376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Πεμ Φεβ 02, 2012 11:01 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Thanks Έλλη μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:Στην αρχική σελίδα του φόρουμ τέρμα κάτω έχει ζωντανή συζήτηση!Για ελάτε να τα λέμε και live καμία φορά!!!
ioanna85 έγραψε:Μαρια ελπιζω να μην σε τρεχει με αρρωστιες αλλα να σε τρεχει ευχαριστα!
Δεσποινα το live chat ειναι η μια η αλλη! Και παλι καταγραφονται σε αρχειο οσα λεμε! Ασε που κι εδω την απαντηση τη βλεπεις τσακ μπαμ. Ευχαριστουμε για την ενημερωση πάντως!
Ελλη εγω οταν τις εκανα τις πληρωσα!Οχι γιατι εχω λεφτα για πεταμα αλλα γιατι εδω το εχω δει με τα ματια μου σου βγαζουν στο ΙΚΑ και το νοσοκομειο αλλα νταλλα αποτελεσματα. Το στιγμα μονο εκανα στο Καραμανδανειο νοσοκομειο παιδων που γινεται δωρεαν και εχεις εμπιστοσυνη. Τιποτα αλλο.Και δε λες οτι εισαι εγκυος να σου τις γραψει ο γιατρος και να παρεις προτεραιοτητα; Λες και θα σε εξετασει κανενας;Ασε που τωρα που εγιναν ενα με το ΙΚΑ στο γραφουν και εξωτερικοι γιατροι...
καλε πειτε μου ποια τυχερη παντρευτηκε στο μπαλι?KRISTI 1 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Μόλις διάβασα τα νέα σας!Δεν ξέρω -όπως πάντα- τι να πρωτοσχολιάσω, γι αυτό θα μείνω μόνο στο Μαρινάκι
για να της ευχηθώ!Να είστε πάντα υγιείς και ερωτευμένοι!Εύχομαι σύντομα να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας έτσι όπως ονειρεύεστε!Παραμυθένιος ο γάμος στο Μπαλί! καλε ποια τυχερη παντρευτηκε στο μπαλι??η λαθος καταλαβα?
Ιωάννα μου ομολογώ ότι με καθησυχάζεις γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί και ψιλοφοβήθηκα...Τώρα για εγκυμοσύνη,μακάρι αλλά δεν το βλέπω... Είναι τα κλασικότατα συμπτώματα...
Ευούλι έγραψε:Λοιπόν εγώ σας καληνυχτίζω!Πάω για λίγο διόρθωμα και !
Ξέρω,ξέρω...Τα "νυχτοπούλια" τώρα ξεκινάτε!Καλή συνέχεια λοιπόν!Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!
ioanna85 έγραψε:Παω να κανω το λικερακι και θα τα πουμε αργοτερα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης