Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 44]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ τελείωσα!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 109 τώρα έγινε και το φαγάκι μας και περιμένω τον αντρουλάκο μου με έναν φίλο μας να έρθουν να φάμε!
πατάτες με λουκάνικο χωριάτικο στον φούρνο έκανα και επειδη δν φτάνει και για τον φίλο γιατι το έμαθα αργά θα φέρουν και κανα μπιφτεκάκι γεμιστο απ΄έξω καθώς έρχονται!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 Eating

Ελένη ήμουν τόσο σίγουρη για σένα..μέχρι να μου πεις ότι εχεις κανονική ροή λοιπόν συνεχίζω να ελπίζω!! Very Happy Very Happy

Και κουκλες και καλλιτεχνικής φύσης!!μα τι γυναικες εχει αυτο το θεματακι επιτέλους!!! εγω αν και γενικά πιάνει το χέρι μου έκανα παλιοτερα διάφορα η αλήθεια ειναι ότι βαριεμαι!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Φεβ 01, 2012 6:40 am, 1 φορά

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τωρα που λετε για παιδικο δωματιο εχω βρει το τελειο και για αγορακι και για κοριτσακι γαλαζιο για αγορι και ροζ για κοριτσι δειτε το εδω

http://www.eimaimama.gr/2011/10/to-dwmatio-tou-nikola.html

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariabel έγραψε:Αναστασία, έχεις άλλα παιδάκια; Αν ναι, πόσο είναι; (Είπες κούνια και για αυτό ρωτάω...Αν και φαίνεται από τις δημιουργίες σου. Κοριτσάκι;; )
Ιωάννα, Πάτρα έμεινα για 4 μήνες περίπου. Είχα περάσει Νηπιαγωγικό εκεί. Ήταν οι καλύτεροι μήνες της ζωής μου!!!
Marilly (ποιο είναι το όνομά σου; ), αφού έγραψα το μνμ, ξύπνησε ο μικρός και μέχρι να τον ξανακοιμήσω σκεφτόμουν... Ποια είναι η ομορφότερη πόλη, που έχω πάει;;; Ψηφίζω Ξάνθη!!! Very Happy
Εύη, μη μας απογοητεύσεις!!! Αχ, κούκλα μου, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δε θέλω να απογοητευτείς εσύ. Εδώ θα είμαστε και αν δεν πέτυχε αυτή τη φορά, τον επόμενο μήνα η "συνταγή" θα είναι καλύτερη και το "γλυκό" θα φουσκώσει!!! Very Happy

Ναι κοπέλα μου,έχω μία κόρη που είναι 3,5χρονών!!!Εύχομαι όλες να γίνουμε μανούλες και για πρώτη και για δεύτερη και για όσες φορές θέλουμε!!!!!!!!!!!

kira

kira
αγαπη έγραψε:κοριτσια τωρα που λετε για παιδικο δωματιο εχω βρει το τελειο και για αγορακι και για κοριτσακι γαλαζιο για αγορι και ροζ για κοριτσι δειτε το εδω

http://www.eimaimama.gr/2011/10/to-dwmatio-tou-nikola.html

Όντως Αγάπη!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το είχα δει κι εγώ και ζήλεψα τόσο!!!!!!!!!!!!!!!Με τρέλανε και η ταπετσαρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mariabel

mariabel
Γεια σου, Έλλη μου!!
Εγώ δεν έχω φτιάξει κάτι ακόμα... Θα πάω σε 5 λεπτά. Πατάτες και μπιφτέκια έχει σήμερα το πρόγραμμα.
Αγαπη, διαβάζω τα όνειρά σας για το παιδικό δωμάτιο και αναρωτιέμαι γιατί εγώ δεν είχα τρέλα με αυτό;;; Το φτιάξαμε αφού γεννήθηκε ο μπέμπης.

kira

kira
Κορίτσια σας χαιρετάω!!Θα πάμε με την αδελφή μου μια βολτούλα στο παγωμένο κέντρο!!!

mariabel

mariabel
kira έγραψε:
mariabel έγραψε:Αναστασία, έχεις άλλα παιδάκια; Αν ναι, πόσο είναι; (Είπες κούνια και για αυτό ρωτάω...Αν και φαίνεται από τις δημιουργίες σου. Κοριτσάκι;; )
Ιωάννα, Πάτρα έμεινα για 4 μήνες περίπου. Είχα περάσει Νηπιαγωγικό εκεί. Ήταν οι καλύτεροι μήνες της ζωής μου!!!
Marilly (ποιο είναι το όνομά σου; ), αφού έγραψα το μνμ, ξύπνησε ο μικρός και μέχρι να τον ξανακοιμήσω σκεφτόμουν... Ποια είναι η ομορφότερη πόλη, που έχω πάει;;; Ψηφίζω Ξάνθη!!! Very Happy
Εύη, μη μας απογοητεύσεις!!! Αχ, κούκλα μου, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δε θέλω να απογοητευτείς εσύ. Εδώ θα είμαστε και αν δεν πέτυχε αυτή τη φορά, τον επόμενο μήνα η "συνταγή" θα είναι καλύτερη και το "γλυκό" θα φουσκώσει!!! Very Happy

Ναι κοπέλα μου,έχω μία κόρη που είναι 3,5χρονών!!!Εύχομαι όλες να γίνουμε μανούλες και για πρώτη και για δεύτερη και για όσες φορές θέλουμε!!!!!!!!!!!

Μακάρι, μακάρι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Και κουκλες και καλλιτεχνικής φύσης!!μα τι γυναικες εχει αυτο το θεματακι επιτέλους!!!

Άντε ντε? Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!! Very Happy

Αχ έλεγα κι εγώ να κοιμηθώ λιγάκι κ μετά να μπω μπανάκι αλλά έπιασα το μπλα μπλα!!

Με διαφθείρετε κορίτσια!!! Razz

Όσο για το δωμάτιο κάπου είχα δει ένα σχέδιο με έναν πράσινο κάμπο κ σχεδιάκια κ έτσι το είχα φανταστεί Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 δεν θυμάμαι πού να σας στείλω λινκ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΡΑΙΔΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=28385

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472

Αναστασία καλά να περάσετε!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tι ωραία φατσουλάκι είναι αυτα!!αχ αχ!!

απο παιδικά δωμάτια έχω να πω κι εγώ οτι μου αρέσουν πάρα πολλά!!! να έχουν καποιο σχεδιο στον τοίχο αλλα να ειναι απλά γενικά όπως αυτό που έβαλες αγάπη!!Νομίζω ότι πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτιάξεις ένα παιδικό που δν θα το χορταινει το μάτι σου!! αν έχουμε και λεφτά ακομη καλύτερα!χιχι!

εμεις χθες μιλησαμε με τα πεθερικα ότι το καλοκαιρι θα παμε να μεινουμε σπιτι τους κι αυτοι θα μετακομίσουν στο κατω , γιατί το κατω έχει 1 υπνοδωμάτιο μόνο ενώ το πάνω 2 αρα εννοειται ότι εμεις που θα κανουμε και παιδάκι παιρνουμε αυτο με τα δυο! και συμφώνισαν και τώρα έχω αρχίσει και ήδη κανω σχέδια στο μυαλό μου για το πως θα το κάνω το σπιτάκι μας!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mariabel"]Αναστασία, έχεις άλλα παιδάκια; Αν ναι, πόσο είναι; (Είπες κούνια και για αυτό ρωτάω...Αν και φαίνεται από τις δημιουργίες σου. Κοριτσάκι;; )

Εχεις ερθει στην πολη μας???? χαιρομαι που σου αρεσε! Μαρια με λενε κι εμενα..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
boubou έγραψε:
Και κουκλες και καλλιτεχνικής φύσης!!μα τι γυναικες εχει αυτο το θεματακι επιτέλους!!!

Άντε ντε? Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!! Very Happy

Αχ έλεγα κι εγώ να κοιμηθώ λιγάκι κ μετά να μπω μπανάκι αλλά έπιασα το μπλα μπλα!!

Με διαφθείρετε κορίτσια!!! Razz

Όσο για το δωμάτιο κάπου είχα δει ένα σχέδιο με έναν πράσινο κάμπο κ σχεδιάκια κ έτσι το είχα φανταστεί Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 δεν θυμάμαι πού να σας στείλω λινκ

αμ κι εγώ με ρυθμούς χελώνας τα κάνω τα μπουκάλια Razz

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="boubou"]
Tι ωραία φατσουλάκι είναι αυτα!!αχ αχ!!

απο παιδικά δωμάτια έχω να πω κι εγώ οτι μου αρέσουν πάρα πολλά!!! να έχουν καποιο σχεδιο στον τοίχο αλλα να ειναι απλά γενικά όπως αυτό που έβαλες αγάπη!!Νομίζω ότι πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτιάξεις ένα παιδικό που δν θα το χορταινει το μάτι σου!! αν έχουμε και λεφτά ακομη καλύτερα!χιχι!

εμεις χθες μιλησαμε με τα πεθερικα ότι το καλοκαιρι θα παμε να μεινουμε σπιτι τους κι αυτοι θα μετακομίσουν στο κατω , γιατί το κατω έχει 1 υπνοδωμάτιο μόνο ενώ το πάνω 2 αρα εννοειται ότι εμεις που θα κανουμε και παιδάκι παιρνουμε αυτο με τα δυο! και συμφώνισαν και τώρα έχω αρχίσει και ήδη κανω σχέδια στο μυαλό μου για το πως θα το κάνω το σπιτάκι μας!!!

Έλλη μου τι κανεις κοπελα μου? αυτα ειναι ευχαριστα νεα..ειδες αρχισαν ολα σιγα σιγα να παιρνουν το δρομο τους!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
γιατί το κατω έχει 1 υπνοδωμάτιο μόνο ενώ το πάνω 2 αρα εννοειται ότι εμεις που θα κανουμε και παιδάκι παιρνουμε αυτο με τα δυο!

Αααααααχχχχχχχ τίποτα δεν εννοείται Έλλη, άσε γιατί μεγάλη πληγή άθελά σου άγγιξες...

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787

Εύη περιμένουμε φωτό!! Very Happy

mariabel

mariabel
Μαρία, ναι έχω έρθει!! Είναι τέλεια!
Αγαπη, τέλειο το κοριτσίστικο δωμάτιο!! Τέλειο!!
Έλλη, ωραία νέα!
Άντα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472 Μην πέφτεις σε παρακαλώ! Μην είσαι απαισιόδοξη! Θα χαρείς και εσύ το θαύμα της μητρότητας και θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Το παρελθόν θα είναι απλά μια κακή ανάμνηση, που θα σε κάνει να αγαπάς ακόμα περισσότερο το παιδί σου και να το θεωρείς μοναδικό και τέλειο δώρο!!
Κορίτσια, μην πέφτετε για κανένα λόγο! Ακόμα και αν κάποια δεν μπορεί να κάνει παιδιά (που δεν πιστεύω ότι θα συμβεί σε κάποια από εσάς), υπάρχουν άλλοι τρόποι για να γίνει μητέρα. Και "το παιδί της καρδιάς" είναι μερικές φορές ο πιο θαυμάσιος θησαυρός και μπορεί να σε κάνει τόσο ευτυχισμένη όσο και το παιδί που μεγαλώνει μέσα σου.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τη κανεις μαρακι μου ο αντωνακης καλα ειναι ??? τρελλενομαι για μωρουδιακα δωματια ευχομαι να φτιαξω και εγω το δωματιο του μωρου μου τοσο ομορφο

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι Μαρία μου δεν πέφτω μ αυτό!Τώρα είμαι σε ανοδική πορεία!! Very Happy

Φυσικά κ θα γεμίσουμε όλες με μωράκια σε λίγο καιρό!!

Απλά δεν είναι αυτονόητο για μερικούς γονείς ( Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 4872)
ότι τα παιδιά τους που είναι στην εποχή που θα κάνουν δικά τους παιδιά πρέπει να πάνε στο μεγαλύτερο σπίτι, δυστυχώς... Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ada"]
boubou έγραψε:
γιατί το κατω έχει 1 υπνοδωμάτιο μόνο ενώ το πάνω 2 αρα εννοειται ότι εμεις που θα κανουμε και παιδάκι παιρνουμε αυτο με τα δυο!

Αααααααχχχχχχχ τίποτα δεν εννοείται Έλλη, άσε γιατί μεγάλη πληγή άθελά σου άγγιξες...

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787

Εύη περιμένουμε φωτό!! Very Happy

Ada μου δεν πεφτουμε κοριτσακι μου.. θα δεις οτι ολα θα πανε οχι μονο καλα, αλλα παρα πολυ καλα! θα εχεις αργοτερα τα παιδακια σου που θα σου χαρισει ο θεουλης και το παρελθον θα σου φαινεται τοσο μακρινο!!! σιγουρα νιωθεις πονο, αλλα δυστυχως δεν ειναι στο χερι μας να αποφασιζουμε, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη, ξερω οτι εχεις βαρεθει να ακους αυτη τη λεξη, αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο περα απ'αυτο! Σου στελνω μια γλυκια αγκαλιτσα...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη κι εγω οταν θα εχω παιδακι θα κανω πιστευω ενα ομορφο δωματιο!

Αναστασια μακαρι... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 534787 !Καλη βολτα και καλα να περασετε!

Marily11 ελα σε μενα που δεν ειμαι καθολου ανυπομονη!μερικες φορες πιστευω πως αυτο ολο εγινε για να μαθω να περιμενω....

Μαρια την Πατρα η θα τη βαρεθεις ή θα την λατρεψεις...Μεση λυση δεν υπάρχει!

Ελλη μου ανοιξαατε την ορεξη...εμενα το καμαρι μου θα ερθει σε καμια ωρα. Κι εγω ελπιζω ακομα για την Μαρια Ελενη.Αχ ωραια με το καλο να πατε στο καινουργιο σας σπιτακι και ολα καλα να σας πάνε!

Αγαπη πολυ ομορφο το δωματιο. Η ομορφια της απλότητας! Οσο για το κοριτσιστικο και η υπερβολη δε με χαλαει!χαχαχα!

Αντα Οσο μικροτερο το σπιτι τοσο λιγοτερη δουλεια για σενα..ρωτα κι εμενα!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστώ πολύ για την αγκαλίτσα Marily μου (Μαρία είπαμε, έτσι?) κ στην ανταποδίδω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 35468

Αλλά δεν πέφτω με τίποτα!! Cool Καινούριος μήνας, καινούρια τύχη !!
(η γιαγιά μου το λέει με τη "μέρα" αλλά εγώ το παραφράζω)

Άλλη ήταν η πληγή που αναφερόμουν πιο πάνω... Twisted Evil Twisted Evil

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ioanna μου το εκανες το μπανακι σου??? Εγω με το ζορι μαγειρεψα σημερα.. 2 ωρες το παλευα.. δεν ηξερα τι να κανω να απαντησω στο θεματακι μας να κοψω τα καροτα.. ασε ασε αν ερχοταν ο αντρας μου πιο νωρις και με ρωτουσε "τι θα φαμε?" θα του ελεγα "αγαπη!" Razz Ευτυχω ομως προλαβα!!!! ουφ..
Αφου δεν μπορω να ξεκολλησω απο σας κοριτσακια μου, τι να κανω????? Wink

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ada"]Σ ευχαριστώ πολύ για την αγκαλίτσα Marily μου (Μαρία είπαμε, έτσι?) κ στην ανταποδίδω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 35468

Αλλά δεν πέφτω με τίποτα!! Cool Καινούριος μήνας, καινούρια τύχη !!
(η γιαγιά μου το λέει με τη "μέρα" αλλά εγώ το παραφράζω)

Άλλη ήταν η πληγή που αναφερόμουν πιο πάνω... Twisted Evil Twisted Evil

Ναι ada μου Μαρια..σπανιο ονομα εεεε?? δεν πρεπει να το εχεις ακουσει ξανα!! χιχιχιχι.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 5 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου κι εμάς δν ήταν αυτονόητο αλλά το καναμε (έκανα μην πω) Rolling Eyes να γίνει!!κι επειδη θέλαν να παμε εκει καναν την υποχώρηση!! Twisted Evil Twisted Evil

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έκανα μπανιο, στεγνωσα μαλλιά, μαγειρεψα, ψιλοσυμμαζεψα και ολα αυτα κι εγω με τα χιλια ζορια αλλα τι να κανω...τον εχω πασα στα γιαννενα που λενε!χαχαχα!

Ελλη μπραβο σου τσαμπουκα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις