651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Παρ Φεβ 03, 2012 12:08 pm
tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ;;;tinag έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!
tinag έγραψε:ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΚ! ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30 ΜΕ 32 ΜΕΡΕΣ !!!! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ ΑΓΚΑΛΕΙΑ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lizaG έγραψε:Κορίτσια Καλησπέρα έχω μια ερώτηση. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ μου έδωσε τα dufaston για να μου έρθει περίοδος γιατί εδώ και δυο μήνες δεν μου έχει έρθει.εγω τα πήρα για τρεις μέρες όπως μου είπε και λογικά θα πρέπει να μου έρθει. Θέλω να ρωτήσω τα έχει παρει κάμια απο εσάς και αν ναι σε πόσες μέρες σας ήρθε .ευχαριστώ εκ των προτέρων
lizaG έγραψε:Εγω τίποτα ακόμη και πάω να σκάσω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν μου έρθει θα τον πάρω τηλ
.rinamar έγραψε:lizaG έγραψε:Εγω τίποτα ακόμη και πάω να σκάσω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν μου έρθει θα τον πάρω τηλ
δηλαδή τα πήρες 3 μέρες και τα σταμάτησες;; πόσες μέρες έχουν περάσει απο τοτε που τα σταμάτησες; δεν έχεις καθόλου σημάδια "Αλέκας"..; εγώ είχα πολλές μέρες πρίν και δεν ερχοταν.. και με το που πήρα το πρωτο τσουπ! ήρθε..
rinamar έγραψε:Γεια σου Ευάκι μου!
..τι τέλειο χουζούρι ..και ο δικός μου είναι πολύ χαδιάρης..
evi27 έγραψε:rinamar έγραψε:Γεια σου Ευάκι μου!
αχ άσε Μαρινάκι μου!! το καλυτερό μου να μου χαιδεύουν τα μαλλιά!!!
evi27 έγραψε:rinamar έγραψε:Γεια σου Ευάκι μου!
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:rinamar έγραψε:Γεια σου Ευάκι μου!
και μενα μου αρεσει να μου χαιδευουν τα μαλλια με χαλαρωνει και με περνει πολυ γρηγορα ο υπνος αλλα οταν το κανει ο αντρουλης μου μερικες φορες το κανει λες και χαιδευει κουταβι μετα σηκωνωμε ξεμμαλιασμενη και αρχιζει η κωμωδια βαζει τα γελια λες και του καθαριζουνε αυγα
ioanna85 έγραψε:Ευκολο για σενα απο τις 8 σε ψαχνω!!! τελος πάντων, τσεπώνω τη συνταγη και το κάνω γαργαρα!!!χαχαχαχα!
Σας αφηνω παλι γιατι θα πάρει ο ανηρ το λαπτοπ! Ελπίζω να σας βρω μετά μέσα.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης