Εγώ να δεις πόσο γελούσα όταν το 2004 είχαν παντρευτεί !
Παρά λίγο να ευχηθώ στο γάμο τους "να ζήσεις να τον θυμάσε" !!
Τα έχει παίξει ο κόσμος και αυτό γιατί από αντίδραση που είχε ένα δεσμό με ένα παιδί μια χαρά και επειδή δεν την άντεχε στη σχέση (φαντάσου να παντρεύονταν) ,χώρισαν, αυτή μετά είχε πεισμώσει και τα έριχνε σε μεγάλους αλλά σε πολύ μεγάλους γμτ κερατό μου.
Δεν μιλάμε για μια διαφορά άντε το πολύ 15 χρόνια αλλά από 25-30 και πάνω χρόνια διαφορά !
Της μίλησα, της τα ξανάπα,βγήλαμε για φαγητό,για ποτό,για καφέ ,για ...για .....για αλλά για να την πείσω ,μάταια.
Τα έφτιαξε με έναν 60άρη και το 2004 παντρεύτηκαν .Έκαναν και δύο παιδιά, το ένα αγόρι,το άλλο κορίτσι και το αποτέλεσμα τώρα είναι 31 στα 32 και αυτός 68 στα 69.
Θα μου πεις,θα πεθάνει σε λίγα χρόνια ,μετά θα κάνει τη ζωή της αλλά χαράμισε τα καλύτερα της χρόνια για ένα πείσμα.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Εγώ άνθρωπος χαιρέκακος δεν είμαι αλλά όταν ακούω τέτοια λέω και για την γυναίκα και για τον άντρα ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
Και για τον αδελφό μου το ίδιο θα έλεγα ( αν και είμαι μοναχοπαίδι σκατόπαιδο,κακομαθημένο) !
Ακούω φίλες της Γιάννας ή γενικώς ,ο ένας δεν μου αρέσει,ο άλλος μου βρωμάει, ο άλλος είναι χοντρός,ο άλλος είναι αδύνατος, ο άλλος είναι ψηλός, ο άλλος είναι κοντός,ο άλλος φαλακρός, ο άλλος έχει μύτη σαν τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ και τελικά η ουσία ξέρεις ποιά είναι ;
Ότι όλες αυτές έχουν μείνει στο ράφι και είναι κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά και από την άλλη παραπονιούνται απο πάνω γιατί δεν έχουν γκόμενο,σχέση,άντρα,μωρά,οικογένεια. κλπ
Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς τους άντρες τους μαλακοπίτουρες.
Μου λένε κάποιοι φίλοι ελεύθεροι ακόμα,η μία είναι έτσι η άλλη αλλιώς, η άλλη δεν έχει βυζί, η άλλη ειναι χοντρή, η άλλη είναι στέκα, η άλλη είναι βαρεμένη,η άλλη είναι .....
και λεώ εγώ σε όλους , άντρες και γυναίκες :
"ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛλΑΤΩΜΑΤΑ" θΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΟΣ.
ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΟΣ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
Ε, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ - ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !