26 Απ: αλλαγη παιδιατρου Πεμ Ιαν 26, 2012 12:10 pm
????????
Επισκέπτης
ηρθα..............skilef να το χαιρεσαι το μωρακι σου παντα γερο και δυνατο!τινα where are you?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ktm έγραψε:ηρθα..............skilef να το χαιρεσαι το μωρακι σου παντα γερο και δυνατο!τινα where are you?
arkoudaki έγραψε:παιδίατρο αλλάζεις με συνοπτικές διαδικασίες.εμείς είχαμε την ανηψιά μου το καλοκαίρι στον παιδίατρο(έχουμε τον ίδιο) με 39 πυρετό και μας λέει δόντια!την πάμε σε άλλη κι είχε το παιδί ίωση, ήταν ο λαιμός της γεμάτος άφτρες.ε, από τότε ούτε εγώ ξαναπήγα χωρίς καμία ειδοποίηση. όχι θα κάνουμε τα παιδιά πειραματόζωα! αν παρεξηγηθεί να είναι πιο καλή στη δουλειά της!
didumomama έγραψε:Εμείς αλλάξαμε την πρώτη παιδίατρο επειδή δεν σήκωνε το τηλέφωνο εκτός ωραρίου του γραφείου της.Ζορίστηκε ένα βράδυ η κόρη μου περίπου 6 μηνών τότε και δεν μου απαντούσε καθόλου.Νευρίασα κι εγώ με τις τόσες φορές που με έγραφε και απλά δεν ξαναπήγαμε.Τον δεύτερο θα τον άλλαζα έτσι κι αλλιώς γιατί έκανε μία σοβαρή λάθος διάγνωση στην ίδια κόρη μου, που χρειάστηκε χειρουργείο, αλλά διορίστηκε και έτσι με γλίτωσε από το φτύσιμο και τώρα είμαστε σε άλλη.Θα δείξει.
Δεν χαρίζω σε κανένα τους.Υπάρχουν πολλοί παιδίατροι και αν χρειαστεί θα αλλάξω κι άλλους.Τα παιδιά μου πάνω από όλα.Ούτως ή άλλως δεν είναι με το ΙΚΑ αλλά πληρώνουμε κανονικά την επίσκεψη.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης