Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
136 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 1 μη ορατός και 135 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 35]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρινάκι μου καμία επικοινωνία δεν χάνεται απο μια στιγμή κουρασης και εκνευρισμού. Οι άντρες όντως αντιδρούν διαφορετικά και αγχόνονται πααααρα πολύ γιατί απο την φύση τους είναι οι "κουβαλητες" του σπιτιού. Συνήθως στους ποιό κοντινούς μας ανθρώπους ξεσπάμε και δεν το καταλαβαίνουμε όταν το κάνουμε.. δώσε τόπο στην οργή και μην αναρωτιέσαι αν έκανες εσύ το σωστό και ποιός έχει δίκαιο γιατί δεν είναι εκεί η ουσία.. οι καιροί είναι δύσκολοι και τα οικονομικά πάνε κατα διαόλου.. και όταν τα οικονομικά πάνε κατα διαόλου μοιραία πέφτει και η ψυχολογία..
κάνε πίσω και κατανόησε τον αντρούλη, και δίκαιο να έχεις μην ψάξεις τώρα να το βρείς.. θα δεί την κίνησή σου και την ανωτερώτητα που το χειρίζεσαι και θα δείς.. θα έρθει αυτός και θα σου πεί συγνώμη...
Ανώτερώτητα Μαρινάκι μου, υπομονή και κατανόηση.. δεν βγαίνει κάτι με τους καβγάδες....

Εγώ όταν τον βλέπω ζορισμένο και δεν έχει όρεξη πραγματικά το μονο που του λέω (γιατί τον νιώθω απο χιλιόμετρα σε όλο μου το είναι όταν είναι συννεφιασμένος) είναι ένα: "όλα καλά θα πάνε άντρα μου μη σκοτεινιάζεις" και αμέσως τον βλέπω οτι έρχεται μόνος του να με πάρει αγκαλιά.. και όταν βγάλει νεύρα (και δεν έχω κάνει κάτι) προσπαθώ να τον αποφορτίσω και δεν του φορτώνω να του πώ "ααα γιατί τι σου έκανα κλπ κλπ..." μόνος του έρχεται μετά και απολογείται και πάλι τον κατανοώ αμέσως και τον περνω αγκαλιά.. Θελει σιγά σιγά και κάθε μέρα... ζυμωνώμαστε μέσα απο τις σχέσεις μας..

Μαρινάκι κατανόησε τον άντρα σου και φτιάξτου μιά γλυκιά φωλιά όταν γυρνάει απο την "ζούγκλα" της καθημερηνότητας του...
..θα δείς.. κερδισμένη θα βγείς και σίγουρα θα το εκτημήσει Αγάπη μου γλυκιά!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Ιωαννα μου σιγά μην κάνω πίσω! ..ευτηχως υπάρχουν κάτι οικονομίες στην άκρη που έγιναν με πολύ κόπο.. και να φανταστείς εμάς δεν μας βοηθάει ΚΑΝΕΝΑΣ. Ούτε όταν πατνρευτήκαμε δεν μας έδωσαν δώρο οι γονείς μας!!! Μόνο η μάνα μου. Κανένας άλλος ..και όχι οτι δεν είχαν, αλλα αύτό είναι μιά άλλη ιστορία τώρα.. Απλώς θα έχουμε επέμβαση, εξωσωματική, γέννα..... πάει μακρυά η βαλίτσα αλλα τι να κάνουμε.. εμείς να είμαστε καλά Very Happy Very Happy

..θέλω να το ψάξω και λίγο με το ΤΕΒΕ μου.. αν και έμαθα οτι απο τα 3.000-3.500 που κοστίζει η εξωσωματική το τέβε σου δίνει κάπου στα 350 ευρώ.. οι γελοίοι.. ούτε στον κόπο δεν ξέρω αν θέλω να μπω.. δουλεύουμε και τους πληρώνουμε μιά ζωή.. ..για να κυκλοφορούν με καγέν και να έχουν πισίνες στις βίλες τους... και εμείς να παλέυουμε να κάνουμε ενα μωρό και να μας γυρνάνε το μαχαίρι στο κόκκαλό..... αι στο γερο %$$##$ βραδυατικο συγχίστικα.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχετε δικιο κοριτσια και εγω παντα προσπαθω να τον κανω να νιωθει καλα και να μην μου στεναχωριετε δεν μου αρεσει να τον βλεπω ετσι γιατι στεναχωριεμε κ εγω και εμενα δεν μου αρεσει που ειμαι ανεργη και δεν μπορω να μας βοηθεισω οικονομικα αλλα δυστηχως δεν ειναι επιλογη μου δεν ξερω αν το καταλαβενει αν και του το εχω πει παντως τωρα που πηγε να ξαπλωσει με καληνυχτησε με ενα φιλι και εκανε σαν μην τρεχει τιποτα σαν μην παρεξηγηθηκαμε νωριτερα ετσι συμπεριφερθικα κ εγω κρατησα την ιδια σταση τον καλυνηχτησα και τον χαιρετησα γιατι αυριο ξανακατεβαινω αθηνα και θα μεινω 4 μερες δεν θελω να ειμαστε μαλωμενοι τωρα που θα φυγω με ποναει ομως που εγω ειμαι πιο ευαισθητουλα απο εκεινον και πιο στοργικη δειχνωντας συνεχεια ποσο τον αγαπω με τρυφεροτητα αγκαλιες και φιλια κατι που εκεινος δεν κανει συχνα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψαξε το λιγο καλυτερα με το ΤΕΒΕ. Μερικες εμας μας έλεγαν σιγα εμενα το ταμειο μου δε δινει τιποτα ή μου το ειπε η ξαδερφη μου δε παιρνεις τιποτα και κατι πιο καπατσες βρισκαν τροπο και δικαιολογουσαν πολλά.
Ή το αλλο....για την εξωσωματικη θα χρειαστεις ενα σωρο εξετασεις οπως πχ στιγμα κυσικής ινωσης που στα ιδιωτικα κοστιζει και 250 ευρω αλλα μερικες που την εψαχναν πηγαιναν αθηνα στο λαικο και την εκαναν δωρεαν. Τελος για την εξωσωματικη ο γιατρος εδινε σε πολλες καποια φαρμακα...πως ομως; Αν καποια έκανε εξωσωματικη και δεν πηγαινε καλα, ή τις έμεναν φαρμακα που θα εληγαν μεχρι την επομενη προσπαθεια, τα εφερναν σε μας και εμεις τα διναμε σε αυτες που ξεκινουσαν.
Ολα αυτα στα λεω για να δεις πως αν την ψαχνεις κατι βρισκεις...δυστυχως εγω δεν ειμαι ετσι....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη μην στεναχωριεσαι....οι αντρες σκεφτονται διαφορετικα απο εμας. Μπορει να μην καταλαβε οτι σε στεναχωρησε τοσο ή μπορει κανοντας οτι δεν εγινε τιποτα να ειναι ο τροπος του να πει λυπαμαι χωρις λογια. Για μενα το μυστικο ειναι να μην κοιμαστε ποτε τσακωμένοι και το πρωι ξημερωνει νεα μερα....
Ασχετο μιας και λεμε για δουλεια, εχεις καρτα ΟΑΕΔ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη μην στεναχωριεσαι....οι αντρες σκεφτονται διαφορετικα απο εμας. Μπορει να μην καταλαβε οτι σε στεναχωρησε τοσο ή μπορει κανοντας οτι δεν εγινε τιποτα να ειναι ο τροπος του να πει λυπαμαι χωρις λογια. Για μενα το μυστικο ειναι να μην κοιμαστε ποτε τσακωμένοι και το πρωι ξημερωνει νεα μερα....
Ασχετο μιας και λεμε για δουλεια, εχεις καρτα ΟΑΕΔ;

σταματησα πια να εχω καρτα στον οαεδ ειδα οτι δεν μου προσφερει τιποτα εδω και δυο χρονια μονο χασιμο χρονου και τιποτε αλλο

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο Μαρινάκι μου χαίρομαι που τα βρήκατε και έληξε ήρεμα κι απλά..
κοριτσάκι ο ένας συμπληρώνει τον αλλο και εσύ λειτουργείς έστι και αυτός αλλιώς.. γι'αυτό σε ερωτεύτηκε και παντρευτήκατε! Για να συμπληρώσει το κενό που αυτός δεν μπορεί!!
Γιατί είσαι ποιό ευαίσθητη, ποιό αυθόρμητη ποιό στοργική ποιό αγκαλίτσας.. Αυτά του αρέσουν και μη στεναχωριέσαι που δεν τα κάνει αυτός! Σίγουρα κάνει άλλα που εσύ δεν μπορείς και έτσι κουμπώνει το ένα κομμάτι του παζλ με το άλλο!!!

Τοξοτίνα μου εσύ Very Happy Very Happy μια χαρά το χειρίστηκες!! Μη σκας και δεν χαλάει έτσι εύκολα η ζαχαρένια σας καλό μου!!

Άστα Ιωαννάκι και εγώ δεν το έχω με "μαμουνιες" και ψαξίματα καθόλου.. σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές πάτνως.. αντιθέτως ο άντρουλης το έχει παααααρα πολύ και γι'αυτό θα πάρει αυτός τηλ να συννενοηθούμε με το νοσοκομείο..

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..κοριτσάκια μου.. λέω να πάω να την πέσω σιγά σιγά... μπας και ξυπνήσω με τον αντρούλη να του φτιάξω πρωινάκι και μετά θέλω να πάω για τρέξιμο.. οι τύψεις τις σοκολατόπιτας με θέλουν με διπλό πρόγραμμα γυμναστιρίου αύριο!! χιχι

Καληνύχτα υπέροχες διαδικτυακές μου φιλενάδες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 502437  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 502437

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη στο λεω γιατι περιμενω κι εγω σε κανα 10ημερο να βγαλει σεμιναρια. Να μαθω οτιδηποτε μια 4η γλωσσα ή κατι με υπολογιστες ή εστω πλεξιμο (χαχαχα). Να βγαινω απο το σπιτι και να νοιωσω ξανα η παλια Ιωαννα. Αν στον ΟΑΕΔ δωσεις βιογραφικο και αποκτησεις και συμβουλο θα μπορεις να ενημερωνεσαι για θεσεις εργασιας. Ετσι πηγα κι εγω στην κλινικη μαλλιών σα γραμματεας με προγραμμα για 2 χρονια!!

Παντως Μαρινα να το ψαξεις, αν εχεις για την εξωσωματικη στον κυκλο σου ρωτα για παρομοιες εμπειριες και ανοιξε αν ειναι θεμα εδω μηπως σε βοηθησει καποια κοπελα! καληνυχτα και ονειρα γλυκα και ριξε λιγο τους ρυθμους να συνηθιζεις σιγα σιγα γιατι εγκυουλα και να κοπανιεσαι στα γυμναστηρια δε γινεται...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπήκα να σας καληνυχτίσω κι εγώ!!!
Αύριο τελικά θα πάω για χοριακή το πρωί!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Θα μπω να σας πω και νέα!!!!! Καληνύχτα κορίτσια!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι θα το ψάξω.. Μα γι'αυτό κοπανιέμαι τώρα γιατί μετά δεν θα μπορώ!!! χιχι

Δεσποινάκι περιμέεεεενουμεεεε!! Αν πάς το πρωί πρωί το μεσημεράκι θα έχουμε νούμεραααα!!
Αχχχ τι καλά! Αντε κοριτσάκι με το καλό  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 50580

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα δε θα εκπλαγω αυριο γιατι ήδη ξερω, ξερεις και ολες εδω μεσα ξερουν το αποτελεσμα της χοριακής. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα με πολλα μωρα!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααχχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες ποτε δεν περιμενα οτι θα βρω καποιες κοπελες φιλες ναι σας θεωρω φιλες μου πλεον με βοηθατε πολυ με τα λογια σας ποτε δεν ειχα φιλες μονο τους κουμπαρους μου ειστε τοσο καλες που νιωθω πολυ ομορφα οταν μιλαω μαζι σας απο εδω ποτε δεν περιμενα οτι ενα μεσο επικοινωνιας οπως ο ηλεκτρονικος υπολογιστης θα με εφερνε κοντα σε κοπελες που θα με καταλαβαιναν και τελικα βρηκα εσας  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη εσυ βρήκες εμας κι εμεις...εσενα!Μην ξεχνας πως και για μενα-θα μιλησω προσωπικα αλλα πιστευω πως εκφραζει ολες εδω μέσα-εισαι φιλη μου και καθε χαρα σου ειναι δική μου και καθε πονος σου το ιδιο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472

Παω για υπνο σιγα σιγα γιατι η ημικρανια με εχει πεθανει...
Καληνυχτα....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη εσυ βρήκες εμας κι εμεις...εσενα!Μην ξεχνας πως και για μενα-θα μιλησω προσωπικα αλλα πιστευω πως εκφραζει ολες εδω μέσα-εισαι φιλη μου και καθε χαρα σου ειναι δική μου και καθε πονος σου το ιδιο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472

Παω για υπνο σιγα σιγα γιατι η ημικρανια με εχει πεθανει...
Καληνυχτα....

καληνυχτα κοριτσακι μου και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια περαστικα για τον πονοκεφαλο και μια αγκαλιτσα για ευχαριστω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Deb έγραψε:Μπήκα να σας καληνυχτίσω κι εγώ!!!
Αύριο τελικά θα πάω για χοριακή το πρωί!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Θα μπω να σας πω και νέα!!!!! Καληνύχτα κορίτσια!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472
Δεσποινα εισαι και μαλιστα πολυ συγχαρητηρια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη υπολοιπες σειρα σας τα φιλια μου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσακια μου!!τι κανετε?
Αγαπη μου μη στεναχωριεσαι κι εμενα ο αντρουλης μου δν ειναι πολυ της εκδηλωσης τρυφεροτητας ενω εγω αντιθετως!! μονο αγκαλιες θελω Laughing Laughing Laughing αλλα καπου στην μεση τα βρισκουμε!!καλα αν παιζει και τιποτα στον υπολογιστη και τον διακοψω παιζει και να θυμωσει μαζι μου..ξερω ποτε να κανω ζουζουνιες λοιπον που να εχουν την καταλληξη που θελω μετα απο τοσα χρονια!
Ιωαννα μου ελπιζω σημερα να ξυπνησεις καλυτερα να τελειωσει πια και αυτη η καταραμενη να σταματησεις να πονας κοριτσακι μου, γιατι εισαι πολυ γλυκο παιδακι και ειναι κριμα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 417472
Πολυ ωραια η τουρτιτσα που θες να κανεις!!οτι και να αποφασισεις θελω μετα φωτογραφικα ντοκουμεντα!μη μας ξεχασεις Laughing Laughing
Αυγολεμονη μου καλημερα γλυκια μου, ελπιζω κι εσυ και το σπορακι σας να τα βρηκατε και να εισαι καλυτερα τωρα ε??
Δεσποινακι περιμενω νεα σου για το αποτελεσμα της χοριακης!!

και στις υπολοιπες φιλεναδες μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 334590

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κούκλες! ξύπνησε καμιά?άντε φτιάχνω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 438696

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλημέρα κούκλες! ξύπνησε καμιά?άντε φτιάχνω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 438696

καλημερουδια κερνα με καφεδακι και ελα να τον πιουμε παρεα μεχρι να ξυπνησουν και οι αλλες

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!! Very Happy ..ήρθα κι εγώ με το ζεστό μου τσαγάκι..  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 438696
πω πωωωω.βρε κορίτσια τι κρύο ειναι αυτοοοοο... Ήθελα να πάω για τρεξιματάκι αλλα με τέτοιο ψοφο.. ασε θα πάω το απόγευμα!!! χιχι

Περιμένουμε νεότερα απο τη Δέσπιονα έτσι;; ..αν και το ξέρουμε το αποτέλεσμα, να μάθουμε νούμερο χοριακής!!
..και στα δικά μαααααςςςςς!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 804467

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Καλημέρα όμορφες!! Very Happy ..ήρθα κι εγώ με το ζεστό μου τσαγάκι..  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 438696
πω πωωωω.βρε κορίτσια τι κρύο ειναι αυτοοοοο... Ήθελα να πάω για τρεξιματάκι αλλα με τέτοιο ψοφο.. ασε θα πάω το απόγευμα!!! χιχι

Περιμένουμε νεότερα απο τη Δέσπιονα έτσι;; ..αν και το ξέρουμε το αποτέλεσμα, να μάθουμε νούμερο χοριακής!!
..και στα δικά μαααααςςςςς!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 804467

καλημερα μαρινακι μου ναι εχει πραγματικα πολυ κρυο εξω σημερα εγω ξυπνησα στις 9 εφυγα απο το σπιτι και μεχρι να μπω στο αυτοκινητο εγινα παγωτο ηρθα αθηνα ξαναπηγα στο γναθοχειρουργο να με δει γιατι η τομη δεν εχει κλεισει ακομα μου εκανε καθαρισμο γυρισα στο σπιτι της μανουλας και θα μεινω μεχρι την πεμπτη αθηνα γιατι εχω κλεισμεν ραντεβου στην οδοντιατρο μου μεχρι την πεμπτη τα γνωστα σφραγισματα και τετοια πως θα περασουν οι μαρες μακρυα απο τον αντρα μου και το σπιτι μου δεν ξερω Crying or Very sad κατα τα αλλα ευτυχως που πηρα μαζι μου το λαπτοπ μου γιατι με το μικρο το notebook της μαμας δεν μπορω καθολου ασε που ειναι κατηλημενος και ο υπολογιστης του αδερφου μου Laughing αντε περιμενουμε και νεα σημερα απο την δεσποινα μας καλα σιγουρο ειναι το θετικο απλα να μαθουμε τιμη χοριακης και επισημα και με την βουλα εγκυος και το δεσποινακι αντε να περνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ ακόμα δεν ξεμπέρδεψες με τους οδοντιάτρους βρε κορίτσι.. Αντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη βρε Μαρινάκι μου.. κι εγώ θα γκρινιάζω όταν μένω μακρυά απο το σπίτι και τον άντρα μου.. δεν μπορώ..χάνω τους ρυθμούς μου!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 235182

..πρέπει να σηκωθώ να βγάλω το πιάτα απο το πλυντήριο και να μαζέψω λίγο την κουζίνα και ... ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙ δεν θέλω να κάνω τπτ σήμερα!! ..ευτηχώς δεν θα μαγειρέψω γιατί έχει μείνει αρκετό απο χτές!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 125586

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσούδια μου τι κάνετε? Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, μπήκα να σας δώσω αρχικά μπόλικη θετική ενέργεια (η οποία σήμερα μου περισσεύει με τους κουβάδες!!!)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μετά από σούπερ μάρκετ, λαϊκή ,αγορά 4 μπλουζών,ηλεκτρική, καθάρισμα μπάνιου,πιάτων,ενός καφέ με γεύση φουντούκι,εξαντλητικού χορού μέχρι που δε με κρατούσανε τα πόδια μου (καημένοι γείτονες)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κ απολαυστικό μπάνιο με άλατα στη μπανιέρα, μπορώ να κάτσω να απολαύσω ένα τοστ διαβάζοντας τα νέα σας!!!

Very Happy Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 536304

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γλυκιές μου Μαρίνες εδώ είμαι δεν σας ξέχασα! αλλά έπιασα την πάρλα στο τηλ. Embarassed όχι κρύο....ψοφόκρυο!!!! κι εγώ βαριέμαι σήμερα αλλά ευτυχώς α φάμε έξω κι έτσι δεν μαγειρεύω!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Κοριτσούδια μου τι κάνετε? Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, μπήκα να σας δώσω αρχικά μπόλικη θετική ενέργεια (η οποία σήμερα μου περισσεύει με τους κουβάδες!!!)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μετά από σούπερ μάρκετ, λαϊκή ,αγορά 4 μπλουζών,ηλεκτρική, καθάρισμα μπάνιου,πιάτων,ενός καφέ με γεύση φουντούκι,εξαντλητικού χορού μέχρι που δε με κρατούσανε τα πόδια μου (καημένοι γείτονες)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κ απολαυστικό μπάνιο με άλατα στη μπανιέρα, μπορώ να κάτσω να απολαύσω ένα τοστ διαβάζοντας τα νέα σας!!!

Very Happy Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 15 536304

καλώς την συμπολίτισσα!!! καλέ πότε τα έκανες όλα αυτά? σε ποια λαική πήγες?και μπάνιο με άλατα ε?χμ...μου έδωσες ιδέα για το βράδυ τώρα χιχιχιχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις