Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 44]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω πεθανει στο γελιο.....
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 Md064

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Very Happy θα το κάνω το απογευματάκι να το φάμε ζεστό ζεστό!!

Το μωρό είναι όντως όλα τα λεφτά!!! Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στη συνταγή της Δήμητρας για το χαλούμι θα προσθέσω μόνο ότι εμάς μας αρέσει όταν το σερβίρουμε να στύβουμε και λίγο λεμονάκι...και γνώμη μου τρώγεται καλύτερα μόνο ζεστό Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:
boubou έγραψε:
εγώ σκέφτομαι να βγάλω βολτα τον κοντό και αυτός κοιμάται φαρδύς πλατύς (σχήμα λογου, ενα μικρό κουλουράκι ειναι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 40746 )

Έλλη αχαχαχα Laughing

Εύη, ο-χ-ι α-λ-λ-ο χ-ι-ο-ν-ι !!! Η ψυχή μου βγήκε μέχρι να ρθω...

Μαρίνα καλό τρέξιμο!

Λιάνα να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 417472

Ιωάννα μαστερ σεφ τι ετοιμάζεις? κάτι μυρίζω,γι αυτό ρωτάω Cool Είμαι η μόνη τρελή που χαίρομαι να παίρνω δωράκια σε άλλους? cyclops

Demmy χαίρομαι που ακούω πως είσαι καλά!! Very Happy Δε μου λες,πήρα χαλούμι σήμερα, καμιά ιδέα για το πώς να το κάνω? Cool

Αν έχεις τηγάνι αντικολητικό άλειψε το με λίγο λάδι ή και καθόλου άν δεν το προτιμάς, και αφού κόψεις το χαλούμι σε φέτες πάχους περίπου ενός εκατοστού, ρίξε τις στο τηγάνι. Θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμο όταν το δεις να έχει χρωματάκι και από τις δύο μεριές. Πανεύκολο και γρήγορο!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:στη συνταγή της Δήμητρας για το χαλούμι θα προσθέσω μόνο ότι εμάς μας αρέσει όταν το σερβίρουμε να στύβουμε και λίγο λεμονάκι...και γνώμη μου τρώγεται καλύτερα μόνο ζεστό Very Happy

Πολύ σωστά Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ακομα γελαω....Η τρελα δεν παει στα βουνα αλλα ερχεται στην Πάτρα!

Για το χαλουμι οτι σου ειπε η Δήμητρα και επισης μπορεις να κανεις πρασινη σαλατα πχ μαρουλι,ροκα, ντοματινια και οτι αλλο εχεις απο μπεικον μεχρι κουκουναρι και να το κιψεις ωμο σε κομματια!Αλλα αν θες ψημενο μπορεις να το κανεις και με ζεστη σαλατα πχ με κολοκυθακια. Παει ωραια και με λιαστη ντοματα! Ακομα και τυροπιτα μπορεις να το κανεις!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Εγω ακομα γελαω....Η τρελα δεν παει στα βουνα αλλα ερχεται στην Πάτρα!

Για το χαλουμι οτι σου ειπε η Δήμητρα και επισης μπορεις να κανεις πρασινη σαλατα πχ μαρουλι,ροκα, ντοματινια και οτι αλλο εχεις απο μπεικον μεχρι κουκουναρι και να το κιψεις ωμο σε κομματια!Αλλα αν θες ψημενο μπορεις να το κανεις και με ζεστη σαλατα πχ με κολοκυθακια. Παει ωραια και με λιαστη ντοματα! Ακομα και τυροπιτα μπορεις να το κανεις!

Επίσης σωστή Very Happy Πολύ ωραία σαλάτα είναι χαλουμάκι σε κυβάκια, λιαστή, ρόκα, ρόδι και ντοματίνια με λαδάκι, βαλσάμικο και μέλι!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα και λιγα καρυδια ή κασιους και ελιωσα στα πατωματα!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Δημητρα και λιγα καρυδια ή κασιους και ελιωσα στα πατωματα!

Ή πινόλια! Είσαι ολόσωστη! Είδες πως φαίνονται οι άξιες νοικοκυρές; Εγώ επειδή είμαι λίγο αχρηστούλα στο μαγείρεμα πάντα αφήνω κάτι πίσω! Φαντασία μηδέν. Ο άτιμος ο αντρούλης μου πάλι...καμία σχέση! Χωρίς συνταγή, μόνο με κοινή λογική και φαντασία κάνει τέλεια φαγητά! Εγώ η ανεπρόκοπη θέλω πλήρεις οδηγίες για τα πάντα Embarassed

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μμμμμμ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 262737

Δίνετε ιδέες, δίνετε ιδέες! Το περασμένο ΣΚ αξιοποίησα το 1 φύλο που μου έμεινε από τη μανιταρόπιτα της Ιωάννας κ έκανα τυροπιτάκια στη στιγμή, οπότε είχα κάτι σπιτικό να βγάλω όταν ήρθαν οι φίλοι!

Την έχω αυτή την ψόρα να τους βγάζω κάθε φορά κ κάτι νέο απ τα χεράκια μου αντί για ξηρούς καρπούς κτλ

Σημειώνω τις σαλάτες κ το λεμονάκι στο χαλουμάκι.....αχ αχ αχ πάλι η όρεξη μου άνοιξε... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 M090

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια μου τρέχουν ήδη τα σάλια χαχχαχ κι έχω κι μάθημα νωρίς σήμερα και δεν θα ευχαριστηθώ το φαγάκι μας όσο θέλω... Mad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πειναω και θα φαω στις 6!Τι μου κανετε;!Με το φυλλο που περισσεψε σου ειχα και συνταγη για κιμαδοπιτα Αντα αλλα τι να σε κανω που δεν τρως κιμα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα έπρεπε να δεις τη γκριμάτσα που κανα όταν διάβασα τη λέξη ¨κιμάς" Razz

Κορίτσια σήμερα θα μου στείλει φαΐ πάλι η πεθερά οπότε θα ναι έκπληξη!!

Γι αυτό θα κάνω σπέσιαλ σαλάτα κ χαλουμάκι να δείξω ότι κάνω κάτι η ανεπρόκοπη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 M131

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα χθες εστειλε παστιτσιο αλλα το κακο ειναι οτι δεν εφτασε για το βραδυ και μαγειρευα παλι στις 11 το βραδυ... Twisted Evil
Εμεις σημερα θα εχουμε καλαμαρακια κοκκινιστα με ρυζακι καστανο (ακους ΜαριναWink!

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα όμορφες πολυλογούδες!!!!!!Τι πολυβόλα είστε εσείς!!!
Το απόγευμα έχω ραντεβού στο γυναικολόγο να με δει γενικά και με την ευκαιρία να μου πει αν είμαι σε γόνιμες μέρες ή όχι!!!! Wink
Άντε να δούμε.....

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλό Kira με το καλό! Very Happy

Ε τώρα δεν μπορώ πάλι να μη ρωτήσω πώς το κάνει το κοκκινιστό καλαμαράκι με καστανό ρύζι!!Όπως το μοσχαράκι, στην κατσαρόλα?

Μόνο το δικό μου μενού είναι τόσο φτωχό Crying or Very sad Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μην στεναχωριέσαι εγώ πάλι δν μαγειρεψα γιατι φεύγω σε μια ωρα για δουλεια!

εβγαλα τον κοντο βότλα..ειναι λιγο αρρωστος αυτες τις μερες και στεναχωριεμαι που στεναχωριεμαι πετυχαινω και ενα μπαρμπα και μου τη λεει οτι και καλα τα βγαζουμε κανουν τα κακα τους και περναει αυτος και τα παταει!!!τα πηρα στο κρανιο κοριτσια!! εγω παντα τα μαζευω και παντα κυκλοφορω με 2000σακουλακια και νερο...να ειμαι σε ετοιμοτητα!τον εκραξα να μην κρινει οποιον δν ξερει και τωρα τα νευρα μου τσιτα!! πφφφφ
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 M206

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια Πολυλογουδες εμεις; Δεν το πιστευω!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 Cz38

Ελλη μη σε τσιτωνει ο καθενας που λεει το μακρυ του και το κοντο του!

Αντα Για μισο κιλο καλαμαρακια κατεψυγμενα ή κονσερβα καθαρισμενα,πλυμένα και καλα στραγγισμενα χοντροκοβω στην χυτρα 2 μεγαλα κρεμμυδια και τα τσιγαριζω με λάδι. Προσθετω τα καλαμαρακια να τηγανιστουν λιγο. Βαζω πουμαρο το πιο συμπικνωμένο και νερο να τα σκεπαζει.Αλατι,πιπερι και μισο κουταλακι ζαχαρη για τη ντοματα! Αφου σηκωθει η βαλβιδα αφηνω 15λεπτα. Τα κρεμμυδια εχουν λιωσει και βγαζουν μια γλυκα! Βραζω ξεχωριστα το ρυζι!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη προσπάθησε να μη δίνεις σημασία στον κάθε άσχετο, ήθελε κι αυτός κάπου να ξεσπάσει κ πέταξε την κοτσάνα του!

Master Chef Ιωάννα θα μπορέσω να το κάνω σε κατσαρόλα?Γιατί τη χύτρα την έχω ακόμα τυλιγμένη στο κουτί της εδώ κ 2 χρόνια Embarassed Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί είναι πολύ μεγάλη για 2 άτομα...

Όσο για το καστανό ρύζι, μια φορά έκανα κ το κανα χάλια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 M003

Μέχρι να πετύχω γενικά το τέλειο ρύζι παιδεύτηκα πολύ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα βγάλε καλε την χύτρα!! κι εμενα μεγάλη ειναι απλα βαζεις την ποσοτητα που θες..δν χρειαζεται να την γεμιζεις!!Απο το να μαγειρευεις ενα φαγητό 2 ωρες για να γινει..στην χύτρα κανεις 40λεπτα και το ματι στο μισο, αρα εξοικονομεις και ρευμα Wink Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αντα βγάλε καλε την χύτρα!! κι εμενα μεγάλη ειναι απλα βαζεις την ποσοτητα που θες..δν χρειαζεται να την γεμιζεις!!Απο το να μαγειρευεις ενα φαγητό 2 ωρες για να γινει..στην χύτρα κανεις 40λεπτα και το ματι στο μισο, αρα εξοικονομεις και ρευμα Wink Wink

σωστή!!! +μφωνώ!! μεγάλη εφεύρεση η χύτρα!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν και δε μου αρεσει η χυτρα συμφωνω! Εχουν πολυ δικιο τα κοριτσια! Εχω δυο μια μικρη για καθε μερα και μια μεγαλη για οταν κανω τραπεζια!
Το μαυρο ρυζι δε μου αρεσει αλλα κανει ο αντρας διατροφη!Αχ! Πανω απο 1,5 χρονο αυτο το μαρτυριο!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι όλοι μου το λένε αλλά δεν θα ξέρω πόση ώρα θέλουν , ούτε θα μπορώ να τα δω κ να τα ελέγξω...θα ναι σαν να μαθαίνω ξανά από την αρχή να μαγειρεύω...

Με προβληματίσατε πολύ τώρα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 23 M083

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα βγάλτην εσύ και θα σου δώσω χρόνους για αρκετά φαγητά... Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι παιδι μου....φαντασου φακες σε 5λεπτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις