Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
68 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 68 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 35]

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα σε ολα τα κοριτσια οντως το φαγητο της μαμας τελειοοοοοο παντα.... δεν το κανω ακομα το τεστακι γιατι και τον προηγουμενο μηνα ειχα 5 μερες καθυστερηση και τελικα μου ηρθε τωρα θα περιμενω λιγο ακομα δεν ξερω τι να κανω

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα ο πονος δεν περναει, ο καιρος περναει! Κι οσο περναει παιρνεις δυναμη και μαθαινεις να ζεις με την αναμνηση. Δεν το ξεχασα απλα προσπαθω να το ξεπερασω![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρια Ελενη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 966307

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι να κανω ιωαννα μου να κανω τεστ και να βγει αρνητικο και μετα χαλια ψυχολογια??ενταξει λογικο ειναι να περιμενω και αυριο γιατι 30 ηταν να αδιαθετησω αντε και μια μερα +

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια Ελενη δεν το σχολιαζω γιατι εχω αντιθετη αποψη και δε θελω να σε επηρεασω! Σου ειπα πως ειτε σημερα δεις αρνητικο τεστ ειτε αδιαθετησεις σε 2 μερες ιδια δε θα ειναι η απογοητευση; ιδια δε θα ειναι η ψυχολογια;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην παρεξηγηθω....δε σε πιεζω απλά στο προτεινω για να σου φυγει η αγωνια και να μην υποφερεις!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, κούκλες!!
Ιωάννα, έχεις ένα δίκιο με το τεστ, αλλά θυμάσαι τι έγινε με τη Δέσποινα; Το πρώτο τεστ που έκανε (δε θυμάμαι πόσο καθυστέρηση είχε και αν είχε) ήταν αρνητικό. Το 2ο (μετά από 2 μέρες θετικό!!!! Very Happy
Μαρία-Ελένη και εγώ θα περίμενα μια-δυο μέρες ακόμα, γιατί μπορεί η σύλληψη να έγινε αργότερα και να μη φανεί από την αρχή ότι είσαι έγκυος. Πάντως νιώθω ότι είσαι!! Εσύ το νιώθεις; Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια καλα; Ο Αντωνακης τι κανει; Εχει ματαρες αυτο το παιδι!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τη κανετε εγω μολις στεναχωρηθηκα και ο λογος ειναι οτι ακουω ειδησεις μαζι με την μαμα στον alpha ελεγε παλι για την οικονομικη κριση και πως εχει επηρρεασει ολο τον κοσμο μεχρι και τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ ξερετε πως ? οταν ενα παιδακι δεν εχει να φαει στο σχολειο η μονο με ενα τοστ δεν εχει χορτασει καθετε παρεα με τα αλλα παιδακια που εχουν για να μοιραστουν ολα μαζι το κολατσιο που ειχε ετοιμασει η μαμα του αλλου παιδιου ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 534787 Sad Sad Sad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη αυτο ειναι γεγονος. Δεν ειχες ακουσει για καποια παιδακι στη Λαμια ή τη Λαρισα που δεν ειχαν να φανε και εμπαιναν στο σουπερ μαρκετ και ετρωγαν απο τα ραφια του σουπερ μαρκετ και τα επιασαν απο τις άδειες συσκευασιες που αφηναν πισω τους!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άργησα γιατί μιλούσα με τον ανδρούλη στο σκαιπ!!! Ευχαριστώ τεχνολογία Razz !!

Αχ Ιωάννα σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι πώς θα ήμουν/ήμασταν τώρα εάν όλα πήγαιναν καλά, αυτό εννοούσα. Οπότε δεν μπαίνω στο θέμα με τις μανούλες.

Αγάπη εγώ δεν βλέπω ειδήσεις, μη σου πω ότι εδώ κ 2 βδομάδες δεν έχω ανοίξει καθόλου τηλεόραση!!

Μαρία cheers τι κάνεις? Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ioanna85"]Αγαπη αυτο ειναι γεγονος. Δεν ειχες ακουσει για καποια παιδακι στη Λαμια ή τη Λαρισα που δεν ειχαν να φανε και εμπαιναν στο σουπερ μαρκετ και ετρωγαν απο τα ραφια του σουπερ μαρκετ και τα επιασαν απο τις άδειες συσκευασιες που αφηναν πισω τους!!!

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ Κ ΑΥΤΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ?????????  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 534787

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada"]

Αγάπη εγώ δεν βλέπω ειδήσεις, μη σου πω ότι εδώ κ 2 βδομάδες δεν έχω ανοίξει καθόλου τηλεόραση!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΑ ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΑΚΟΥΣΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα κι εμενα ο αντρας μου με μαλωνει οταν λεω τιποτα τετοια αλλα...μια μερα ξηπνησα (για την ακριβεια προχθες) και καταφερα να σκεφτω το μωρακι μας χωρις να κλαψω και θυμηθηκα πως οταν ημουν εγκυος θα εκανα αυχενικη 2/2! Ειπα να γραψω στο θεμα μηπως ετσι ξορκισω το κακο....Αν το παρω ηρεμα μπορει να νοιωσω καλυτερα, να το χωνεψω!
Αγαπη τα πραγματα ειναι δυσκολα και ισως ερθουν ακομα πιο δυσκολα αλλα μεσα μου ελπιζω πως ολα ειναι ενα κακο ονειρο!Τα παιδακια και οι ηλικιωμενοι ειναι οι πιο τραγικες φιγουρες...

Δεν εχω δει ειδησεις απο το καλοκαιρι...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα κι εγώ τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι κ δεν κλαίω, απλά μαραζώνω!!Είμαστε σε καλό δρόμο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 30 328109

Σήμερα στο σούπερ μάρκετ κάτι μου μύρισε κ ένας κύριος επέμενε ότι ήμουν έγκυος!!Όχι καλέ μου άνθρωπε απλά ξεβούλωσε η μύτη μου!Βρε όχι μήπως είσαι?Μου ήρθε να του πω "δεν είμαι!Θες να σου φέρω την τελευταία χοριακή μου να φχαριστηθείς??" Laughing Laughing

Αγάπη κουράγιο!!!έχεις πουθενά ωτοασπίδες??? Αν κ το κακό ήδη το άκουσες...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε Αντα εδω το λεω εγω για μενα και οχι ο κακομοιρης στο σουπερ μαρκετ! Εχω ταση για εμετο ή ζαλαδα και το πρωτο που ερχεται στο νου ειναι η εγκυμοσυνη και μετα λεω ξυπνα ηλιθια!ακομα κοιμασαι; Rolling Eyes

tinag

tinag
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

tinag

tinag
ΑΧ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! flower flower

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinag έγραψε:ΑΧ ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! flower flower

Αχαχαχαχα μας έφτιαξε πάλι η Ιωάννα!!! Laughing Laughing Laughing

Για σου Τίνα Very Happy Τι όμορφες φωτό που έχετε με τον ανδρούλη σου!! Φαίνεστε πολύ ταιριαστοί!! Very Happy

tinag

tinag
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 24 !!! ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ.... ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχιχιχι σσσσσσ Very Happy

Με τόσο όμορφους γονείς είμαι σίγουρη ότι θα είναι κι αυτό κουκλάκι!! Very Happy

Αλλά 14 με 24 ,ε? Μαζί μεγαλώσατε!!
Να στε πάντα γεροί κι αγαπημένοι!!! Very Happy

Αγάπη κ υγεία σε όλες κορίτσια , τίποτα άλλο!!

Ε καλά κ λεφτά αλλά είπαμε αυτά υπάρχουν!!! Twisted Evil Twisted Evil

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινα 10 χρονια ε; Respect

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συνεχιζω........

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XAXAXAXAXAXA ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΙΩΣΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε καλό σου κι έπινα νερό!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις