726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Παρ Φεβ 03, 2012 4:15 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Τι λεμονάτο? χιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Τι λεμονάτο? χιχι
ioanna85 έγραψε:Μετα απο 5 μερες σερι στο σπιτι, χωρις οπτικη επαφη με αλλο ανθρωπινο ον εκτος απο τον άντρα μου, βγηκα απο το σπιτι για να παω σουπερ μαρκετ και ενοιωσα τοση ζαλισμένη και κουρασμενη! Χριστε μου!
Ελλη γιατι στοματακι;ματακια;
Μαρινα κοιτα να το ταισεις καλα το παιδι και μη του πεις περι διατροφων! Αντε μη θυμωσω και....φαω τιποτα!χαχαχαχαχα!
ioanna85 έγραψε:Μαρινα Το λεμονατο μοσχαρακι παει και με ρυζι και με πουρε ωραια! Δεν μπορω να αποφασισω! Παντως επιμενω και σουφλέ! Το μωρο ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Αχ!
ioanna85 έγραψε:
Ελλη δυο πραγματα εμαθα να αποφευγω στη ζωη....πεινασμενη εγκυο και αντρα χωρις καφε το πρωι!!! Δε με πειραζουν ο αλλοι παραξενοι, εχω γαιδουρινη υπομονη και επιμονη!
ioanna85 έγραψε:
Αγαπη μπραβο! κρατας χαρακτηρα!ναι παραμιλαει που και που και το καταφχαριστιεμαι....αυτος βεβαια λεει οτι τον ψαρευω!
boubou έγραψε:εγώ συνεχίζω να λατρεύω πάντως αυτό της υπογραφής σου!!!!
αγαπη έγραψε:παιδια κ εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτο γιατι ζηταει e-mail το δινω και δεν ανοιγει
ioanna85 έγραψε:μαρινα θες συνταγη για σουφλέ με τορτελινια;
μωρε ο διαλογος ειναι να πεθαινεις...αφου κρατιεμαι να μην τον ξυπνησω απο τα γελια.καλα αν μαθω και τιποτα δε με χαλαει!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης