951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Παρ Ιαν 27, 2012 1:22 pm
lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω δεν εχω φωτο στον υπολογιστη,θα μου την στειλει αυριο η κουμπαρα μου με mail!θα την βαλω αυριο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
lia-ka έγραψε:μαρακι μου με μεγαλη μου χαρα να το ανοιξω,θα στειλω εγκυοσκονη αλλα θα πω και του πατερ(του αντρα μου)να σας βαλει ολες σας τα ονοματα στην θεια λειτουργια!τα μικρα ειναι 3 και 2!evi μου γιατι τοσο νταουν σημερα?
lia-ka έγραψε:eirini.pav σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!οσο για την θερμοκρασια τι να σου πω κοπελα μου!καθε εγκυμοσηνη εχει τα δικα της!εγω ειχα 38 κολπικη και στην μασχαλη 37.2!οταν λες 17 μερα τι εννοεις?
mariabel έγραψε:Ναι, Λιάνα. Και για αυτό είχες αρνητική χοριακή... Τη χοριακή την είχες κάνει χωρίς καθυστέρηση; Πιστεύω ότι πρέπει όλες να περιμένουμε και να μη βιαζόμαστε. Ας περιμένουμε 2,3 μέρες το λιγότερο και μετά να κάνουμε τεστ ή χοριακή, γιατί μπορεί να έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη, όπως στη δική σου περίπτωση.
eirini.pav, γιατί αγχώνεσαι από τώρα; Συνέχισε τις μέρα παρά μέρα και μπορεί το θαυματάκι να γίνει αυτό το μήνα!!! Μη μετράς θερμοκρασία. Αγχώνεσαι περισσότερο με αυτό...
Ας συνεχίσουμε να μιλάμε σήμερα σε αυτό το θεματάκι, αφού είναι μόνο στη σελίδα 48 και όταν πάμε στη 52η συνεχίζουμε στο θέμα που άνοιξες, Λιάνα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης