Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 44]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ??????? Smile Smile

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinag έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!
ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ;;;

tinag

tinag
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΚ! ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30 ΜΕ 32 ΜΕΡΕΣ !!!! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ ΑΓΚΑΛΕΙΑ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinag έγραψε:ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΚ! ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30 ΜΕ 32 ΜΕΡΕΣ !!!! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ ΑΓΚΑΛΕΙΑ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πωωω δεν αντεχω αλλο κοριτσια με επιασε παλι πονοκεφαλος ελεος Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 Big-headache-smiley-emoticon

tinag

tinag
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!!!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια Καλησπέρα έχω μια ερώτηση. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ μου έδωσε τα dufaston για να μου έρθει περίοδος γιατί εδώ και δυο μήνες δεν μου έχει έρθει.εγω τα πήρα για τρεις μέρες όπως μου είπε και λογικά θα πρέπει να μου έρθει. Θέλω να ρωτήσω τα έχει παρει κάμια απο εσάς και αν ναι σε πόσες μέρες σας ήρθε .ευχαριστώ εκ των προτέρων

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερούδια τσουπρίτσες μουυυ!!

..Παλι για γλυκα και φαγητά λέτε βρεεεε??? ...αααχχχ θα κανω επίθεση στα τρουφάκια και δεν θα μείνει ούτε λέπι Twisted Evil Twisted Evil

Κορίτσιαααααα έχασα 3 κιλά λίπουυυυςςςς!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 654316 ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!! ...ξεφούσκωσα χωρίς να "στεγνώσω"!!! η κοιλιά μου θέλει λιιιιγο ακόμα και πάω σταθερά για άλλα 4!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 654316 Αισίως θα είμαι πάλι τα φισιολογικά αδύνατα μου 62-61 κιλάκιααα και δεν θα φοβάμαι μετά με τα φάρμακα της εξωσωματικήςςς!!!! ..ουφ! είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη που τα κατάφερα χωρίς να φρικάρωωω!

Λοιπόν με ένα γρήγορο βλέφαρο που έρηξα

1ον χυτρα ταχύτητος... κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι σε χρόνο dt.. Άντα βγάλτη απο το κουτί.. θα σωθείς.. και εγώ τη μεγάλη έχω και είμαστε 2 άτομα!

2ον τυρί με κρέας no no no γιατί είναι δυο διαφορετικά είδη προτεϊνης και δεν κάνουν καλό συνδιασμό.. τέτοιο κακοί συνδιασμοί κάνουν κυτταρίτιδα και δεν κάνουν ένα καλό λίπος που θα χαθεί μετά εύκολα όπως π.χ το λίπος που κάνουμε απο το ελεαιόλαδο και άλλες καλές λιπαρές τροφές...

3ον εγώ κορίτσια τα κατάφερα γιατί δεν είχα στο μυαλό μου "ΑΑαα τώρα κάνω δίαιτα" απλά έχω πειστεί ότι κάνω καλή διατροφή και αν πειεστώ παααρα πολύ μπορώ να παραστρατήσω λίγο, όπως χτές που είχαμε επέτειο φάγαμε έξω σε ένα ταβερνάκι.. ε, και τις πατατούλες μου τσίμπισα και τα καλαμαράκια μου κλπ κλπ.. απλά σημερα ξαναμαζεύτικα.. Ωραία και απλά Very Happy Very Happy

Εσειςςς τι κάνετε κοριτσάκια μου γλυκά;;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lizaG έγραψε:Κορίτσια Καλησπέρα έχω μια ερώτηση. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ μου έδωσε τα dufaston για να μου έρθει περίοδος γιατί εδώ και δυο μήνες δεν μου έχει έρθει.εγω τα πήρα για τρεις μέρες όπως μου είπε και λογικά θα πρέπει να μου έρθει. Θέλω να ρωτήσω τα έχει παρει κάμια απο εσάς και αν ναι σε πόσες μέρες σας ήρθε .ευχαριστώ εκ των προτέρων

κορίτσι και εμένα αυτά μου έδωσε όταν είχα τρελή καθυστέρηση.. Μου είπε να το πάρω 10 μέρες το πολύ αλλα αν έρθει νωρίτερα να τα σταματήσω με το που έρθει.. μου είπε κιόλας να κρατήσω μία σταθερή ώρα που θα τα παίρνω..

πήρα το πρώτο Τρίτη πρωί κατά τις 11.. την Τετάρτη ξύπνησα παρέα με την "Αλέκα"..!

..μόνο 3 μέρες σου είπε...; εμένα γιατί μου είπε μέχρι και 10 μέρες..;
..τι να σου πω... έχουν περάσει οι τρείς μέρες που τα έπαιρνες και δεν έχει έρθει;

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω τίποτα ακόμη και πάω να σκάσω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν μου έρθει θα τον πάρω τηλ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lizaG έγραψε:Εγω τίποτα ακόμη και πάω να σκάσω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν μου έρθει θα τον πάρω τηλ

δηλαδή τα πήρες 3 μέρες και τα σταμάτησες;; πόσες μέρες έχουν περάσει απο τοτε που τα σταμάτησες; δεν έχεις καθόλου σημάδια "Αλέκας"..; εγώ είχα πολλές μέρες πρίν και δεν ερχοταν.. και με το που πήρα το πρωτο τσουπ! ήρθε..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι κι εγώ...με είχε ο αντρούλης αγκαλιά και μου χάιδευε τα μαλλιά και με πήρε ο υπνος... Very Happy

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Ευάκι μου!
..τι τέλειο χουζούρι Very Happy Very Happy Very Happy ..και ο δικός μου είναι πολύ χαδιάρης.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 35468

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
rinamar έγραψε:
lizaG έγραψε:Εγω τίποτα ακόμη και πάω να σκάσω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν μου έρθει θα τον πάρω τηλ

δηλαδή τα πήρες 3 μέρες και τα σταμάτησες;; πόσες μέρες έχουν περάσει απο τοτε που τα σταμάτησες; δεν έχεις καθόλου σημάδια "Αλέκας"..; εγώ είχα πολλές μέρες πρίν και δεν ερχοταν.. και με το που πήρα το πρωτο τσουπ! ήρθε..
.
Έχω τα σημάδια αλλα Αλέκα πουθενά σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν τα πήρα

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Γεια σου Ευάκι μου!
..τι τέλειο χουζούρι Very Happy Very Happy Very Happy ..και ο δικός μου είναι πολύ χαδιάρης.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 35468

αχ άσε Μαρινάκι μου!! το καλυτερό μου να μου χαιδεύουν τα μαλλιά!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χμμμμ...τι να σου πω βρε κούκλα μου... μήπως έρθει αύριο η κυρ Αλέκα.... εγώ θα τον έπερνα και στο κινητό του πάντως τον γιατρό μου... σ'αυτά δεν μασάω..!

μου κάνει ετνύπωση που σου είπε μόνο 3 μέρες.. εμένα μου είπε μέχρι 10..

..τι να σου πω δν ξέρω.. scratch

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:

..τελικά είμαστε όλες γατούλες..!

ζεστάθηκε το νεράκι (επιτέλους..) και μπαίνω για μπανάκι..

θα σας βρω σε λιγάκι κοριτσούδια μου Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:

και μενα μου αρεσει να μου χαιδευουν τα μαλλια με χαλαρωνει και με περνει πολυ γρηγορα ο υπνος αλλα οταν το κανει ο αντρουλης μου μερικες φορες το κανει λες και χαιδευει κουταβι μετα σηκωνωμε ξεμμαλιασμενη και αρχιζει η κωμωδια βαζει τα γελια λες και του καθαριζουνε αυγα Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
evi27 έγραψε:

και μενα μου αρεσει να μου χαιδευουν τα μαλλια με χαλαρωνει και με περνει πολυ γρηγορα ο υπνος αλλα οταν το κανει ο αντρουλης μου μερικες φορες το κανει λες και χαιδευει κουταβι μετα σηκωνωμε ξεμμαλιασμενη και αρχιζει η κωμωδια βαζει τα γελια λες και του καθαριζουνε αυγα Rolling Eyes

χαχαχχαχ Μαρινάκι μου!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κααλό μπανάκι Μαρινάκι μου!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη ερχομουν να σε βρω και χαθηκα, δεν ειχα και το λαπτοπ μαζι...κι ετσι επεστρεψα πατρα! Rolling Eyes Καλα την περιγραφη τι την ηθελες τωρα;Και φωτογραφια; Φαινονται πολύ ωραια! ευχαριστουμε πολυ για την ευγενική χορηγια της συνταγης για τον τσελεμεντε μας!

Ελλη μετα δεν ειναι μπαμπαδες αν βγαλεις τη σαντυγι, ειναι παππουδες...χαχαχαχα! (με τις βλακειες που λεω γελαω μονη μου, το ξέρω!)

Αγαπη μας ελειψες πολύ!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 B04. Δυσκολα στη δουλεια του άντρα σου ε; Πουθενα δεν ακους ευχαριστα. Εμεις παντως αν θελουμε να Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 215994 δε μας σταματαει το αξυριστο ποδι...χαχαχαχα!Ημικρανια ή πονοκέφαλος; Περαστικά σου!

Τινα που ησουνα καλε εσυ; Στις 15/2 περιπου ε;Αντε να δουμε....Καλή ξεκούραση και ονειρα γλυκά!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 B18

Κωνσταντινα ειδες τι σου κανει η Ευη εγκυος γυναικα με τα γλυκα της; Ο λογος σου με χορτασε....και το φαι σου φατο!

Ιφιγένεια Λες να μας την κάνεις την εκπληξουλα και να εχουμε θετικο τεστακι; μακαρι μεσα απο την καρδια μου!

lizaG τα dufaston ειναι γνωστα. να μην σε ανησυχουν. ακομα και βδομαδα μπορει να χρειαστει να τα πάρεις!

Μαρινα 3 κιλα λιπος βρε θηριο; οποιος τα βρει τα κραταει κοριτσια, η Μαρινα δε δεχεται επιστροφές!Εμενα δε μου αρεσει να μου πειραζει τα μαλλια, αλλα για χαδακια πεθαινω...ειμαι χαδιαρογατο!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλα βρε Ιωάννα και σε περίμενα!! μα γιατί χάθηκες εύκολο είναι χιχιιχιχ

την συνταγή την ζήτησε η Έλλη! να της χαλάσω χατήρι?? Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευκολο για σενα απο τις 8 σε ψαχνω!!! τελος πάντων, τσεπώνω τη συνταγη και το κάνω γαργαρα!!!χαχαχαχα!

Σας αφηνω παλι γιατι θα πάρει ο ανηρ το λαπτοπ! Ελπίζω να σας βρω μετά μέσα.....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευκολο για σενα απο τις 8 σε ψαχνω!!! τελος πάντων, τσεπώνω τη συνταγη και το κάνω γαργαρα!!!χαχαχαχα!

Σας αφηνω παλι γιατι θα πάρει ο ανηρ το λαπτοπ! Ελπίζω να σας βρω μετά μέσα.....

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 27 125586

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις