Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 44]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada"]Γεια σου Marily Very Happy

Ρε συ Αγάπη τι έχεις τραβήξει αυτές τις μέρες με το δόντι, χαράς στο κουράγιο σου.Εγώ νομίζω πως θα ήμουν μες τη γκρίνια κ τη μιζέρια Mad

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ Sad Sad

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ioanna μου.... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 πως εισαι σημερα? καλα εχθες πεθανα με τα βιντεακια σου.. ποσα θες να μας τρελανεις???????

Ada μην ξεχασεις να πας στο συνεργειο...οχι αλλο θριλερ! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Evi σπανια σε πετυχαινω μεσα (μαλλον εγω δεν μπαινω συχνα) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Λοιπον κοριτσια θελω να ξερετε οτι τη Θεσ/νικη την αγαπω, τη λατρευω..ειναι μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδος..αλλα δεν εχετε ερθει ομως στην πανεμορφη μας Ξανθη..(αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει)!!! Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη και Αναστασια αυτο το εφτιαξα χθες, ειναι dorset button και το εφτιαφα με κλωστη. Το βαζεις σε μπλουζες, καπελα, κασκολ, καρφιτσες...παντου!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Dsc02781vl

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Γεια σου Marily Very Happy

Ρε συ Αγάπη τι έχεις τραβήξει αυτές τις μέρες με το δόντι, χαράς στο κουράγιο σου.Εγώ νομίζω πως θα ήμουν μες τη γκρίνια κ τη μιζέρια Mad

Θεσσαλονικές μου! Μέσα είμαι κ εγώ αλλά μόνο στις διακοπές του Πάσχα θα μπορέσω Embarassed Σορυ αλλά ένα Σαββατοκύριακο έχω κ δε θέλω να τον αφήσω μοναχούλη Embarassed
Ελπίζω να με καταλαβαίνετε...

Ιωάννα τι είναι η/ο/το "Θερμο" ? Embarassed

σε καταλαβαίνω απολυτα!! θα το κανονίσουμε να βολεύει όλες! Αναστασία τι λές?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Ioanna μου.... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 πως εισαι σημερα? καλα εχθες πεθανα με τα βιντεακια σου.. ποσα θες να μας τρελανεις???????

Ada μην ξεχασεις να πας στο συνεργειο...οχι αλλο θριλερ! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Evi σπανια σε πετυχαινω μεσα (μαλλον εγω δεν μπαινω συχνα) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Λοιπον κοριτσια θελω να ξερετε οτι τη Θεσ/νικη την αγαπω, τη λατρευω..ειναι μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδος..αλλα δεν εχετε ερθει ομως στην πανεμορφη μας Ξανθη..(αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει)!!! Razz

μάλλον δεν μπαίνεις συχνά χιχιχιχ!! συνέχεια εδώ είμαι όταν δεν δουλεύω!ξάνθη έχω έρθει και μου άρεσε πολύ!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 αυτο εκανα κι εγω...παινεψα το σπιτι μου!Χαχαχαχα!!! Καλα ειμαι, ευχαριστω που ρωτας...σιγα σιγα ανεβαινω, εσυ;

Κοριτσια εγω δεν εχω ανεβει αλλα τωρα κατι θα κανω!!! Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευη και Αναστασια αυτο το εφτιαξα χθες, ειναι dorset button και το εφτιαφα με κλωστη. Το βαζεις σε μπλουζες, καπελα, κασκολ, καρφιτσες...παντου!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Dsc02781vl

βρήκαμε κι άλλο ταλέντο λοιπόν! εγώ κορίτσια θα σας βάλω αύριο φωτό γιατί ο αντρας ου πήρε μαζί του την card reader και δεν μπορώ να βάλω στο λαπτοπ την κάρτα μνήμης της φωτογρ.μηχανής Rolling Eyes

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="αγαπη"][quote="Marily11"]
αγαπη έγραψε:
ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΗΡΘΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΤΕ ???? ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Nervy-guy

Αγαπη ποτε θα ηρεμησεις κοπελα μου? Τραβας μεγαλο ζορι.. Crying or Very sad

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΑΡΙΛΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Crying or Very sad

Αγαπη με τα δοντια φοβαμαι παρα πολυ! χαρα στο κουραγιο σου πραγματικα!!! Εγω ειχα κανει απονευρωση σ'ενα δοντι πριν 1,5 χρονο και επι μιση ωρα μαλωνα με τον οδοντιατρο να μου κανει μια ενεση να μην καταλαβω τιποτα γιατι ημουν ικανη να λιποθυμησω..ευτυχως καταλαβε οτι το εννοουσα και μου εκανε μια ενεσουλα! Ασε το χειροτερο μου ο οδοντιατρος!!!!!

Μαρακιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γεια σας ξανά και από εμένα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472
Ιωάννα... λες;;;; Θα τελειώσει σε 2 μέρες το νούμερο #9;;;
Μαρία-Ελένη, σίγουρα;;;; Αίμα περιόδου είναι; Sad Πόπο στενοχωρήθηκα... Ελπίζαμε ότι είσαι... Sad
αγαπη, περαστικούλια!
Αναστασία, τι ωραίες δημιουργίες!!!
Εύη, περιμένω να δω τα μπουκάλια, αν και είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλεια!! Κοίταξε κακομοίρα μου να μη σου έρθει εσένα η ακατανόμαστη, γιατί πάει θα το χάσω το στοίχημα ολοκληρωτικά. 2 στα 2 αποτυχία; Όχι! Εσένα ΔΕ θα σου έρθει!
Άντα, Έλλη, Μαρίνα, Ελευθερία, Λιάνα, Marily11 και στις υπόλοιπες... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

χαχαχχα γεια σου βρε Μαράκι!!!μακάρι να μη γίνω η αιτία να χάσεις το στοίχημα!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πρωτοσχολιάσω που χάθηκα!!

Αρχικά φιλάκια σε όσες μπήκαν τώρα μέσα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Μετά ευχαριστώ στην Ιωάννα για το link φαίνεται τέλειο το μέρος!! Very Happy Αιτωλοακαρνανία κ Πελοπόννησο δεν έχω πάει ποτέ αν κ έχω γυρίσει χωριά κ χωριουδάκια Rolling Eyes (να πω την αλήθεια μας λέγαν από τη σχολή ακόμα να μη τα δηλώσουμε Embarassed Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264 )

Αγάπη μη μου θυμίζεις την απονεύρωση παθαίνω μόνο κ που το θυμάμαι pale pale pale 3 επισκέψεις =300 ευρώ (κ πριν από 2 χρόνια,ε?)

Ωραία κ η Ξάνθη Marily αλλά όχι σαν τη Σαλόνικα Cool Cool

Χωρίς πλάκα είμαι μέσα άμα κανονίσετε συνάντηση Very Happy Very Happy

Α! κ το συνεργείο δε το γλυτώνω, σήμερα το ένα λάστιχο ήταν ψιλοξεφούσκωτο Sad

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετσι μπραβο ευη μου τετοια να ακουω για την πολη μας!!! Razz
Ιωαννα τωρα περιμενουμε και 'σενα να ερθεις να μας πεις τη γνωμη σου!
Αφηστε τωρα πλησιαζουν και τα καρναβαλια και θα γινετε παλι ενας ΠΑΝΙΚΟΣ! παλι με βλεπω να φευγω εκεινο το τριημερο..και δεν ξερω που να παω!

Ολες απ'οτι βλεπω ειστε χρυσοχερες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 50580

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωάννα είσαι χρυσοχέρα!!Άχ να μην μένεις εδώ Sad
Κι εγώ όποτε κανονίσετε συνάντηση θα χαρώ να έρθω!!Αλλά πάω πακέτο με το κοριτσάκι μιυ,να ξέρετε!! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα.....
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Angrykids

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Cranky

kira

kira
Γιατί μουτράκια????

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Μη με παρεξηγείς , δεν έχω ιδέα από τις περιοχές αυτές Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264

Τότε μας τα έλεγαν κ φοβήθηκα κ δε τα δήλωσα ποτέ , με αδικείς? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 667478 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 667478

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Μετά ευχαριστώ στην Ιωάννα για το link φαίνεται τέλειο το μέρος!! Very Happy Αιτωλοακαρνανία κ Πελοπόννησο δεν έχω πάει ποτέ αν κ έχω γυρίσει χωριά κ χωριουδάκια Rolling Eyes (να πω την αλήθεια μας λέγαν από τη σχολή ακόμα να μη τα δηλώσουμε Embarassed Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 688264 )

Γι αυτο μουτρακια...

Αντα ελα πρωτα και μετα πες τα χειροτερα.. Wink

kira

kira
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img32/4196/144tv.th.jpg][/IMG]

Άχ κορίτσια!!Βλέπω παλιές φωτογραφίες και ανυπομονώ να ξαναβγάλω την κούνια!!Θέλω μωράκιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Σας εύχομαι όλες να κάνετε μπεμπε δωματιάκια στα σπιτάκια σας!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Ιωάννα είσαι χρυσοχέρα!!Άχ να μην μένεις εδώ Sad
Κι εγώ όποτε κανονίσετε συνάντηση θα χαρώ να έρθω!!Αλλά πάω πακέτο με το κοριτσάκι μιυ,να ξέρετε!! Very Happy

δεκτά και τα ζουζούνια!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια.....Αχ! Τι μου θυμιζεις!!!

Αντα...
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Smoochesbabyandchildkis

Παω για μπάνιο.....
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 65

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img32/4196/144tv.th.jpg][/IMG]

Άχ κορίτσια!!Βλέπω παλιές φωτογραφίες και ανυπομονώ να ξαναβγάλω την κούνια!!Θέλω μωράκιιιιιιιιιιιιι!!!!!

αχ θέλω κι εγώ!!! ε ρε τι έχει να γίνει όταν κάνω μπεμπάκι! έχω τόσες ιδέες για παιδικό δωμάτιο!θα οργιάσω χαχχαχα

kira

kira
ioanna85 έγραψε:Αναστασια.....Αχ! Τι μου θυμιζεις!!!

Αντα...
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 Smoochesbabyandchildkis

Παω για μπάνιο.....

Αχ Ιωάννα μου σε καταλαβαίνω,γιατί το έχω περάσει!!!
Προχώρα μπροστά αυτήν τη φορά το όνειρο θα πραγματοποιηθεί!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 4 417472

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="kira"][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img32/4196/144tv.th.jpg][/IMG]

Μακαρι....ολες να φουσκωσουμε και συντομα ομως! εγω δεν μπορω να περιμενω.. ειμαι και ανυπομηνη παναθεμα με!!

kira

kira
evi27 έγραψε:
kira έγραψε:[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img32/4196/144tv.th.jpg][/IMG]

ΆΧ εγώ πάλι είχα τόοοοσο δύσκολη εγκυμοσύνη που δεν είχα κουράγιο να σκεφτώ τίποτα!!!Το έκανα σε χρόνο μηδεν,αλλά πιστεύω έγινε χαρούμενο!
αχ θέλω κι εγώ!!! ε ρε τι έχει να γίνει όταν κάνω μπεμπάκι! έχω τόσες ιδέες για παιδικό δωμάτιο!θα οργιάσω χαχχαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Αναστασια.....Αχ! Τι μου θυμιζεις!!!

Αντα...

Παω για μπάνιο.....

αχχχχχ λιωνωωωωω!!!!!

mariabel

mariabel
Αναστασία, έχεις άλλα παιδάκια; Αν ναι, πόσο είναι; (Είπες κούνια και για αυτό ρωτάω...Αν και φαίνεται από τις δημιουργίες σου. Κοριτσάκι;; )
Ιωάννα, Πάτρα έμεινα για 4 μήνες περίπου. Είχα περάσει Νηπιαγωγικό εκεί. Ήταν οι καλύτεροι μήνες της ζωής μου!!!
Marilly (ποιο είναι το όνομά σου; ), αφού έγραψα το μνμ, ξύπνησε ο μικρός και μέχρι να τον ξανακοιμήσω σκεφτόμουν... Ποια είναι η ομορφότερη πόλη, που έχω πάει;;; Ψηφίζω Ξάνθη!!! Very Happy
Εύη, μη μας απογοητεύσεις!!! Αχ, κούκλα μου, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δε θέλω να απογοητευτείς εσύ. Εδώ θα είμαστε και αν δεν πέτυχε αυτή τη φορά, τον επόμενο μήνα η "συνταγή" θα είναι καλύτερη και το "γλυκό" θα φουσκώσει!!! Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Τετ Φεβ 01, 2012 6:35 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις