Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
476 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 476 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΓΑΛΑ!!ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΑΝΑΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙ.ΑΣΕ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΞΥΠΝΑΓΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΠΙΑΣΕ Very Happy ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 654316 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ 'ΣΗΚΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΑΕΙ','ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ','ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΜΑ ΚΛΕΕΙ' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 186566 ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ.

27Ψηφοφορία τα ιδια ειναι ολοι Κυρ Ιαν 29, 2012 1:15 am

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:04 am, 1 φορά

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΥΣΑΦΑΚΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΤΟΥ .ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ,ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ Η ΜΙΚΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΙΞΕΙ.

????????

Επισκέπτης
σοφια-λαρα και χρυσαφακι χαιρομαι που δεν ειμαι μονη μου σ υτο το θεμα....αν κ εμεις ειμαστε 8 μηνων περναμε σχεδον τα ιδια...να φανταστειετε εχθες ξυπνησε 8 το πρωι κοιμηθηκε 11-1 κ μιση μετα κοιμηθηκε 20 λεπτα το απογευμα κ απ τις 5 η ωρα κοιμηθηκε στη μια!!!!ναι καλα διαβασατε στη μια!!μετα ξυπνησε στις 2 για φαι μετα στις 5 κ ξυπνησε παλι στις 8..εντομεταξυ οταν ξυπνησε στις 2 για γαλα ηθελε μετα κουβεντουλες...κ εγω να νυσταζω!!
ο αντρας μου 8 μηνες δεν εχει κανει ποτε του γαλα...αν το βρει ετοιμο μπορει να του δωσει να πιει αλλα αν το μωρο δεν πινει μου λεει ελα παρτον...
κ αυτη ηκατασταση εμενα με πνιγει!!γιατι απ τη μια δουλευω φυσικα δεν ειμαι η μονη εργαζομενη μαμα....απ την αλλη εχω το σπιτι το μωρο και χιλιαδυο αλλα πραγματα στο κεφαλι μου και χτυπαω αγρια ωραρια και δεν με βοηθαει!!!οχι πως ειναι κανα τεμπελης αλλα φοβαται να του δωσει κρεμα γιατι θα τον πνιξει φοβαται να του κανει γαλα να μην το καψει δεν μπορει να του βαλλει φ.ορο στη μυτη γιατι αηδιαζει δεν μπορει να του κανει τη μασκα με τις εισπνοες γιατι το μωρο κλαει και το λυπαται....κ τα κανω ολα εγω!ουτε μπανιο τον κανει...κ νευριαζω κ λεω εγω ανθρωπος δεν ειμαι?τι να κανω ρε κοριτισα?

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΛΑ ΒΑΛΤΗΝ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ"!!!!ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΓΕΛΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

????????

Επισκέπτης
βλεπεις?αυτα μου σπανε τα νευρα...για να τον διασκεδασει ειναι πρωτος αλλα για να τον φροντησει ουτε λογος!εσυ εισαι μανα μ λεει γελωντας..ευτυχως δεν εχουμε προβληματα μεταξυ μας.....ισα ισα μου λεει κουραζεσαι και τρεχεις...αλλα τι να το κανω αφου δεν βαζει κ αυτος ενα χερακι βοηθειας?ασε που προσπαθω να κοψω το κουνημα για να κοιμηθει...τι πραγμα κ αυτο!!και ειναι 9 κιλα!κ τα χερια μου πονανε εκτος αυτου δεν ξερω ρε κοριτισα αλλα με ποναει κ η τομη απ την καισαρικη ολη η κοιλια μου ειναι πετρα....

nasioutzik

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χρυσαφακι έγραψε:ομορφη μου κοπελα γιατι το λες αυτο;
δλδ τι λεει ετσι στο περιπου..
υπαρχει σε ολα τα βιβλιοπωλεια;
νομιζω πως θα το βρεις στα βιβιλιοπωλεια στα μεγαλα σιγουρα αλλιως παραγγειλε το στης γειτονιας σου!!!ειναι μια μεθοδος που πρεπει να τηρησεις απαξ και την ξεκινησεις για να εχει αποτελεσμα.η συμβουλη μου ειναι να διαβασεις προσεκτικα το βιβλιο προτου ξεκινησεις τη μεθοδο για να μην παρερμηνευσεις καποια πραγματα.και καλο θα ηταν να το διαβασει κ ο αντρας σου.αυτα!!!!!
στο περιπου λεει να το μαθεισ να κοιμαται και να μη φοβαται που ειναι μονο του...στην αρχη θα εχει κλαμα αλλα αν τα κανεις οργανωμενα θα πετυχει σιγουρα!!!αγορασε το κ πες μου!

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofia lara έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΛΑ ΒΑΛΤΗΝ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ"!!!!ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΓΕΛΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

αχ βρε κοριτσια οι αντρες ειναι πιο μαλθακοι δεν αντεχουν αυτα που κανουμε εμεις και οχι γτ δεν θελεουν αλλα δεν μπορουν...οποτε ο καθενασ εχει την θεση και τον ρολο του ...!!!! Twisted Evil

trelomanoula

trelomanoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhspera sths manoyles egw eimai nea sthn parea.lipon kouklitsa mou se nio8o apisteyta osso den paei h koroula mou einai 4 etwn thn ma8ena apw mwro na koimate sto domatioths meta apw kapious mines arxize na kleei kai na mou melania h aipnies pigenane kai erxontousan thn eperna sto krebati mou thn kounaga sta podia mou kai meta meto pou thn eperne o upnos thn ebaza sthn kounia ths meta apw kamia wra ksana ksipnia kai ksana ta idia ayto ginotane mexri 1 xrwnon meta ths pirame krebath eksakolou8ousa na thn koimiza sto krebath ths me ta podia mou meta thn afina thn skepaza kai efebga ksanama ta idia shkonotane kai aerxotane sto krebatimas thn ksanapigena mesa milame eytana na xtipaw pireto 40ntaria apw thn eksantlisi.meta pola thn ema8a na koimate monhtis ayth sikonotane thn ebaza kai thn eperne o upnos moni me ena fotaki dipla ths.kapia sthgmi ksipnise me klamata ourliaxta kai petagete o kalos mou kai mou leei pare to paidi kai ferto na koimi8i mazh mas kai tou lew den einai sosto oxi mou leei astina edw.to apotelesma to paidi na koimate mazh mou sto diplo kai o antras mou sto paidiko kai ollo ayto mou to xalase o antras mou to programa.kserw twra einai arga alla ton septembri 8a ksekinisi sxolio kai 8a mpei se programa alla mexri tote koimate mazh mou.apla h8ele kai 8elei thn shgouria ths manas.kai na sou pw kai kati?????????den me stenaxori pou thn exw mazh mou giati ayrio me8abrio 8a thn kinigaw gia na mou dinei ths agkaliestis kai ta filia ths opote thn xerome.me ton antra mou plewn koimomaste opote h pe8era mou 8a thn perni sto spith ths gia sabbatokiriako.ksero ollo ayto einai asximo alla o antras mou to xalase to programa ths.kai sygnomi gia ta twsa pou egrapsa sas zalisa.

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nasioutzik έγραψε:
κοριτσι μου παρε αυτο το βιβλιο που θα σου πω και κατα 95% θα βρεις την υγεια σου...ειναι δοκιμασμενο!
"κοιμησου παιδι μου" λεγεται και το εχει γραψει ενας ισπανος καθηγητης Εδουαρδ Εστιβιλ.και πες μου!!!αλλα προσεχε!!!πρεπει να τα τηρησεις οσα λεει!καλη επιτυχια!

Κορίτσια μ'αυτό το βιβλίο σωθήκαμε κι εμείς. Θέλει όμως γερά νεύρα τις πρώτες μέρες και μεγάλη αποφασιστικότητα. Μετά από 6 μέρες βάλαμε τη μικρή μας στο κρεβάτι ΞΥΠΝΙΑ και μας χαιρέτησε ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ, πήρε την πιπίλα της, έκλεισε τα μάτια της και αποκοιμήθηκε για 12 ώρες σερί! Με τον άντρα μου δεν το πιστεύαμε!!! Αυτό έγινε πριν από 5 μήνες και από τότε μετά από δική μας παρότρυνση το δοκίμασαν και 2 φιλικά ζευγάρια με το ίδιο αποτέλεσμα ( στη μια περίπτωση μάλιστα χρειάστηκαν μόνο 2 μέρες). Πρέπει όμως όποιος το αποφασίσει να το ακολουθήσει με θρησκευτική ευλάβεια για να έχει σίγουρα αποτελέσματα. Εμείς πάντως σωθήκαμε και κυρίως χαίρομαι γιατί βλέπω ένα παιδί πολύ πιο ξεκούραστο και χαρούμενο από τότε που έμαθε να κοιμάται σωστά!

Mammy in love

Mammy in love
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ύπνος ε Sad ;Τι είναι αυτό;Ο μικρός μου είναι 22μηνών και από την γέννηση του δεν έχω κοιμηθεί ποτέ πάνω από3 ώρες σερί μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 850933 .

αννουλα

αννουλα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το βιβλιο ασυζητητι παρτο διαβασε το κανα 2 φορες, παρε ανασες και τηρησε το..Οσες αποριες και αν εχεις- γιατι θα εχεις. Εγω το τηρησα κατα γραμμα -- βεβαια απουσιαζε ο αντρουλης μου εκτος αθηνων και δεν ειχα προβλημα που ψιλογκρινιαζε ο μικρος μου( δεν μπορει να τον ακουει να κλαιει). Θα θυμηθεις την κοπελα που στο συστησε ( sorry που δεν συγκρατησα το nickname. Να σκεφτεσαι πως κανεις το καλυτερο που μπορεις για το παιδι σου.. Εμενα ξυπνουσε 852 φορες τη νυχτα και ζητουσε στηθος. Δεν επινε .. Πιπιλα.. Τωρα μετα απο 4 μηνες κοιμαται μεσημερι 3ωρο και βραδυ συνεχομενα στο κρεβατι του μεχρι πρωιας..
Καλη δυναμη

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αννουλα το βιβλιο το εχω οπως και αλλα πολλα αλλα δεν μπορω να το κανω πρεπει να εισαι αυστηρη και εγω δεν μπορω.Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω με την μικρη σου εγω αντιμετωπιζω αυτο το θεμα 26 μηνες,συγκεκριμενα χτες προσπαθησα να τον βαλω στο κρεβατι του να κοιμαται καθως κοιμαται συνεχεια μαζι μας στην αρχη εκλαιγε μου ελεγε οτι ηθελε να παει στο δικο μας κρεβατι,εκατσα μαζι του ,διαβασαμε παραμυθια οπως παντα τον πηρα αγκαλιτσα και σιγα σιγα κοιμηθηκε και πηγα στο δικο μου κρεβατι.Οταν ομως ξυπνησε φυσικα με εψαχνε και ηρθε στο δικο μας,εκει επρεπε να παω εγω στο δικο του και να μην τον αφησω να ανεβει στο δικο μας αλλα αμα δουλευεις κοριτσια και εισαι κομματια που να βρεις το κουραγιο να πηγαινοερχεσαι??δεν λεω μου αρεσει να κοιμομαστε αγκαλιτσα αλλα τωρα μεγαλωνει και τρωω πολλες κλοτσιες στον υπνο συν οτι δεν βολευομαι κιολας ουτε εγω ουτε ο αντρας μου καθως κοιμαται οριζοντια αναμεσα μας,φταιμε παντως κοριτσια αυτη ειναι η αληθεια...

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δεν μπορω να δω το πρωτο μηνυμα και δεν ξερω γιατι Very Happy Mad Twisted Evil τεσπα εμενα ο γιος μου ειναι 26μηνων ε δεν εχω κοιμηθει παρα ελαχιστα βραδια συνεχομενα αυτους τους 26μηνες δεν ξερω αλλα δεντο βραδυ δεν κοιματε συνεχομεσα ξυπναει στανταρακι 2-3φορες για γαλα πιπιλα και δεν μπορω και να τον αφησω να κλαιει γιατι στο ιδιο δωματιο εχω και την κορη μου και ξυπναει και κλαιει και αυτη γιατι νυσταζει...Ωιμε μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 585182 μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 585182 μα ειναι 2,5 χρ.!! γιατι να μην κοιμηθω κ εγω λιγακι;; - Σελίδα 2 585182

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις