1 ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?? Παρ Ιαν 27, 2012 2:50 am
zizi23
Είναι σε καλό δρόμο!
Το επιδομα καισαρικης ειναι κατι extra απο το κυοφοριας λοχειας κ τοκετου??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Ναι κορίτσια υπάρχει και επίδομα καισαρικής αλλά δίνεται μόνο στις γυναίκες που γεννούν σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Εσείς πού θα γεννήσετε?explorerefi έγραψε:Υπάρχει και επίδομα καισαρικής? Πρώτη φορά το ακούω. Μακάρι να υπάρχει΄...
mahimit έγραψε:εγω παντως που εκανα καισαρικη σε δημοσιο νοσοκομειο δεν πηρα τετοιο επιδομα
mariela έγραψε:Κορίτσια εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Θα έπρεπε να το είχα πάρει πιστεύετε? Που να πάρω τηλέφωνο ξέρει καμία?
Carrie έγραψε:Κατέθεσα τα χαρτιά τον νοέμβριο τέλη και το πήρα την Παρασκευή!216Ε για την ακρίβεια!Αναρωτιέμαι πως θα ξοδε΄ψω τέτοιο ποσο!! Το πόσο αργεί έχει να κάνει με το πόσο δουλειά έχει το ΙΚΑ στο οποίο ανήκεις
mariela έγραψε:Carrie έγραψε:Κατέθεσα τα χαρτιά τον νοέμβριο τέλη και το πήρα την Παρασκευή!216Ε για την ακρίβεια!Αναρωτιέμαι πως θα ξοδε΄ψω τέτοιο ποσο!! Το πόσο αργεί έχει να κάνει με το πόσο δουλειά έχει το ΙΚΑ στο οποίο ανήκεις
Στο ΙΚΑ στην Αλεξάνδρας ανήκω εσύ?
Carrie έγραψε:Κατέθεσα τα χαρτιά τον νοέμβριο τέλη και το πήρα την Παρασκευή!216Ε για την ακρίβεια!Αναρωτιέμαι πως θα ξοδε΄ψω τέτοιο ποσο!! Το πόσο αργεί έχει να κάνει με το πόσο δουλειά έχει το ΙΚΑ στο οποίο ανήκεις
mariela έγραψε:Κορίτσια εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Θα έπρεπε να το είχα πάρει πιστεύετε? Που να πάρω τηλέφωνο ξέρει καμία?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης