Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 44]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εύη, καληνύχτα!!
Γεια σου, Τίνα!! Very Happy
Ιωάννα, πόσο δίκιο έχεις! Όχι μόνο να μη χιονίσει, αλλά και να σταματήσει το κρύο, εύχομαι!

tinag

tinag
ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΟΡΕΘΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?!!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ αυτοί οι άνδρες Laughing

Το χιόνι όμως ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 M077

Όχι πως δε μ αρέσουν τα χιονισμένα τοπία αλλά σκέφτομαι τις συνέπειες!

Ιωάννα είπες για φωτογραφίες λοιπόν να το δικό μου το απωθημένο, να πάω εκεί:

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%A4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BF+%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AD%CF%82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1087&bih=418&tbm=isch&tbnid=TNQ6yJbzzv0vEM:&imgrefurl=http://www.thea.gr/blog/467-Oi-kerasies-an8isan-kai-fetos-sthn-Iapwnia-article&docid=TtH5qQn2a-TUaM&imgurl=http://www.thea.gr/userfiles/8133d869-0cd2-40cd-82b6-3d09f3d027d1/lf_cb21.jpg&w=625&h=390&ei=FJApT-fyJMOw8QPV0YDMAw&zoom=1&iact=hc&vpx=762&vpy=60&dur=158&hovh=177&hovw=284&tx=159&ty=101&sig=110776513331265791531&page=3&tbnh=120&tbnw=167&start=32&ndsp=18&ved=1t:429,r:5,s:32

tinag

tinag
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΜΤ!! ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ!!! Twisted Evil Twisted Evil

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για αρχη θα πηγαινα μια ρομαντικη τσαρκα αγκαλια με το αγορακι μου με την γονδολα
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 Venicegondola

ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ)
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 Floatariumsuite

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 42003222501544092085415t

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ)

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing κ δες με τι ύφος την κοιτάει ο τύπος!!!

tinag

tinag
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!! ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
αγαπη έγραψε:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing κ δες με τι ύφος την κοιτάει ο τύπος!!!

χαχαχαχαχ του εχουν πεταχτει τα ματια εξω Shocked Shocked Shocked

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα πολύ ομορφη η εικονα! Μπορω ακομα και να μυρισω το άρωμα της ανθισμενης κερασιας! Αχ ποσο γαληνια θα ηταν εκει....

Τινα στην Πατρα ειναι παρα πολύ Αφγανοι, Σομαλοί, κλπ...οιονομικοι μεταναστες, μεταναστες πολέμου που προσπαθουν να τρυπωσουν σε καποιο πλοιο για Ιταλια. Αστεγοι ολων των ηλικιων και παιδια μεσα σε αυτους που παγωνουν στους δρομους και στους προχειρους καταυλισμους τους. Γιατι το λεει αυτο ο αντρας σου;

Μαρια ολοι οι αντρες ειναι ξεροκεφαλοι. Υπαρχουν 3 δρομοι λοιπον:
1. Κανεις το δικο του και μετα τον κατηγορεις συνεχεια και νοιωθει ενοχες.
2. Κανεις το δικο σου και μετα σε γεμιζει αυτος ενοχες και
3. Κανετε κατι που ειναι στη μεση, να ικανοποιηθουν και οι δυο μεχρι ενα ποσοστο και δεν εχει κανεις τυψεις....

Αγαπη στην γονδολα ειναι πολυ ωραια, πηγαμε Ιταλια μηνα του μελιτος!Αχ!Τι μου θυμισες...Τι ομορφες εικονες...

Ευη μου καλη ξεκουραση!

mariabel

mariabel
Αγαπη, τι ωραίες φωτογραφίες!!! Ζήλεψα! Θέλω και εγώ και τα τρία!!!
Τίνα, ηρέμησε!!! Ο άντρας σου δουλεύει, εσύ όχι, όλη μέρα με το παιδί και τώρα που κάθεσαι στην λέει;;;;; Αυτό συμβαίνει;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρατηρω μια ησυχια.....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ioanna85"]

Αγαπη στην γονδολα ειναι πολυ ωραια, πηγαμε Ιταλια μηνα του μελιτος!Αχ!Τι μου θυμισες...Τι ομορφες εικονες...

σνιφ σνιφ τωρα αυτο γιατι το ειπες ??? Crying or Very sad κ εγω ιταλια ειθελα να παμε γαμηλιο ταξιδι αλλα ο αντρας μου λεει οτι εχουμε πολυ ομορφα μερη στην ελλαδα και οτι προτιμαει εσωτερικο οχι εξωτερικο και τελικα πηγαμε στην ροδο μια βδομαδα αλλα νταξει δεν μπορω να πω περασαμε πολυ ωραια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 215994

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ησυχία κ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 186566 ακούω, είναι κανας Ερμής ανάδρομος?

Μόλις έκανα μια ετοιματζίδικη μανιταρόσουπα η ανεπρόκοπη Very Happy

Μα να χιονίζει στην πόλη κι εδώ τίποτα? Πάει τρελάθηκε ο καιρός! Όχι πως το θέλω το χιόνι , αλλά είναι παράλογο!!!

Υ.Γ κορίτσια σας αφήνω να ρουφήξω την ο-Θεός-να-την-κάνει σουπίτσα μου βλέποντας τον Dr House , φιλακια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη εμεις πηγαμε με μια πολύ καλη προσφορα. 700€ πανω κατω ολα, 9 μερες...πηγαμε Βενετια, Βερονα, Φλωρεντια, Πιζα, Σιέννα, Μοντεκετινι, Ρωμη...με γκρουπ, καμπινα δικη μας, 3 ξενοδοχεια με πρωινο και γευμα, ο ξεναγος αστερι και πολλα νεονυμφα ζευγαρια! Εμεις ειπαμε λες και θα μας ξαναδωθει η ευκαιρια να παμε Ιταλια και αν εχουμε και κανενα παιδι...

Αντα καλη ο-Θεός-να-την-κάνει σουπίτσα οπως λες!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ioanna85"][color=indigo]

Εμεις ειπαμε λες και θα μας ξαναδωθει η ευκαιρια να παμε Ιταλια και αν εχουμε και κανενα παιδι...

αυτο σκεφτομουν κ εγω αλλα ο δικος μου δεν τρελλενετε για εξωτερικο μη τυχον και ξεκουνηση λιγο απο την ελλαδιτσα Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο δικος μου ηθελε και δεν ηθελε...Αν τον ρωτουσες τι ηθελε πραγματικα μεσα του θα σου ελεγε καλοκαιρι ειναι...νησακι σιγουρα! Του ειπα επελεξε εσυ μιας και δεν ειχα προβλημα....και περασαμε τελεια!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Αυτές τις μέρες τρέχω σαν τρελή με τη δουλειά...Σήμερα γύρισα στις 9 από το πρωί... Crying or Very sad
Οπότε ίσα που προλαβαίνω να δω τα νέα σας και ξαναβγαίνω.Ελπίζω σύντομα να 'μαι πιο χαλαρή και να σας ευχαριστηθώ!Να ξέρετε πάντως ότι σας σκέφτομαι!Φιλάκια πολλά σε όλες! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ασχετο γυρισε η φιλεναδα μου σημερα στο σπιτι απο το μαιευτηριο με το κοριτσακι της ειναι το πρωτο της βραδυ στο σπιτακι τους με την μπουμπου ποσο χερομε για την φιλεναδιτσα μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 Maman

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τώρα γύρισα από τη δουλεια έκανα μπανάκι και κάθισα να γκρινιάξω λίγο γιατι ειμαι να σκάσω!!!
πριν μου έλεγε το αφεντικό μου ότι παμε τοσο χάλια που βλέπει να δουλευουμε πρωι αυτός απογευμα εγώ και να έχουμε κι αλλον έναν για τα υπόλοιπα εναλλαξ 6 φορές την εβδομάδα μία πρωι μία απόγευμα μηπως επιβιώσει παραπάνω το μαγαζί!! δν θελω με τιποτα να γίνει αυτο!! αλλά ετσι που το πάμε πρέπει να πω κι ευχαριστω που θα δουλευω σαν τον σκλαβο με λιγοτερα λεφτα περισσότερες μερες γιατι έτσι θα εχουμε για λιγο παραπανω δουλεια! μαλλον θα την παθω την καταθλιψη με ολα αυτα!! δν αντεχω καθολου δουλευω ολη μερα για να εχω ισα ισα να φαω!!! ...μου σκοτώνει το ονειρο να κανω οικογένεια!! τι θα πρωτοπρολαβαινω αν δουλευω 6 μερες την βδομαδα απο τις 4 εως τις 12 το βραδυ?? μεχρι να ξυπνησω και να κανω καμια δουλεια παει ολη η μερα !! τον άντρα μου δν θα τον βλεπω καθολου εκτος απο τα ΣΚ μιας και δουλευει μεχρι τις 4.30 το απογευμα κι εγώ θα φεύγω 3.30 κι ας μένουμε στο ιδιο σπιτι...και δν υπαρχουν και δουλειες να φυγω να βρω αλλου!!! Sad Sad Sad Sad Sad

Τίνα μου συζητήστε το αυτό με τον άντρα σου!!γιατί πιστεύει κάτι τέτοιο?? No No καταλαβαινω ότι ειναι πολύ άσχημο να λες σε μια μάνα ότι δν κάνει σωστά την "δουλειά" της και πόσο μάλλον ο ιδιος της ο άντρας!!

Ευούλι χαίρομαι που έστω και πεταχτά περνάς να μας πεις ένα γεια !! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 417472

Ιωάννα και αγάπη εσείς πήγατε γαμήλιο..εγώ εύχομαι να είμαι έγκυος μέχρι τον γάμο κι αν γίνει αυτό δν θα πάω πουθενά σιγουρα...αν δν γίνει αυτο εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα στην δουλειά και των δυο μας και ίσως το σκεφτούμε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι και σε μας λειπεις! Κοιτα να ξεκουραστεις και λιγο!
Αγαπη θα ζει πολύ ομορφες στιγμες η φιλη σου και ευχομαι να μην περασεις πολύς καιρος που θα λες κι εσυ πως ηταν η δικη σου πρωτη βραδια με το μωρο στο σπιτι. Το ξερω πως χαιρεσαι και στεναχωριεσαι ταυτοχρονα. Λογικο ειναι...
Ελλη ξερω ακριβως μα ακριβως πως νοιωθεις!Ακου...στο ιατρειο ειμασταν 3 κοπελες και οι βαρδιες ήταν 3:
- 9 με 5 η πρωτη που παντα την εκανε η πιο παλια
- 10 με 6 η δευτερη και
- 3 με 11 η τριτη.
Προοριζομουν για την τριτη βαρδια μιας και ημουν η πιο νεα και πιο μικρη, οταν με μετεφερε το αφεντικο απο την κλινικη στο ιατρειο του. Με τα χιλια ζορια καταφερα εναλλαξ ανα βδομαδα τη δευτερη με την τριτη. Οσο για το καλοκαιρι που παντρευτηκα μολις γυρισα στη δουλεια πηραν ολο τον αυγουστο αδεια...που σημαινει ολο το μηνα δεν ειδα ουτε αντρα, ουτε φιλους,ουτε τιποτα. Η χειροτερη βαρδια ειναι η βραδινη που σε εμας δεν τελειωνε ποτε 11 αλλα 12 και 1. Ξυπνας πρωι που ποτε δεν ειναι πρωι και μεχρι να κανεις ολες τις δουλειες εισαι ψοφια και τοτε που ολοι θα πηγαιναν για ξεκουραση η υπνο εσυ πας για δουλεια. Δε συναντας τον αντρα σου και ολους τους υπολοιπους αφου δουλευουν πρωι. Μαυρα χαλια και το χειροτερο να σου λενε ολοι...τι τυχερη εισαι που εχεις δουλεια, κατσε εκει και μη μιλας. Να την βρασω την τυχη!

Χιλια συγνωμη για το μεγαλο ποστ...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε νυχτοπουλια μου ????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδω.......

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 64392poster2000

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου αρεσει πολυ αυτο το χρωματακι στο λουλουδι και ειδικα σε οζα (αν το λεω σωστα) Laughing Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καλα το λες, ειδατε κοριτσια τι καλες μαθητριες εχετε; πως εισαι εσυ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ναι καλα το λες, ειδατε κοριτσια τι καλες μαθητριες εχετε; πως εισαι εσυ;

ξεφτερια εχουμε γινει κοτζαμ γκαμουσες να μην ξερουμε τη σημαινει το οζα Laughing Laughing Laughing Laughing
καλα ειμαι αυριο θα παω στο τελευταιο μου ραντεβου στην οδοντιατρο και μετα σπιτακι μουυυυυυυυυυυυυυ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 Happy-clapΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 8 Happy-clap

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις