676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Παρ Φεβ 03, 2012 2:23 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
πολύ ησυχία σήμερα...που είστε νυχτοπούλια μου??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tinag έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 15/1 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!
boubou έγραψε:εμένα ο αντρούλης μου παιζει δίπλα μου!!! αυριο δν δουλευει εξαλλου οποτε δν εχει θεμα να κοιμηθει νωρις αποψε!!!
Γεια σου maroulo..ελπιζω να μην ερθει ουτε στις 10 παντως!!!Εγω τελικα ωορρηξια πρεπει να εκανα σημερα το μεσημερι..και καναμε ζουζουνιες προχτες το βραδυ...
μακαρι να βοήθησε η βλεννη μου που λεγαμε και χθες Ιωάννα και να αντεξαν τα "παιδακια"του αντρα μου μεχρι να βρουν στοχο!!! στις 17/2 θα ξερουμε χαχα
αγαπη έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ θελω να γουρουνιασω θελω μαγιονεζα με τονο να φτιαξω τονοσαλατα και δυστηχως δεν εχω μαγιονεζα
maroulo έγραψε:
αντε να δουμε εγω χτες ήμουν πτώμα γυρισα απο την δουλεια 1,30 το βραδύ και δεν εκανα τιποτα ενω μου ειχε πει ο γιατρός τριτη και πεμπτη να κανω, νομίζω τριτη ηταν η γόνιμη μερα μου
maroulo έγραψε:αγαπη έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ θελω να γουρουνιασω θελω μαγιονεζα με τονο να φτιαξω τονοσαλατα και δυστηχως δεν εχω μαγιονεζα
ασε εγω εφαγα 5 κοματια πιτσα μου εχει ανοιξει η ορεξη και ολο λεω απο αυριο δεν θα φαω, μετα εχω τύψεις ειμαι χαλια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης