101 Απ: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ-www.asyouwish.gr Τετ Μάης 09, 2012 9:35 am
efde
Σιωπηλή δύναμη
korina26 έγραψε:thelo kai ego timoula gia tin koufetomixani.
kalispera,eimai neo melos kai tha ithela kai ego timi gia tin koufetomixani.euxaristo.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
korina26 έγραψε:thelo kai ego timoula gia tin koufetomixani.
maripap έγραψε:Θα ήελα να με ενημερώσετε σχετικά με τις κουφετομηχανες. Πόσα κουφετάκια παίρνουν? σε τί τιμή είναι? ενδιαφέρομαι για 20 ροζ και 20 σιελ. Ευχαριστώ
iokar έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ,
ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΟΥΓΕΤΟΜΗΧΑΝΗ & ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?
εγώgoldy213 έγραψε:iokar έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ,
ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΟΥΓΕΤΟΜΗΧΑΝΗ & ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
Kαλημέρα,θα το δεις πάνω δεξιά εκεί που λέει ΜΗΝΥΜΑΤΑ θα λέει Έχεις 1 νέο μήνυμα.Σου στέλνω τώρα
iokar έγραψε:εγώgoldy213 έγραψε:iokar έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ,
Kαλημέρα,θα το δεις πάνω δεξιά εκεί που λέει ΜΗΝΥΜΑΤΑ θα λέει Έχεις 1 νέο μήνυμα.Σου στέλνω τώρα
καλησπέρα,
δεν μου έστειλες κάτι ακόμη ή εγώ δεν το έχω δει?
mpempakos έγραψε:γεια σου, ενδιαφέρομαι για αυτοκινητάκι, πειράτή ή αλογάκι για περίπου 120 κομμάτια. μπορείς να μου πεις τιμή;
enkel έγραψε:Για σας μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τημουλα για την κουφέτο μηχανή και τα σαπουνακια καρδούλα?
amf έγραψε:Βρε κορίτσια, θέλω και εγώ κουφετομηχανή!!!
desT έγραψε:Ενδιαφέρομαι για το σαπουνάκι με τα πατουσάκια σε ροζ.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις πμ με τις τιμές και τους χρόνους παραλαβής;
Ευχαριστώ!
nicole1981 έγραψε:Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τις μπομπονιέρες σαπουνάκια. Μπορώ να μάθω τιμούλα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης