351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Πεμ Φεβ 02, 2012 9:34 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Τοξοπλασμα να ξερεις εχουν οι γατες οχι οι σκυλοι!! Μη φοβασαι παντως,ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις σου!!! φυσικα και θα πραξεις οπως νιωθεις εσυ καλυτερα, γι αυτο σου ειπα οτι ειναι προσωπικη αποψη αυτη!!
ioanna85 έγραψε:Τρομαρα μου μια σταλιτσα ειναι ο κακομοιρης. Σου ειπε ο γιατρος τι φοβαται; Αν ηταν μεγαλυτερος να πω φοβαται μη κανοντας χαρουλες σε ριξει κάτω ή σε τρομάξει. Ενταξει οταν φροντιζεις ενα σκυλι κουραζεσαι περισσοτερο και επιβαρυνεις τον οργανισμο σου. Πρεπει να τηρειται αυστηρη υγιεινη και να κανεις αντισωματα καθε μηνα για ασθενειες που μπορει να κολλησεις απο το σκυλακι. Εμβολια του εχεις κανει; Το ταιζεις ζωοτροφες ή φαγητο μαγειρεμενο;
ioanna85 έγραψε:xaftounaki Με την γατα ειναι ακομα πιο περιπλοκα τα πραγματα. Αν νοσησεις απο τοξοπλασμα οι συνεπειες στο μωρο ειναι μη αναστρεψιμες, που σημαινει αποβολη ηθελημενη ή μη!Κι αν το τριχωμα του ερθει σε επαφη με ακαθαρσιες ή οτιδηποτε αλλο μολυσμενο μιας και δε θα το εχεις συνεχεια σε γυαλα; τι γινεται τοτε;
xaftounaki έγραψε:ioanna85 έγραψε:xaftounaki Με την γατα ειναι ακομα πιο περιπλοκα τα πραγματα. Αν νοσησεις απο τοξοπλασμα οι συνεπειες στο μωρο ειναι μη αναστρεψιμες, που σημαινει αποβολη ηθελημενη ή μη!Κι αν το τριχωμα του ερθει σε επαφη με ακαθαρσιες ή οτιδηποτε αλλο μολυσμενο μιας και δε θα το εχεις συνεχεια σε γυαλα; τι γινεται τοτε;
Έχεισ δίκιο, να σου πω την αλήθεια με το γιατρό μου δεν έχω κάνει τέτοια κουβέντα. Σε άλλα forum που έχω μπει έχω διαβάσει διαφορετικές απόψεις
KRISTI 1 έγραψε:επισης προσοχη θελει και στα λαχανικα και φρουτα!πολυ καλο πλυσιμο γιατι και απο αυτα μπορει να κολλησουμε τοξοπλασμα!
ioanna85 έγραψε:Δεσποινακι μου ολα καλα θα πανε στις εξετασεις, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Τι προγεννητικο σας εδωσε; Μονο 10% πολυ ωραια!!!
ioanna85 έγραψε:Ομαδα αιματος ξερεις τι εχεις; Στιγμα σου εδωσε; Για τον αντρα; απορια τα εχω να δω συγκριτικα με αυτα που εκανα εγω.
Ευούλι έγραψε:Μόλις διάβασα τα νέα σας!Δεν ξέρω -όπως πάντα- τι να πρωτοσχολιάσω, γι αυτό θα μείνω μόνο στο Μαρινάκι
για να της ευχηθώ!Να είστε πάντα υγιείς και ερωτευμένοι!Εύχομαι σύντομα να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας έτσι όπως ονειρεύεστε!Παραμυθένιος ο γάμος στο Μπαλί! καλε ποια τυχερη παντρευτηκε στο μπαλι??η λαθος καταλαβα?
Ιωάννα μου ομολογώ ότι με καθησυχάζεις γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί και ψιλοφοβήθηκα...Τώρα για εγκυμοσύνη,μακάρι αλλά δεν το βλέπω... Είναι τα κλασικότατα συμπτώματα...
Ευούλι έγραψε:Μιας και συζητάτε για εξετάσεις, να ρωτήσω!Αυτές οι εξετάσεις γίνονται στην εγκυμοσύνη ή καλό είναι να έχουν προηγηθεί;Γιατί εμένα ο γιατρός μου δεν μου είχε πει τίποτα για εξετάσεις όταν είχαμε συζητήσει ότι θα ξεκινήσουμε ελεύθερα...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης