Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
314 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 314 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

101BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 5:37 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:εγω δεν ετυχε να δωσω ποτε αναμνηστικα..

εγω δινω στα γεννεθλια των παιδιων. Ενα σακουλακι σε καθε παιδακι που θα ερθει, χαιρονται πολυ Very Happy Κ δεν χρειαζονται πολλα ,εχει στο τζαμπο παιχνιδακια κατω απο 1 ευρω,βαζεις κ σαπουνοφουσκες ή φτιαχνεις ενα μπισκοτο μεγαλο με ζαχαροπαστα..και αλλα μπορεις να κανεις.

Στελλα 100 ευρω για μιση ωρα ειναι κοροιδια.Υπαρχουν πολυ ικανοι παιδαγωγοι που δεν χρεωνουν τοσο ουτε για το 2ωρο! Για ψαξτο καλυτερα.

102BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 5:38 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:για να επανελθουμε και στο θεμα μας λοιπον, ειναι παιδια πολλα τα εξοδα, η τουρτα ειναι παντα με παραγγελια σχεδιο που κοστιζει εξτρα, οπως λεει και η λιτσακος θελεις και πολλα κιλα για πολλα ατομα, 4 κιλα τουρτα απο 12 το κιλο ειναι 48 και ενα δεκαπενταρι το εξτρα σχεδιο.....

ο διασκεδαστης το κατοσταρι το θελει για ενα μισαωρο, βαλτε και ποτα, θα παρεις και κανενα ουισκακι για τους παππουδες δε θα βαλεις φαντα....αναψυκτικα για τοσα ατομα????

ο μπουφες ειπαμε ενα κατοσταρι και, αντε μαζι με την τουρτα ........

εγω σας ειπα το ποσο με ρουχα για τα παιδια και παπουτσια καινουρια αυτα δεν καταλαβατε και σας φανηκαν πολλα......το ειπα πολλες φορες με ντυσιμο μαζι βγηκαν τοσα συνολικα......

τεσπα φετος δεν εχει money οποτε πιτες της γιαγιας και μια τουρτα και αν περισσεψει κανα φραγκο να παμε για καμια βουτια...........

καλα εκανες αφου περισσευαν....τωρα οπως ειπες περικοπες!αγοραστε την τουρτα και αναψυκτικα και απο φαγητα λιγα,καλα και ευκολα!

103BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 5:53 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:ενταξει πλεον το πραγμα εφτασε στα ακρα.τι μαλακιες και παπαριες ειναι αυτες ρε;πατε καλα;και μην τολμησει καμια να πει γιατι βριζω θα βρισω πολυ περισσοτερο και θα ανοιξω τον οχετο.γραφει μια κοπελα για παρτυ ενα τοσο απλο θεμα και ξεκατινιαζεστε επι τοσες σελιδες;πως καταντησατε ρε ετσι το φορουμ αυτο;απαραδεκτο και δε ξερω και εγω τι αλλο να πω.το θεωρω πουστικο το θεωρω χοντρο και μεγαλη μαλακια για σοβαρευτειτε λοιπον καποιες εδω μεσα.
τιτικα μου ηρεμησε πουλακι μου,

ηρθαν τωρα απο αλλο φορουμ να κατασκοπευσουν ενα μελος.μας εκαναν τα μουτρα κρεας.
θα το αναλαβουν οι διαχειριστες μην μου συγχυζεσε...
υ.γ..ωραια βριζεις παντως .. Very Happy Very Happy σε πάωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

ειναι να μην τα παρω στο κρανιο βιβικα μου ημουν που ημουν τσακμακι τωρα με τον θυροειδη δεν το συζητω.φουντωνω ασχημα και δεν μαζευομαι μετα. Very Happy

104BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 5:58 am

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:Λοιπον κοριτσια επειδη ολο αυτο κατανταει τραγικο ωρες ωρες, οφειλω να εξηγηθω για να μην εχουμε παρερμηνειες που μαλιστα ειναι και υποκινημενες...

Με λενε Στελλα και εχω δυο αγορακια....μενω στη Θεσσαλονικη και εχω ενα αυτοανοσο νοσημα που λεγεται μυοσιτιδα...αυτο το νοσημα οταν εχει εξαρση παραλυει σιγα σιγα ολους τους μυες, ξεκιναει απο τα ποδια και μετα πιανει χερια, αυχενα, μεση και ολο το σωμα...δε μπορεις να σηκωσεις ουτε ενα ποτηρι νερο, τοσο απλα!!! Στο google μπορειτε να τσεκαρετε αυτα που σας λεω.

Μετα τη δευτερη εγκυμοσυνη μου επεσε τοσο το ανοσοποιητικο μου που ειχα μια τρομερη εξαρση, νοσηλευτηκα 4 φορες απο μια βδομαδα στο νοσοκομειο, πηρα ενδοφλεβια κορτιζονη η οποια συνεχιστηκε μετα σε χαπια, και καταφερα να σηκωθω στα ποδια μου, με αυτονομια λιγα βηματα, δεν ειμαι να περπαταω....

Ολο το διαστημα που ημουν χαλια εγραφα στο π--------ς με το ονομα μου να φαινεται στο νικ, επειδη ομως ανοιξαμε πολλα θεματα για πεθερες κλπ και εγω σαν ηλιθια συστηνα στο φορουμ σε φιλους και γνωστους, καποια στιγμη το ειπα σε ατομα συγγενικα που δεν ηθελα ομως να ξερουν αμαν και ντε τι γραφω.....ετσι ζητησα απο τη διαχειριση να αλλαξουν το νικ μου πραγμα που εγινε νομοτυπα και χωρις κανενα προβλημα.....

Ολο το διαστημα που τα βηματα μου ηταν μονο μες το σπιτι ειχα φαει κολλημα με εκεινο το φορουμ επισης ενιωθα και οτι οσοι μου συμπαρασταθηκαν ηταν φιλοι μου και οφειλα να ειμαι εκει.....παραημουν εκει ομως κι ετσι καποια στιγμη ζητησα να διαγραφω, ετσι και εγινε...

Μετα απο ενα διμηνο, τριμηνο, θα σας γελασω, ξαναμπηκα γιατι δεν ειχα πια θεμα κολληματος, μου διεγραψαν ομως τον λογαριασμο λεγοντας μου οτι θα κρατηθει ο κανονικος μου οταν περασει το μπαν που ειχα....

Δεν ειχα κρυψει απο κανεναν ουτε ποια ειμαι ουτε κανενα στοιχειο μου, εγραφα στα ιδια θεματα αναλογα με το πως ημουν.....τα αυτοανοσα νοσηματα δεν ειναι παντα το ιδιο, αλλες φορες εχουν εξαρση, αλλες εισαι λιγο καλυτερα, εγω ζω με χαπια για να μην ποναω οταν περπαταω και μετακινουμαι μονο μες το σπιτι, αντε και καμια βολτα αλλα μετα για να ανεβω τις σκαλες σερνομαι....

Αυτα ειναι τα φοβερα και τρομερα που υπαρχουν στα αρχεια του π--------ς, δηλαδη οταν ημουν απο οτο νοσοκομειο ημουν χαλια, μετα λιγο πιο καλα, και τα ελεγα στα κοριτσια.....

Το ιδιο εγινε και εδω, ελεγα την αληθεια μου και ποτε δεν κρυφτηκα ουτε παραποιησα στοιχεια, ρωτησα την Βιβιαν για οτι και αν εκανα......

Δεν ειμαι συνεχως σε μια αναπηρικη καρεκλα, - συγνωμη αν καποιες χαλιουνται απ αυτο- με τις κορτιζονες και τα χαπια μου καταφερνω να πηγαινω ως την κουζινα μου, σημερα πηγα και το παιδι στον παιδικο και ημουν ολο χαρα, αλλα βλεπεις καποιοι ξυπνανε με σκοπο να χαλασουν τη μερα του αλλου .....να με συγχωρειτε λοιπον που αλλες φορες ειμαι σε μια καρεκλα καθηλωμενη και αλλες φορες σηκωνομαι λιγο η πιο πολυ, δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ανημπορη, ελεγα παντα οτι εχω αυτοανοσο...

Δεν ξερω τι σκοπο εχουν ολα αυτα, δεν ξερω ποιον εχω πειραξει η ποιος ειναι πειραγμενος απο μονος του, παντως αυτη ειναι η αληθεια και οποιος θελει πιστευει, οποιος δε θελει ας παρει κι εκεινος τα χαπια του, εγω τα δικα μου για σημερα τα πηρα........

Το μονο που εχω να πω ειναι ΑΙΣΧΟΣ δε βρηκατε κανεναν σημερα να τα βαλετε φαινεται, αλλα εδω δεν υπαρχει κανενα ψεμα και μαλιστα η ioannageo μια μερα μου εφερε κατι κουπονια, μπορειτε να τη ρωτησετε, ηρθε η καημενη μεχρι την πορτα μου γιατι εγω δεν μπορουσα να κατεβω ισα ισα μεχρι την πορτα να ανοιξω μπορεσα........

Το οτι καποιος ειναι σε ενα η δυο φορουμ δε σημαινει οτι ειναι ψευτης, το οτι καποιος καποτε ηταν βαρια αρρωστος δε σημαινει οτι ειναι παντα κρεβατωμενος, το οτι χαλαει μια παρεα και πας σε αλλο φορουμ να ξεφυγεις απο τις κλικες δε σημαινει οτι εκει που ησουν δημιουργησες προβλημα.

Και μονο που αναγκαστηκα να βαλω το χαρτι αναπηριας νομιζω ηταν αρκετο........δεν θελω με κανεναν παρεξηγησεις ουτε προσωπικες αντιπαραθεσεις, αλλα να σκεφτεστε λιγο πριν μιλησετε....

Και για οσους εχουν σκοπο της ζωης τους να με κατασκοπευουν, ειμαι και σε ενα φορουμ μαγειρικης, και στο φορουμ των αναπηρων.....

Μανες τωρα, ε? Μεγαλωνουμε και παιδια.......να μη σας τυχει ποτε αυτο που ετυχε σε μενα ευχομαι, τιποτε αλλο.

Επιβεβαιώνω αυτά που γράφει η Στέλλα για μένα.

http://www.beboulino.gr

105BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 7:01 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καιγω σκεφτομαι να δωσω μπισκοτακια. ετσι και αλλιως μπισκοτακια θα φτιαξω να δωσει και στο σχολειο. αλλα ηθελα να πω πως δεν ειναι υποχρεωτικο.. μοδα εγιναν καποια πραγματα και μεις ακολουθουμε. Very Happy και γω δηλ..

υγ.. βρε κοριτσια! πραγματικα! γιατι δεν μπορειτε να δεχτητε οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. το μονο ιδιο που εχουμε ειναι οτι ειμαστε μαμαδες. ουτε χαρακτηρες ιδιους εχουμε ουτε τιποτα! μπορει εγω να ειμαι φτωχια και αλλη πλουσια. μπορει καποια να ειναι εξτριμ και καποια παραδοσιακια. ακομα και ως μαμα καποια να ειναι πανω απτο παιδι συνεχεια και καποια να το βαζει στο αυτοματο.. δηλαδη τι? να σκεφτετε η αλλη τι να γραψει και πως να μη παρεξγηθει? απλα απαντηστε στο θεμα και μη σχολιαζετε πιο πολυ..

106BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 7:18 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:καιγω σκεφτομαι να δωσω μπισκοτακια. ετσι και αλλιως μπισκοτακια θα φτιαξω να δωσει και στο σχολειο. αλλα ηθελα να πω πως δεν ειναι υποχρεωτικο.. μοδα εγιναν καποια πραγματα και μεις ακολουθουμε. Very Happy και γω δηλ..

ναι ρε συ ,κατι μικρο ,αν ειναι να δινουμε κανονικο δωρο...κι αυτο οσο μας παιρνει..ναι,ειναι νεο φρουτο αυτο αλλα μ αρεσει σαν ιδεα.

107BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 7:22 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο ειναι δε λεω απλα δεν καιγομαι κιολας.. δεν μου κανει αισθηση. ουτε ετυχε να μας δωσουν.. δε μας φτανει το ολο αγχος να εχουμε και αυτο να σκεφτουμε.. τεσπα.. ωραια ειναι ολα μωρε...

108BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 7:42 am

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για αναμνηστικα οταν τις 2 πρωτες χρονιες τα εκανα σπιτι τα γενεθλια ναι τους εδινα γιατι μας εδιναν κ εμας στα παρτυ...Στον παιδοτοπο δεν εδινα γιατι δεν εχω παει σε παιδοτοπο κ να μου εχουν δωσει αναμνηστικο.
Αλλα αντι για μπισκοτακια μπορειτε να παρετε κατι τετοιο http://www.yummy-yummysugarshop.gr/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91/chocolate-26-candy-molds.html Ξυλακια, σακουλακια απο το ebay κ θα χαρουν πολυ.Εγω οπου τα δινω γινεται χαμος.Ειναι ευκολα,απλα λιωνεις μια σοκολατα κ την βαζεις στα καλουπια.

109BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 8:10 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την βανια στις Παρ Μαρ 02, 2012 9:07 am, 2 φορές συνολικά

110BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 8:43 am

????????

Επισκέπτης
litsakos έγραψε:
supermama έγραψε:εγω δεν ετυχε να δωσω ποτε αναμνηστικα..

εγω δινω στα γεννεθλια των παιδιων. Ενα σακουλακι σε καθε παιδακι που θα ερθει, χαιρονται πολυ Very Happy Κ δεν χρειαζονται πολλα ,εχει στο τζαμπο παιχνιδακια κατω απο 1 ευρω,βαζεις κ σαπουνοφουσκες ή φτιαχνεις ενα μπισκοτο μεγαλο με ζαχαροπαστα..και αλλα μπορεις να κανεις.

Στελλα 100 ευρω για μιση ωρα ειναι κοροιδια.Υπαρχουν πολυ ικανοι παιδαγωγοι που δεν χρεωνουν τοσο ουτε για το 2ωρο! Για ψαξτο καλυτερα.

φετος δε θα φερω κανεναν, αλλα τη χρονια που τον πηρα τον γκαμυ μπερ μου ειχαν ζητησει πολυ περισσοτερα γιατι λεει δεν ανεπνεε μεσα απο τη φορεσια και ητανε κατακαλοκαιρο.....τα 100 που εδωσα ητανε πολυ λιγα σε σχεση με τις προσφορες που ειχα βρει

111BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 9:36 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="supermama"]

υγ.. βρε κοριτσια! πραγματικα! γιατι δεν μπορειτε να δεχτητε οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. το μονο ιδιο που εχουμε ειναι οτι ειμαστε μαμαδες. ουτε χαρακτηρες ιδιους εχουμε ουτε τιποτα! μπορει εγω να ειμαι φτωχια και αλλη πλουσια. μπορει καποια να ειναι εξτριμ και καποια παραδοσιακια. ακομα και ως μαμα καποια να ειναι πανω απτο παιδι συνεχεια και καποια να το βαζει στο αυτοματο.. δηλαδη τι? να σκεφτετε η αλλη τι να γραψει και πως να μη παρεξγηθει? απλα απαντηστε στο θεμα και μη σχολιαζετε πιο πολυ.. [/quote]

Aθηνα ποσο συμφωνω σε αυτο που λες,νομιζω οτι αν το καναμε αυτο δεν θα γινοντουσαν τοσες παρεξηγησεις!!

112BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 9:55 am

????????

Επισκέπτης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

113BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 10:02 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
:crazydance: :kankan: ;)

114BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 10:06 am

????????

Επισκέπτης
black beauty έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Wink

αστο κοριτσι μου, τα μηνυματα αποθηκευτηκαν ........μην ασχολεισαι αλλο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Μαρ 01, 2012 10:17 am, 1 φορά

115BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 10:11 am

eleytheria

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

[/quote]

φετος δε θα φερω κανεναν, αλλα τη χρονια που τον πηρα τον γκαμυ μπερ μου ειχαν ζητησει πολυ περισσοτερα γιατι λεει δεν ανεπνεε μεσα απο τη φορεσια και ητανε κατακαλοκαιρο.....τα 100 που εδωσα ητανε πολυ λιγα σε σχεση με τις προσφορες που ειχα βρει[/quote]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Ειμαι βρεφονηπιοκομοσ και εχω εμπειρια 5 χρονια με βρεφοι και παιδια.τον τελευταιο χρονο ασχολουμε με την δημιουργικη απασχοληση των παιδιων σε παρτυ.
Αν ενδιαφερεται καποια μανουλα για την απασχοληση των παιδιων στο σπιτι στον παιδοτοπο η οπου γινει το παρτυ με κοστος φυσικα πολυ λιγοτερο για 3 ωρες και οχι για μιση ωρα μπορει να μου στειλει πμ.
ευχαριστω.

http://paidikoksefantoma.blogspot.gr/

116BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 10:20 am

????????

Επισκέπτης
να εισαι καλα κοπελα μου αμα φιλοτιμηθει καμια γιαγια να κανει τα εξοδα........αλλιως βλεπω να ντυνομαστε εμεις!!!!

117BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 11:23 am

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:να εισαι καλα κοπελα μου αμα φιλοτιμηθει καμια γιαγια να κανει τα εξοδα........αλλιως βλεπω να ντυνομαστε εμεις!!!!
xaxaxa καλο!!!δεν το εκανες τωρα το παρτυ θα τους ελεγες λιγο νωριτερα μεν αλλα θα το ευχαριστηθουμε ολοι βρε αδερφε...!!!

118BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 11:37 am

????????

Επισκέπτης
ελα ντε καλη ιδεα!

119BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 11:51 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
supermama έγραψε:καιγω σκεφτομαι να δωσω μπισκοτακια. ετσι και αλλιως μπισκοτακια θα φτιαξω να δωσει και στο σχολειο. αλλα ηθελα να πω πως δεν ειναι υποχρεωτικο.. μοδα εγιναν καποια πραγματα και μεις ακολουθουμε. Very Happy και γω δηλ..
ναι ρε συ ,κατι μικρο ,αν ειναι να δινουμε κανονικο δωρο...κι αυτο οσο μας παιρνει..ναι,ειναι νεο φρουτο αυτο αλλα μ αρεσει σαν ιδεα.

Κι εμενα μου αρεσει και κάθε φορά δίνω κάτι. Του Αλεξανδρου τα γενεθλια πεφτουν ντάλα καλοκαιρι, οποτε μια φορα ειχα πάρει απο τα τζαμπο μικρα διχτακια με κουβαδακι, φτυαρακι και τσουγκρνα, και δυο φορμακια για την αμμο, και ολο αυτο έκανε 99 λεπτα!

Μια φορα εδωσα απλα Κιντερ σοκολατες, μια άλλη ενα τετραδιο με ενα μολυβι, και φετος ειχα δωσει ενα σετ πλαστελινες. Δεν εχω σακουλάκια πάντα, ουτε βάζω πάντα γλυκάκια μέσα.

Και εκτυπώνω σε αυτοκολλητο χαρτι ετικετουλες που λένε "ευχαριχτω που ηρθατε, Αλέξανδρος" και τις κολλάω πάνω στο δωράκι κάθε φορα. Κάνει καλή εντυπωση και ειναι πολυ απλο.

BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994

120BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:31 pm

????????

Επισκέπτης
κι εγω το κανω, απο αλλη μαμα το ειδα βεβαια, αλλα μου αρεσε η ιδεα, παιρνω σακουλακια με το θεμα του παρτυ οταν βρισκω, και βαζω μεσα μπαρδμπαδελια, περυσι τους εβαλα απο μια μπαλα θαλασσης φουσκωτη κι ενα κουβαδακι με διχτακι τετοιο που λες ξετρελλαθηκαν τα μωρα.......

121BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:54 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στα γεννεθλια του γιου μου βρηκα στο etsy ετοιμο αρχειο pdf με thank you cards ,τα χαρτακια γυρω αοπο τα cupcakes, κ πολλα αλλα,ακομα κ αυτοκολλητα πατουσες δεινοσαυρου που ειχα βαλει στον διαδρομο απο το ασανσερ μεχρι την πορτα μας.
Aυτα ειχα παρει,τα τυπωσα κ διακοσμησα το παρτυ.
http://www.etsy.com/listing/70220810/dinosaur-party-invitation-printable?ref=sr_gallery_4&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=pdf+dinosaur+party&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_search_type=all&ga_facet=

ετσι στολιζονται κ τα σπιτικα κεκακια,οι χυμοι...ολα.Και χαιρονται τα πιτσιρικια χωρις να τα σκαμε στο τζαμπο Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις