κουτι αλλα φοβηθηα το φιογκο. πεστε μου γνωμες πιο θεωρειτε καλυτερο??
http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/koyti/mpomponiera-baptisis-paramana-paidakia-favor-kit. για γλυκα θα φτιαξω μπισκοτα με ζαχαροπαστα.
κοριτσια ομως εχω μια απορεια δεν εχω καλαθια για αν βαλωτις μπομπονιερες και τα μπισκοτα πεστε καμια ιδεα????
ααα και επισης ψαχνω να βρω κουπ πατ πεταλουδα που να βρω???

εδω πηραμε κουπ πατ πεταλουδες με την κουμπαρα μου!

http://www.etsy.com/transaction/66455850

antonia32

antonia32
Κατερίνακι μου σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια! Οι μανούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 & όχι μόνο... δίνουν ιδέες για την βάπτιση των παιδιών μας...!!! - Σελίδα 3 417472

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πως σας φαινεται η μπομπονιερα μου πεστε μια γνωμη???? σας αρεσει περισσοτερο αυτη με το δερματακι ή η άλλη με την κορδελα και την παραμανα γιατι τωρα που τα βλεπω παλι ειμαι σε σκεψη.

mama katerina ευχαριστω για τη σελιδα που μου εστειλες αλλα λεει θελει 20 μερες για να ερθει και μενα αρχες του μηνα ειναι η βαφτιση. δεν πειραζει αν δεν βρω θα κανω του λουλουδι που εχω.

antonia32

antonia32
αυτη με την παραμανα αλλα με αλλη κορδελα! μου αρεσει πολυ! και αλλη ειναι τελεια αλλα για κοριτσακι ειναι πιο παιχνιδιαρικη η παραμανα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις