Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αγαπη αν εισαι τοσο κουρασμενη και δεν εχεις ορεξη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 215994 και αυριο μερα ειναι!

Ελλη μου σε καταλαβαινω.. αντρες κοριτσι μου..τι να πεις! αν το καναμε εμεις αυτο να λεμε, να λεμε, να λεμε και αλλα να κανουμε θα μας κρατουσαν και μουτρα!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα τι μου κάνετε;το απόγευμα έκανα υπέρηχο ολα καλά είδαμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία.Δοξαση ο θεός

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:καλησπέρα τι μου κάνετε;το απόγευμα έκανα υπέρηχο ολα καλά είδαμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία.Δοξαση ο θεός

Αχου τι ωραια Κωνσταντινα μου!!Ελπιζω να σου εφυγε ενα αχγος τωρα ε?

Μαριλυ μου οπως τα λες ειναι ακριβως!!! Twisted Evil Twisted Evil

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:χαχαχαχα αχ βρε αγαπη!!! γελαω κι εγω με τον πονο σου!!! εμενα παλι ο ατιμος χθες μου εταζε διαφορα...οτι θα βγαλουμε μαζι το κοντο βολτα το βραδυ που θα σχολασω και οτι θα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 215994 επειδη ειμαστε στις γονιμες να αυξησουμε τις πιθανοτητες!! αλλα οτι θα πηγαινα μονη μου σπιτι μην εχει παγο εξω και ειναι επικίνδυνα με το αμαξι, αλλα οτι θα μιλαμε στο τηλ για παρεα μεχρι να παω σπιτι!! Τωρα μου ελεγε οτι νυσταξε και θελει να κοιμηθει!!!!εγω τι να κανω τωρα???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου θελω τη βοηθεια σας.. εχει λιγο καιρο που σκεφτομαι να σταματησω το καπνισμα.. δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Www_MyEmoticons_com__smokelots! σιγουρα καπνιζω 10 τη μερα και ισως λιγα παραπανω μερικες φορες.. αν δεν το κοψω τι θα κανω στο τελος??... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Ghelyon ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! εσεις καπνιζετε-καπνιζατε?

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="konstantina"]καλησπέρα τι μου κάνετε;το απόγευμα έκανα υπέρηχο ολα καλά είδαμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία.Δοξαση ο θεός

Μπραβο κοπελα μου..ειδες τελικα που ολα πηγαινουν και θα συνεχισουν να πηγαινουν καλα? γι'αυτο ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ..και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου! Παντως με την καρδουλα πρεπει να ειναι τελειο το συναισθημα! Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Κοριτσακια μου θελω τη βοηθεια σας.. εχει λιγο καιρο που σκεφτομαι να σταματησω το καπνισμα.. δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Www_MyEmoticons_com__smokelots! σιγουρα καπνιζω 10 τη μερα και ισως λιγα παραπανω μερικες φορες.. αν δεν το κοψω τι θα κανω στο τελος??... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Ghelyon ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! εσεις καπνιζετε-καπνιζατε?

Mονο??? Razz Razz Razz εγω καπνιζα γυρω στα 25-30 τη μερα ανετα!!!και μια μερα αρχισα σιγα σιγα να κουραζομαι απο αυτη την εξαρτηση και απλα εβαλα στοχο να παρω τον Τσαρλι και τα καταφερα να πισω τον εαυτο μου να το κοψω για να μπορω να συντηρήσω το σκυλι μου!! αυριο κλεινω 2 χρονια ακαπνη Wink Wink

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:Κοριτσακια μου θελω τη βοηθεια σας.. εχει λιγο καιρο που σκεφτομαι να σταματησω το καπνισμα.. δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Www_MyEmoticons_com__smokelots! σιγουρα καπνιζω 10 τη μερα και ισως λιγα παραπανω μερικες φορες.. αν δεν το κοψω τι θα κανω στο τελος??... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 Ghelyon ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! εσεις καπνιζετε-καπνιζατε?

εγω εδω ο ανθρωπος σου κοριτσακι μου καταφερα να το κοψω και ηδη ειμαι και νιωθω πολυ καλυτερα χωρις αυτο απο τον δεκεμβριο το εκοψα καπνιζα 7 χρονια ειχα ανοιξει και ενα θεμα εδω για την διακοπη τσιγαρου αν το βρω θα στο στειλω

το βρηκα μαριλυ μου δες εδω http://forum.eimaimama.gr/t9517p20-topic ευχομι να το κοψεις συντομα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Πεμ Φεβ 02, 2012 12:58 pm, 1 φορά

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Marily11"]
konstantina έγραψε:καλησπέρα τι μου κάνετε;το απόγευμα έκανα υπέρηχο ολα καλά είδαμε έμβρυο και καρδιακή λειτουργία.Δοξαση ο θεός

Μπραβο κοπελα μου..ειδες τελικα που ολα πηγαινουν και θα συνεχισουν να πηγαινουν καλα? γι'αυτο ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ..και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου! Παντως με την καρδουλα πρεπει να ειναι τελειο το συναισθημα! Smile

ο υπέρηχος ειναι παλιός και μονο είδαμε καρδιακή λειτουργιά την αλλη εβδομάδα θα παω στην Αθήνα και θα κάνω στο Ελενα στον γυναικολόγο μου εκει πρώτα ο θεος σίγουρα θα ακούσουμε. πραγματικά οταν βλέπεις οτι ολα ειναι καλά αισθάνεσαι φοβερά .Αχ ρε γαμώτο θέλω να ακούσω απο ολες σας
σύντομα τα ευχάριστα, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι και αύριο να ηταν ολα τα κορίτσια έγκυος.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Αχ ρε γαμώτο θέλω να ακούσω απο ολες σας
σύντομα τα ευχάριστα, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι και αύριο να ηταν ολα τα κορίτσια έγκυος.

με συγκινησες παναθεμα σε!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 534787

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 334590

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια σας χαζεύω εδώ κ ώρα αν κ δε μιλάω,να ξεχαστώ να ηρεμήσω πρώτα,γιατί από κάποιες καταστάσεις σήμερα έχω γίνει τούρμπο. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 679259

Τεσπα, Κωνσταντίνα χαίρομαι πολύ κ ελπίζω να σαι ήρεμη πλέον.Όλα θα πάνε μια χαρά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472

Χαίρομαι που ακούω για κοψίματα καπνίσματος , κ εγώ κάπνιζα κ νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου από την ώρα που σταμάτησα. Καλή επιτυχία σε όσες το προσπαθήσουν/προσπαθούν!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Γεια σας κορίτσια σας χαζεύω εδώ κ ώρα αν κ δε μιλάω,να ξεχαστώ να ηρεμήσω πρώτα,γιατί από κάποιες καταστάσεις σήμερα έχω γίνει τούρμπο. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 679259

αχ κοριτσακι μου γλυκο δν θελω να σε βλεπω συννεφιασμενο!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 35468

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοπελουδες μου. Τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα. Δεσποινα συγχαρητηρια .τελεια τα νεα σου. Εγω δυστυχως δεν εχω ευχαριστα. Ειμαι 8 εβδομαδων και δεν ακουσαμε καρδια , με τιπτα ομως. Παλινδρομη κυηση λεει ο γιατροσ μου. Αυριο κανονισα την επεμβαση .... Δυο στα δυο σε δυο χρονια τετοια καντεμια

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Konstantina μου και μονο που το ειπες αυτο μας κανεις και αισθανομαστε καλυτερα..σ'ευχαριστουμε γλυκια μου που μας σκεφτεσαι..ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να κρατησεις ενα υγιεστατο και πανεμορφο μωρακι στην αγκαλιτσα σου! Razz

Ελλη του δινες και καταλαβαινε ε? μπραβο!

Αγαπη τωρα το εκοψες..δεν το αποζητας καθολου? εστω λιγακι?

Εμενα θα μου λειψει παντως (θα με πειτε χαζη τωρα) αλλα αυτη ειναι η αληθεια. βασικα θα μου λειψουν τα πρωινα τσιγαρα με τον καφε! Sad αλλα ειπαμε.. πανω απ'ολα τα σπορακια μας!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:καλησπερα κοπελουδες μου. Τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα. Δεσποινα συγχαρητηρια .τελεια τα νεα σου. Εγω δυστυχως δεν εχω ευχαριστα. Ειμαι 8 εβδομαδων και δεν ακουσαμε καρδια , με τιπτα ομως. Παλινδρομη κυηση λεει ο γιατροσ μου. Αυριο κανονισα την επεμβαση .... Δυο στα δυο σε δυο χρονια τετοια καντεμια

δν φαινεται καν καρδιακη λειτουργεια κοριτσακι μου? Crying or Very sad Crying or Very sad δν θα το σχολιασω γιατι ξερω οτι ποναει ηδη απο μονο του πολυ!! το μονο που θα σου πω ειναι μιας και ξανα εγινε να κανετε εξετασεις οταν θα κανετε την αποξεση να δειτε απο τι το χασατε ξανα!!γιατι για να γινεται δευτερη φορα δν νομιζω να ειναι πλεον τυχαιο γεγονος! να το θεραπευσετε και μετα οταν θα τα καταφερετε θα ερθει για να μεινει το σπορακι!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="a-niki"]καλησπερα κοπελουδες μου. Τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα. Δεσποινα συγχαρητηρια .τελεια τα νεα σου. Εγω δυστυχως δεν εχω ευχαριστα. Ειμαι 8 εβδομαδων και δεν ακουσαμε καρδια , με τιπτα ομως. Παλινδρομη κυηση λεει ο γιατροσ μου. Αυριο κανονισα την επεμβαση .... Δυο στα δυο σε δυο χρονια τετοια καντεμια

Niki ειναι σιγουρο? αν περιμενατε λιγο ακομη? συγνωμη με τις ερωτησεις μου, αλλα δεν ξερω και πολλα γυρω απο το θεμα. Οτι και να σου πουμε κοριτσακι μου, ξερουμε ειναι δυσκολο! Sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αγαπη"]

εγω εδω ο ανθρωπος σου κοριτσακι μου καταφερα να το κοψω και ηδη ειμαι και νιωθω πολυ καλυτερα χωρις αυτο απο τον δεκεμβριο το εκοψα καπνιζα 7 χρονια ειχα ανοιξει και ενα θεμα εδω για την διακοπη τσιγαρου αν το βρω θα στο στειλω

το βρηκα μαριλυ μου δες εδω http://forum.eimaimama.gr/t9517p20-topic
ευχομαι να το κοψεις συντομα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Πεμ Φεβ 02, 2012 1:03 pm, 1 φορά

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
a-niki έγραψε:καλησπερα κοπελουδες μου. Τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα. Δεσποινα συγχαρητηρια .τελεια τα νεα σου. Εγω δυστυχως δεν εχω ευχαριστα. Ειμαι 8 εβδομαδων και δεν ακουσαμε καρδια , με τιπτα ομως. Παλινδρομη κυηση λεει ο γιατροσ μου. Αυριο κανονισα την επεμβαση .... Δυο στα δυο σε δυο χρονια τετοια καντεμια

λυπάμαι πολυ κούκλα μου.σε παρακαλώ μην απογοητεύεσαι.το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά ο χρόνος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. όταν ολα τελειώσουν και αισθανθείς καλύτερα να κανείς κάποιες εξετάσεις ίσως βρεις το πρόβλημα.ενας καλός αιματολόγος ίσως σε βοηθούσε.κανε κουράγιο μετά την ανηφόρα έρχεται η κατηφόρα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 έγραψε:

Εμενα θα μου λειψει παντως (θα με πειτε χαζη τωρα) αλλα αυτη ειναι η αληθεια. βασικα θα μου λειψουν τα πρωινα τσιγαρα με τον καφε! Sad αλλα ειπαμε.. πανω απ'ολα τα σπορακια μας!!!

Kαι εγω παρολο που περασε τοσος καιρος ακομη και μετα απο 2 χρονια καμμια φορα θελω να κανω 1 αλλα κρατιεμαι!!! Δν φευγει ποτε η εξαρτηση κοριτσια!!γιατι το εκοψα λογικα...αλλα παντα μου αρεσε να καπνιζω!! Embarassed Rolling Eyes

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι θα το κανουμε εξετασεις και αργοτερα θα κανουμε ελεγχο και οι δυο με τον ανδρα μου, καρυοτυπους και αλλα που δεν θυμαμαι. Προς το παρον προσπαθω να το χωνεψω αλλα δυστυχως μου ερχονται συνεχεια δακρυα στα ματια. γμτ ειχε σχηματιστει μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα πηγαινε καλα, Γιατι να συμβαινουν αυτα?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έσβησα το προηγούμενό μου μήνυμα βλέποντας το τι έγραψε η Νίκη...

Τι να πω βρε κοπέλα μου,δεν έχω λόγια.

Όπως λέει η Έλλη κάντε ιστολογική πλέον.Άμα πας στο νοσοκομείο στην κάνουν έτσι κι αλλιώς κ δωρεάν.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472

Marilly το χω κόψει εδώ κι 6 χρόνια αλλά στις δύσκολες στιγμές δε σου κρύβω ότι πέρασε από το μυαλό μου.Αλλά έτσι όπως πέρασε...το άφησα να φύγει...

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αγαπη σε λατρευω..χιλια ευχαριστω!

Ελλη κι εγω πιστευω οτι αν καταφερω και το κοψω, θα υπαρχουν στιγμες που θα το θελω παρα πολυ!

Niki λυπαμαι παρα πολυ..οντως γιατι να συμβαινουν αυτα ρε γμτ!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ada"]
Marilly το χω κόψει εδώ κι 6 χρόνια αλλά στις δύσκολες στιγμές δε σου κρύβω ότι πέρασε από το μυαλό μου.Αλλά έτσι όπως πέρασε...το άφησα να φύγει...

Ada μου μπραβο σου που δεν το αρχισες ξανα..μακαρι να τα καταφερω κι εγω και να λεω εχει 1,2,3,4,5....χρονια που το εκοψα! Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες σας.. με βοηθησατε αρκετα και ας ειστε ολες μακρια! Smile

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε νικη μου πολυ στεναχωρηθηκα τωρα παντως συμφωνω με τα κοριτσια πρπει να ψαξετε βαθυτερα τον λογο που και η δευτερη εγκυμοσυνη δεν προχωρησε ευχομαι να πανε ολα καλα απο εδω και μπρος μακαρι να μπορουσαμε να σε παρουμε τωρα ολες μια αγκαλια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 35468

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνύχτα και όνειρα γλυκά

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 17 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις