Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
265 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 265 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

51BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 12:27 pm

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:πες μου για το τερκενλη...

φραουλα τι να σου πω κειτερινγκ με καλη τιμη και εντυπωσιακο

παρε τηλ στη ραιδεστο ειναι το τμηνα κειτερινγκ να σου στειλουν προσφορες[/quote]
fantaζομαι ειναι στη θεσσαλονικη? για την αθηνα κατι?τερκενλη εχει και στην αθηνα......η κατι αλλο....?? BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 850933

52BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Παρ Φεβ 24, 2012 1:53 pm

????????

Επισκέπτης
αθηνα δεν ξερω δυστυχως τι εχει

53BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:20 pm

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
400ευρω δεν πας καλα κοπελα μου αυτο εχω να πω ποια εισαι η ωναση ελεος

54BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:24 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις να πω την αληθεια επειδη τα κανω εγω τα περισσοτερα συνηθως κανα εκατοσταρι μας φευγει.σπανια παραπανω. αλλα δε φωναζω πολλα ατομα..

55BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:29 pm

koukouva

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συγνωμη ειμαι καινουργιο μελλος κ ξεφυληζα τις σελιδες,κ προσεξα οτι μαλλον υπαρχει μια κυρια εδω που εχει κανει διπλοεγγραφη....γτ μια στελλα μιλαει για παρτυ με τεκερνλι κ συνεχιζει το ιδιο μια κυρια αργκο....μπερδευτηκα!!!

56BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:40 pm

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλος ηρθες κουκουβα .
με συγχωρειτε να κανωμια ερωτηση εχει κανει καμια παρτυ με 400ευρω η εγω ειμαι η υπερβολικη και τα 400ευρω ειναι 40 ευρω π λεμε

57BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:43 pm

koukouva

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μπεμπα2012 έγραψε:καλος ηρθες κουκουβα .
με συγχωρειτε να κανωμια ερωτηση εχει κανει καμια παρτυ με 400ευρω η εγω ειμαι η υπερβολικη και τα 400ευρω ειναι 40 ευρω π λεμε
καλος σας βρηκα μπεμπα!εεε εγω εχω κανει παρτυ κ μου φαινονται παρα πολλα τα 400ε!!!και τωρα με την κριση βρισκεις καλους παιδοτοπους που κανουν προσφορες και με 180ε για πολλα ατομα.

58BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:47 pm

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και με 100 ευρω βρισκεις και κανεις σουπερ παρτυ ακου εκει 400ευρω ειπαμε κοπελα ΕΛΕΟΣ ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ Σ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ

59BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 3:07 pm

koukouva

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν αξιζει να συνχυζεσε καθολου με αρρωστους ανθρωπους ανικανους που ζουν μεσα απο φορουμ.ελα ηρεμησε BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 215994

60BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Τετ Φεβ 29, 2012 11:08 pm

xaroylita88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
400 ευρω για ενα παιδικο παρτυ????
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

athina24 έγραψε:καλε 400 ευρω??παρα πολλα μου φαινονται!!!!

.......................

61BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:20 am

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κοριτσια γιατι καθεστε κ τσακωνεστε η κοπελα μπορει τοσα να τ στοιχιζε τ παρτυ κ εμενα καπου τοσο μ πηγαιναν ...αλλα ειχαμε κ ποτα που οπως ξερετε στοιχιζουν αρκετα ξυρους καρπους...εμενα τα γενεθλια τ κοριτσιω ειναι χειμωνα εχουμε κ πολλουε φιλους τι θα τους δωσεις να πιουν χυμο?

62BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:23 am

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν εχει κανει διπλοεγγραφη..κατηργησε τον λογαριασμο στελλα και εκανε αυτον τον καινουριο για προσωπικους τησ λογους το αναφερει κ λιγο πιο πανω...
το ξερουν και οι διαχειριστες αποσο ξερω..τωρα οτι αφορα το παρτυ και εμενα μου φαινονται παρα πολλα αλλα αν μπορουσε καποτε να το κανει και το ηθελα καλως το εκανε..

https://www.facebook.com/myrodeve

63BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:25 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιολετα3 έγραψε:βρε κοριτσια γιατι καθεστε κ τσακωνεστε η κοπελα μπορει τοσα να τ στοιχιζε τ παρτυ κ εμενα καπου τοσο μ πηγαιναν ...αλλα ειχαμε κ ποτα που οπως ξερετε στοιχιζουν αρκετα ξυρους καρπους...εμενα τα γενεθλια τ κοριτσιω ειναι χειμωνα εχουμε κ πολλουε φιλους τι θα τους δωσεις να πιουν χυμο?

Sumfonw mazi s...
Very Happy Very Happy Very Happy

64BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:31 am

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα δεν μπορω να ακουω βλακειες τοσο μ πηγαν κ εμενα τ οκτωβρη με ποτα φαγητο ξηρους καρπους χυμους αναψυκτικα...γιατι δηλαδη σονη κ καλα να λεει ψεμματα η κοπελα

65BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:44 am

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εαν λεει ψεμματα η οχι δεν το ξερω αλλα σιγουρα εαν κανεις παρτυ με πολυ κοσμο ποτα κτλ.καπου τοσο στοιχιζει

66BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:46 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Emas tin alli eudomada einai ta genethlia t giou m...
K eimai egkuos sto trito mwro...
Den exw oreksei na kanw tpt epidi exw para poli kourasei pano m xwris na kanw tpt...
K etsi exoume apofasisei na kanoume kati mikro se taverna me ts stenous mas...
Dld tha eimaste 21 megaloi k 13 mwra...
Ypologizoume stin taverna na dwsoume 300 euro fagito k pota...
Tourta tha tin plirwsei i koumpara m k nai einai 75 euro...
Tha paw jumbo na agorasw mpalonia trapezomantila k dwrakia g ta mwra guro sta 60 euro...
Tha fkiaskei i adelfi m piniata 15 euro...

E akou posa theloume g ena party...450 euro...wmos wpos eipame se taverna...

An to kaname spiti tha evgene para pano epidi tha kalousame parapano atoma...
Wpos kanoume kathe xrono...

Apo oikonomika eimaste kapos kala den paraponieme...
Stin kypro eimaste k wpos m exoun pei oi files m edw sto forum elleda einai pio akriva...

67BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:48 am

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Βασικα μπηκα να απαντησω για το παρτυ.
Σε παιδοτοπο με πολλα παιδακια τοσα παει, τουλαχιστον εμενα περυσι κ προπερσυ.
Δουλευουμε κ οι 2 κ εχουμε την δυνατοτητα να το κανουμε, γιατι στο σπιτι δεν προλαβαινα να το οργανωσουμε.

68BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:49 am

????????

Επισκέπτης
η κακια και οι υπονομευσεις δεν εχουν οριο πλεον ειστε αξιοθρηνητες μερικες, αλλα αυτοι που σας βαζουν σας διοικουν οποτε δε φταιτε κι εσεις τα ερμα..........

δεν ειμαι σε κανενα αλλο φορουμ καλο μου βαλτο κοριτσακι, για την ακριβεια εσυ με 9 η 7 μηνυματα ολα κι ολα πως με ξερεις χρονια???

ημουν σε ενα φορουμ 5 χρονια και αλλαξα ονομα, επειδή ειχε προσωπικα μου σοιχεια το νικ μου, εχω ενα μπαν που ληγει σε λιγες μερες, σε βαλαμε δικηγορο η εισαι στη διοικηση να ξερουμε..........η μηπως εισαι πιο εξυπνη εσυ απο τους αντμιν που στην τελικη ελεγχουν και τις IP???

εδω εκανα διαγραφη στο λογαριασμο μου εις γνωση της διαχειρισης και ανοιξα αλλο, και οπως βλεπεις ουτε κρυφτηκα ουτε παραπλανησα κανεναν.....ξαναμπηκα στα θεματα μου χωρις να πω αλλα πραγματα η να ξεγελασω......

το αν ειμαι αρρωστη η οχι οπως γελοιωδως σχολιαστηκε απο καποια, μαθε λοιπον οτι τα αυτοανοσα εχουν εξαρσεις και υφεσεις, η ανοιξε ενα γκουγκλη και ξεστραβωσου πριν τολμησεις να κοροιδευεις ενα ατομο ΑΜΕΑ εισαι τουλαχιστον γελοια και οποια θελει ευχαριστως μολις μου επιτραπουν τα πμ απ το νεο μου λογαριασμο να της δειξω τα χαρτια αναπηριας, τοση γελοιοτητα απο μανες δεν την περιμενα....

σας εξηγησα εκατο φορες οτι στο παρτυ που εδωσα τα 400, ειχα δωσει 120 στον τερκενλη, και 100 στον gummy bear που ηρθε, και ντυθηκαμε και με καινουρια και τα παιδια και εμεις πηραμε κατι............ξεκολληστε λιγο ειπα οτι εγινε πριν χρονια αυτο και ακριβως γι αυτο ανοιξα το θεμα γιατι ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ........καποτε μαζευομασταν 40 ατομα, και μου εβγαινε ακριβα, τι θα γινει θα με σκοτωσετε??

λυπαμαι παρα πολυ γιατι οι εμπαθειες και οι κατευθυνομενες απαντησεις εχουν σχεδον αδειασει αυτο το τοσο ωραιο φορουμ, δεν θυμαμαι να εχω θιξει κανεναν και τα ατομα που μου επιτιθενται δεν τα εχω πειραξει, οποιος εχει απορια για την υγεια μου να μου στειλει μηνυμα και ευχαριστως να του στειλω αποδειξεις

λυπαμαι παρα πολυ.........αλλα για να κατσει ενας ανθρωπος να γραψει σε ενα θεμα για παρτυ...κατηγορωντας για το αν εχω συμμετασχει αλλου παλιοτερα η αν εχω θεμα υγειας η περυσι περπατουσα η οχι, πρεπει η αναπηρια του να ειναι πολυ πιο σοβαρη απ τη δικη μου κινητικη............

και φυσικα δεν θα κατσω να με προσβαλλετε αλλο, συνεχιστε βρισκοντας αλλη λεια.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Μαρ 01, 2012 1:00 am, 1 φορά

69BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:52 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaroylita88
ικανοποιηθηκες τωρα?
ποιος ο λογος για ολο αυτο?

δεν μας νοιαζει στην τελικη .

70BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 12:54 am

Myro

δεν εχεις τπτ να αποδειξεις σε κανεναν νωμιζω..ο καθενας μπορει να πιστευει η να μην πιστευει κατι...κ καποιες που αμφιβαλλουν κιολας ειναι εγγραμενες μονο λιγες μερες..επομενως δεν ειναι σωστο να μιλανε ετσι λες κ υπαρχει προιστορια κτλ

https://www.facebook.com/myrodeve

71BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 1:01 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:η κακια και οι υπονομευσεις δεν εχουν οριο πλεον ειστε αξιοθρηνητες μερικες, αλλα αυτοι που σας βαζουν σας διοικουν οποτε δε φταιτε κι εσεις τα ερμα..........

δεν ειμαι σε κανενα αλλο φορουμ καλο μου βαλτο κοριτσακι, για την ακριβεια εσυ με 9 η 7 μηνυματα ολα κι ολα πως με ξερεις χρονια???

ημουν σε ενα φορουμ 5 χρονια και αλλαξα ονομα, εχω ενα μπαν που ληγει σε λιγες μερες, σε βαλαμε δικηγορο η εισαι στη διοικηση να ξερουμε..........

εδω εκανα διαγραφη στο λογαριασμο μου εις γνωση της διαχειρισης και ανοιξα αλλο, και οπως βλεπεις ουτε κρυφτηκα ουτε παραπλανησα κανεναν.....

το αν ειμαι αρρωστη η οχι οπως γελοιωδως σχολιαστηκε απο καποια, μαθε λοιπον οτι τα αυτοανοσα εχουν εξαρσεις και υφεσεις, η ανοιξε ενα γκουγκλη και ξεστραβωσου πριν τολμησεις να κοροιδευεις ενα ατομο ΑΜΕΑ εισαι τουλαχιστον γελοια και οποια θελει ευχαριστως μολις μου επιτραπουν τα πμ απ το νεο μου λογαριασμο να της δειξω τα χαρτια αναπηριας, τοση γελοιοτητα απο μανες δεν την περιμενα....

σας εξηγησα εκατο φορες οτι στο παρτυ που εδωσα τα 400, ειχα δωσει 120 στον τερκενλη, και 100 στον gummy bear που ηρθε, και ντυθηκαμε και με καινουρια και τα παιδια και εμεις πηραμε κατι............ξεκολληστε λιγο ειπα οτι εγινε πριν χρονια αυτο και ακριβως γι αυτο ανοιξα το θεμα γιατι ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ........καποτε μαζευομασταν 40 ατομα, και μου εβγαινε ακριβα, τι θα γινει θα με σκοτωσετε??

λυπαμαι παρα πολυ γιατι οι εμπαθειες και οι κατευθυνομενες απαντησεις εχουν σχεδον αδειασει αυτο το τοσο ωραιο φορουμ, δεν θυμαμαι να εχω θιξει κανεναν και τα ατομα που μου επιτιθενται δεν τα εχω πειραξει, οποιος εχει απορια για την υγεια μου να μου στειλει μηνυμα και ευχαριστως να του στειλω αποδειξεις

λυπαμαι παρα πολυ.........αλλα για να κατσει ενας ανθρωπος να γραψει σε ενα θεμα για παρτυ...κατηγορωντας για το αν εχω συμμετασχει αλλου παλιοτερα η αν εχω θεμα υγειας η περυσι περπατουσα η οχι, πρεπει η αναπηρια του να ειναι πολυ πιο σοβαρη απ τη δικη μου κινητικη............

και φυσικα δεν θα κατσω να με προσβαλλετε αλλο, συνεχιστε βρισκοντας αλλη λεια.......

Min anxwnesai agapoulla m kali...
Min stenaxwras ton eauto s...
Orismenes tosa lefta diathetoun k alles oxi...
Den eimaste oles idies...
Osa thes na dwseis,,,dwse...
Ki an den mporeis,,,min dwseis...
Me liga logia...

Sas euxwme na perasete teleiotata... Very Happy

72BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 1:09 am

????????

Επισκέπτης
Min anxwnesai agapoulla m kali...
Min stenaxwras ton eauto s...
Orismenes tosa lefta diathetoun k alles oxi...
Den eimaste oles idies...
Osa thes na dwseis,,,dwse...
Ki an den mporeis,,,min dwseis...
Me liga logia...

Sas euxwme na perasete teleiotata... Very Happy
[/quote]

φετος δε μπορω με τιποτα, ουτε 200 δεν εχω να δωσω........και ειναι πολλες γιορτες σε μια γιατι μεσα σε ενα μηνα εχει γενεθλια και γιορτη ο αντρας μου, γενεθλια και τα δυο παιδια μου, και μετα απο μια βδομαδα εγω, οποτε ολοι περιμενουν, αλλα βλεπω να το κανω στο εξοχικο με τους γειτονες!!!!!!!!

73BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 1:29 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Oti k na kaneis agapi m kala einai...
Ftanei na perasete omorfa...

K na min kaneis tpt ki apla s katevoun sto spiti kane kati eukolo k grigoro ekeini tin stigmi...

74BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 1:33 am

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xaroylita88 έγραψε:σε ξερουμε απο το π...ς κοπελια και μη μου λεςεμενα οτι ειχες μονο 1 λογαριασμο γιατι ξερεις και ξερουμε πολυ καλα οτι ειχες και αλλους.
αντε δε θα αποχαιρετησεις τα μελη καμια 15 φορες ακομα?αφου θα ξαναμπεις.
οσο για τις αποδειξεις μπορειτε να πατε στο αρχειο του συγκεκριμενου φορουμ και να τις βρητε αμα θελετε.ολα εκει μενουν.λετε να ειχα ορεξη να μπω στη διαδικασια αυτη και να πω ψεματα για ποιο λογο? καποτε θα το καταλαβετε .
Εγω σε προκαλω, στειλε μας τα λινκ κ μετα πες οτι θες...
Υπαρχουν???? cyclops

75BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: BOHΘΕΙΑ!!!!!!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 1:38 am

????????

Επισκέπτης
στο π............ς ημουν 5 χρονια ως στελλα@@@@ και μετα το εκανα boyboom, γραφοντας απο κατω το παλιο μου νικ να μη μπερδεψω κανεναν, και μαλιστα μολις μπηκα εδω και ειπα για τα ποιηματα ερωτηθηκα και το παραδεχτηκα αμεσως

http://forum.eimaimama.gr/t8297-topic - μηνυμα 3 και 4

........απο εκει ζητησα η ιδια διαγραφη και μετα απο λιγο καιρο δεν αντεξα και ξαναμπηκα, δεν ηξερα οτι δε μπορω εφοσον ημουν διαγραμμενη νομιζα οτι μπορουσα, τελοςπαντων τιμωρηθηκα με μπαν και εχω ακομα............

αυτο με κανει να μην εχω προβλημα υγειας??? το οτι ηθελα να μεινω εκτος αλλα δεν αντεξα και ξαναμπηκα και το ειπα σε ολους με κανει ψευτρα?????? πας καλα???

σε τι ειπα ψεμματα???? το ξερεις οτι οι εγγραφες ελεγχονται απο κατι που λεγεται IP??? Νομιζεις οτι ειναι βλακες και με αφηνουν να εχω πολλους λογαριασμους και βρεθηκες εσυ ο φωστηρας να τους ανοιξεις τα ματια?????? Οι διαχειριστες κοπελα μου δεν ξεχωριζουν κανενα.........διπλογραφτηκες, τιμωρεισαι.......απο τους ιδιους, οχι απο καθε τυχαρπαστο ον.......

ψεμματα δεν εχω πει ποτε και για τιποτα, και μονο για να δεις οριστε τι με αναγκαζεις να κανω.........

χαρτι αναπηριας- το ειδαν τα κοριτσια, το βγαζω λογω προστασιας δεδομενων

κριμα ειλικρινα.........καθε ψυχη τελικα εχει τα σκοτεινα της σημεια, αλλα οχι κι ετσι ρε κοπελια, οχι κι ετσι..........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Μαρ 01, 2012 3:29 am, 6 φορές συνολικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις