Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 44]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Thanks Έλλη μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας πολυλογουδες μου μεγια το νεο μας θεματακι!!!!!! με τρεχει λιγο ο μικρος κ γι'αυτο λειπω.φιλακια σε ολες!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Στην αρχική σελίδα του φόρουμ τέρμα κάτω έχει ζωντανή συζήτηση!Για ελάτε να τα λέμε και live καμία φορά!!! Very Happy Very Happy

για μπειτε εδω να τα λεμε ζωντανα κοριτσιαααα!!!

Καλως το Μαρακι!!Ελπιζω να ειναι καλα το μπουμπουκι σου ε??δν πειραζει, εμεις εδω ειμαστε, οποτε μπορεις να περνας να μας λες ενα γεια και αρκει Wink Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιταξτε....οι εξετασεις αυτες ειναι καλο να γινονται πριν μεινεις εγκυος και αν μεινεις εγκυος σε μεγαλο χρονικο διαστημα πχ 1 χρονο να επαναληφθουν σχεδον ολες.Αλλα επειδη εχουν κοστος και επειδη πολλες γυναικες δε γνωριζουν οτι πρεπει να γινουν πριν ή επειδη έμειναν εγκυες χωρις να το εχουν υπολογισει τις κανουν μετα. Ειναι καποιες που δεν αλλάζουν και καποιες που οι τιμες τους μεταβαλλονται. Σταθερες ειναι: η ομαδα αιματος, το στιγμα, τα αντισωματα που εχουν θετικο IgG. Οσα μεταβαλλονται θα μου πεις γιατι να τα κανω πριν; Γιατι αν δεν εχεις αντισωματα πχ για τοξοπλασμα και νοσεις αυτη τη στιγμη που θες να μεινεις εγκυος; Γιατι να μην κανεις θεραπεια πριν και να προλαβεις μια αποβολη; αν η Έμμεσος Coombs ειναι θετικη; Αν εχεις χαμηλο σιδηρο και η εγκυμοσυνη σε καταπονηση; αν εχεις ηπατητιδα και δεν το ξερεις; ειναι τοσα που καλο ειναι να τα ξερεις απο πριν....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ασε Ιωαννα γιατι ειχα παει στο ΙΚΑ το καλοκαιρι που ξεκινησαμε και ζητησα να μου γραψουν..και με...γραψανε κανονικα..δν γραφουν εξετασεις προγενετικου αν δν μεινεις εγκυος!! δν ξερω στις δικες σας περιοχες τι γινεται! Κι ετσι το αφησα για οταν μεινω με το καλο!!!...αυτα τα λεφτα μας εχουν φαει!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια queen ελπιζω να μην σε τρεχει με αρρωστιες αλλα να σε τρεχει ευχαριστα!

Δεσποινα το live chat ειναι η μια η αλλη! Και παλι καταγραφονται σε αρχειο οσα λεμε! Ασε που κι εδω την απαντηση τη βλεπεις τσακ μπαμ. Ευχαριστουμε για την ενημερωση πάντως!

Ελλη εγω οταν τις εκανα τις πληρωσα!Οχι γιατι εχω λεφτα για πεταμα αλλα γιατι εδω το εχω δει με τα ματια μου σου βγαζουν στο ΙΚΑ και το νοσοκομειο αλλα νταλλα αποτελεσματα. Το στιγμα μονο εκανα στο Καραμανδανειο νοσοκομειο παιδων που γινεται δωρεαν και εχεις εμπιστοσυνη. Τιποτα αλλο.Και δε λες οτι εισαι εγκυος να σου τις γραψει ο γιατρος και να παρεις προτεραιοτητα; Λες και θα σε εξετασει κανενας;Ασε που τωρα που εγιναν ενα με το ΙΚΑ στο γραφουν και εξωτερικοι γιατροι...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μαρια queen ελπιζω να μην σε τρεχει με αρρωστιες αλλα να σε τρεχει ευχαριστα!

Δεσποινα το live chat ειναι η μια η αλλη! Και παλι καταγραφονται σε αρχειο οσα λεμε! Ασε που κι εδω την απαντηση τη βλεπεις τσακ μπαμ. Ευχαριστουμε για την ενημερωση πάντως!

Ελλη εγω οταν τις εκανα τις πληρωσα!Οχι γιατι εχω λεφτα για πεταμα αλλα γιατι εδω το εχω δει με τα ματια μου σου βγαζουν στο ΙΚΑ και το νοσοκομειο αλλα νταλλα αποτελεσματα. Το στιγμα μονο εκανα στο Καραμανδανειο νοσοκομειο παιδων που γινεται δωρεαν και εχεις εμπιστοσυνη. Τιποτα αλλο.Και δε λες οτι εισαι εγκυος να σου τις γραψει ο γιατρος και να παρεις προτεραιοτητα; Λες και θα σε εξετασει κανενας;Ασε που τωρα που εγιναν ενα με το ΙΚΑ στο γραφουν και εξωτερικοι γιατροι...

Ιωαννα και εξω να τις κανεις αν ειναι να γινει λαθος θα γινει!!Σε μια φιλη μου ηταν να κανει επεμβαση και ηξερε οτι εχει μια ομαδα αιματος...και ευτυχως που της ξανακανανε να δουνε τι ομαδα αιματος ειχε γιατι τελικα ειχε αλλη!!! θα τρεχανε αν χρειαζοταν!!και ολες οι εξετασεις σε εξωτερικα μικροβιολογικα!!! εγω προσωπικα δν ειχα παραπονο με τετοια πραγματα απο το ΙΚΑ....μονο με τους γιατρους δν τα παω καλα εκει!! Razz Razz Razz τωρα που δν εχουν και μικροβιολογικα στο ΙΚΑ αποτι εμαθα αναγκαστηκα ολα εξω θα τα κανουμε καλη μου!! και λεφτα δν θα παιρνουμε πισω..παμε για διαλυση!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρινακι ευχομαι να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι, ερωτευμενοι και με πολλα ζουζουνακια! Διαβασα την ιστορια της γνωριμιας σας και δεν το πιστευα!! στις φωτογραφιες φαινεστε τοσο ευτυχισμενοι..εισαι μια κουκλα..μπραβο κοριτσακι μου..τελειος ο γαμος στο μπαλι! Smile

Deb να προσεχεις τον εαυτο σου και το μωρακι σου..οχι μετακομισεις κτλ.. μονο υπνο..πολυ υπνο και ολα θα πανε τελεια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 και ελπιζω να σε ακολουθησουμε ολες συντομα!!!

Boubou τι ομορφος που ειναι ο τσαρλουκος!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

Μαρακι μην στεναχωριεσαι..κι εμενα οταν μου πεφτουν ολα μαζι..τρελαινομαι..δεν ξερω τι να κανω..να ξερεις ομως οτι ολα μαζι ερχονται και ολα μαζι φευγουν και μετα σηκωνομαστε και προχωραμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

Αγαπη εκει που καθομουν μπροστα στον υπολογιστη μια λαμψη με τυφλωσε...μηπως ηταν τα δοντακια σου????? Razz αντε κοριτσακι μου επιτελους..τωρα θα ηρεμησεις και Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 ..για να μην ξεχνιομαστε!!!

Ioanna, tina, ada, evaggelitsa και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια τα οποια μπορει να μην αναφερω..αλλα ξεχναω ονοματα..(ενα μυαλο χειμωνα - καλοκαιρι) πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Μαριλυ μου τι κανεις??ελπιζω ολα καλα εε?? Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

Eλλη απο τη δουλεια στο γιατρο εμαθα στην Πατρα ποιον μικροβιολογο να εμπιστευομαι και ποιον οχι. Και απο τον ιδιο το γιατρο αλλα και απο λαθη σε ασθενεις.

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα ειμαι κοριτσια μου..αν και λιγο κουρασμενη..ετρεχα ολη μερα..και με χιονια παρακαλω!! εσεις τι κανετε?

387Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Φεβ 02, 2012 11:37 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Μόλις διάβασα τα νέα σας!Δεν ξέρω -όπως πάντα- τι να πρωτοσχολιάσω, γι αυτό θα μείνω μόνο στο Μαρινάκι
για να της ευχηθώ!Να είστε πάντα υγιείς και ερωτευμένοι!Εύχομαι σύντομα να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας έτσι όπως ονειρεύεστε!Παραμυθένιος ο γάμος στο Μπαλί! καλε ποια τυχερη παντρευτηκε στο μπαλι??η λαθος καταλαβα?
Ιωάννα μου ομολογώ ότι με καθησυχάζεις γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί και ψιλοφοβήθηκα...Τώρα για εγκυμοσύνη,μακάρι αλλά δεν το βλέπω... Crying or Very sad Είναι τα κλασικότατα συμπτώματα... Crying or Very sad
καλε πειτε μου ποια τυχερη παντρευτηκε στο μπαλι?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η Μαρίιιιιιιιιιινα!!!!!!!!!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η rinamar!Πήγαινε κάπου στη σελίδα 10 και θα τα δεις!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 654316 ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα μου εισαι τυχερη λοιπον που εκανες δουλιτσα μεσα στον χωρο υγειας,πιστευω οτι εμαθες πολλα και πηρες εφοδια καλα για την ζωη σου γενικοτερα!! Very Happy Very Happy Very Happy

Μαριλυ μου εγω στη δουλιτσα ειμαι αλλα ειμαστε χαλαρα και μπορω και μιλαω εδω ανετα!! Wink Wink

αγαπηηηη τοσο καιρο αντι για Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 εκανες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 517142 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 517142 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 517142 ?? χαχαχα

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="αγαπη"]
ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 654316 ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ???

Αγαπηηηηηη σε περιμεναμε!!!!! τωρα που εγινες καλα απαιτω λιγο γελιο.. σε παρακαλω.. ξερεις οτι πεθαινω γι'αυτο το γελιο!!!! Respect

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν εγώ σας καληνυχτίζω!Πάω για λίγο διόρθωμα και Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 850933 !
Ξέρω,ξέρω...Τα "νυχτοπούλια" τώρα ξεκινάτε!Καλή συνέχεια λοιπόν!Πολλά πολλά φιλιά σε όλες! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

394Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Φεβ 02, 2012 11:48 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου τωρα ειδα τις φωτο απο μπαλι!!γουσταρω τρελλα rinamar!!τελεια!!και μου αρεσε η ιστορια που τσακ μπαμ το αποφασισατε!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Λοιπόν εγώ σας καληνυχτίζω!Πάω για λίγο διόρθωμα και Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 850933 !
Ξέρω,ξέρω...Τα "νυχτοπούλια" τώρα ξεκινάτε!Καλή συνέχεια λοιπόν!Πολλά πολλά φιλιά σε όλες! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 417472

Laughing Laughing Laughing μας πηραν χαμπαρι!!!
καλη ξεκουραση κοριτσακι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 379767

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη τυχερη άτυχη θα δειξει η πορεια!Ποιες εννοει η Ευη; scratch

Αγαπη δικιο εχει η Ελλη...

Ευουλι καλο διορθωμα και καλή νυχτα!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 K043Παω να κανω το λικερακι και θα τα πουμε αργοτερα!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ευούλι"]Λοιπόν εγώ σας καληνυχτίζω!Πάω για λίγο διόρθωμα και Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 850933 !

Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Παω να κανω το λικερακι και θα τα πουμε αργοτερα!!!

αυτα ειναι!!! το γλυκο το εκανες?? Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΝΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΤΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝ ΤΟΜΕΤΑΞΥ ΛΕΙΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ" ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ.........

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 604962

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα αχ βρε αγαπη!!! γελαω κι εγω με τον πονο σου!!! εμενα παλι ο ατιμος χθες μου εταζε διαφορα...οτι θα βγαλουμε μαζι το κοντο βολτα το βραδυ που θα σχολασω και οτι θα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 16 215994 επειδη ειμαστε στις γονιμες να αυξησουμε τις πιθανοτητες!! αλλα οτι θα πηγαινα μονη μου σπιτι μην εχει παγο εξω και ειναι επικίνδυνα με το αμαξι, αλλα οτι θα μιλαμε στο τηλ για παρεα μεχρι να παω σπιτι!! Τωρα μου ελεγε οτι νυσταξε και θελει να κοιμηθει!!!!εγω τι να κανω τωρα???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις