Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
195 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 195 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 35]

zaxarenia2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
zaxarenia2012 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΟΛΓΑ Κ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΜΑΙ Η ΟΛΓΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ (ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ)ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΟ.ΕΧΩ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΤΑΘΕΣ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ...ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ....?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΙΑ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Κ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ
ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΕΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολγα μακαρι να εχουμε συντομα ολες μας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια μας! Το θεματακι ειναι γουρλιδικο, να ξερεις!Μην ανησυχεις ειμασυε καλο παρεακι εδω και ολα θα τα βρουμε!

Αγαπη πουρα μονο!!!

Ευη βγαζουμε πολύ γλώσσα ε;[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

zaxarenia2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="ioanna85"]Ολγα μακαρι να εχουμε συντομα ολες μας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια μας! Το θεματακι ειναι γουρλιδικο, να ξερεις!Μην ανησυχεις ειμασυε καλο παρεακι εδω και ολα θα τα βρουμε!

Αγαπη πουρα μονο!!!

Ευη βγαζουμε πολύ γλώσσα ε;

ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Μόλις γύρισα από τον γιατρό!!!Είμαι 5 εβδομάδων και είναι ενδομήτριος!όλα είναι καλά!!!Ετοιμάζομαι και για προγεννετικό έλεγχο από μεθαύριο!!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!Την άλλη Τρίτη έχω πάλι ραντεβού και μάλλον θα ακούσουμε και καρδούλα!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δεσποινάααααακιιιιι!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 50580 ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟ ΣΑΑΑΣΣΣΣ!!! Με το καλό! να πάνε όλα καλά και να το κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας σε λίγο καιρό!! ..το τικεράκι σου είναι τελειοοοοο χιχιχιχιχιχιι!!! ....3/10 σου δίνει ΠΗΤ? Αααχχχ τελειααα!!!! ..εννοείται μας ανοίγεις το #9!!!

Τινα τέλεια η φωτογραφία... τα λέει όλα.. μία εικόνα χίλιες λέξεις..!

Ιωαννάκι μας πέθανες χαααχαχαχαχααα!!
τσάκο φιλάκι κουτσούνα μου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472

Βρε Άντα μου τι θρίλες έζησες;; affraid affraid

Μαράκι μου; καλά είσαι; φιλάκια στον πανέμορφο Αντωνάκο!

Εύη μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472

Μαρινάκι μου; ..στη θαλπωρή της μάνας ε; αααχχ μάνα είναι μονο μία βρεεε!!! χιχιχιι

Έλλη...; με τέτοιο ψόφο βρε κορίτσι και εσύ πεζή με τις σακούλες στα χέρια;;;; ..μωρε μπράβοοοο!

Μαρια-Ελένη.. η Ιωάννα με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ.. εγώ στη θέση σου θα το είχα κάνει το τεστάκι...!

Ευαγγελίτσα ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα στα μπουζούκιαααα!!!! χιχιχιιι

Όλγα καλώς ήρθες στην παρέα μας! Ευχομαι γρήγορα θετικά αποτελέσματα!

..παμε για το χρυσό πάντως... το πρωί σας αφησα και μέχρι να σας διαβάσω απο εκεί που έμεινα... Μπράβο μας ζωή να'χουμε!!

Πολλά φιλάκια σε όοοολα τα κορίτσια on line και μη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα για σενα.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παναγια μουυυυυ!!! λιώνω σου λέω σαν το κεράκι.... ξελίγωμα είναι αυτό καλέ όχι μωρό Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

και ενα τέτοιο παρακαλώωωω!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς το Μαρινάκι! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μην τα παρεις ολα, ασε τιποτα και για μας.

Κοριτσια ημουν καλα ολη μερα και τωρα πεεεεεεεεφτω!

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι Μαρίνα μου 3/10!!!Άσε,πολύ τέλειο συναίσθημα!Ο άντρας μου έχει τρελαθεί...μου λέει συνέχεια:-Τί έχεις εκεί μέσα; και μου φωνάζει από το σαλόνι:- ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣ!!!!χαχαχα Επικρατεί ένας πανικός στο σπίτι,δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Το ξέρει μόνο η μαμά μου και η πεθερά μου!!!!
Και οι δύο μόλις έμαθαν ευχάριστα νέα μόνο που δεν κατουρήθηκαν από την χαρά τους!!!Θα το πω και στον παππούλη μου αύριο για να χαρεί γιατί είναι πολύ βαριά άρρωστος και ίσα που προλαβαίνω να τον κάνω να χαρεί λιγάκι!!!! Very Happy Κορίτσια.....ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΟΝΕΙΡΟ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 328109

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι το ονειρο θα το ζησεις τον Οκτώβρη! Γνωμη μου πάντως μην το πειτε παραεξω, σε λιγα ατομα!!!
Τωρα τι σου λεω εγω εσυ ακους μουσικη στα αυτια σου!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια για όλες έχει ο πελαργομπαξές!! χιχι

Αχ Δεσποινα τι τέλεια!!! Μπράβο μπράβο μπράβοοοοοο!! ΟΜΟΡΦΟΣΠΟΡΡΡΑΑΑΑΑΑΚΚΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ
ε και βέβαια πάθανε πλάκα οι γιαγιάδες Very Happy Very Happy Very Happy

Άντε και στα δικά μας οι λεύτερεεεςςςς!!

mariabel

mariabel
Γεια σας, κορίτσια!!
Άντα μου, μια χαρά είμαι! Δε σε πρόλαβα... Sad Είχε καταλάβει τον υπολογιστή ο άντρας μου και τώρα κατάφερα να ξαναμπώ!!
Ιωάννα, ναι, ο Αντωνάκης είναι τρέλα! Smile Εύχομαι να του μοιάσουν και τα δικά σας!! Smile
Έχω μείνει σελίδες πίσω, οπότε μην παρεξηγηθείτε που δεν απαντώ σε όλες. Τις διαβάζω και έρχομαι πάλι...

Deb

Deb
ioanna85 έγραψε:Δεσποινακι το ονειρο θα το ζησεις τον Οκτώβρη! Γνωμη μου πάντως μην το πειτε παραεξω, σε λιγα ατομα!!!
Τωρα τι σου λεω εγω εσυ ακους μουσικη στα αυτια σου!!!

Δεν το λέμε παραέξω ακόμα!Να περάσουν οι 3 πρώτοι μήνες και μετά!!!Λοιπόν εγώ σας αφήνω,τα λέμε αύριο!!!Καληνύχτα σε όλες!!!Πάρτε και λίγη εγκυόσκονη για βραδυνό!!! Razz  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 377361

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα Δεσποινα!! να προσέχεις το σποράκι σου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νυχτοπουλια μου ειστε εδω ????????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα καληνυχτα...

Μαρια με την ησυχια σου...το ξερω ειναι πολλές!

Μαρινα ο πελαργος έχει πολλά; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια πάω κι εγώ...είμαι πτώμα!τα λέμε το πρωί..μην ξενυχτήσετε και πίνω καφέ μόνη μου! χιχιχιχι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!!

Deb

Deb
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 334590

mariabel

mariabel
Δέσποινα, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά! Very Happy Very Happy Very Happy 3/10 είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου!!! Very Happy Να προσέχεις, κούκλα μου τώρα και να ξεκουράζεσαι!! Καλό βράδυ να έχεις!!
Μαρίνα, του έδωσα φιλάκια. Πολλά-πολλά!!!
Ιωάννα μου, τα κατάφερα!! Smile Smile Τι αστείες φωτογραφίες ήταν αυτές που έβαλες!!! Very Happy
Εύη, αγαπη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472
zaxarenia2012, καλώς ήρθες!!
Κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη! Το θεματάκι έχει πάρει τα πάνω του!! Κάθε αριθμός και τουλάχιστον μία εγγυούλα!! Ποια είναι η επόμενη;;;; Εγώ στοιχηματίζω στη Μαρία-Ελένη και στην Εύη. Εσείς;;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Τρι Ιαν 31, 2012 2:36 pm, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Συνεχιζω........

χαχαχα καλό!! συνεχίζω να σας διαβάζω και τα λέμε σε λίγο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Δέσποινα, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά! Very Happy Very Happy Very Happy 3/10 είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου!!! Very Happy Να προσέχεις, κούκλα μου τώρα και να ξεκουράζεσαι!! Καλό βράδυ να έχεις!!
Ιωάννα μου, τα κατάφερα!! Smile Smile Τι ατείες φωτογραφίες ήταν αυτές που έβαλες!!! Very Happy
Εύη, αγαπη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472
Κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη! Το θεματάκι έχει πάρει τα πάνω του!! Κάθε αριθμός και τουλάχιστον μία εγγυούλα!! Ποια είναι η επόμενη;;;; Εγώ στοιχηματίζω στη Μαρία-Ελένη και στην Εύη. Εσείς;;;

τη κανεις μαρακι μου ?? ο αντωνακης σου καλα ειναι ?? την evi27 λες ???

mariabel

mariabel
Γεια σου, Έλλη μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 33 417472 Και εσύ στη μελέτη,ε;;; Very Happy Μα, τι είναι και αυτό;; Μια ώρα διαβάζω τα προγούμενα, δέκα λεπτά γράφω... Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη καλη μου το πρωι δεν εχει πολύ κινηση ε; Αφου ειμαστε νυχτερινοι τυποι...
Καλη ξεκουραση!Καληνυχτα!

Κοριτσια ειδατε τι εγινε στο "ζηταω δουλεια";
Μαρια Ελενη στο 9 καιι Ευη στο 10...σε μια βδομαδα το πολυ...χιχιχι!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευη καλη μου το πρωι δεν εχει πολύ κινηση ε; Αφου ειμαστε νυχτερινοι τυποι...
Καλη ξεκουραση!Καληνυχτα!

Κοριτσια ειδατε τι εγινε στο "ζηταω δουλεια";
Μαρια Ελενη στο 9 καιι Ευη στο 10...σε μια βδομαδα το πολυ...χιχιχι!

εχω χασει επεισοδια εχουν συμπτωματα τα κοριτσια ευη και μαρια ελενη ???? ενημερωσε με ιωαννα

mariabel

mariabel
αγαπη έγραψε:
mariabel έγραψε:Δέσποινα, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά! Very Happy Very Happy Very Happy 3/10 είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου!!! Very Happy Να προσέχεις, κούκλα μου τώρα και να ξεκουράζεσαι!! Καλό βράδυ να έχεις!!
Ιωάννα μου, τα κατάφερα!! Smile Smile Τι ατείες φωτογραφίες ήταν αυτές που έβαλες!!! Very Happy

τη κανεις μαρακι μου ?? ο αντωνακης σου καλα ειναι ?? την evi27 λες ???

Ναι, αγαπη! Περιμένει στις 5 και ακούγεται πολύ κουρασμένη! Very Happy Ο Αντωνάκης έχει ζωηρέψει πολύ! Είναι μια χαρά! Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω πώς πέρασαν τόσο γρήγορα 9,5 μήνες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις