76 Απ: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ-www.asyouwish.gr Τετ Μαρ 07, 2012 7:50 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
τωρα ειδα το σαιτ! τελειο. Σου στελνω και γω για κατι πμ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπέρα σου στέλνω πμevvi έγραψε:μπορεις να μου πεις για τα βατραχακια??? γυρω στα 300-350 τεμαχια
crissy30 έγραψε:Ενδιαφέρομαι για την κουφετομηχανή σε σιέλ, για παιδική μπομπονιέρα στη βάπτιση του γιου μου. Μπορείς να μου πεις τιμή για 26 κομμάτια? ευχαριστώ
καλημέρα σου στέλνω πμkorina26 έγραψε:thelo kai ego timoula gia tin koufetomixani.
γίνεται όπως την θέλει ο καθένας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Σου στέλνω πμ για τα υπόλοιπαcrissy30 έγραψε:Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δε μπορώ ακόμη να στείλω πμ οπότε θα σε ρωτήσω δημόσια πάλι.. Τις κουφετομηχανές φτιάχνεις όπως στη φωτο? με χρωματιστά κουφέτα και τις κορδελίτσες? έχω θέμα βάπτισης τον μικρό πρίγκηπα σε σιελ καρώ, μπορεί να μπει σιελ καρώ κορδέλα, αντί την ριγέ? και με τα αποστολή τι γίνεται? μένω χανιά, πρεπει να έρθει να τα πάρει κάποιος ή τα στέλνεις? έξοδα αποστολής?
καλησπέρα σου στέλνω πμsissi12 έγραψε:καλησπέρα μηπως θα μπορουσα να εχω κι εγω τιμουλες για τα σαπουνακια με το σχέδιο πεταλουδα?
ευχαριστώ
καλησπέρα σου στέλνω πμpana έγραψε:και εγω θελω τιμες για τις κουφετομηχανες και τα σαπουνακια
kata έγραψε:Καλησπέρα. Μπορώ να έχω τιμούλα για το αλογάκι; Περίπου 200 κομμάτια.
mamax έγραψε:καλησπερα εγω βαφτιζω σε 2μηνες θελω τιμη για της κορονες σε γαλαζιο , για τα πατουσακια σε γαλαζιο και της κουφετομηχανες και να μου πεις αν προλαβενεις? αλλα ειμαι θεσσαλονικη
stalitsaaa έγραψε:geia sas... mporw na mathw times g ta sapounakia?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης