Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 44]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΕΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659

Υ.Γ ΝΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ελλη στραβομαρα....μη με παρεξηγειτε αποψε, ειμαι ξαπλωμενη διπλα στον αντρα μου με κλειστα ολα, φωτα και τηλεοραση και γραφω με το ενα χερι......χιχιχι!Απλα ηθελα να σου πως υπαρχουν και χειροτερα οπως επισης και λυσεις!

Μαρινα διαβασα την ιστορια σου...πολύ ρομαντική!Ηταν γραφτο σας να ειστε μαζι!Το πιστευω.....Ειδα και τις φωτο...και να το δεις παλι δεν το πιστευεις!!!

maroulo Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472

αχ τι ρομαντικός γάμος ονειρο ζω. μπραβο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
είναι ήδη επίσημα η πρώτη σας επέτειος!!Να ζήσετε λοιπον ευτυχισμένοι και καθε χρόνο και περισσότερο ερωτευμένοι!!! σας ευχομαι κάθε ευτυχία γλυκιά μου και του χρόνου να γιορτάσετε την επέτειο σας μαζί με το μωράκι ή τα μωράκια σας αγκαλιά και να ολοκληρωθεί η οικογένεια σας!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Φεβ 01, 2012 4:00 pm, 1 φορά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οπως ολα ηταν παραμυθιενια σε αυτη τη γνωριμια, σε αυτο το γαμο ετσι θα ειναι και με το μωρο σας! Καθε παραμυθι εχει δυσκολιες που προσπερνουν οι καλοι και στο τελος ερχεται το.."και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!".

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κοριτσια αν την πρωτη μερα που ανοιξε το θεμα ειμαστε στην 12η σελιδα, τις επομενες τι θα γινει;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 MamanΑς μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 Papa ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 334590

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΕΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 669659

Υ.Γ ΝΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχα ευχαριστώ Μαρινάκι μου! ..το έχουμε πεί αυτό ήδη!! χιχι αλλα για βάπτηση στις Μαλβίδες.. ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑχαχαχαχαχαχαχααα με τα εκατομμύρια που θα έχουμε τώρααααχχχαχαχαχαχα!!!

maroulo σ'ευχαριστώ! ..να χαίρεσαι την πανέμορφη μπέμπα σου Very Happy

Ναι!!! Έλλη μου σήμερα είναι!!! 2-2-2012.. πολλά διπλά.. λές να έρθουν 2;!;! Μακάρι! Και σε σ'ένα η ώρα η καλή κοριτσάκι μου! και.. σου εύχομαιιιι... να μη πάτε γαμήλιο ταξίδιιιι.. γιατίιιι.. θα είσαι 3-4 μηνών γκαστρουλίτσα περίπου... και σου είπα βρε Έλληηηη: ΠΑΡΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΟΙΟ ΦΑΡΔΥ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟΟΟΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ιωαννάκι μου γλυκό.. ρομαντικό μου ταυράκι.. αυτό ισύει και σε'σάς.. οι δυσκολίες είναι για να τις νηκάμε.. ναι; Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου κάνουμε πολύ καλή παρείτσα και μοιραζόμαστε πολλά και διάφορα σε αυτο το θεματάκι και όχι μόνο την μεγάλη αγωνία μας!!! Very Happy Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
Ναι!!! Έλλη μου σήμερα είναι!!! 2-2-2012.. πολλά διπλά.. λές να έρθουν 2;!;! Μακάρι! Και σε σ'ένα η ώρα η καλή κοριτσάκι μου! και.. σου εύχομαιιιι... να μη πάτε γαμήλιο ταξίδιιιι.. γιατίιιι.. θα είσαι 3-4 μηνών γκαστρουλίτσα περίπου... και σου είπα βρε Έλληηηη: ΠΑΡΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΠΟΙΟ ΦΑΡΔΥ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟΟΟΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τέτοια λέτε και με ξεσηκώνετε χαχαχαχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα αγαπη!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 Md070

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη καληνυχτα! ονειρα γλυκα!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 Md044

Ελλη παει η πληκτρολογηση συννεφο!!!!

Μαριναθα περασουν οι δυσκολιες που θα πανε;!Να ζησετε και παλι σας ευχομαι πολλες επετειους ευτυχισμενες με ενα, δυο και εικοσι δυο αν θελετε παιδια!
Υ.Γ. οντως γοης ο κυριος! Wink

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!! ΑΑΑ!! ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΔΙΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΧΑΧΑΧΑ Laughing Laughing ΔΕΣ ΕΔΩ

http://www.eimaimama.gr/2011/10/agoraki-kai-koritsaki-se-ena-dwmatio.html

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα Μαρινάκι μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 502437

Έλλη μου γιατί όχι; ..τα όνειρα είναι δωρεάν! ..δεν είδες τι έπαθα εγώ; ..μου βγήκαν αληθηνά! Παντρεύτικα τον Γόη μου στο Μπαλί! χιχιχι
.....ΠΟΤΕ δεν ξερεις πως θα στα φέρει η ζωή.. και δεν εχει μόνο δυσκολα έχει και υπεροχα σενάρια!
Άντε μην αργείς και γράψε το δικό σου πως θες να είναι... και που ξέρεις ζωή είναι αυτή Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δν έχω καποιο όνειρο πάνω σε αυτό..αυτό που θέλω μόνο ειναι να είμαστε πάντα τόσο αγαπημένοι όσο τώρα..γιατί νιώθω ότι έχουμε φτάσει ταβάνι και δν πάει πιο πάνω!!! Embarassed Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 883208 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 883208

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα λενε πως οταν κανεις ονειρα ο θεος γελαει και οταν εκανα εγω ξεκαρδιζονταν!!Αλλα χωρις ονειρα παλι δε ζεις...

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια άσχετο χτες πήγα στο γυναικολόγο να κανω τεστ παπ τελικά δεν εκανα γιατι ειχα κανει το ιουνιο και το ειχα ξεχασει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 679259 οπότε πηγα τσαμπα μου ειπε οτι απο προχτές μεχρι αυριο ειναι η γόνιμες μέρες μου και να προσπαθούμε μερα παρα μερα. των ρώτησα γιατι μετα δεν μπορείς να μένεις έγκυος και μου ειπε οτι αν δεν ειναι γόνιμες μέρες δεν μένεις, του ειπα οτι μερικές φιλές μου εχουν μινει μετα απο περιοδο η σε μη γόνιμες και μου ειπε οτι μπορει να μην ειχαν σταθερο κυκλο η δεν μετραγαν σωστά εσεις τι ξέρετε?

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rinamar έγραψε:Καληνύχτα Μαρινάκι μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 502437

Έλλη μου γιατί όχι; ..τα όνειρα είναι δωρεάν! ..δεν είδες τι έπαθα εγώ; ..μου βγήκαν αληθηνά! Παντρεύτικα τον Γόη μου στο Μπαλί! χιχιχι
.....ΠΟΤΕ δεν ξερεις πως θα στα φέρει η ζωή.. και δεν εχει μόνο δυσκολα έχει και υπεροχα σενάρια!
Άντε μην αργείς και γράψε το δικό σου πως θες να είναι... και που ξέρεις ζωή είναι αυτή Wink

μην λετε μονο για το γοη, τι κοριτσι πηρε κουκλαρα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να μεινεις εγκυος πρεπει να εχεις επαφες τις μερες πριν την ωορρηξία!!ΜΟΝΟ την μερα της ωορρηξίας μένεις εγκυος!
οι κοπέλες που λενε ότι εμειναν εγκυες σε μη γονιμες μερες εννοουν ότι η ωορρηξία τους δν έγινε την αναμενόμενη μερα συμφωνα με τους υπολογισμους τους!!όχι ότι π.χ. η ωορρηξία έγινε την 14η μερα αλλα αυτές έμειναν την 25η!

έχει δικιο λοιπον ο γιατρός σου! Wink

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Για να μεινεις εγκυος πρεπει να εχεις επαφες τις μερες πριν την ωορρηξία!!ΜΟΝΟ την μερα της ωορρηξίας μένεις εγκυος!
οι κοπέλες που λενε ότι εμειναν εγκυες σε μη γονιμες μερες εννοουν ότι η ωορρηξία τους δν έγινε την αναμενόμενη μερα συμφωνα με τους υπολογισμους τους!!όχι ότι π.χ. η ωορρηξία έγινε την 14η μερα αλλα αυτές έμειναν την 25η!

έχει δικιο λοιπον ο γιατρός σου! Wink

εχω μια κοπελα στην δουλειά που το εκανε ελευθερα μονο μια φορα ακριβώς την επομένη που τελείωσε η περίοδος της 46 χρονών και έμεινε έγκυος γιυτο μπερδεύτηκα λιγο

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:Α!! ΑΑΑ!! ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΔΙΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΧΑΧΑΧΑ Laughing Laughing ΔΕΣ ΕΔΩ

http://www.eimaimama.gr/2011/10/agoraki-kai-koritsaki-se-ena-dwmatio.html

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 10 417472

Βρεεεε θα με τρελάνετεεεεε;;

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ: ..θα σας φέρω όοοοολες εδώ να με βοηθάτε με τα μωρα!! ..ναι; ...άντε και θα κάνω τρίδυμααααααΑΑΑΑχαχαχαχαχααα Very Happy Very Happy

Ιωαννάκι, τώρα ήρθε η σειρά σου να γελάσεις εσύ... το κακό πέρασε καδούλα μου.. και ότι περνάει δεν γυρίζει πίσω.. Very Happy

Έλλη τέλεια φάση! ΤΕ ΛΕΙ Α! και ταβάνι και ακόμα ποιό πάνω! ..10 χρόνια κοριτσάκι μου κλείσατε τις προάλλες.. 10 και είσαστε super! ..και θα έρθει και το σποράκι.. ζωγράφισε εσύ και θα έρθει αυτό Very Happy

maroulo.. καμιά φορά μπορεί να αλλάξει και ο κύκλος της ωορηξίας και να γίνει αμέσως μετά την περίοδο ή κάποια αλλη στιγμή.. όπως συμβαίνει καμιά φορά με την περίοδο που αλλάζει ο κύκλος.. χωρίς να πέσει το ωάριο είναι απίθανο να μείνεις έγκυος..αυτό εννοούσε ο γιατρός μάλλον.. αν γίνει κάποια αλλαγή στην ωορηξία είναι αυτό που λέμε καθυστεημένη σύλληψη αν άργησε να απελευθερωθεί το ωάριο ή μπορεί να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης πολύ νωρίτερα απο την καθυστέρηση γιατί μπορεί το ωάριο να απελευθερώθηκε νωρίς! Very Happy

σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rinamar στις Τετ Φεβ 01, 2012 4:38 pm, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ έχω ακουσει και για κοπέλα που έχει ωορρηξία την 3η μέρα της περιόδου της...οπότε όλα γίνονται!!! Very Happy σκέψου ότι το σπέρμα ζει μέσα μας μέχρι και 6 μέρες..η φίλη σου είχε ωορρηξία κάποια από τις επόμενες μέρες της επαφής και τα κατάφερε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δικιο εχει! Γιατι χωρις ωαριο πως να μεινεις εγκυος; Γονιμες μερες ειναι οι μερες που πραγματοποιείται ωορρηξία, η απελευθέρωση από τις ωοθήκες, συνήθως ενός ωαρίου οταν ωριμάσει. Αν υπαρχουν τοτε εκεί σπερματοζωάρια είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί η γονιμοποίησή του. Το ωάριο ζει 24 ώρες και το σπερματοζωάριο μέχρι και 3μέρες άρα γονιμοποίηση μπορεί να γίνει με σπερματοζωάριο που έχει παραμεινει μεσα στη γυναικα και 3 μερες πριν.

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:εγώ έχω ακουσει και για κοπέλα που έχει ωορρηξία την 3η μέρα της περιόδου της...οπότε όλα γίνονται!!! Very Happy σκέψου ότι το σπέρμα ζει μέσα μας μέχρι και 6 μέρες..η φίλη σου είχε ωορρηξία κάποια από τις επόμενες μέρες της επαφής και τα κατάφερε!

ναι συμβαίνει!! ..η μάνα μιάς φίλης μου, έμεινε έγκυος σε περίοδο!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:εγώ έχω ακουσει και για κοπέλα που έχει ωορρηξία την 3η μέρα της περιόδου της...οπότε όλα γίνονται!!! Very Happy σκέψου ότι το σπέρμα ζει μέσα μας μέχρι και 6 μέρες..η φίλη σου είχε ωορρηξία κάποια από τις επόμενες μέρες της επαφής και τα κατάφερε!

τι λες μενει μεσα και μπορει να γονιμοποιηθεί μετα απο τόσες μέρες εγω νόμιζα οτι γίνετε αμέσως καλα επαθα πλακα τώρα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας χανω μερικες στιγμές γιατι εχω κολλησει με ενα σαιτ που εχει τα απιθανα για μωρακια...
http://www.cosycorner.gr/el/

Στο θεμα μας τωρα...το ξερατε πως σε εναν κυκλο μπορει να ωριμασουν 2 και οχι μονο 1 ωαριο;Μπορει κι αυτο να συμβει σε ποσοστο 1%. Το σπερματοζωαριο ηξερα οτι ζει 3 μερες υπο καταλληλες συνθηκες, λετε 6 εσεις; δεν ξερω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις