Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
309 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 309 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 35]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙΙΙΙΙΙ και καστανομάτικο/α no problem!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουραστκα να καθομαι....

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσια δεν ξερω φοβαμαι μην απογοητευτω παλι τοκ δεκεμβριο περιμενα να αδιαθετησω 25 και ειχα καθυστερηση 5 μερεσ και ξερετε τι χαρα ειχα και μετα το βραδακι 30 ημουν χαλια που τελικα δεν ημυν εγκυος δεν ξερω κραταω ψυχραιμια για να μην απογοητευτω................

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΟΥΥΥΥΥΤΣΣΣΣΣ...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100 4.500-5.000 ευρώ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100 κορίτσια η επέμβαση.....
...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 966307 ...........

..για τρείς μέρες δεν κάνει να φάω λαχανικά, φρούτα, δημητριακά, γαλακτοκομικά...... οχι οτι τα έτρωγα τώρα αλλα.. λαχανικά;; φρούτα;;.... αυτά μου μείνανε...... τώρα σκέτο νερόβραστο κρεατάκι;;;

..τουλάχιστον θα φύγω μοντελακι Twisted Evil Twisted Evil

..ευτυχώς που εχω ΤΕΒΕ Twisted Evil Twisted Evil σα δε ντρέπονται Twisted Evil Twisted Evil

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια help!!

Μόλις εντόπισα 2 μεγάλους καφέ λεκέδες σαν από καφέ στην πλάτη (?) από το αγαπημένο/ομορφότερο/πιο ευκολοσιδέρωτο (το τονίζω αυτό) μπλουζάκι του άνδρα μου!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182

Προφανώς δε βγήκαν από το πλύσιμο.  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 534787

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το σώσω? Πρέπει να το σώσωωωωωω!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 679259  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 679259

Υ.Γ πώς γίνεται το 99% των ρούχων του να θέλουν σίδερο ,ενώ το 99% των δικών μου να μην θέλουν??
Κ το μισώ το σίδερο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 679259  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 679259

Πω πω Μαρίνα είναι τσουχτερό αλλά χαλάλι τους. Πραγματικά τι κάνει να φας αυτές τις μέρες??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..με έχει πιάσει ένας κομπος στο στομάχι μου τώρα... κλαίω..

δεν θα την παλέψουμε να κάνουμε σύντωμα και την εξωσωματική...

..μακάρι να πάει καλά κάτι που περιμένει ο αντρας μου..

....δεν είμαι καλά..........

..δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις έτσι; ή σε σφάζουν......

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναρθααααα πω πωωω κοριτσια τραγικο αυτο με το παρκινγκ πουθενα δεν βρισκω να παρκαρω τη ειναι αυτο το πραγμα στην αθηνα ??? απα πα πα πα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια Ελενη σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ειχα αρκετες απογοητευσεις....Η πιο μεγαλη ηταν τα Χριστούγεννα που εχασα το μωρακι αλλα παλι οταν ξαναπροσπαθησουμε και νοιωσω οτι μπορει να ειμαι εγκυος παλι στην 24η μερα θα κανω τεστ γιατι αν δεν ειμαι τι στην 24η παρω την απογοητευση τι στην 34η η απογοητευση ιδια θα ειναι αλλα η αγωνια λιγοτερη και τα λεφτα στο πορτοφολι...χαχαχα!!

Μαρινα η αξια που εχει ενα μωρακι...ειναι ανεκτιμητη αυτο να λες...Δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε; Και γιατρος και νοσοκομειο; Γιατι δε ρωτας το γιατρο...Πες του μηπως υπαρχει τροπος για μια καλυτερη τιμη;

Αντα το μπλουζακι του δικου μου ειναι χωμενο στην ντουλαπα και δεν ειπα τιποτα....

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάπες τι μου κάνετε; Ξεκινήσατε δυναμικά το #8 βλέπω Very Happy Very Happy Very Happy .
Αν κατάλαβα καλά έχουμε ακόμα 2 εγκυούλες, τη Λιάνα και τη Δέσποινα; Συγχαρητήρια κορίτσια μου, όλα να πάνε υπέροχα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 50580

Οι υπόλοιπες τι μου κάνετε; Ελευθερία μου η φωτογραφία σου είναι υπέροχη, είσαι κούκλα! Φτου σου κορίτσι μου!

Μαρινάκι είμαι σίγουρη ότι σε ξαναρώτησα, αλλά κάπου χάθηκα στις πολλές σελίδες,  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 667478 , τι επέμβαση θα κάνεις;

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:..με έχει πιάσει ένας κομπος στο στομάχι μου τώρα... κλαίω..

δεν θα την παλέψουμε να κάνουμε σύντωμα και την εξωσωματική...

..μακάρι να πάει καλά κάτι που περιμένει ο αντρας μου..

....δεν είμαι καλά..........

..δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις έτσι; ή σε σφάζουν......

Μαρίνα μου ηρέμησε,σε παρακαλώ, δυστυχώς παντού λεφτά χρειάζονται ακόμα κι εκεί...

Η εξωσωματική είναι ακριβή? Δεν έχω ιδέα για αυτό ρωτάω.

Με δόσεις δε γίνεται να δοθούν ή να βοηθήσει κάποιος από την οικογένεια με δανεικά έστω?

Μην απελπίζεσαι κ κοίτα να είσαι δυνατή ψυχολογικά για να είναι καλά κ το σώμα σου. Κάποια λύση θα βρεθεί.

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Μαρια Ελενη σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ειχα αρκετες απογοητευσεις....Η πιο μεγαλη ηταν τα Χριστούγεννα που εχασα το μωρακι αλλα παλι οταν ξαναπροσπαθησουμε και νοιωσω οτι μπορει να ειμαι εγκυος παλι στην 24η μερα θα κανω τεστ γιατι αν δεν ειμαι τι στην 24η παρω την απογοητευση τι στην 34η η απογοητευση ιδια θα ειναι αλλα η αγωνια λιγοτερη και τα λεφτα στο πορτοφολι...χαχαχα!!

Μαρινα η αξια που εχει ενα μωρακι...ειναι ανεκτιμητη αυτο να λες...Δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε; Και γιατρος και νοσοκομειο; Γιατι δε ρωτας το γιατρο...Πες του μηπως υπαρχει τροπος για μια καλυτερη τιμη;

Αντα το μπλουζακι του δικου μου ειναι χωμενο στην ντουλαπα και δεν ειπα τιποτα....

την ειχα διαβασει την ιστορια σου αλλα προσπαθησε να μην το σακεφτεσε και σου ευχομαι συντομα οχι με ενα αλλασ με 2 μωρακια στην κοιλιτσα σου ποτε ξεκινας προσπαθειες????

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Ιωαννάκι μου σίγουρα το μωράκι μας θα είναι πολύ ποιό πάνω απο τα χρήματα.. δεν το σκέφτικα ούτε λεπτό έτσι..
Θα δούμε για μια καλύτερη τιμή απο τον γιατρό...

Αντα μου μια προσπάθεια εξωσωματικής πάει γύρω στα 4.000-5.000 αναλόγως με το κέντρο που θα απευθηνθείς..

Δηλαδή μέσα σε 2 μήες πρέπει να βρεθούν κοντα στα 9-10 χιλιάρικα......

Κάτι έχει ο αντρούλης στο νου του.. θα δούμε αλλα μία ανασφάλεια με έχει πιάσει..

Βοήθεια απο γονείς δεν υπάρχει. Μόνο η μάνα μου είναι πρόθυμη αλλα και αυτή δεν έχει... ο πατέρας μου Twisted Evil Twisted Evil άστο καλύτερα... Twisted Evil και οι γονείς του άντρα μου είναι πολύ μεγάλοι και ζούν με μία σύνταξη.. είμαστε οι δυό μας και οι δυό μας παλεύουμε...

Ντέμι μου ελπίζω να είσαι καλά και η εγκυμοσύνη σου να κυλάει ήρεμα! Σου είχα απαντήσει.. πρέπει να κάνω μία επέμβση γιατί δεν είναι καλές οι σάλπιγγές μου και θα κάνω μωράκι μόνο με εξωσωματική... Very Happy

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:

Αντα μου μια προσπάθεια εξωσωματικής πάει γύρω στα 4.000-5.000 αναλόγως με το κέντρο που θα απευθηνθείς..

Δηλαδή μέσα σε 2 μήες πρέπει να βρεθούν κοντα στα 9-10 χιλιάρικα......

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 606100

Πωωωωω ρε κοπέλα μου , έλεος δηλαδή τι πρέπει να τραβήξεις για να κάνεις ένα παιδάκι.

Κ άλλες τα πετάνε , γιατί τέτοια αδικία στη ζωή , γιατί?

Μακάρι μέσα από την καρδιά μου ,πρώτον να πάνε όλα καλά κ να σαι εσύ γερή κ δεύτερον να σας έρθουν τα μπεμπάκια σας  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472

Demmy πώς τα πας εσύ? Όλα καλά? Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλαγα με την πεθερα μιση ωρα και αργησα να απαντησω...

Μαρια Ελενη σε ενα μηνα περιπου θα ξαναπροσπαθησουμε....Σημερα ξεκινησα Filicine!!!
Δημητρα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472
Μαρινα συνελθε!!! Για παρε τα πανω σου μην παρω το ΚΤΕΛ και ανεβω σε 2-3 ωρες Αθηνα και σε κυνηγαω!!! Κατι θα γινει, αν το ψαξεις κατι θα γλιτώσεις και ο γιατρος δε θα σε αφησει ετσι αν του πεις με ωραιο τροπο οτι εσας θελουμε, εσας εμπιστευομαστε αλλα δυσκολευομαστε!!!Πάρε δανεικα, παρε δανειο κατι θα γινει....Μην τα βαφεις σκουρα. Εμενα οι γονεις μου για το γαμο μου πηραν δανεικα που τα ξεπληρωνουν λιγα λιγα!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου γλυκα...!!
Ιωαννάκι μου είσαι γνήσια Ταυρίνα! ..ξέρω τι σου λέωωωω..!!
Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΕΣ για τη συμπαράσταση.... ναι μωρέ κάτι θα γίνει.. απλά μόλις το έμαθα και έπαθα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 585182 ..πάνω στην απελπισία μου..

θα βρεθεί η λύση.. μου είπε και ο αντρούλης να μην τρελαίνομαι και να αφήσω αυτόν λέει να ανυσηχεί για αυτά και εγώ να ανησυχώ για το σώμα μου να είναι όλα καλά να υποδεχτεί το μωράκι μας!!!.... αλλα όσο να'ναι δεν είμαι αναίσθητη.. και για δανεικά έχω πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που μπορώ να απευθηνθώ (ευτυχώς) και 10.000 σ'αυτούς είναι σαν να είναι 100 για μάς... αλλα δεν θέλω.. δεν το έχω κάνει ποτε.. στην ανάγκη όμως...
θα δούμε θα δούμε.. κάτσε να έρθει και ο αντρούλης μου σπίτι.. ουουουουφφφφ...
εντάξι τώρα.. τα σκέφτικα ποιό ψύχραιμα...

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ρε Μαρινάκι, τραβάς πολύ ζόρι. Είναι γεγονός ότι όλες αυτές οι ιστορίες είναι πολυέξοδες. Εγώ μόνο με τις δύο αποξύσεις, την επέμβαση και τις κατά καιρούς εξετάσεις, έφτασα περίπου 8.000, αλλά έχω καλό ταμείο υγείας που μου καλύπτει μεγάλο ποσοστό. Το ταμείο σου δεν καλύπτει τίποτα; Πότε θα κάνεις την επέμβαση; Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472

Άντα μου καλά είμαι Very Happy . Μετά την Τρίτη που πήγα στο γιατρό ηρέμησα λίγο, αλλά τώρα περιμένω με αγωνία την άλλη Τρίτη στις 7 του μήνα που θα ξαναπάω. Είμαι πιο θετική τώρα όμως Very Happy . Εσύ πώς είσαι; Χαίρομαι που βλέπω ότι έχεις ενέργεια και είσαι πιο ζωηρή. Ξέρω ότι πέρασες δύσκολα, ποτέ δεν είναι εύκολο αυτό που σου έτυχε, αλλά ο τροχός γυρίζει, να το θυμάσαι. Και στο λέω εκ πείρας. Πριν δυο χρόνια ακριβώς, τον Ιανουάριο του '10, είχα μείνει έγκυος πρώτη φορά χωρίς να το έχω προσπαθήσει καν και να΄μαι τώρα ακριβώς δύο χρόνια μετά ακριβώς στο ίδιο σημείο, στην ίδια χρονική περίοδο, μόνο που αυτή τη φορά όλα θα προχωρήσουν όπως πρέπει. Και τα δύο χρόνια πέρασαν λόγω προβλήματος και επέμβασης. Κατά τα άλλα, από την 1η ως τη 2η φορά που έμεινα έγκυος πέρασαν μόνο 5 μήνες προσπαθειών γιατί δεν είχα άγχος. Μετά την επέμβαση πέρσι τον Φεβρουάριο αγχώθηκα περισσότερο απ' ότι έπρεπε και πέρασαν 9 μήνες, αλλά να'μαι τώρα, ήρθε επιτέλους. Πρέπει να το αφήσεις σύντομα πίσω σου και να επικεντρωθείς στο γάμο σου (ακόμα να παντρευτείς, έτσι; αν κάνω λάθος συγνώμη) που είναι κάτι ευχάριστο και όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους. Μπορεί και μέσα στις ετοιμασίες του γάμου σου να γίνει η έκπληξη....το μυαλό σου θα είναι τελείως αλλού! Φτάνει να μην το σκέφτεστε και να κάνετε ελεύθερα όποτε θέλετε και όχι με πρόγραμμα. Αυτό μ' έφαγε εμένα.

Όλα καλά θα πάνε, σας το υπόσχομαι!
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Μαρινα συνελθε!!! Για παρε τα πανω σου μην παρω το ΚΤΕΛ και ανεβω σε 2-3 ωρες Αθηνα και σε κυνηγαω!!! Κατι θα γινει, αν το ψαξεις κατι θα γλιτώσεις και ο γιατρος δε θα σε αφησει ετσι αν του πεις με ωραιο τροπο οτι εσας θελουμε, εσας εμπιστευομαστε αλλα δυσκολευομαστε!!!Πάρε δανεικα, παρε δανειο κατι θα γινει....Μην τα βαφεις σκουρα. Εμενα οι γονεις μου για το γαμο μου πηραν δανεικα που τα ξεπληρωνουν λιγα λιγα!

μαρινακι μου συμφωνω με την ιωαννα εγω θα παω να παρω την ιωαννα με το αυτοκινητο για να μην ταλαιπωρηται και με το κτελ Razz και θα ερθουμε να σε δειρουμε συνελθε κοριτσακι μου ολα καλα θα σου πανε μην απογοητευσε τωρα που πας να κανεις την αρχη για το μεγαλο σας βημα κοντευεις να γινεις μανουλα αυτος ειναι ο στοχος σου μην το ξεχνας θετικες σκεψεις θελω να εχεις οσο για τα λεφτα αυτος που τραγουδησε το "θα τα καψω τα ρημαδια τα λεφτα μου" αν δεν τα θελει να τα δωσει σε μενα για να τα δωσω σε σενα αλλα που'ντος ????

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα μαρινακι τωρα ειδα οτι εισαι αθηνα εγω ειμαι πιο κοντα αρα εγω θα ερθω πρωτη ιωαννα παρε το κτελ Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα ησύχασα τώρα που σ ακούω πιο θετική Very Happy Very Happy

Demmy όπως τα είπες, σου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα όπως πρέπει!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472 Χωρίς άγχος κ με θετική σκέψη!! Very Happy

Κι εγώ είμαι καλύτερα, κάθε μέρα που περνάει κ από λίγο. Αποφάσισα να χαίρομαι όσο μπορώ την κάθε στιγμή όσο διάστημα είμαι μόνη σε αυτό το σώμα Wink

Στο τέλος του καλοκαιριού με το καλό θα ξαναπροσπαθήσουμε. Very Happy

Δεν είμαι εγώ όμως που παντρεύομαι η Έλλη μας είναι Wink

Εγώ παντρεμένη είμαι, απλά τον θρησκευτικό δεν έχουμε κάνει. Cool

Κορίτσια δεν παίζω εσείς είστε πιο κοντά Mad Mad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μη σας ξεγελαω με το πετιτ παρουσιαστικό αν τα παρω γινομαι ταυρος εν υαλοπωλείο!!!χαχαχαχαχα!!!Ετσι ηρεμησε...ο μπαμπας μου (φτωχαδακι ο κακομοιρης μια ζωη)λεει μην ανησυχεις για οτι γινεται με λεφτα! Δικιο εχει ρε Μαρινακι!!! Οσο για τα δανεικα παντα υπαρχει πρωτη φορα και με το χαρακτηρα τον ανυπομονο που εχεις δεν θα ειναι πολυ καιρο δανεικα. Ασε τον αντρουλη να δεις τι εχει να σου πει απο κοντα!!
Δημητρα ολα καλα θα πανε και ξερεις γιατι; Γιατι έχεις 2 αγγελακια εκει πάνω να σας προσεχουν!! Και επειδη καποιος σας το χρωσταει...
Αγάπη χαχαχαχα! Δε θα περασεις μια βολτα Πατρα σωφερινα μου; Ετοιμασου να τη δειρουμε...
Αντα γιατι τελος καλοκαιριου και οχι νωριτερα;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο χαρτί από το νοσοκομείο λέει για αντισύλληψη με προφυλακτικό για 3-4 μήνες.

Η γιατρός μου μου είπε να το αφήσω για του χρόνου ( Shocked ) για να ηρεμήσω πρώτα.

Μια ειδικευόμενη στο νοσοκομείο είπε ότι δεν κάνει τουλάχιστον για 6 μήνες λόγω του φαρμάκου. Βέβαια αυτή ήταν που πρότεινε ότι η εξαγωγή της σάλπιγγας ήταν καλύτερη λύση από το φάρμακο Rolling Eyes κ να φανταστείς ότι ακόμα κ τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί πού ήταν ή τι ήταν 100%. Μάλλον λένε στην ωοθήκη δίπλα.

Με αυτά τα δεδομένα κ φυσικά με το τι θα μου πει ο άλλος γιατρός που θα επισκεφτώ μετά την 1η περίοδο, είπαμε ότι καλύτερα θα είναι να το αφήσουμε για Αύγουστο.

Βέβαια το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε καν πού στην Ελλάδα θα βρίσκομαι τον Σεπτέμβρη αλλά θα το παλέψουμε ότι κ να γίνει Laughing Laughing Laughing αχαχαχαχ

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννάκι μου ευχαριστώ πολύ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 18 417472

Άντα μου συγνώμη Embarassed . Ξέρω ότι παντρεύεται η Έλλη, αλλά είχα μια εντύπωση ότι παντρεύεσαι κι εσύ! Αφού θέλεις να περιμένεις το καλοκαιράκι για να προσπαθήσεις, κάνε το, να ηρεμήσεις τώρα. Μην πιέζεστε όμως, αν μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή, ως τότε συνεχίστε ελεύθερα και αν έρθει ήρθε, αλλιώς δεν τρέχει τίποτα αφού έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα ξεκινήσετε τις "επίσημες προσπάθειες".

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα πηγαινε σε αλλον γιατρο γιατι η δικια σου μου φαινεται -συγνωμη που στο λεω- κάπως!!!
Βαλε μπρος πριν βγουνε οι θεσεις και με ενα δικαιολογητικο απο τον γιατρο για αιμορραγια αρχικά και συσπασεις στη συνεχεια να παεις 2 χρονια αδεια!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σε λιγο θα βγω και εγω να παω να κοιμηθω λιγουλακι ειμαι λιγο αυπνη λογο οτι ποναω λιγο ακομα με το δοντακι που εβγαλα η τομη δεν εχει κλεισει ακομα και με ενοχλει ευτυχως το αντεχω με παναντολ εσεις φαγατε για μεσημεριανο?? εγω οχι εκανα και σφραγισμα τωρα και δεν εχω καθολου ορεξη σε αυτο που λεει η ιωαννα μου εγω θελω δεν θελω κανω διαιτα και ειμαι πιστη σε αυτο

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη εισαι πολύ γλυκο κοριτσι...ετσι για να το ξερεις!!! Περαστικα σου και ευχομαι συντομα ενα χαμογελο της Crest!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις