Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 44]

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Σας χανω μερικες στιγμές γιατι εχω κολλησει με ενα σαιτ που εχει τα απιθανα για μωρακια...
http://www.cosycorner.gr/el/

Στο θεμα μας τωρα...το ξερατε πως σε εναν κυκλο μπορει να ωριμασουν 2 και οχι μονο 1 ωαριο;Μπορει κι αυτο να συμβει σε ποσοστο 1%. Το σπερματοζωαριο ηξερα οτι ζει 3 μερες υπο καταλληλες συνθηκες, λετε 6 εσεις; δεν ξερω!

καλα ο γωνιακός οργανωτής μπανιου ειναι τέλειος χριαζεται

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Σας χανω μερικες στιγμές γιατι εχω κολλησει με ενα σαιτ που εχει τα απιθανα για μωρακια...

Στο θεμα μας τωρα...το ξερατε πως σε εναν κυκλο μπορει να ωριμασουν 2 και οχι μονο 1 ωαριο;Μπορει κι αυτο να συμβει σε ποσοστο 1%. Το σπερματοζωαριο ηξερα οτι ζει 3 μερες υπο καταλληλες συνθηκες, λετε 6 εσεις; δεν ξερω!

λένε απο 3-5 ..αλλού διαβάζω ότι στην ιδανικότερη περίπτωση ζει 6 μέρες..αλλα που να βρεις το ιδανικό?κι εγώ 3 μέρες ξέρω για σίγουρα!!

κοριτσάκια λέω να πάω για ύπνο πέρασε πάλι η ώρα!!! αύριο πάλι!!καληνύχτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 315810

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω για υπνο καληνυχτα κοριτσια Sleep

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη αν κανεις αναζητηση στο ιντερνετ οι γνωμες διχαζονται για ολα τα θεματα οχι μονο γιαυτο!αλλα ερωτηματα ειναι...πρεπει να εχω επαφη καθε μερα η μερα παρα μερα; μπορω να σηκωνομαι μετα την επαφή ή οχι; να κανω ντους ή να αφησω να βρωμισω για τα καλα μετα την επαφη; κλπ κλπ. Μια συγχηση παντου

Καληνυχτα κοριτσι μου!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 Md040

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Τέλειο το σαιτ!

Ναι Ιωαννάκι και μετά τα 35 οι πιθανότητες για 2 ώρημα ωάρια είναι παραπάνω.. είχα γνωρίσει μία κοπέλα 37 χρονών με δίδυμα (χωρις κληρονομικότητα ούτε αυτή ούτε ο άντρας της) και της είχε πεί ο γιατρός της οτι αν θα ξαναμείνει έγκυος είναι πολύ πιθανό να ξανακάνει δίδυμα..μέτ τα 35 ο γυναικείος οργανισμός (όχι σε όλες τις γυναίκες έτσιWink απελευθερώνει παραπάνω ωάρια γιατί προχωράει προς την εμμηνόπαυση για να αυξηθούν οι πιθανότητες σύληψης..

Είναι στάνταρ αυτό που λέει η Έλλη για τις ημέρες ζωής.. ένα υγειές σπέρμα τόσο μένει..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι μου ερχεται να κανω θεμα με γκαλοπ αυριο! Τετοιες ερωτησεις με μονολεκτικη απαντηση....Τι λετε να κανουμε γκαλοπακι;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω κι εγω για υπνο σιγα σιγα! Καληνυχτα κοριτσια!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 M050

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μμμ ναι γιατί οχι; κληνυχτάκια Ιωαννάκι μου.. πάω και εγώ σιγά σιγά.... Very Happy

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα. εύχομαι το 9 να ειναι το ποιο γουρλιδικο για ολα τα κοριτσια.DEP Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 215994 και παλι κορίτσι μου.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα καλημέρα. είσαι απο το Θέρμο βρε; τώρα το είδα καλά κατάλαβα οταν είδα την φωτογραφία του γάμου σου, είμαι σίγουρη οτι παντρεύτηκες στον άγιο Δημήτριο.Πας καθόλου Θερμο;Αν έρθεις και θέλεις θα βρεθούμε.

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσια,
Ηρθα κι εγω στην παρεούλα σας.

Εχουμε ξεκινήσει κι εμεις προσφατα (δειλά-δειλά) για παιδάκι.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλώς ήρθες στο γουρλίδικο θεματακι. έχεις αλλο παιδάκι;

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα από τη χιονισμένη Καβάλα!!!!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Δεσποινάκι μου συγχαρητήρια!!!

Ευχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!!

moloulini πολλά συγχαρητήρια και σε σενα!!! Χαιρομαι πάρα πολύ που η ταλαιπωρία σου όλο αυτό το καιρό είχε καλό αποτέλεσμα!!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!

Πως είναι κορίτσια ο καιρός στα μέρη σας;;; Εδώ όλα είναι ΑΣΠΡΑ!!! Ευτυχώς τα βλέπω σπό μέσα!!!! χαχαχα!!!!

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι δεν έχουμε άλλο παιδάκι και ξεκινήσαμε ελευθερα εδω και κανα μήνα.
Μακαρι να τα καταφέρουμε ευκολα Smile
Προς το παρόν δεν ασχολούμαι με γόνιμες και τέτοια, κανουμε ερωτα συχνά πυκνά και ... βλέπουμε Smile

tinag

tinag
MARIA MOU ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ Ε?? ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 19Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ !!! ΜΑΛΛΟΣ ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ε?? Crying or Very sad

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και σε σένα ευχομαι γρήγορα να έρθει το δευτερο ... αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΓΧΟΣ !!!

tinag

tinag
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Ε??

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σου εύχομαι γρήγορα να έρθει και να σε κάνει ευτυχισμένη.
Ευαγγελία στο αγρινιο πολύ κρύο αλλα οχι χιόνι. απέναντι στο βουνό εχει εμείς ποτέ δεν έχουμε πάντα το βλέπουμε απο μακρυά.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κούκλες Very Happy Τι κάνετε?

Μαρια τστ καλώς ήρθες στην παρέα μας! cheers

Κωνσταντίνα όλα καλά με τις χοριακές τα χάπια κτλ?

Τίνα δεν είναι καθόλου παράλογο να θες γρήγορα το 2ο κ ν αγχώνεσαι.Γυναίκες είμαστε κ ξέρουμε Wink Ελπίζω να πήγαν όλα καλά εχθές κ να μην έγινε μεγάλη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 186566

Εδώ χαζοχιονίζει κ προληπτικά κλείσαν τα σχολεία οπότε είμαι αραχτή από το πρωί Cool

Έφαγα κι ένα κόλλημα με ένα καινούριο βιβλίο που διαβάζω κ είπα να κάνω ένα διάλειμμα να δω τι κάνετε κ μετά να συνεχίσω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 11 417472

tinag

tinag
Ε ΜΑ ΜΩΡΕ ADA MOU ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ..... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!! ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!! Ε ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!! Twisted Evil

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ADA προς το παρών καλά το απόγευμα θα πάω για υπέρηχο ελπίζω να δω το μωράκι.το βραδύ θα μπω και θα σας πω.

tinag

tinag
ΑΧ KOSTADINA MOU ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ε?? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΤΖΙΤΖΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντίνα θα περιμένω πώς κ πώς τα καλά σου νέα! Very Happy

Τίνα εμένα με δουλεύει που μπαίνω στο φόρουμ αλλά προχτές μου είπε (άκουσον άκουσον) ότι είναι πολύ χαρούμενος που μιλάω μαζί σας!

Παλιά καθόμουν όλο το απόγευμα κ διάβαζα ή έβλεπα σειρές (τις καθημερινές που είμαι μόνη σαν το λεμόνι) στο pc που μου κατέβαζε από το internet κ ήμουν συνέχεια "κατέβασέ μου κι αυτό κι εκείνο κ το άλλο" ενώ τώρα που δεν βλέπω τον έχω αφήσει στην ησυχία του!! Χαχαχαχα Razz

tinag

tinag
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! ADA EIMAI 19Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tinag έγραψε:ΑΧ KOSTADINA MOU ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ε?? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΤΖΙΤΖΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!

πραγματικά είναι καταπληκτικό μακάρι όλες οι γυναίκες να βιώνουν αυτήν την εμπειρία και ειδικά οταν αργή να έρθει είναι το τέλειο το έχεις αγαπήσει πριν καν ύπαρξη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις