Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
119 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 119 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 35]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ΜΜΜΜΜΜΜ ΤΕΛΕΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!! ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ?? Ε?

περιμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε!και αφου φαμε να μη δουμε και 'μιλα'?ε καπου ενδιαμεσα με παιρνει και ο υπνος! Sleep

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αγαπη έγραψε:

ΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΟΜΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΖΗΣΩ ΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ Η ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΜΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 654316

Ναι Αγάπη μου το διάβασα!!! Εγώ πιστεύω ότι η Δέσποινα είναι ΕΓΓΥΟΣ!!! Τα θετικά τεστ ποτέ δεν είναι λάθος!!! Συνήθως τα αρνητικά μόνο είναι!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αντα μου τι σου έμελλε να πάθεις!!! Και εγώ στη θέση σου θα τα χρειαζόμουν!!! Τουλάχστον είναι σώα και αβλαβής!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο βρε Ευαγγελιτσα!!Ετσι να φροντιζεις να περνας καλα για να φορτιζουν οι μπαταριες σου για οσο δν εχεις χρονο!!

Αντα πραγματικα κι εγω θα ειχα φοβηθει!!Αλλα τελος καλο ολα καλα που λενε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Ελλη μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Τι κάνεις εσυ;;; Πως πάνε οι προσπάθειες;;; Να μου φιλήσεις την φατσούλα σου (Τσάρλυ)!!!

Κορίτσια από χθές στην Καβάλα η θερμοκρασία έφτασε τους -6!!! Εχουμε παγώσει!!!! Αφου χθες το βράδυ αφήσαμε τις βρύσες να φιλοτρέχουν για να μην παγώσουν!!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="lia-ka"]θα δωσω σε ενα χαρτακι τα οναματα ολων των κοριτσιων να τα μνημονευει ο πατερ(αντρουλης μου)σε καθε λειτουργια!εσυ καλα εισαι μαρινακι μου?

Λιανα μου κι εγω θελω..Μαρια με λενε.. σ'ευχαριστω πολυ! Ευχομαι ολα να σου πανε καλα..μ'ένα υγιεστατο μωρακι! Smile

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξανάναψε το συμβολάκι μετά αλλά είχε βγει ο ήλιος κ δεν τρόμαξα.

Εκείνη την ώρα όμως ήμουν στην κυριολεξία στη μέση του πουθενά!!Σκηνή από θρίλερ, κανονικά! Μόνο το φάντασμα ή ο σχιζοφρενής δολοφόνος που θα περνούσε να με ..."βοηθήσει " έλειπε Laughing
Πολλές ταινίες βλέπω!!

Με βλέπω το Σάββατο στο συνεργείο πάντως Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου τι κανετε?
Boubou και rinamar Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! γι'αυτο σας ειπα την ιστορια μου για να παιρνετε και εσεις δυναμη και κουραγιο και τα υπολοιπα κοριτσακια και να μη φοβοσαστε τιποτα..ολα θα γινουν! Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελια καλως την!
sofouli ο θεος δε τιμωρει...ποσο μαλλον για το ξερο σου το κεφαλι οπως λες. Σε αυτη τη φαση η μονη που μπορει να κανει κακο στο μωρο σου, εισαι εσυ!!! Εχεις χρεος να το προστατεψεις!!! Wink
Τινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472
Αντα βρε αθεοφοβη!!! τι αλλο θα πεις πες μου; Δεν προκειται να πεθανω πριν γινω μανα...Θα σε δαγκωσω!!!
Αγαπη η Δεσποινα αν δεν κάνω λαθος δε θα κανει χοριακη αλλα θα παει αποψε κατα τις 8μιση στον γιατρο της!
Ελλη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Ευαγγελια καλως την!
sofouli ο θεος δε τιμωρει...ποσο μαλλον για το ξερο σου το κεφαλι οπως λες. Σε αυτη τη φαση η μονη που μπορει να κανει κακο στο μωρο σου, εισαι εσυ!!! Εχεις χρεος να το προστατεψεις!!! Wink
Τινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472
Αντα βρε αθεοφοβη!!! τι αλλο θα πεις πες μου; Δεν προκειται να πεθανω πριν γινω μανα...Θα σε δαγκωσω!!!
Αγαπη η Δεσποινα αν δεν κάνω λαθος δε θα κανει χοριακη αλλα θα παει αποψε κατα τις 8μιση στον γιατρο της!
Ελλη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Ioannaaaaaa  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικά Marily1 η ιστορία σου ήταν συγκλονιστική !! Μπράβο στο κουράγιο κ στη δύναμη που δείχνεις!! Very Happy
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472 είμαι κομμάτια κ θα πέσω για υπνάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 850933  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 850933

Τα λέμε το απόγευμα!! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ada"]Πραγματικά Marily1 η ιστορία σου ήταν συγκλονιστική !! Μπράβο στο κουράγιο κ στη δύναμη που δείχνεις!! Very Happy
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472 είμαι κομμάτια κ θα πέσω για υπνάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 850933  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 850933

Τα λέμε το απόγευμα!! Very Happy

Σ'ευχαριστω πολυ Ada μου..καλο υπνο!! θα τα πουμε στον απογευματινο καφε..  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα καλη ξεκουραση!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μεσημερι εχω προσεξει οτι σε αυτο το θεματακι ολες πρεπει να τρωνε μεσημεριανο ή να κανουν νανι Smile

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:σε μια εβδομαδα θα παμε να ακουσουμε τη καρδουλα του και εχω πολυ αγχος!θελω να ειναι ολα καλα!αν κατι δε πηγαινε καλα θα το καταλαβαινα? sunny

san ki emena kaneis!!!!ola tha pane poly kala!!!sou eyxomai na akouseis tin kardoula na xtypaei dynata!!! Smile Smile Smile

mariabel

mariabel
Καλησπέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Έχουμε κανένα ευχάριστο; Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμα... Είμαι στην 28η σελίδα...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 534787

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ!Τελείωσα το διάβασμα!13 σελίδες ήταν αυτές!
Λιάνα μου, θέλω κι εγώ!Ευανθία είναι το όνομά μου!Ευχαριστουμε! Smile

mariabel

mariabel
Καλά, καμιά δεν είναι εδώ;;;;;
Λοιπόν, ένα έχω να πω! Με εσάς και δίαιτα δε γίνεται! Smile
Απ' ό,τι διάβασα, οι επόμενες που ΔΕ θα δουν την ακατανόμαστη είναι η Μαρία-Ελένη και μάλλον εσύ Εύη μου μια και πολύ κουρασμένη σε βλέπω... Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελίτσα μου καλά είμαι!!γύρισα σπιτι φορτωμένη σαν το γαιδούρι απο το σουπερμαρκετ φρουτα και λαχανικα και κατι αλλα ψιλα...περπατουσα κι έβριζα γιατι πήρα πάλι τόσα πολλά και κουλάθηκαν τα χέρια μου..συνηθισμένα πράγματα δηλαδη!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing το τσαρλούκι μου αράζει εδώ στην αγκαλιά μου!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 669659
Λιάνα μου γλυκιά πολύ ωραίο το νουμερακι !!!Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου που μας σκεφτεσαι όλες και προσεύχεστε για εμας!!Ίσως έτσι γίνει το θαύμα και πιστώ ότι δν μας ξέχασε ο Θεός!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 837218 να προσέχεις τον εαυτό σου και το νέο μέλος της οικογένειας σου και να μου φιλήσεις και τα 2 αγοράκια σου!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 379767
Μαρία αυτό λέω κι εγώ ότι η μια παρασέρνει την άλλη!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 40746 μονο η Μαρίνα έχει μια αυτοσυγκράτηση!!!!

Αφου έχουμε μπέξει με σεφ και αρχισεφ εδω μέσα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 564595  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 564595  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 564595

κοριτσάκια μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 315810

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω να ρίξω έναν υπνάκο γιατι έχουμε να βγούμε με τα πεθερικά το βράδυ και δν θα αντέξω!!Είμαι πτώμα!!θα τα πουμε αργότερα!!Φιλια σε ολες!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 334590

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη τα μεσημερια ουτε κοιμαμαι-μιας και το θεωρω ασκοπο απο παιδι,τι να πεις- ουτε τρωω-μιας και περιμενω τον αντρα κατα τις 6-6μιση!
Σωτηρια
Μαρία κανενα ευχαριστο ακομη...εν αναμονη γεγονοτων ειμαστε!!
Ευούλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ελλη φρουτα και λαχανικα ε; μπραβο!!!Ποσο καιρο εχω να βγω για φαγητο;! Καλη ξεκουραση και καλα να περασετε το βραδυ!

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη τα μεσημερια ουτε κοιμαμαι-μιας και το θεωρω ασκοπο απο παιδι,τι να πεις- ουτε τρωω-μιας και περιμενω τον αντρα κατα τις 6-6μιση!
Σωτηρια
Μαρία κανενα ευχαριστο ακομη...εν αναμονη γεγονοτων ειμαστε!!
Ευούλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ελλη φρουτα και λαχανικα ε; μπραβο!!!Ποσο καιρο εχω να βγω για φαγητο;! Καλη ξεκουραση και καλα να περασετε το βραδυ!

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΗ Η ΑΛΕΚΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΑΕΙ......ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΡΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΦΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σαν το φαι της μαμας πουθενα!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ πάλι επανήλθα δριμύτερη, φρέσκια σαν το μπουμπούκι!! Very Happy

Αγάπη ναι, δεν υπάρχει σαν το φαί της μαμάς!!!Βέβαια της δικιάς μου μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση!! Μουαχαχαχα Twisted Evil Twisted Evil

el88tse θα το κάνεις το τεστάκι ή θα μας σκάσεις?? Mad Mad Αφού ψοφάμε ν ακούμε καλά νέα!!

Ιωάννακι εγώ στην πόλη δεν κοιμάμαι μεσημέρια, αλλά στο χωριό του δίνω κ καταλαβαίνει  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 29 536304 Ο καθαρός αέρας με ηρεμεί φαίνεται! Χαράς στο κουράγιο σου πάντως που γράφεις στο άλλο το θεματάκι. Ξέρεις εσύ Wink Εγώ δεν μπορώ με τίποτα...

Σωτηρία μη μου πεις ότι είναι η φωτό από τον υπέρηχο!!! Very Happy Very Happy Να ναι γερό το μπεμπάκι σου!!!

Δεν πιστεύω να ναι καμιά άλλη ον λαιν κ να την ξεχνάω Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις