Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
204 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 204 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 35]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli ουτε filicine ουτε μαγνησιο; εξετασεις έκανες ή ακομα; ο αιματοκριτης σου; μπορει να χρειαστεις και σιδηρο. Και οπως σου ειπα πολλα υγρα.

Ευουλι με παρεξήγησες οχι και σεφ απλα μου αρεσει να δοκιμαζω στην κουζινα αλλα το κακο ειναι οτι ο αντρας μου κανει διατροφη και δεν εχω ποιος να τα φαει... Οσο για το γιατρος έχω δουλεψει σε γιατρο και τυχαινει να εμαθα μερικα μυστικουλια...σσσσσσσσσσςςς!

Ελλη αυτη η καταραμενη αναγκη μας κανει να καταπινουμε πολλα! Αμαν ρε παιδια να κρεμεται η ευτυχια μας απο τα λεφτα!

Ιφιγενεια να ειναι καλα αυτος που ανακαλυψε το πλυντηριο πιατων! Respect

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ........ΒΑΡΙΕΜΑΙ......Κ ΤΩΡΑΚΑΘΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ Κ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΟ;;;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομα τπτ δεν εκανα.8 του μηνα μου ειπε θα τα κανουμε...........

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγενεια μη φυγεις...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli οτι σου πει, τι να πω;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
Άντα,πολύ όμορφο χαμόγελο.Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι!! albino

Ευχαριστώ πολύ Lilliput Κι εσύ ό,τι ποθεί η καρδιά σου Very Happy Θα προσπαθώ πάντα να μην το ξαναχάσω κ φυσικά να το περάσω σε όλες!!

Κορίτσια εμένα ευτυχώς η πεθερά μαγειρεύει παστίτσιο μούρλια κ έτσι τη γλυτώνω εγώ!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έλλη δε μου απαντάς κ με τρομάζεις!! affraid Το λέω γιατί όταν τα πρωτοέκανα εγώ, έκανα μεγάλες μπαλίτσες κ μου άπλωσαν κ έγιναν σαν στρώμα Laughing Laughing τη δεύτερη φορά εκτός από νόστιμα ήταν κ ευπαρουσίαστα!! Cool

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:sofouli ουτε filicine ουτε μαγνησιο; εξετασεις έκανες ή ακομα; ο αιματοκριτης σου; μπορει να χρειαστεις και σιδηρο. Και οπως σου ειπα πολλα υγρα.

Ευουλι με παρεξήγησες οχι και σεφ απλα μου αρεσει να δοκιμαζω στην κουζινα αλλα το κακο ειναι οτι ο αντρας μου κανει διατροφη και δεν εχω ποιος να τα φαει... Οσο για το γιατρος έχω δουλεψει σε γιατρο και τυχαινει να εμαθα μερικα μυστικουλια...σσσσσσσσσσςςς!

Ελλη αυτη η καταραμενη αναγκη μας κανει να καταπινουμε πολλα! Αμαν ρε παιδια να κρεμεται η ευτυχια μας απο τα λεφτα!

Ιφιγενεια να ειναι καλα αυτος που ανακαλυψε το πλυντηριο πιατων! Respect

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑΨΙΑ Κ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, μη μου πέφτετε θα σας μαλώσω!! Very Happy Very Happy

Έλληηηηηηηed]] πες μου ότι τα έπλασες σε πολύ μικρές μπαλίτσες τα κουλουράκια!!! affraid affraid πες το μουυυυ

[b]Ιωάννα
πού χαθηκες καλέ?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 35468

Φιλάκια κ σε όλα τα κορίτσια on line!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472

η πρωτη φουρνια δηλ. 12 κουλουρακια βγηκαν λιγο king size..οι αλλες 2μιση βγηκαν οτι πρεπει..ειδα ότι απλωναν αλλα δν φαντάστηκα τόσο χααχαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Ιαν 29, 2012 9:00 am, 1 φορά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
η πρωτη φουρνια δηλ. 12 κουλουρακια βγηκαν λιγο king size..οι αλλες 2μιση βγηκαν οτι πρεπει..ειδα ότι απλωναν αλλα δν φαντάστηκα τόσο χααχαχαχα

Αχαχαχαχα δε σε πρόλαβα να πάρει αχαχαχαχα ακριβώς τα ίδια κι εγώ!!! Laughing Laughing Laughing Εντωμεταξύ αυτηνής στο βίντεο πώς δεν της απλώνουν? scratch μας δουλεύει θαρρώ!!

Εγώ τα είχα βγάλει κ φωτό τα τεράστια Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που εισαι βρε Αντα;

Ιφιγενεια εγω τις βαζω τις κατσαρολες κι αν βγαλεις το πανω μερος που μπαινουν τα ποτηρια και βαλεις ένα επιπλεον εξαρτημα πισω που μοιαζει με το μπροστινο μερος απο το ποτιστήρι βαζεις ορθια τα ταψια Wink !

Ελλη απλώνουν πολύ και καθονται, δε φουσκωνουν πολυ οπως τα coocies. Α! αστα κανα 10λεπτο πριν τα βγαλεις απο το ταψι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
boubou έγραψε:

Αχαχαχαχα δε σε πρόλαβα να πάρει αχαχαχαχα ακριβώς τα ίδια κι εγώ!!! Laughing Laughing Laughing Εντωμεταξύ αυτηνής στο βίντεο πώς δεν της απλώνουν? scratch μας δουλεύει θαρρώ!!

Εγώ τα είχα βγάλει κ φωτό τα τεράστια Laughing Laughing

χαχαχα ε ενταξει λιγα ηταν!!! έχω ενα πιατακι με τα χαζα για εμας..και ενα με τα ομορφα για τους υπόλοιπους!! χαχαχα να μη γινουμε και ρεζίλι!! Εδω εγώ μια χρονια πηγα να κανω μελομακαρονα...και εκει να δεις πως ειχαν γινει..γελαει ο αντρας μου ακομη και τωρα!!Μα να μη μου πει κανεις οτι απλωνουν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου δεν σε παρεξήγησα...Ξέρω απλά ότι σου αρέσει να "ψάχνεσαι" στην κουζίνα, γι' αυτό και ο "τίτλος"!
Ιφιγένειά μου είμαι ακριβώς στην ίδια φάση!Δίπλα στο τζάκι και βαριέμαι να σηκωθώ για σίδερο... Crying or Very sad

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 517142  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 517142  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 517142  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 517142  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 517142 ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472
ΕΥΟΥΛΙ ΣΗΚΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ifigeniaboz στις Κυρ Ιαν 29, 2012 9:05 am, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Ελλη απλώνουν πολύ και καθονται, δε φουσκωνουν πολυ οπως τα coocies. Α! αστα κανα 10λεπτο πριν τα βγαλεις απο το ταψι...

τα επομενα Ιωάννα μου γιναν φουσκωτουλια σαν τα κουκις !! τα εβγαζα και τα εβαζα σε μια σχαριτσα που λεει μεχρι να κρυωσουν!!Γιναν σουπερ!! χιχιχ απλα τα κομματάκια σοκολατας δν φαινονται απο πανω μονο απο κατω χαχαχαχα

κι εγώ εχω σίδερο αλλά ειναι λιγα και λεω να τα αφήσω να μαζευτουν περισσότερα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα δε μου φούσκωσαν σχεδόν καθόλου χμμμ scratch

Τέλος πάντων θα μιμηθώ την Ιφι κ θα πάω για λίγο σίδερο μη μου πέσει μαζεμένο για αύριο Razz

Φιλάκια σε όλες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μις Χαμογελο που πας;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

σχεδον ιδια ειναι..εκτος απο το μπεικιν παουντερ λιγο οι αναλογιες αλλαζουν αλλα τα υλικα ειναι ιδια!Ασε που στην συνταγη που εκανα ελεγε οτι αν βαλουμε μπεικιν παουντερ φουσκωνουν και γινονται πιο αφρατα!!

Αντα εγω ειχα κανει στρογγυλά μπαλακια μικρα οσο το κουταλακι του γλυκου και οταν τα εβγαζα στα 10 λεπτά ειχαν ψιλοαπλωσει και παραμεναν λιγο φουσκωτα! Wink Wink

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δίκιο Ιφιγένεια!Σηκώνομαι!Φιλάκια κορίτσια!Μπορεί να τα πούμε αργότερα!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω εχω φαει ηδη 4 pig pig pig pig

τελικα φαινονται κι απο πανω τα κομματάκια σοκολάτας τα αδίκησα χαχαχα

γλυκα μου κοριτσακια θα σας αφήσω!!θα παμε επισκεψη σε κατι φιλους!!θα τα πουμε το βραδακι!!Πολλα πολλα φιλια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 10 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυγανε ολοι και εγω χορευω μονη να μου φτιαξει το κεφι...

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Deb έγραψε:Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!Έκανα το τεστ και βγήκε αχνό θετικό!!!Να δείτε το...Θεωρείται θετικό;

θετικο ειναι απλα η ορμονη τωρα αρχιζει και ανεβαινει.εισαι εγκυος

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Φυγανε ολοι και εγω χορευω μονη να μου φτιαξει το κεφι...

να 'μαι κι εγώ...δεν είσαι μόνη...πωπωμε πηρε ο υπνος μπροστα απ'το τζάκι και μετά ήρθε ο αδερφος μου με την κοπέλα του γι'αυτό δεν σα μιλούσα Very Happy Ιωάννα γιατί θα σε τρελάνω καλέ?γέρνει προς τα αριστερα δεν την βλέπεις?!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΠΩ ΠΩΩΩΩ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΑΣ Laughing ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩΩΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ??? ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗ ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΣ ??? ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ???

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤΑΚΙ ΒΛΕΠΩ 2 ΓΡΑΜΟΥΛΕΣ ??? ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? Η ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ??? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η....????? ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!ειχε καμια σας πονο στα δοντια στην εγκυμοσυνη και χαμηλη πιεση?σημερα εχω τα μαυρα μου τα χαλια............. Sad

καλησπερα!!!χαμηλη πιεση εχω κι εγω συχνα.φυσιολογικο.... Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις