Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
63 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 63 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 35]

*Patrina*

*Patrina*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια δεν σας εχω διαβασει και δεν εχω ιδεα τι γινεται....εγω εχω να σας πω τα πιο ασχημα νεα...χωρίζω!
Ηρθε σημερα ο πεθερος μου εδω και εγινε χαμος....μεχρι που με εσπρωξε...κι ολα αυτα γιατι αρνηθηκαμε να πληρωσουμε το δικο του χαρατσι!!!!!!!!!!
Και ο αντρας μου δεν εκανε τιποτα απλα με σηκωσε!!!
Μου ειπε οτι ειναι γερος και τρελος και να μην τον παρεξηγω....εχουν γινει πολλα τεεεεεεεεεεελος ομως!!
Επειδη ειναι εδω δεν μπορω να κατσω στο νετ θα βγω...θα γινουμε παλι κ..λος αν με δει να τα γραφω αλλα που να τα πω....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Άμα δε το σηκώσω θα πάρει στη γιαγιά μου κ μάνα της να κράξει (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν κ γίναμε όλοι μπίλιες!!!)

Κ θα αρχίσει η γιαγιά τα "αχ πόσο σ αγαπάει η θεία σου κ πόσο σε σκέφτεται κ σου τηλεφωνεί" κ "αχ μη μαλώνετε είμαι γρια γυναίκα θα με πεθάνετε"

κ δώσε συναισθηματική πίεση κ εκβιασμός!!

Όσο κ να μην θέλω να τα βάζω μέσα μου δεν μπορώ να τις αγνοήσω εντελώς .

Α ναι κ
"τι καλά που θα έχουμε ένα μωράκι στην οικογένεια το 2012" !!!

απλά απαράδεκτη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*Patrina* έγραψε:καλησπερα κοριτσια δεν σας εχω διαβασει και δεν εχω ιδεα τι γινεται....εγω εχω να σας πω τα πιο ασχημα νεα...χωρίζω!
Ηρθε σημερα ο πεθερος μου εδω και εγινε χαμος....μεχρι που με εσπρωξε...κι ολα αυτα γιατι αρνηθηκαμε να πληρωσουμε το δικο του χαρατσι!!!!!!!!!!
Μου ειπε οτι ειναι γερος και τρελος και να μην τον παρεξηγω....εχουν γινει πολλα τεεεεεεεεεεελος ομως!!
Επειδη ειναι εδω δεν μπορω να κατσω στο νετ θα βγω...θα γινουμε παλι κ..λος αν με δει να τα γραφω αλλα που να τα πω....

πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! κουράγιο!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*Patrina* έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Να πω για το πού έχουν καταντήσει τις ανθρώπινες σχέσεις τα οικονομικά προβλήματα?
Ή για τους άνδρες που δεν υπερασπίζονται τις γυναίκες τους?

Χωρίς παρεξήγηση ο πεθερός σου ήταν απαράδεκτος αλλά ο άνδρας σου ακόμα περισσότερο! Τι θα πει γέρος είναι? Άμα ήσουν έγκυος?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patrina δν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει παιχτεί μεταξύ σας και να λες ότι φτάνεις στο σημείο να χωρίσεις αλλά αν ο πεθερός σου ήταν μια φορά απαράδεκτος ο άντρας σου είναι 1000!!!! να μην πει τιποτα???? να τον δικαιολογησει κι απο πανω?? θύμωσα τώρα!!!!!

Αντα εγώ δν έχω υπομονή θα την ειχε παρει ο διαολος την θεια και αν μου ελεγε τετοια και η γιαγια μαλλον θα τα ακουγε κι αυτη!!Ε μα τι κακια ειναι αυτη ρε γμτ!!!?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Patrina δν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει παιχτεί μεταξύ σας και να λες ότι φτάνεις στο σημείο να χωρίσεις αλλά αν ο πεθερός σου ήταν μια φορά απαράδεκτος ο άντρας σου είναι 1000!!!! να μην πει τιποτα???? να τον δικαιολογησει κι απο πανω?? θύμωσα τώρα!!!!!

Αντα εγώ δν έχω υπομονή θα την ειχε παρει ο διαολος την θεια και αν μου ελεγε τετοια και η γιαγια μαλλον θα τα ακουγε κι αυτη!!Ε μα τι κακια ειναι αυτη ρε γμτ!!!?

+μφωνώ απόλυτα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι ρε συ που αναρωτιέμαι,τι της έχω κάνει αυτής της γυναίκας? το φαΐ της έφαγα?

Είχε τα προβλήματά της με τη μάνα μου πριν από 20-30 χρόνια, οκ.

Πάει πέρασε κ ο καιρός κ δεν είμαι η μάνα μου!!!

Κι η γιαγιά είναι για να τ ακούσει αλλά άμα το κάνω ξέρω ότι θα πληγώσω τον πατέρα μου!! Πάει αλυσίδα το πραγματάκι κ δεν μπορώ με τίποτα να στεναχωρήσω τον πατέρα μου!!!Εκτός από τρελή παθολογική αδυναμία που τον έχω, ήταν κ μάνα κ πατέρας μαζί!!

Τι σας λέω κι εγώ μεσημεριάτικα, ας πάω σε έναν ψυχολόγο να τελειώνει η υπόθεση!!! Laughing Laughing Laughing Αχαχαχαχα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχαχ

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοπελιές μου, καλά είστε?

Δεσποινάκι, πολύ πιθανό να είσαι έγκυος!! Smile Smile
Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα απ'την καρδιά μου και να κρατήσεις το μπεμπάκι σου σε 8 μήνες! cheers

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, κουκλίτσες!!!
Δέσποινα, το ήξερα!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316 Θετικότατο είναι το τεστ, κούκλα μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580 Δε χρειάζεται να αγοράσεις άλλο τεστ. Πήγαινε κατευθείαν για χοριακή!! Πόπο, είμαι πολύ χαρούμενη! Άντε και στα δικά μας!!
zoyzoynitsa moy, ελπίζω να είσαι όντως εγγυούλα και να μας το ανακοινώσεις σύντομα και εσύ!
Μαρίνα (rinamar), τι τέλειο!! Διδυμάκια!! Και να είναι το ένα αγόρι και το άλλο κορίτσι!! Τέλειο, ε;;; Αχ, όλα θα πάνε καλά, να το δεις! Αυτό το χρόνο θα γίνεις και εσύ μανούλα!
Έλλη και αγαπη, λογικό είναι να νιώθετε ζήλεια. Και εγώ ζηλεύω (θέλω να πιστεύω ότι είναι καλή ζήλεια) και ας έχω ήδη ένα...
Ελευθερία μου, του έδωσα πολλά φιλάκια! Τώρα τελευταία το έχω παρατραβήξει με τα φιλάκια!! Δώσε και εσύ στο Βιολετάκι σου και πάρε δύναμη από αυτό! Με τον άντρα σου καλύτερα τα πράγματα;
Άντα, τι ωραίο χαμόγελο!!! Μην ανησυχείς! Η μύτη θα ξαναγίνει όπως ήταν! Το είπα και το ξαναλέω!! Η θεία σου είναι για πολύ ξύλο. Απορώ πώς σηκώνεις ακόμα το τηλ... Εγώ θα το άφηνα να χτυπάει...
Patrina, απαράδεκτος ο πεθερός και το ίδιο και ο άντρας σου. Μη μιλάς όμως για χωρισμό... Προσπάθησε να τα βρεις με τον άντρα σου.
Εύη, Lilliput, Ιωάννα και στα υπόλοιπα κορίτσια πολλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουφ! μόλις τελείωσα με μαγείρεμα και δουλειές κα θα κάτσουμε να μασαμπουκιάσουμε τώρα χιχι!!

Πτρίνα μου πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω.. σίγουρα δεν το αφήνεις έτσι κάτι τέτοιο.. ελπίζω να σου ζητήσει συγνώμη ο οπεθερός και να καταλάβει και ο άντρας σου το λάθος του.. εύχομαι να μη χρειαστεί να διαλύσεις το σπίτι σου... Sad Sad

Άντα μου.. το μπαινάκης βγαινάκης το ξέρεις;; αφού λές οτι δε μπορείς να βριστείς και να τσακωθείς παίξτο τρελή.. η τρελοΆντα που λέγαμε;; α, γεια σου κοπέλα μου και να ακούς μόνο όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά..!

Μαράκι μου; ελπίζω να είσαι καλά κουκλίτσα μου! Φιλούρες ζουζουνιστές στον Αντωνάκοοοοοο Very Happy Very Happy ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑΑΑ!!!! ..θα δούμε κάτσε να ξεμπερδεύω με την επέμβαση..!

Καθομαι για φαγητάκι και τα λέμε μετά.....! Very Happy

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ κάθομαι για φαγητάκι!!!

Μαρία ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά πάλι η φωτό είναι από το κινητό κ εχει χάλια ποιότητα Mad Mad

Μαρίνα καλή όρεξη κ μου δωσες ειλικρινά πολύ καλή ιδέα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 262737 την επόμενη φορά θα δει αυτή!!! Twisted Evil Twisted Evil

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια τα λέμε μετά!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Lilliput, γεια σου Μαράκι!

κορίτσια καλή όρεξη!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας mariabel και εύη! flower

kira

kira
Καλησπέρα!!!!!!
Δέσποινα με το καλό!!!Είναι σίγουρο ότι είσαι έγκυος!!!Και τις 2 φορές που ήμουν ήταν έτσι ακριβώς η δεύτερη γραμμή!!!ΚΑΡΑΘΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!
Πατρινιά ηρέμησε και συζητησε το με τον άντρα σου!!Ίσως και αυτός βρίσκεται σε σύγχιση!!!
Άντα δεν ξέρω για μύτη,αλλά από χαμόγελο σκίζεις!!!
Άντε μια μια να παίρνουμε σειρά!!!!Θέλω να μυρισει ο τόπος μπεμπεκίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kι εγώ μόλιες έφαγα και επλινα και τα πιατάκια μου και ξαναήρθα!!
Καλή όρεξη στα κοριτσάκια που τρώνε!!

Καλησπέρα Μαράκι μου!Τι κάνεις? έτσι πρεπει να του δινεις φιλάκια και να ξέρει ανα πάσα στιγμή ότι η μαμά τον αγαπάει!!Δωσε τώρα που μπορείς γιατί αμα μεγαλώσει δν θα σε αφήνει και θα στεναχωριέσαι!! Razz Razz

Κιρα τι τέλειο αυτο που ειπες!!! κι εγώ θελω να μυρίσει μπεμπεκίλα!!ναι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316

kira

kira
Άσε μπουμπού μου!!!!!!ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ!!!!!!!

Για την ώρα μοσχομυρίζει το σπίτι από ένα τ'ελειο κεικ σοκολάτας που έφτιαξα τσακ μπαμ και χωρις μίξερ παρακαλώ!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
Ότι μπορεί ο καθένας!!! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Άσε μπουμπού μου!!!!!!ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ!!!!!!!

Για την ώρα μοσχομυρίζει το σπίτι από ένα τ'ελειο κεικ σοκολάτας που έφτιαξα τσακ μπαμ και χωρις μίξερ παρακαλώ!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
Ότι μπορεί ο καθένας!!! Wink

αυτά είναι!! τρεχουν τα σαλια μου τωρα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Λέω κι εγώ να βάλω να κάνω αυτα τώρα!
http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html
εχω τα υλικά τόσο καιρό και δν αξιώνομαι Laughing Laughing Laughing

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ μόλις φάγαμε κι εμεις.. μάζεψα και τη κουζίνα και τώρα θέλω να πάω να την πέσω αλλα έχει κανονίσει ο αντρούλης να έρθει κόσμος σπίτι.. πφφ δεν είναι οτι δε θέλω αλλα... ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩ... Twisted Evil

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Twisted Evil Twisted Evil να με κολάσετε θέλετε... κεικ σοκολάτας ακούω, μπισκότα βρώμηςςςς ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω κι εγώωωωωωωωωωωωω Twisted Evil Twisted Evil

lia-ka

lia-ka
δεσποινακι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580!χαιρομαι που εφερα γουρι στο θεματακι 8!χιχιχι!ετσι αχνη ηταν και εμενα η γραμμη!την τριτη θα κανω και εγω χοριακη και τον πρωτο υπερυχο!μαρινακι(niramar)ευχομαι ολα να πανε καλα και οχι διδυμα αλλα και τριδυμα να σου ερθουν! Razz Razz  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 654316!μαρακι τι κανεις?ο αντωνακις καλα ειναι?ελπιζω να ειστε καλα!evi καλησπερα!τι κανεις?σου στελνω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472!anda μου τα περαστικουλια μου και πολλες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 35468!ελλη μου μετα εχεις εσυ σειρα,να το ξερεις!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472!patrina μου,τι να σου πω κοπελα μου,εχω ακουσει και δει πολλα χειροτερα απο φιλες μου!δεν πρεπει να γινονται αυτα τα πραγματα,κατσε να τα πεις με τον αντρα σου ηρεμα και να του δειξεις τι πρεπει να κανετε!οι αντρες θελουν καθοδηγηση!σε ολα τα αλλα κοριτσια πολλα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472!εγω ζουζουνες μου απο χθες που μπηκα στην πεμπτη εβδομαδα οι κομαρες εγιναν χειροτερες!και η υπνηλια ακομη πιο εντονη!και αναγουλες!αυτο συμαινει πως ολα πανε καλα! Razz Razz Razz!σωτηρια μου με το καλο!θα περασουν γρηγορα οι μηνες και δε θα το καταλαβεις!απολαυσε το!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!

Αγάπη χαιρομαι που περασατε καλα. Ναι ειναι πολυ σημαντιο να εχεις άτομα γύρω σου που να μπορεις να συζητάς και να σε καταλαβαινουν. Η εγκυμοσυνη ειναι μια ομορφη περιοδο στη ζωη της γυναικας και ειναι τοσο γλυκο να την μοιραζεται με τετοια αρμονια με τον αντρα της! Οσο για αυτο το παραπονο που λες σημερα γνωρισα ενα ζευγαρι μεσω κοινων γνωστών και ειχαν ενα κοριτσακι 8 μηνων, ήταν τοσο γλυκα και οταν μπηκα στο αμαξι πλανταξα στο κλάμα! Για μενα παντως μιλα στον αντρα σου για να του πεις πως νοιωθεις, να μαθεις πως νοιωθει κι αυτός και ετσι θα ηρεμησετε κι οι 2 σας!
Ιφιγένεια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472
Μαρίνα έτσι να μην στεναχωριεσαι, ολα καλα θα πανε και εμεις θα προσευχομαστε για σενα!
Ελλη και εγω το λεω το..."εγώ ποτε;" . Επισης ειμαι ευσυγκίνητη ολη μερα καθε μερα!Φτιάχνω παρόμοια συνταγή για μπισκοτα και γινονται αναρπαστα!
Κωνσταντινα λες αυτο να ειναι; για να εχουν μεγαλυτερη αξια;!
Αντα τι ωραιο χαμογελο ειναι αυτο; Φιλια στη μυτη σου να περασει...Δωσε το τηλ. της θειας να την μπινελικώσω κανονικα να δει τοτε...αντε...αντε!!
zoyzoynitsa moy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472
Σωτηρια ευχομαι να περασει πολυ γρηγορα ο καιρος!!!
Ευη καλα θα με τρελάνεις; Που ειναι στραβη η μυτη σου παιδακι μου;
Δεσποινα συγχαρητηρια κουκλα μου...παλι κλαιω η χαζη!!αλλα απο χαρα τώρα!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 50580
Πατρίνα ηρεμησε κοπελα μου, δε χωριζουν ετσι απλά τα ζευγαρια αλλα του αντρα σου δωσε του να καταλαβει....!
Μαρια queen  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472
Ιωάννα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472
Μαρια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 417472
kira ακουγεται πολυ ωραιο, στειλε κανενα κομματι Πάτρα!
Λιάνα ξεκουρασου οσο μπορεις και ευχομαι γρηγορα να δειτε το σπορακι σας στον υπερηχο!

Εγω απο χθες έχω ημικρανια φοβερη! Το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τον πονο και δεν λεει να περασει! θεε μου έχω καταντησει σαν εκεινες τις γιαγιες που ολο κλαιγονται. Τα νευρα μου χαλια, η περιοδος συνεχιζεται κι εγω ολο κλαιω με λογο ή και χωρις!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 669659 μακάρι αλλά μάλλον εχουν άλλα κοριτσάκια σειρά!!εγώ έχω πειστεί ότι έχω κάτι που μόνο αν πάω στο γιατρό θα κάνω μπεμπε!!βέβαια τις  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 8 215994 δν τις αφήνω οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!! Wink Wink Wink
χαίρομαι να ακουω νέα σου τόοοσο πολυ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Η πρώτη φουρνιά μπηκε στον φούρνο και σε λίγο και η επόμενη!! ιχχιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aχ Ιωαννάκι μου ελπίζω περάσει σύντομα αυτός ο πόνος!!Κριμα να σε ταλαιπωρει τοσο η ακατανόμαστη!!
Μην κλαις βρε κοριτσάκι γιατι θα στεναχωρηθώ κι εγώ και μετά ποιος μας μαζεύει!!!! είμαι που ειμαι κι εγώ λιγο στρεσαρισμενη με τον παλιογαμο μου...και δν την παλευω και πολυ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σου έλεγα μην κλάψεις αλλα αν ειναι ετσι η διαθεση σου αν δεν κλάψεις με μενα θα κλάψεις με κάτι άλλο. Καμια φορα μας κάνει και αισθανομαστε καλύτερα...το κλαμα! Γιατι πιεζεσαι με τις ετοιμασιες;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις