Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
146 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 146 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 35]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε με τις άδειες στον κλάδο μας κάνουνε τέρατα!! Laughing
Άμα σου πω ιστορίες θα πάθεις !! Laughing

Το τι άκουσα από συναδέρφους που έμεινα τώρα (τότε) έγκυος (εκτός βολικής σεζόν) δε λέγεται !!! Αχαχαχα Laughing

Τη γιατρό μου την εμπιστεύομαι γιατί εξαρχής μου είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά κ δε μ άφησε να ελπίζω κ να ονειρεύομαι ζιπουνάκια για πολύ. Rolling Eyes κ επειδή το 'δαμε νωρίς γλίτωσα το μαχαίρι.

Όταν το θυμάμαι τώρα το σκηνικό που επέμενε να πάω πριν την πρωτοχρονιά για τις εξετάσεις κ εγώ έλεγα "ωχ μωρέ τι βιάζεται τώρα" κ νόμιζα πως την πρωτοχρονιά ήμουν διπλή..Κ κόντεψα να παρεξηγηθώ με τα πεθερικά που δεν κόψανε κομμάτι στην βασιλόπιτα για την τελίτσα μου.Πω πω τι χαζή που ήμουν!! Razz

Μην ανησυχείς Demmy δεν παρεξηγήθηκα. Η μισή Ελλάδα λόγω του πολιτικού δε με θεωρεί παντρεμένη αλλά δε σκάω. Cool
Μπορεί να κάνουμε γαμοβάφτιση όταν με το καλό... Κι άμα δεν πάθω καρδιά ή δεν το σκάσω μόλις φορέσω το νυφικό. Αχαχαχα Laughing Laughing

Αγάπη μου περαστικούλια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτη δεν ειναι ομως που σου ελεγε πω δεν ηξερε αν ηταν εξωμητριο και τετοια; Θυμαμαι ειχαμε περσει μια Οδυσσεια τοτε...για αυτο το λεω. Ποτε πας για καλλιέργειες;
Ασε με τις άδειες τα ξερω απο πρωτο χερι, εχω γραψει αρκετες τετοιες!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτή είναι, αλλά κανένας γιατρός από αυτούς που με είδαν (κ ήταν οι μισοί της Θεσσαλονίκης Rolling Eyes )δεν μου είπε ξεκάθαρα τι συνέβη.

Αφού στην απόξεσή μου μπήκαν 8 γιατροί στην αίθουσα να με μελετήσουν Laughing Laughing . Ποιος τη χάρη μου!!! Twisted Evil Twisted Evil

Μου είπαν ότι ήμουν η πιο δύσκολη περίπτωση που είχαν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή!! Laughing Μόνο ο Doctor House μπορούσε να ξέρει!!! Laughing Laughing

Καλλιέργειες ελπίζω την Παρασκευή, από προχθές δεν έχω καθόλου αίμα..πάλι...άντε να δούμε... Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου ήρθε ο αντρούλης και λεγαμε τα νέα μας! κι ευτυχώς βλέπουμε λίγο φώς στο τούνελ! ..κάτι μπορεί να γίνει με την ιδιωτική ασφαλιστική του.. μακάρι!

Ευχαριστώ που μου δίνεται κουράγιοοοοο!!
Ναι βρε Αγάπη να τα δώσει σε εμάς τα λέφτά!! χιχιχι
Ναι ναι θέλω να μου έρθετε όλεςςς εδώωωω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 654316 χιχι!

Ιωαννάκιιιι σου λέω είσαι Ταυρίνα original!! I love you I love you I love you

Αντα μου εγώ θα έκανα αυτό που μου λέει το ένστικτό μου με τους γιατρούς.. σίγουρα θα σε οδηγήσει σωστά.. αλλα μια δεύτερη γνωμη ποτέ δε βλάπτει..

Ντέμη χαίρομαι που είσαι καλά και σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου! Βασικά το έχω πάρε ψύχραιμα και είμαι μιά χαρά! Very Happy ..λίγο ανυπομονη η αλήθεια είναι αλλα απο τον ενθουσιασμό μου να νιώσω το μπεμπάκι μου μέσα μου..!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν σας φιλώ κοριτσάκια μου πάω λίγο να ξαπλώσω γιατί μετά έχω aerobic! Σας φιλώ θα τα πούμε το βραδάκι-βραδάκι.... κάααααποια νυχτοπούλια ξέρουν.. ραντεβουδάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 4872 χιχιχιχι!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472 σε όλες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα Doctor House; χαχαχαχα! δεν εχεις δει που μεχρι να δουν τι εχει ο κακομοιρος ο ασθενης του βγαζουν ολα τα απλυτα στη φορα στο οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον και με τις λαθος διαγνωσεις μεχρι να βρουν τη σωστη του λειπει του ασθενη κανενα νεφρο, καταστρεφουν το συκωτι κλπ κλπ! Αστα φθηνα τη γλιτωσες!!! Συγνωμη που θα στο πω αλλα επειδη ημουν διπλα σε εξαιρετο επιστημονα, εμαθα καλα ποσο σημαντικο ειναι να εχεις εναν καλο γιατρο που να ξερει παντα τι του γινεται και πιστεψε με υπαρχουν τετοιοι! Απλα μην κολλας σε αυτη, και στο λεω με ολο το θαρρος, γιατι δε γινεται να μην ξερεις αν ειναι εξωμητριο η οχι. Τι να πω μπορει να μην εχει τα καταλληλα μηχανηματα ....
Ξαναλεω συγνωμη αλλα με την υγεια δεν παιζουμε!!

Μαρινα καλη ξεκουραση! Ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 4872

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Doctor House; χαχαχαχα! δεν εχεις δει που μεχρι να δουν τι εχει ο κακομοιρος ο ασθενης του βγαζουν ολα τα απλυτα στη φορα στο οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον και με τις λαθος διαγνωσεις μεχρι να βρουν τη σωστη του λειπει του ασθενη κανενα νεφρο, καταστρεφουν το συκωτι κλπ κλπ! Αστα φθηνα τη γλιτωσες!!!

Χαχαχαχαχα δίκιο έχεις Laughing Laughing πώς δεν μου βγάλαν όλο το σύστημα κ μετά να δουν πού ήταν τελικά αχαχαχα (καφρίλα Twisted Evil )

Η γιατρός μου ,μετά τη νοσηλεία που πήγα, μου είπε ότι αυτή το ξερε εξαρχής ότι ήταν έξω αλλά δεν ήθελε να πει τίποτα πριν βγουν τα αποτελέσματα κ λόγω πρωτοχρονιάς ...

Διχασμός στο πού ήταν υπήρξε κ στο νοσοκομείο!! Ξέρεις πώς ένιωσα με τις ατάκες:

"γιατί της δώσατε τζάμπα φάρμακο της κοπέλας, αφού φαίνεται μέσα ήταν" Shocked

"φαίνεται κάτι Κ μέσα Κ έξω" Shocked

Σκοτσέζικο ντουζ έκανα κάθε ώρα Laughing Laughing

Δεν έλεγα "εγώ πότε θα γίνω μάνα?".
Έλεγα "εγώ τελικά πού θα γινόμουν μάνα"

Αχαχαχα αφού τα λέω κ γελάω καλά είμαι. Άντε ας με κάνουν κι επεισόδιο στο House γιατί κοιλιά έκανε κι αυτό!!! Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβαλα τον κιμα να γινεται γιατι σε καμια ωρα θα ερθει το στεφανι μου και θα πειναει!
Μη με παραξηγεις για το καλο σου το λεω. Σας νοιαζομαι και θελω να ειστε καλα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χεχε κι εγώ τώρα μαγειρεύω, αγκινάρες με αρακά α λα πολίτα.

Εσύ τι καλό θα κάνεις με τον κιμά?

Αχ μόλις είδα λίγο από τα "Αληθινά Σενάρια" κ βούρκωσα πάλι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 534787

Δε σε παρεξηγώ αν είναι δυνατόν!! Εννοείται πως θα πάρω κι άλλες γνώμες!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τρελενεται για μακαρονια με κιμα ο αντρας μου...αλλα αν ημουν μονη θα εκανα μια κιμαδοπιτα μουρλια!!!
Μην στεναχωριεσαι...εσυ ησουν up σημερα!!! Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμένα τρελαίνεται αλλά εγώ ούτε να τα δω cyclops cyclops

Γενικά με τον κιμά είμαι μαλωμένη,τι κακό κι αυτό Rolling Eyes

Έχεις δίκιο δε θέλω να πέσω ,αλλά κατασυγκινήθηκα με το θέμα σήμερα κι αφού από το τηλ.δεν κατάφερα να τους βρω στην Ετ3 ψάχνω στο ιντερνετ για τη διεύθυνση της κοπέλας γιατί δεν πρόλαβα να γράψω τα στοιχεία.  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 534787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθα κι εγώ!!Είχα πολύ δουλίτσα στο μαγαζί και δν προλαβα να μπω ούτε να σας διαβάσω!!Καλά τόσο που μιλάμε νομίζω θα πάρουμε βραβείο για το πιο μπλα μπλα λιδικο θέμα του φόρουμ! χαχα Laughing Laughing Laughing

Μαρινάκι μου έπαθα ένα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλλά αφού μπορείτε να αντεπεξέλθετε πάλι καλά!!ήρθα και ηρέμησα!!

αγάπη μου ελπίζω να ξεμπερδεύεις σύντομα με τα δοντάκια σου ,αρκετά σε ταλαιπώρησαν!

Ιωάννα βασανιστήρια μας κάνεις με τις τούρτες μεσημεριάτικα!!! Rolling Eyes Embarassed pig pig pig pig

Δημητρα μου τι κάνεις?χαιρομαι που νιώθεις πιο ήσυχη!! ολα καλά θα πάνε!!Είμαι σίγουρη για σένα!!

Αχ Δεσποινάκι και περίμενα να δω το νουμεράκι τις χοριακής τώρα που θα έμπαινα!! δν πειράζει καλύτερα στον γιατρό!! Wink

Αντα μου σε ευχαριστήθηκα που χόρευες σήμερα!!Μπράβο κοπελα μου το καλύτερο έκανες!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 654316

Τίνα αν συνηθίζεις να πονάς μπορει να είναι και το έντερο σου!!Αν δν συνηθίζεις κοίταξε το μήπως είναι καμια μολυνσουλα επειδή ειπες ότι πόνεσες και στην επαφη! pale

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια τρώμε μεσημεριανό!!

Σας αφήνω φιλάκια!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Κορίτσια τρώμε μεσημεριανό!!

Σας αφήνω φιλάκια!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

Καλή όρεξη!!Φιλάκια!

κι εγώ κάνω αυγα μάτια να φάω γιατί είμαι μόνη μου!! Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσακια μου..τι κανετε? Εγω ετσι κι ετσι!!!

θα σας πω τη δικη μου ιστορια με γιατρους, λεφτα και κανεναν να μη μπορει να μου δωσει μια ξεκαθαρη απαντηση...Απο 19 χρονων μπαινω-βγαινω στα χειρουργεια, τωρα ειμαι 25..εχω στο στηθος μου λιπωματα..το εχω ψαξει παρα παρα πολυ, εχω παει σε πολλους γιατρους και καθηγητες και ολοι μου λενε οτι τα δημιουργει ο οργανισμος μου και κανεις δεν ξερει το γιατι. μεχρι σημερα εχω κανει 5 χειρουργεια με ολικη ναρκωση..μου εχουν βγαλει 12 λιπωματα και εχω αλλα 10-12 στο στηθος μου. βγαζω μονο οσα μεγαλωνουν και οχι οσα παραμενουν σταθερα, γιατι φοβουνται μηπως εξελιχθουν απο καλοηθη σε κακοηθη και επειδη εχω περισσοτερες πιθανοτητες αν το παραμελησω για καρκινο του μαστου. το πρωτο χειρουργειο το ειχα κανει στη θεσ/νικη..πολλα λεφτα..αλλα ο γιατρος ηταν αψογος..οποτε δεν τα λυπηθηκα και πολυ..τα λιπωματα που μου αφαιρεσαν τοτε ειχαν μεγεθος μανταρινιου..επειδη κανω συνεχεια επεμβασεις και δεν μπορω να δινω τα χιλιαρικα σα να ειναι καραμελες..βρηκα εναν χειρουργο στο νοσοκομειο της πολης μου και ειναι απο τους καλυτερους. ειχα πεσει και σε μια γιατρο που μου ειπε, επειδη εχω μεγαλο στηθος, να κανω ολικη αφαιρεση και να βαλω σιλικονη, εννοειται οτι δεν ξαναπατησα στο ιατρειο της! καθε 6 μηνες κανω εξετασεις, υπερηχους κτλ υποχρεωτικα για να δουν σε τι σταδιο βρισκονται. στο μονο που συμφωνησαν ολοι οι γιατροι ειναι οτι ισως με μια εγκυμοσυνη να σταματησουν να μεγαλωνουν. εχω μαθει να ζω μ'αυτο και να μη φοβαμαι..αφου οποτε μου λεει ο γιατρος οτι πρεπει να αφαιρεσω καποια γελαω και λεω "γιατρε στο τελος δεν θα με πιανει η ναρκωση με τοσα χειρουργεια που εχω κανει". το καλο ειναι οτι δεν ποναω καθολου μετα, σα να μην εκανα τιποτα, απλα ειμαι λιγο μαστουρωμενη..φοβαμαι μην εθιστω στη μαστουρα και τους ζηταω κι αλλο!! Razz να σας πω και το χειροτερο..οποτε παω στο νοσοσοκομειο μια μερα πριν το χειρουργειο για να κανω τις απαραιτητες εξετασεις, πεφτω σε αντρες γιατρους και νιωθω αβολα γιατι ολη την ωρα ξεβρακωνομαι..εχω βαρεθει να δειχνω τα βυζια μου (συγνωμη για την εκφραση)!!! και αυτοι οι ερημοι δεν ειναι λιγο διακριτικοι κατευθειαν γουρλωνουν τα ματια! πριν 2 μηνες που εκανα το τελευταιο χειρουργειο, για μια εβδομαδα μετα μερα παρα μερα, πηγαινα να μου κανουν αλλαγη και την τελευταια μερα ηρθε μια γιατρος και μου λεει "αχ εσυ εισαι που ερχεσαι για αλλαγη και σκοτωνονται μεσα οι γιατροι για το ποιος θα ερθει να σου την κανει?"..μετα απ'αυτο ποσο ανετα μπορω να νιωθω??? ΕΛΕΟΣ!!

Να ξερετε παντα οτι η ΥΓΕΙΑ σας ειναι παρα πολυ σημαντικη και οταν ειστε υγιεις ολα τα υπολοιπα ερχονται αργα η γρηγορα! Ξερω οτι αν δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα ειναι δυσκολο, αλλα να μην το βαζετε κατω και να ελπιζετε! Wink
συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα πως εγινε το φαγητο; Δε σου αρεσει ο κιμας ε; εισαι ο τριτος ανθρωπος που μου το λεει...!Γιατι ποια ηταν η ιστορια της κοπελιτσας;
Ελλη χαμος σημερα τα πιτσιρικια ε; υπομονη...Αχ η τουρτα, ποσο μου αρεσει να...την τρωω αλλα θα επιχειρησω και να τη φτιαξω!!!
Marily11 αχ κοριτσι μου περνας μεγαλη περισταση. Δεν ξερω ακριβως πως νοιωθεις εσυ που το περνας αλλα μπορω να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι γιατι η μοιρα εφερε και στο σπιτι μας τη λεξη χειρουργεια...Χαιρομαι που δεν το βαζεις κατω γιατι θελει πολυ δυναμη να τα χειριστεις ολα αυτα! ευχομαι συντομα να κανεις ενα παιδακι και να σου φερει διπλή χαρα στη ζωη σου, και τον ερχομο του και το τελος του αγωνα σου! Εχεις τη συμπαρασταση μας και ευχαριστουμε που μοιραστηκες αυτο μαζι μας...Και οσοι σε βλεπουν σα γυναικα αλλα οχι σαν ασθενη μη τους δινεις σημασια, ειναι ανοητοι ή καλυτερα να πω...αντρες!!!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια εχω καιρο να γραψω τα νεα σας τα διαβαζω καθημερινα αλλα λογο το οτι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και μπαινω απο το κινητο δεν μπορω να μπαινω πολυ ωρα. Λοιπον θα σας πω το προβλημα μου εδω και ενα μηνα δεν εχω περιοδο αν και προσπαθουμε με τον αντρουλη μου για δευτερο παιδακι τωρα αντιμετωπιζω αυτα τα προβληματα με την περιοδο. πηγα στο γιατρο και εννοειται οτι δεν ειμαι εγγυος και για αυτο μου εδωσε κατι ορμονικες εξετασεις να κανω οταν μου ερθει περιοδος μετα απο τρεις με εξι μερες . τωρα θα μου πειτε οτι αφου εχω ενα παιδακι να μην αγχωνομαι, αλλα ποτε ξανα δεν ειχα προβληματα με την περιοδο και τον κυκλο μου.τελος με τα δικα μου οταν εχω αποτελεσματα θα σας ενημερωσω. θελω να πω στη μαρινα πολλα τα λεφτα αλλα αξιζει τον κοπο σου ευχομαι καλη επιτυχεια και οτι καλυτερο.επισις σε ολα τα κοριτσια ευχομαι οτι καλυτερο και πολλα θετικα τεστακια σορρυ για το κατεβατο φιλακια πολλα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Αντα πως εγινε το φαγητο; Δε σου αρεσει ο κιμας ε; εισαι ο τριτος ανθρωπος που μου το λεει...!Γιατι ποια ηταν η ιστορια της κοπελιτσας;
Ελλη χαμος σημερα τα πιτσιρικια ε; υπομονη...Αχ η τουρτα, ποσο μου αρεσει να...την τρωω αλλα θα επιχειρησω και να τη φτιαξω!!!
Marily11 αχ κοριτσι μου περνας μεγαλη περισταση. Δεν ξερω ακριβως πως νοιωθεις εσυ που το περνας αλλα μπορω να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι γιατι η μοιρα εφερε και στο σπιτι μας τη λεξη χειρουργεια...Χαιρομαι που δεν το βαζεις κατω γιατι θελει πολυ δυναμη να τα χειριστεις ολα αυτα! ευχομαι συντομα να κανεις ενα παιδακι και να σου φερει διπλή χαρα στη ζωη σου, και τον ερχομο του και το τελος του αγωνα σου! Εχεις τη συμπαρασταση μας και ευχαριστουμε που μοιραστηκες αυτο μαζι μας...Και οσοι σε βλεπουν σα γυναικα αλλα οχι σαν ασθενη μη τους δινεις σημασια, ειναι ανοητοι ή καλυτερα να πω...αντρες!!!

γλυκια μου ιωαννα σ'ευχαριστω παρα πολυ..ευχομαι και 'σενα να σου πανε ολα καλα γιατι κι εσυ δεν περασες λιγα..συντομα να σε επισκεφτει ο περλαγοοοοςςςςςς!!! Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιζα μου καλησπερα! Δηλαδη η τελευταια σου περιοδος ηταν πριν 2 μηνες ή εχεις καθυστερηση ημερων; Αργω να τα πιασω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 667478 ! Το οτι εχεις ενα παιδι δεν ειναι εγγυηση αλλα ειναι μια ελπιδα οτι μπορεις να ξανακανεις, και στο λεω γιατι εχω δει περιπτωσεις. Ο γιατρος σου σου ειπε τι υποψιαζεται; Στον υπερηχο όλα ενταξει; Σου εδωσε φαρμακευτική αγωγή;

Marily11 σ'ευχαριστω πολύ! Αλλα ξερω πως εσυ περνας πολύ δυσκολα και θελω να ελπιζω πως εχεις γυρω σου ατομα που σε αγαπανε και σε στηριζουν σε ολο αυτο...Παντως ειμαστε κι εμεις εδω. Ο πόνος ειναι πιο λιγος αν τον μοιραζεσαι!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="lizaG"]καλησπερα κοριτσια εχω καιρο να γραψω τα νεα σας τα διαβαζω καθημερινα αλλα λογο το οτι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και μπαινω απο το κινητο δεν μπορω να μπαινω πολυ ωρα. Λοιπον θα σας πω το προβλημα μου εδω και ενα μηνα δεν εχω περιοδο αν και προσπαθουμε με τον αντρουλη μου για δευτερο παιδακι τωρα αντιμετωπιζω αυτα τα προβληματα με την περιοδο. πηγα στο γιατρο και εννοειται οτι δεν ειμαι εγγυος και για αυτο μου εδωσε κατι ορμονικες εξετασεις να κανω οταν μου ερθει περιοδος μετα απο τρεις με εξι μερες . τωρα θα μου πειτε οτι αφου εχω ενα παιδακι να μην αγχωνομαι, αλλα ποτε ξανα δεν ειχα προβληματα με την περιοδο και τον κυκλο μου.τελος με τα δικα μου οταν εχω αποτελεσματα θα σας ενημερωσω. θελω να πω στη μαρινα πολλα τα λεφτα αλλα αξιζει τον κοπο σου ευχομαι καλη επιτυχεια και οτι καλυτερο.επισις σε ολα τα κοριτσια ευχομαι οτι καλυτερο και πολλα θετικα τεστακια σορρυ για το κατεβατο φιλακια πολλα

Liza αυτο το καταραμενο αγχος θα μας φαει...ολα θα πανε καλα..θα δεις! φιλακια πολλα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευτυχως Ιωαννα μου ειμαι τυχερη σ'αυτο..εχω αρκετους ανθρωπους που με αγαπανε και ειναι διπλα μου! σιγουρα ο πονος και το αγχος λιγοστευουν οταν μοιραζεσαι κατι που σε απασχολει και χαιρομαι που σας γνωρισα και μπορω να πω μαζι σας τα παντα..ακομα και θεματα που δεν τα εχω συζητησει με κανεναν και σας ευχαριστω γι'αυτο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερεις κι εγω νοιωθω ανετα να συζηταω μαζι σας τα παντα και δεν ειναι η ανωνυμια που με κανει να τα λεω τοσο φυσικα (αν και με εχετε δει και σας εχω δει) αλλα το γεγονος οτι ειναι εδω ατομα κοντινα οχι μονο στην ηλικια αλλα και στα βιωματα, στα θελω κλπ. Χαιρομαι που βρισκεις συμπαρασταση στους δικους σου ανθρωπους...

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Ξερεις κι εγω νοιωθω ανετα να συζηταω μαζι σας τα παντα και δεν ειναι η ανωνυμια που με κανει να τα λεω τοσο φυσικα (αν και με εχετε δει και σας εχω δει) αλλα το γεγονος οτι ειναι εδω ατομα κοντινα οχι μονο στην ηλικια αλλα και στα βιωματα, στα θελω κλπ. Χαιρομαι που βρισκεις συμπαρασταση στους δικους σου ανθρωπους...

Ετσι ακριβως νιωθω κι εγω..δεν ειναι η ανωνυμια..ειναι οτι μπορεις να πεις οτι σε απασχολει ειτε ευχαριστο ειτε δυσαρεστο και να σε βοηθησουν ολοι με τη γνωμη τους ή να εχουν βιωσει κατι αντιστοιχο ή να εχουν τις ιδιες ανησυχιες, τι ιδιες χαρες! εγω ομως Ιωαννα μου δεν εβαλα φωτογραφια..θα βαλω καποια στιγμη αλλα να ξερετε θα χρειαστω βοηθεια για το πως θα την ανεβασω! Razz

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ioanna85 έγραψε:Λιζα μου καλησπερα! Δηλαδη η τελευταια σου περιοδος ηταν πριν 2 μηνες ή εχεις καθυστερηση ημερων; Αργω να τα πιασω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 667478 ! Το οτι εχεις ενα παιδι δεν ειναι εγγυηση αλλα ειναι μια ελπιδα οτι μπορεις να ξανακανεις, και στο λεω γιατι εχω δει περιπτωσεις. Ο γιατρος σου σου ειπε τι υποψιαζεται; Στον υπερηχο όλα ενταξει; Σου εδωσε φαρμακευτική αγωγή;

σιγουρα το ενα παιδι δεν ειναι εγγυηση οτι θα κανω αλλο ενα με την ιδια ευκολεια οπωσ το πρωτο. ιωαννα μου δεν εχω περιοδο ακριβως δυο μηνες. ο υπεριχος ηταν μια χαρα γιατι κανω και συχνα οποτε εχω μετρο συγκρησης δεν υποψιαζεται κατι κακο απλα θελει να δει τις ορμονικες και θα δουμε τι θα κανουμε.
Marily11 σ'ευχαριστω πολύ! Αλλα ξερω πως εσυ περνας πολύ δυσκολα και θελω να ελπιζω πως εχεις γυρω σου ατομα που σε αγαπανε και σε στηριζουν σε ολο αυτο...Παντως ειμαστε κι εμεις εδω. Ο πόνος ειναι πιο λιγος αν τον μοιραζεσαι!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου θα τα πουμε μετα.. ηρθε ο αντρας μου και εχει τα νευρα του με τη δουλεια!!! φιλακια πολλα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 19 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις