Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 35]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες!
Δεσποινάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 50580 Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η χοριακή να επαληθεύσει ότι έχεις ένα υγιέστατο σποράκι στην κοιλίτσα σου!
Rinamar χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα που διάβασα!Πραγματικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε τέλεια!
Ιωάννα μου και Έλλη μου προσπαθήστε να ανεβείτε!Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω εγώ τη διάθεσή σας, αλλά σήμερα κι εγώ είμαι κάπως...Μια οι ασθένειες μια το ότι άρχισαν τα συμπτώματα της ακατονόμαστης (Μια εβδομάδα πριν κλασικά!) όλα μαύρα τα βλέπω... Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατί οπως εχω ξαναπει θα τα πληρωσουν ολα τα πεθερικα και εγω δν νιωθω ανετα να τρεχω απο εδω κι απο εκει με την πεθερα μου!!δν το θελω καθολου!!το αλλο ειναι οτι τωρα πηγε παραπισω παλι η ημερομηνια για να εχει 40σει η αδερφη του αντρα μου.... αν δν μπορεσουμε να βρουμε ημερομηνια τοτε που θελουν 7/7 τοτε μετα ειναι τα 6μηνα του παππου και δν θα μπορουν οι δικοι μου...και γενικα ολο αυτο το αβεβαιο μου τι δινει απιστευτα εμενα που ειμαι του προγραμματισμου μεχρι και στο παραμικρο..κι επειδη δν παιρνανε απο το χερι μου αρχιζει και μου τι δινει λιγο ολο αυτο...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι τι να σου πω να νοιωσεις καλυτερα; οτι κι αν πω θα ακουστει κάπως...
ΕλληΞερω πως ειναι...Αυτο που ηθελα τοτε ηταν να παρω τον αντρα μου και να παμε καπου να παντρευτουμε μονοι μας, καπου ησυχα, καπου ομορφα χωρις φραμπαλαδες, τραπεζια και σογια...Μακαρι να ειχα το κουραγιο να το κανω!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!ειχε καμια σας πονο στα δοντια στην εγκυμοσυνη και χαμηλη πιεση?σημερα εχω τα μαυρα μου τα χαλια............. Sad

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία διάθεση έχουμε όλες!Πάρ'τη μία και χτύπα την άλλη! Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli ειχες παντα θεμα με την πιεση η τωρα μονο; Πως το καταλαβες; Ειχες ζαλαδα;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω παντα χαμηλη πιεση αλλα σημερα 9 με 5?????????????? Mad

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κορίτσια ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε θετικά!Θα κάνω την αρχή!Θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι θετικό για να ανέβω...Το βρήκα!Δεν δουλεύω αύριο!Είναι μια αρχή,ε; Smile

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι μια καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχω παντα χαμηλη πιεση αλλα σημερα 9 με 5?????????????? Mad

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά είμαι άσχετη επί του θέματος...Ο γιατρός σου τι σου έχει πει;

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΕΙΚ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩΩ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ.....ΠΟΥΦ!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4-5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε κορίτσια!Θετικά να ακούω...! Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eίναι λογικό να πέφτει η πίεση αφου το σώμα σου αλλάζει για να θρεφει και το σπορακι σου. Χαμηλη πίεση μπορει να εχεις και στο δεύτερο τρίμηνο και μετά σταδιακά θα αυξάνεται στα φυσιολογικά επίπεδα. Αν εχεις συχνα ζαλάδες πες το στον γιατρό σου, μήπως υπάρχει θέμα αναιμίας και πίνε πολλά υγρά.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
sofouli έγραψε:εχω παντα χαμηλη πιεση αλλα σημερα 9 με 5?????????????? Mad

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά είμαι άσχετη επί του θέματος...Ο γιατρός σου τι σου έχει πει;

ακομα τπτ.8 του μηνα θα μου γραψει φαρμακα.απο καρδιογραφηματα ειμαι οκ.εντωμεταξυ πρεπει να κρυωσα.αλλα ολοι λενε οτι ειναι φυσιολογικα ολα γιατι ειμαι μολισ 5 εβδομαδων.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Ιφιγένεια!παστίτσιο,ε;Τέλειο!Είμαι λίγο ανεπρόκοπη...Δεν έχω φτιάξει ποτέ...(Σςςςς,μη μ' ακούσει η σεφ μας Ιωάννα...) Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευούλι τι να σου πω να νοιωσεις καλυτερα; οτι κι αν πω θα ακουστει κάπως...
ΕλληΞερω πως ειναι...Αυτο που ηθελα τοτε ηταν να παρω τον αντρα μου και να παμε καπου να παντρευτουμε μονοι μας, καπου ησυχα, καπου ομορφα χωρις φραμπαλαδες, τραπεζια και σογια...Μακαρι να ειχα το κουραγιο να το κανω!!!

κι εγώ αν τον γάμο τον έκανα για να παντρευτώ κι οχι μπας και μαζεψω κανα λεφτο απο κανα δωρο θα το ειχα κανει ηδη αυτο!!! ας οψεται η αναγκη της αφραγκίας!! Razz Razz Razz

εμενα το θετικό είναι ότι σήμερα εχω ρεπό!! χααχαχα αυριο δουλευω και μαλιστα πρωι πρωι Razz Razz Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μπιζελι δε με ζοριζει ιδιαιτερα αλλα σιγουρα την 'αρπαξα'.σημερα με πολυ δισταγμο πηρα ντεπον.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγένεια ΤΕΛΕΙΟ το παστίτσιο! Να φτιάξεις Ευούλι δν είναι τίποτα..!!!απλα αν κανεις εσυ την μπεσαμελ εχεις ακομη μερικα σκεύη για πλησιμο Laughing Laughing Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια, μη μου πέφτετε θα σας μαλώσω!! Very Happy Very Happy

Έλληηηηηηη πες μου ότι τα έπλασες σε πολύ μικρές μπαλίτσες τα κουλουράκια!!! affraid affraid πες το μουυυυ

Ιωάννα πού χαθηκες καλέ?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 35468

Φιλάκια κ σε όλα τα κορίτσια on line!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 417472

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα Ιφιγένεια!παστίτσιο,ε;Τέλειο!Είμαι λίγο ανεπρόκοπη...Δεν έχω φτιάξει ποτέ...(Σςςςς,μη μ' ακούσει η σεφ μας Ιωάννα...) Smile

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΟΥΛΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ...3 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟ... ΧΑΧΑΧΑ

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια είστε πολύ όμορφες!! cat
Άντα,πολύ όμορφο χαμόγελο.Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι!! albino

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτι είναι κι αυτό, ε Έλλη; Smile
Sofouli καλά κάνεις και προσέχεις αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να έχεις δισταγμό για το depon.Ευτυχώς η Ιωάννα μας (σεφ και γιατρός!Χαρισματικό παιδί!) σου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό...

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Ιφιγένεια ΤΕΛΕΙΟ το παστίτσιο! Να φτιάξεις Ευούλι δν είναι τίποτα..!!!απλα αν κανεις εσυ την μπεσαμελ εχεις ακομη μερικα σκεύη για πλησιμο Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ....

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifigeniaboz έγραψε:
boubou έγραψε:Ιφιγένεια ΤΕΛΕΙΟ το παστίτσιο! Να φτιάξεις Ευούλι δν είναι τίποτα..!!!απλα αν κανεις εσυ την μπεσαμελ εχεις ακομη μερικα σκεύη για πλησιμο Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ....

Τέτοια λέτε και με αποθαρρύνετε! Wink
Πλάκα κάνω!Τώρα μου βάλατε την ιδέα, οπότε θα φτιάξω λιάν συντόμως!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εφτασα στο σημειο ν'ανησυχησω!απλα ολο ξαπλα ειμαι.ο αντρας μου μαγειρεψε,επλυνε....εχει και τα καλα η αδιαθεσια!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 9 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις