Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sad Sad Sad

nena1988

nena1988
Τωρα εγω τι να πω για το συγκεκριμενο θεμα,δεν εχω βιωσει καμια απωλεια απλα ετσι μπηκα για να σας δωσω μια αγκαλια ενα χαμογελο και πολυ θετικη ενεργεια!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου εγω πριν ενα χρονο ακριβως εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι,και ετσι οπως ηρθε ετσι και εφυγε. Απλα ενοιωθα οτι κατουριομουν πολυ, πηγα τουαλετα και πλημμυρισα με αιματα...Ηταν στην αρχη της εγκυμοσυνης και τι δεν ακουσα...πως κανεις ετσι, ποτε προλαβες να δεθεις, νεοι ειστε θα ξαναπροσπαθησετε.... Απλα ημουν τοσο μα τοσο συναισθηματικα ανοιχτη, το θελαμε τοσο πολυ που ενιωσα να χανομαι. Περασα αρκετα ασχημα, και εκλαιγα μονο στην αγκαλια του αντρα μου. Στους αλλους.... Μασκα με ομορφο χαμογελο.

Μετα απο δυο μηνες που συνηλθα και ειπε ο γιατρος οτι μπορουμε να ξαναπροσπαθησουμε πηρα λιγο την κατασταση στα χερια μου. Ολο αυτο το χρονικο διαστημα εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου να το ελεγξω. Γενικα εκανα οοοοολες τις εξετασεις για να αποκλεισω το οτιδηποτε. Δεν ηθελα να το ξαναπερασω. Φοβομουν να το ξαναπερασω.
Αφου ολες οι εξετασεις ηταν καλες, πηρα τα τεστ ωορρηξιας και αρχισα να προγραμματιζω τις γονιμες. Σε τρεις μηνες εμεινα ξανα εγκυος. Οταν ειδα το τεστ, το αγχος μου με αποδιοργανωσε. Τελικα εκανα οτι μου ελεγε ο γιατρος και τωρα πια αυτον τον απριλιο(πρωτα ο θεος!!) θα γεννησω το αντρακι μου.

Κοριτσια μου θα πανε ολα καλα. Οι περισσοτερες το εχουμε περασει τελικα. Το λεω αυτο γιατι απο τις συζητησεις που εκανα με αλλες μανουλες ολες ειχαν να μου πουν τη δικη τους ιστορια.
Μην αφηνετε τα ασχημα συναισθηματα να σας αποδιοργανωνουν. Εμενα με βοηθησε οτι προσπαθησα να ελεγξω οσο μπορουσα την κατασταση και ηρθε ισως πιο ευκολα το αντρακι μου. Ισως και να ηταν θεμα τυχης, δεν ξερω. Απλα με βοηθησε να βγω απο αυτο που βιωνα.
Σας ευχομαι ολοψυχα να κρατατε συντομα τα μωρακια σας στα χερια σας.
Ολα θα πανε καλα, μην το ξεχασετε. Φιλια.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν έχω λόγια με αυτά που διαβάζω No

Μακάρι καμιά γυναίκα να μην περνούσε από τέτοιες καταστάσεις.Πρέπει να είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας κ όχι οι πιο δυστυχισμένες κ αυτές που μας αφήνουν σημαδεμένες...

Ειλικρινά σας θαυμάζω όσες βγήκατε δυνατότερες κ νικήτριες από τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ περνώντας ο καιρός κλαίω λιγότερο αλλά δυστυχώς έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς (η οποία ήταν πολύ μεγάλη)γιατί ακόμα δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν τι έγινε στην περίπτωσή μου.

Θα μου πείτε "κ τι σε νοιάζει κοπελιά"? Με νοιάζει γιατί πιστεύω πως θα βάλω μια άνω τελεία για να μπορέσω να συνεχίσω.Κ θα μειώσω τις πιθανότητες να ξανασυμβεί στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση κ τη θετική ενέργεια όλων σας κ σας εύχομαι τα καλύτερα Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μα είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις, κουκλίτσα!!! Ο προορισμός του ανθρώπου είναι η επιβίωση του είδους του και άρα η αναπαραγωγή!!Όσα λεφτά κι αν έχεις(με καίει το ρημάδι, με καίει αυτό το θέμα!), αν δεν κάνεις οικογένεια δεν μπορείς να τα χαρείς!!
Εγώ ήθελα σαν τρελή να γίνω μάνα....από τα 4 !!!!
Παντρεύτηκα στα 24,5 και έμεινα έγκυος......χεχεχε!!! Παλίνδρομη, Ιασώ, Χειρουργείο, φάρμακα, κατάθλιψη, νεύρα, απομέκρυνση από φίλους και συγγενείς (αυτό είναι το αρνητικό μου, ότι θέλω να τα περνάω όλα μόνη μου!) και απογοήτευση....μα περισσότερη μανία για μωρό!!
Έλεγα στο γιατρό "θέλω μωρό ΧΘΕΣ!".
Κι αφού βρήκαμε τί έχω-θρομβοφιλία-, κι αφού δεν ήθελα να περιμμένω πάνω από 3 μήνες, μου έδωσε κλομιφαίνη και τσουπ! έκανα τις δίδυμες!! Ωραία? Ωραία...
Έλα όμως, που δεν ήθελα 2, αλλά 3 παιδιά....
Και μόλις έγιναν 7 μηνών το πιάσαμε το κουτσούβελο!! Ναι καλά.... ποιός έχασε τη χαρά να τη βρω εγώ;;;;; Ξανά τα ίδια... Με πολλή στεναχώρια ή μάλλον εξαιτίας της έφυγε κι αυτό....
Δεν το βάζουμε, όμως κάτω, εμείς οι Κριοί,ε???
Αύγουστος του 2008 ήταν και αρχές Μάρτη του 2009 λέμε να ξαναπροσπαθήσουμε!! Και ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Νοέμβρη του 2009 γεννήθηκε η μπισκοτίνα μου!!!!!!!!!
Και τώρα έχω 3 τσούπρες να μου ζαλίζουν τα ντέφια!!!!!!
Εννοείται ότι ακόμη σκέφτομαι εκείνες τις μέρες....αποφράδες..... οι χειρότερες της ζωής μου..... δεν θέλω να το ζήσει καμία άλλη....
Ψυχραιμία και καλό γιατρό, για να βρίσκει την αιτία!!! Τίποτα δε γίνεται τυχαία, girls!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariposa

mariposa
αχ κοριτσια αυτα διαβαζω και τελικα περνω και εγω κουραγιο απο ολες σας.Εγω ημουν 9 εβδομαδων οταν το εχασα απο την αρχη ομως ολα ειχαν ξεκινησει στραβα,1 εβδομαδα πισω εβλεπε ο γιατρος μου την κυηση,δεν ειχε εμφυτευτει καλα,αποκολληση και ξανα αποκολληση και με εβαλαν μεσα για αποξεση γιατι καποιος αλλος γιατρος ειχε δει απο τον υπερηχο οτι δεν χτυπαει η καρδια του και λιγο πριν μου κανουν την ναρκωση στο χειρουργειο με υπερηχο βλεπουν οτι ζει!!και ξανα χαρα εγω ομως δεν κρατησε πολυ γιατι μετα απο μια εβδομαδα το εχασα,αποκολληση μεγαλη ξανα και πολλα καφε υγρα ηταν και το τελευταιο πραγμα που με χωρισε απο το εμβρυακι μου.Ποναω και εγω ακομα βρε κοριτσια δεν θα μαθω ποτε τι εφταιξε αλλα παντα θα θυμαμαι τι περασα δεν ξεχνιουνται ολα αυτα ποτε κακα τα ψεματα,απλα προχωραμε μπροστα με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα φτιαξουν τα πραγματα και ισως να ερθει παλι ενα μωρακι(αυτα τα λεω τωρα μετα απο 6 μηνες)γιατι πριν μονο αισιοδοξη δεν ημουν...

Maya

Maya
joannakuba έγραψε:ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ μου.........σας εύχομαι γρήγορα μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....με ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!

το "κουράγιο" και η "υπομονη" ειναι δυο ΑΠΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ Crying or Very sad Crying or Very sad
Τα συναισθήματα ειναι ποικίλα και πονάνε σίγουρα...

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!

Οπως έχω ξαναπεί στην συνονόματη Ιωάννα σε άλλο θεματάκι....σκεφτείτε οτι ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Εγώ διανύω την τρίτη μου εγκυμοσύνη, είμαι στην 20η εβδομάδα....και ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 20μαρτυρικές βδομάδες ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!
1/3 θα κάνω την Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ και ΙΣΩΣΣ τότε ΧΑΡΩ εγκυμοσύνη....αλλιώςςς Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ισως πάω για διακοπή Crying or Very sad
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Υπαρχουν και αλλα χειροτερα.. Το ενα απο τα δυο κοριτσακια που βρισκεται στην κοιλιτσα μου, αργοσβηνει μερα με τη μερα, και εχουν μεινει μονο 8 εβδομαδες για να γεννησω.. δεν ξερω αν θα προλαβουμε. την ακουω καθε μερα να κλωτσαει και μου φαινεται αδυνατο οτι θα τη χασουμε. ειναι δυστυχως θεμα χρονου. Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ειχα μια παλινδρομη παρα ολο αυτο που περναω τωρα τοσους μηνες ως το τελος..

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Maya κορίτσι μου...λυπάμαι πολύ...Θα ρωτήσω κατι χαζό...μα πως είσαι τόσο σίγουρη? Crying or Very sad

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Συγνώμη για την ερώτηση,δεν έπρεπε!!!
Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα!!! I love you

Maya

Maya
Αργυρώ030509 έγραψε:Maya κορίτσι μου...λυπάμαι πολύ...Θα ρωτήσω κατι χαζό...μα πως είσαι τόσο σίγουρη? Crying or Very sad

Μα γιατι ζητας συγνωμη??!?!!!
Η μικρουλα διδυμουλα μας εδω και ενα μηνα εχει πολυ κακη αιματωση και δε μεγαλωνει σχεδον καθολου. Το αμνιακο υγρο συνεχως μειωνεται, εχει ενδομητρια καθυστερηση αναπτυξης, ετσι λεγεται. Ειναι μονο 500 γρ ενω η αδελφουλα της περιπου 1000. Καθε 2 μερες που παμε για υπερηχο ειναι και πιο λιγο το υγρο της, και πιο ασχημη η αιματωση. απλα το παρακολουθουμε στενα για να κανουμε ο,τι μπορουμε για να σωσουμε τουλαχιστον τη μεγαλη.
Θα μου τα επαιρναν και τα δυο αν η μικρη ηταν λιγο μεγαλυτερη και μπορουσε να σωθει σε θερμοκοιτιδα, αλλα με 500 γρ ειναι πολυ δυσκολο.
Κι εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο γιατι την ακουω συνεχεια και τη νιωθω αλλα, τι να γινει, ετσι θελει ο Θεος, εκεινος ξερει.
Τουλαχιστον ας παει το αγγελακι κοντα του και ας μας μεινει ενα υγιες μωρακι κοντα μας, μη μου τις παρει και τις δυο..

spapastamou

spapastamou
Maya έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:Maya κορίτσι μου...λυπάμαι πολύ...Θα ρωτήσω κατι χαζό...μα πως είσαι τόσο σίγουρη? Crying or Very sad

Μα γιατι ζητας συγνωμη??!?!!!
Η μικρουλα διδυμουλα μας εδω και ενα μηνα εχει πολυ κακη αιματωση και δε μεγαλωνει σχεδον καθολου. Το αμνιακο υγρο συνεχως μειωνεται, εχει ενδομητρια καθυστερηση αναπτυξης, ετσι λεγεται. Ειναι μονο 500 γρ ενω η αδελφουλα της περιπου 1000. Καθε 2 μερες που παμε για υπερηχο ειναι και πιο λιγο το υγρο της, και πιο ασχημη η αιματωση. απλα το παρακολουθουμε στενα για να κανουμε ο,τι μπορουμε για να σωσουμε τουλαχιστον τη μεγαλη.
Θα μου τα επαιρναν και τα δυο αν η μικρη ηταν λιγο μεγαλυτερη και μπορουσε να σωθει σε θερμοκοιτιδα, αλλα με 500 γρ ειναι πολυ δυσκολο.
Κι εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο γιατι την ακουω συνεχεια και τη νιωθω αλλα, τι να γινει, ετσι θελει ο Θεος, εκεινος ξερει.
Τουλαχιστον ας παει το αγγελακι κοντα του και ας μας μεινει ενα υγιες μωρακι κοντα μας, μη μου τις παρει και τις δυο..

βρε κοπελα μου εχε πιστη εγω σημερα καπου διαβασα επεζησε μωρακι 275 γρ...συνηθως λενε σωνονται απο 350 και πανω...κι ομως αυτο τα καταφερε...ετσι πιστευω θα τα καταφερουν και οι 2 σου διδυμουλες...!!! Very Happy

olgax

olgax
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
PROSEFXITHIKA TOSO POLI GIA TIS DIDIMOULES SOU OLA THA PANE KALA THA DEIS!!!!!!! Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 417472

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maya μου, τώρα το είδα. Μην χάνεις την ελπίδα σου, κοπέλα μου. Ποτέ δεν ξέρεις. Στο Έλενα έχουν κρατήσει στη ζωή μωρό 560 γρ.!!!! Ναι,ναι. Επίσης όταν ήμουν 31 εβδομάδων ανακαλύψαμε ότι η μικρή ήταν πιθανότατα iugr. Είχε ενδομήτρια υπολειπόμενη ανάπτυξη παρόλο που η κοιλιακή αρτηρία καθως και όλα τα αγγεία και ο πλάκούντας είχαν κανονική ροή. Η κοιλιά της ήταν 4 εβδομάδες μικρότερη από την ηλικία της. Υπήρχε τεράστιος κινδυνος να πεθάνει ενδομητρίως. Τελικά την κράτησα μέχρι 35,6 εβδομάδες. Πήγα με προγραμματισμένη καισαρική για την τρίτη και δευτέρα μου την πήρε επειδή δεν είχε παλμούς. Τελικά μετα από μιάμιση μέρα στα πρόωρα, την πήρα στο δωμάτιο. Είναι μικροκαμωμένο μωράκι σε σχέση με τα αδερφάκια της που είναι ψηλα παιδιά. Στο 20 % της καμπύλης, αλλά κατα τα άλλα υγιής. Εύχομαι να σου πάνε όλα κατ ευχήν.

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Maya μου,ζήτησα συγνώμη γιατί είναι πολύ λεπτό θέμα και νόμιζα οτι ενοχλήθηκες...θέλω να ξέρεις οτι με όλη μου την αγάπη,προσεύχομαι και για τα δύο σου μωράκια!!!Εύχομαι οτι καλύτερο!!! flower flower flower

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειμαι η ιωαννα και στα 17 απο την πρωτη μ σχεση επαθα εξωμητριοσ κυηση κατι που μου εδωσε 30% πιθανοτητα να κανω παιδια αφου εγινε και αφαιρεση σαλπιγγασ ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ και σωματικα και ψυχολογικα.....στα 19 μενω εγκυοσ την κορη μια εγκυμοσυνη που μου εδωσε μεγαλη χαρα αφου ηταν δημιουργημα τησ αγαπησ που εχουμε ο αντρασ μου και εγω ....αποφασιζουμε να ξαναπροσπαθησουμε κανω 2 τεστ θετικα αλλα πολυ αγνα χανω τον παππου μ ,που για μενα ηταν πατερασ μ και χανω το σπορακι μ ...η γυναικολογοσ μου ειπε οτι το απεβαλλε ο οργανισμοσ και οτι ημουν πολυ λιγο εβδομαδων ....αρχχιζουμε να ξαναπροσπαθουμε και μενω εγκυοσ μετα απο ενα χρονο...νιωθω οτι ηθελα να αποβαλλω παω στον γυναικολογο μου λεει δεν ειναι τπτ αλλαζω γυναικολογο και παω ειχα αποκολληση τοτε η μανα μου και η πεθερα μου μ ελεγαν μηπωσ θα ητανν καλυτερα να το ριξω μηπωσ δεν ηταν καλο το εμβρυο εγω με τον αντρα μ αποφασισαμε να κρατησουμε το μωρακι μασ....απο την αποκολληση γυρισε απο τον 4 μηνα ...ΑΠΟ τα UTROGESTAN στα YUTOPAR KAI παει λεγοντασ κανεισ δεν ηρτθε να βοηθησει ολοι οι καλοι συγγενεισ ελεγαν Sadοτι ολοι το εχουν περασει αυτο...). ειχα ενα παιδι που επρεπε να ασχοληθω μαζι του για να μην νιωσει οτι δεν το αγαπαω και ενα παιδι που κυνδηνευα αναπασα στιγμη να το χασω καθε βραδυ εκλαιγα και προσευχομουν οτι να γεννηθει υγιεισ και ας τραβαω οτι τραβαγα...στον 7 μηνα ειχαμε και την μετακομιση δεν ξερω πως τα καταφερα... γεννησα περσυ το μωρακι μου με οξυ τοκετο... το μωρο μ δεν μπορουσε να συνηθησει την ατμοσφαιρα το πρωτο 24 ωρο το εβαλαν στο οξυγονο αλλα μετα πηγαν ολα κατευχην ο θεοσ βοηθησε και ο μικροσ μ ειναι μια χαρα ...υγιησ ...τι αλλο να ζητησω ?

ToucH3D

ToucH3D
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από εμένα,

Δυστυχώς αυτά τα “τυχαία γεγονότα” (εξωμήτριο, παλίνδρομη κτλ) ή όχι, έχουν συμβεί σε πάρα πολλούς γονείς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω ότι σας συμβαίνουν και πονάω μαζί σας έχοντας στο μυαλό μου και τις δικές μου απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο θρήνος είναι δύσκολο να περάσει… αν περάσει. Προσωπικά έχω χάσει τα δύο πρώτα μου παιδιά και ειδικά στο δεύτερο παραλίγο να χάσω και την γυναίκα μου...

Κανείς δεν μπορεί να νοιώσει πόσο δύσκολο είναι το αίσθημα του κενού εκτός αν το έχει ζήσει. Το να οραματίζεσαι την ζωή που θα έχεις μετά από 9 μήνες αναμονής και αυτή να μην έρχεται ποτέ… σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια μετά, γιατί σου πάρθηκε έτσι απότομα το όνειρό σου. Η απώλεια σε συντροφεύει για μια ζωή, γίνεται μέρος της.

Τελικά όμως ήρθε το κοριτσάκι μου, που τώρα είναι 1μιση χρονών και χαίρομαι κάθε στιγμή μαζί της αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τα άλλα δύο έστω και αν τα γνώρισα ως ένα χτύπο καρδιάς. Δεν ξέρω αν αντέχω να κάνω και δεύτερο παιδί, αν και είχαμε μία πολύ καλή εγκυμοσύνη στην μικρή, φοβόμασταν κάθε φορά που πηγαίναμε στον γιατρό για το αν όλα είναι καλά, οπότε δεν ξέρω αν νοιώθω έτοιμος να το ξαναπεράσω.

Συγνώμη αν σας κούρασα, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι σας καταλαβαίνω και λυπάμαι πραγματικά για αυτό που σας συνέβη ή συμβαίνει. Μακάρι κανένας γονιός να μην τα βιώνει αυτά… αλλά μέσα μας πολλές φορές έχουμε δυνάμεις που δεν γνωρίζουμε, αν αυτές οι δυνάμεις συνδυαστούν με του συντρόφου σας τότε θα γίνει λίγο πιο “εύκολο”, μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνες σας σε αυτό...

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ToucH3D έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα,

Δυστυχώς αυτά τα “τυχαία γεγονότα” (εξωμήτριο, παλίνδρομη κτλ) ή όχι, έχουν συμβεί σε πάρα πολλούς γονείς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω ότι σας συμβαίνουν και πονάω μαζί σας έχοντας στο μυαλό μου και τις δικές μου απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο θρήνος είναι δύσκολο να περάσει… αν περάσει. Προσωπικά έχω χάσει τα δύο πρώτα μου παιδιά και ειδικά στο δεύτερο παραλίγο να χάσω και την γυναίκα μου...

Κανείς δεν μπορεί να νοιώσει πόσο δύσκολο είναι το αίσθημα του κενού εκτός αν το έχει ζήσει. Το να οραματίζεσαι την ζωή που θα έχεις μετά από 9 μήνες αναμονής και αυτή να μην έρχεται ποτέ… σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια μετά, γιατί σου πάρθηκε έτσι απότομα το όνειρό σου. Η απώλεια σε συντροφεύει για μια ζωή, γίνεται μέρος της.

Τελικά όμως ήρθε το κοριτσάκι μου, που τώρα είναι 1μιση χρονών και χαίρομαι κάθε στιγμή μαζί της αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τα άλλα δύο έστω και αν τα γνώρισα ως ένα χτύπο καρδιάς. Δεν ξέρω αν αντέχω να κάνω και δεύτερο παιδί, αν και είχαμε μία πολύ καλή εγκυμοσύνη στην μικρή, φοβόμασταν κάθε φορά που πηγαίναμε στον γιατρό για το αν όλα είναι καλά, οπότε δεν ξέρω αν νοιώθω έτοιμος να το ξαναπεράσω.

Συγνώμη αν σας κούρασα, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι σας καταλαβαίνω και λυπάμαι πραγματικά για αυτό που σας συνέβη ή συμβαίνει. Μακάρι κανένας γονιός να μην τα βιώνει αυτά… αλλά μέσα μας πολλές φορές έχουμε δυνάμεις που δεν γνωρίζουμε, αν αυτές οι δυνάμεις συνδυαστούν με του συντρόφου σας τότε θα γίνει λίγο πιο “εύκολο”, μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνες σας σε αυτό...

ευχαριστουμε πολυ !!!ολα συμβαινουν για καποιο λογο...αυτο λεω στον εαυτο μου και προσπαθω να κοιταξω μπροστα....υγεια και αγαπη να στεργιωνει παντα εσενα,την γυναικα σου και το παιδακι σου.... Very Happy

ToucH3D

ToucH3D
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να’ σαι καλά manoulita-fraoulita, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, ότι καλύτερο σου εύχομαι. Smile

blackrose

blackrose
ToucH3D έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα,

Δυστυχώς αυτά τα “τυχαία γεγονότα” (εξωμήτριο, παλίνδρομη κτλ) ή όχι, έχουν συμβεί σε πάρα πολλούς γονείς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω ότι σας συμβαίνουν και πονάω μαζί σας έχοντας στο μυαλό μου και τις δικές μου απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο θρήνος είναι δύσκολο να περάσει… αν περάσει. Προσωπικά έχω χάσει τα δύο πρώτα μου παιδιά και ειδικά στο δεύτερο παραλίγο να χάσω και την γυναίκα μου..

Πραγματικα με αγγιξαν οσα εγραψες.Η τελευταια σου παραγραφος τα λεει ολα.Μακαρι κανενας να μη ζουσε οτι εμεις.Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ευχομαι να ερθει κ αλλο μωρο να φωτισει τις καρδιες σας!

Maya

Maya
olgax έγραψε:PROSEFXITHIKA TOSO POLI GIA TIS DIDIMOULES SOU OLA THA PANE KALA THA DEIS!!!!!!! Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 417472

να εισαι καλα κοπελα μου!

Maya

Maya
Αργυρώ030509 έγραψε:Maya μου,ζήτησα συγνώμη γιατί είναι πολύ λεπτό θέμα και νόμιζα οτι ενοχλήθηκες...θέλω να ξέρεις οτι με όλη μου την αγάπη,προσεύχομαι και για τα δύο σου μωράκια!!!Εύχομαι οτι καλύτερο!!! flower flower flower

Δεν ενοχλουμαι ποτε, εκτος κι αν μου παρεις το φαι μου!! Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 215994 Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 215994 Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 215994

Maya

Maya
mamamatina έγραψε:Maya μου, τώρα το είδα. Μην χάνεις την ελπίδα σου, κοπέλα μου. Ποτέ δεν ξέρεις. Στο Έλενα έχουν κρατήσει στη ζωή μωρό 560 γρ.!!!! Ναι,ναι. Επίσης όταν ήμουν 31 εβδομάδων ανακαλύψαμε ότι η μικρή ήταν πιθανότατα iugr. Είχε ενδομήτρια υπολειπόμενη ανάπτυξη παρόλο που η κοιλιακή αρτηρία καθως και όλα τα αγγεία και ο πλάκούντας είχαν κανονική ροή. Η κοιλιά της ήταν 4 εβδομάδες μικρότερη από την ηλικία της. Υπήρχε τεράστιος κινδυνος να πεθάνει ενδομητρίως. Τελικά την κράτησα μέχρι 35,6 εβδομάδες. Πήγα με προγραμματισμένη καισαρική για την τρίτη και δευτέρα μου την πήρε επειδή δεν είχε παλμούς. Τελικά μετα από μιάμιση μέρα στα πρόωρα, την πήρα στο δωμάτιο. Είναι μικροκαμωμένο μωράκι σε σχέση με τα αδερφάκια της που είναι ψηλα παιδιά. Στο 20 % της καμπύλης, αλλά κατα τα άλλα υγιής. Εύχομαι να σου πάνε όλα κατ ευχήν.

Η ιστορια σου μου δινει πολυ κουραγιο και ελπιδες!!!! Ευχαριστω! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ το εύχομαι για την ζουζούνζ σου! Θα σε έχω πάντα στις προσυχές μου. Η εγκυμοσύνη μου τελείωσε άδοξα...και τώρα τι? - Σελίδα 2 40746

Maya

Maya
Ada έγραψε:Γεια σας μαμάδες κ μέλλουσες μαμάδες Very Happy

Το θέμα αυτό δεν είναι ευχάριστο αλλά είναι αληθινό.Είναι ένα θέμα για εμάς που η εγκυμοσύνη μας τελείωσε άδοξα κ το πώς το αντιμετωπίζουμε, η καθεμία με τον τρόπο της.

Είναι ένα θέμα που μπορούμε να πούμε τον πόνο μας ελεύθερα γιατί μεταξύ μας όλες έχουμε πρήξει τον περίγυρό μας αλλά πάλι νιώθουμε ότι δεν μπορούν να μας καταλάβουν στο 100 τοις 100.

Μπορούμε ν ακούσουμε κ τις δικές σας ιστορίες επιτυχίας μετά από μια κακοτυχία, κάτι που προσωπικά έχω ανάγκη να ακούσω για να δω ότι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσω όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας θα κάνω κι άλλο ποστ για να κάνω την αρχή με τα δικά μου.

Η παλινδρομη κυηση ειναι παντα μια μεγαλη απωλεια. Ειναι ομως κατι προγραμματισμενο απο τη φυση. Πρεπει να σκεφτομαστε οτι το μωρακι αυτο για καποιο λογο δε θα μπορουσε να φτασει ως το τελος, ισως ειχε καποιο προβλημα στα χρωμοσωματα του, και η φυση απο μονη της διορθωνει τα πραγματα. Να σκεφτεστε θετικα, οτι μετα απο μια παλινδρομη, μπορουμε να μεινουμε ξανα εγκυες σε πολυ συντομο διαστημα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις