426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 Δευ Ιαν 30, 2012 3:50 am
rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
rinamar έγραψε:..με έχει πιάσει ένας κομπος στο στομάχι μου τώρα... κλαίω..
δεν θα την παλέψουμε να κάνουμε σύντωμα και την εξωσωματική...
..μακάρι να πάει καλά κάτι που περιμένει ο αντρας μου..
....δεν είμαι καλά..........
..δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις έτσι; ή σε σφάζουν......
ioanna85 έγραψε:Μαρια Ελενη σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ειχα αρκετες απογοητευσεις....Η πιο μεγαλη ηταν τα Χριστούγεννα που εχασα το μωρακι αλλα παλι οταν ξαναπροσπαθησουμε και νοιωσω οτι μπορει να ειμαι εγκυος παλι στην 24η μερα θα κανω τεστ γιατι αν δεν ειμαι τι στην 24η παρω την απογοητευση τι στην 34η η απογοητευση ιδια θα ειναι αλλα η αγωνια λιγοτερη και τα λεφτα στο πορτοφολι...χαχαχα!!
Μαρινα η αξια που εχει ενα μωρακι...ειναι ανεκτιμητη αυτο να λες...Δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε; Και γιατρος και νοσοκομειο; Γιατι δε ρωτας το γιατρο...Πες του μηπως υπαρχει τροπος για μια καλυτερη τιμη;
Αντα το μπλουζακι του δικου μου ειναι χωμενο στην ντουλαπα και δεν ειπα τιποτα....
rinamar έγραψε:
Αντα μου μια προσπάθεια εξωσωματικής πάει γύρω στα 4.000-5.000 αναλόγως με το κέντρο που θα απευθηνθείς..
Δηλαδή μέσα σε 2 μήες πρέπει να βρεθούν κοντα στα 9-10 χιλιάρικα......
ioanna85 έγραψε:
Μαρινα συνελθε!!! Για παρε τα πανω σου μην παρω το ΚΤΕΛ και ανεβω σε 2-3 ωρες Αθηνα και σε κυνηγαω!!! Κατι θα γινει, αν το ψαξεις κατι θα γλιτώσεις και ο γιατρος δε θα σε αφησει ετσι αν του πεις με ωραιο τροπο οτι εσας θελουμε, εσας εμπιστευομαστε αλλα δυσκολευομαστε!!!Πάρε δανεικα, παρε δανειο κατι θα γινει....Μην τα βαφεις σκουρα. Εμενα οι γονεις μου για το γαμο μου πηραν δανεικα που τα ξεπληρωνουν λιγα λιγα!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης