Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 44]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι βρε Μαρακι τι εγινε; Εκτος απο τον χωρισμο των φιλων σου τι αλλο;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου γλυκάααα!!! σμααατς σμουυυυτςςςς!!!
Σήμερα ο αντρούυυυλλοοοςςς μου δεν πήγε δουλεία,μου έκανε εκπληξούλα για την επέτειό μας και είμασταν απο το πρωί μαζίιιι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 215994 μαραθόνιο κάναμε Embarassed Embarassed εεεμα λείψαμε ο ένας του αλλου βρε παιδί μου...! χιχιχι
..έχω και ένα ψιλοδυσάρεστο και είμαι λίγο κάπως..
..ο καλός μου αντρούλος που τρέχει για όοοολο τον άλλο κόσμο, είχε ξεχάσει οτι έχει μία υποχρεωτική ασφάλεια απο την δουλειά του που θα μπορέσει να μας καλύψει το 95% της επέμβασης... Πολύ ωραίο όοολο αυτό και μάλιστα του το θύμησε ένας συνάδελφός του.. αλλα το χρυσουλάκι μου δεν πήγε ΠΟΤΕ να τους δηλώσει τον γάμο.. με αποτέλεσμα να μετράει η ασφάληση η δική μου μεταααα απο ένα μήνααα απο την ημέρα που θα με δηλώσει!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
..άρα αρχές Μαρτίου η επέμβαση..

..τον συγχωρώ... μπορώ να κάνω και αλλιώςςς;;; ....εξαιρείται και λόγω επετείου.... και λόγω βλ@κι@ς...

..και καλά το χαρτί (τη ληξιαρχηκή πράξη γάμου) το ξέχασε.. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Π Ω Σ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΑΑ????? ...και πάθαμε σύγκρυο.. Shocked

τεσπα.. τώρα έχει πεταχτεί να δεί τον γιοκα του και μπήκα στο στάκ μπαμ να σας πω τα νέα και να ετοιμαστώ σιγά σιγά για το γυμναστήριο..

Ελπίζω να είσαστε οοολες καλάααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρίνα, μόλις διάβασα την ιστορία γνωριμίας σας!!!!! Πόπο!! Τέλεια!!! Δεν ήξερα ότι παντρευτήκατε στο Μπαλί! Very Happy Καλά, ο άντρας σου πρέπει να την είχε πατήσει γερά μαζί σου! Και εσύ μουρλοκομείο, το γκαζάκι στο τραπέζι του πήγες;;; Very Happy Very Happy Πάλι καλά που θυμήθηκε την ασφάλεια πριν κάνετε την επέμβαση να λες!!! (Έχει γιο;; )
Ιωάννα μου, τι να πρωτοπώ!! Λοιπόν: Άκου!!! Οι φίλοι μου χωρίζουν... Της γιαγιάς μου της έκλεψαν την πιστωτική και όταν το κατάλαβε είχαν εξαφανιστεί 2000 Ευρώ! Ο άντρας μου είναι αρνητικός σε κάτι, που μου διαλύει τα όνειρα και την ψυχολογία μου (η διαφωνία που λέγαμε). Πήρα τηλ μια καλή φίλη και μου είπε ότι πέθανε η γιαγιά της (άγχος για τις δικές μου). Η πεθερά μου λιποθύμησε και είναι στο κρεβάτι, τώρα ίσως να είναι και στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορεί να σηκωθεί με τίποτα... Ήρθε ο λογαριασμός του φυσικού αερίου και τινάχτηκε το πορτοφόλι στον αέρα!!! Θέλεις και άλλα;;; Και όλα αυτά από το Σάββατο...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα για αλλη μια φορα ευχομαι να περασετε πολλες πολλες επετειους μαζι, ευτυχισμενοι. Ωραια εκπληξουλα σου εκανε!! Χαιρομαι που περασατε καλα μαζι σημερα!Δεν πειραζει, αφου τουλαχιστον θα καλυψει σχεδον ολο το ποσό, ας παει λιγο παραπισω...τι φεβρουαριος;τι μάρτιος; εδω φαγαμε το γαιδαρο η ουρα μας εμεινε!!!
Αμαν αυτο το γυμναστηριο, δεν παθαινεις τιποτα να μην πας και μια μερα, μετα απο τοση κουραση κατσε σπιτακι σου να ευχαριστηθεις!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Μαράκι μου... και οι δύο πατημενη την έχουμεεε ααααχχαχαχαα!! Ναι έχει ένα παίδαρο 16 χρονών απο τον προηγούμενό του γάμο.. είχε παντρευτεί στα 21 του και τον έκανε στα 25... τον αγαπώ πολύ και έχουμε τέεεελεια σχέση!!
...βρε καλό μου.. να κάνατε ένα ξεμάτιασμα..; ένα ευχέλαιο..; τί έγινε βρε συ... τέτοια μούτζα..;
Υπομονή κοριτσάκι μου.. φιλιά στον κουκλοΑντωνάκο Very Happy Very Happy

Ιωαννάκι μουυυυυ κοριτσάκι μουυυυ... σ'ευχαριστώ ξανάαα!!! ...και εγώ αυτό λέω.. δόξα το Θεό που θα τα καλύψει σχεδόν όλα!!
..πφφφ είμαι στο τσακ να μη πάω γιατί καρανυστάζω τώρα... αλλα ΟΧΙ.. έχουμε βάλει στόχο ει-πα-με._ Θα ξαναπάω 60-62 κιλά ο κόσμος να χαλάσει.. ..ε, εξωσωματική είναι αυτή.. φοβάμαι μη γίνω ντουλάπα αααααχχαχαχαχααα!!

Λοιοπόν.. σας αφήνω τρέχω τρεχω τρέχω παααλι γιατί άργησα και θα τα πουμε... βράαααδυ βράαααδυ με.... μερικές μερικέςςςς Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 4872

Σας φιλώ στα μουτράαακια σας Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 ..Τσικης μπαμ μπουμ!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Αν και χθες έλεγα δε θέλω να κάνω άλλο παιδί με τη στενοχώρια που έχω.

Ούτε να το ξανακούσω αυτό Μαρία!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M067

Είναι αλήθεια ότι όταν είμαστε down κ ακούμε δυσάρεστα μας παίρνει η κάτω μπάλα κ δε βλέπουμε τα θετικά.Οπότε προσπάθησε να εστιάσεις όσο μπορείς σε καλές σκέψεις. (Δάσκαλε που δίδασκες... Razz )

Μαρίνα κι εγώ σήμερα διάβασα την ιστορία σας, ήταν τόοοσο ρομαντική Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M004

Ιωάννα το τελείωσα το βιβλίο!δε θα άντεχα αλλιώς! Ηλιακή καταιγίδα λέγεται, μ άρεσε αρκετά αλλά τελικά όχι τόσο όσο η Παγωμένη Πριγκίπισσα κ ο Ιεροκήρυκας. Το φινάλε μου φάνηκε λίγο ξερό Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M174

Εδώ το γύρισε σε βροχούλα κ άκουσα ότι κ αύριο μπορεί να ναι κλειστά τα σχολεία , αχχχχ θέλω να πάω στο σπιτάκι μου...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M003

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επεστρεψα....
Μαρια Να τα παρουμε απο την αρχη....Οι φιλοι σου για να χωριζουν σημαινει πως το αποφασισαν και ισως ειναι καλυτερα γι αυτους και τη ζωη τους!Η γιαγια εχει πιστωτικη; Μα καλα ξερανε το πιν της και πηρανε χρηματα;Με τον αντρα σου σιγα σιγα θα τα βρειτε και θα συγκλινουν οι αποψεις σας.Οσο για το φοβο για τις γιαγιαδες,ειναι αρρωστες; δικαιολογει κάτι τις ανησυχιες σου ή επηρεαστηκες; Η πεθερα σου το εχει ξαναπαθει; Ξερετε τι ειναι; Ειναι μεγαλη σε ηλικια;Οσο για λογαριασμους ολοι ειμαστε καταευχαριστημενοι.
Πιστευω πως ειναι και η ψυχολογια σου ασχημη επειδη τσακωθηκες με τον αντρα σου και τα βλεπεις ολα μαυρα..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα Τι ωραια εχεις ήδη ενα παιδακι!Τι παιδακι;Αυτος θα παει φανταρος σε λιγο!Καθε εμποδιο για καλο να θυμασαι!Οσο για την εξωσωματικη δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως τα λες!

Ανταγιατι το σπιτι σου δεν ερχεται σε σενα;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όσες πιθανότητες έχω να αποκλειστώ εγώ , τόσες έχει κι εκείνος...Κ προτιμώ να πάω εγώ κ για τις εξετάσεις κτλ κτλ

Άσε που εγώ είμαι πιο σούπερ οδηγός!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M137 ...ψώνιο...Ατσά...
χαχαχαχα

Πάντως την καταλαβαίνω τη Μαρία με το φόβο με τις γιαγιάδες κι εμένα τρέμει το φυλλοκάρδι μου μόλις ακούω κάτι τέτοιο.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι χαλια οδηγος!
Μια γιαγια κι εναν παππου εχω...Ξερω τι σημαινει αλλα θελει ψυχραιμια!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου Very Happy

Πολλή ησυχία έπεσε...
Νιώθω τύψεις που θα σ αφήσω αλλά πρέπει να διορθώσω κανα τεστάκι, πολύ τ άφησα η ανεπρόκοπη.
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 κ τα λέμε αργότερα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο διορθωμα καλη μου...

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 61592poster2000

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα παλι, απο τη δουλεια.. ειναι ηρεμα παλι τα πραγματα!!

Μαρια μου νομιζω οτι επειδη δν εχεις καλη διαθεση σου φαινονται ολα βουνο χωρις να ειναι!!
ελπιζω της πεθερας σου να ειναι περαστικο και να τα εχετε ηδη βρει με τον αντρα σου!!Δν ξερω ποσο σημαντικο θεμα ειναι αυτο στο οποιο διαφωνειτε ωστε να του δινεις τοση σημασια και να σε χαλαει τοσο! οι λογαριασμοι σε ολους νομιζω δινουν ενα μικρο εγκεφαλικο επεισοδιο καθε φορα αλλα θα επιβιωσουμε!!! κι εμενα πεθανε ο παππους μου πριν 2 εβδομαδες.. και ας μην επιρρεαζομουν απο τριτους παππουδες, το ιδιο με πειραξε.. δν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι προκαταβολικα!!!!!οσο για τους φιλους σου που χωριζουν, θεωρω οτι ειναι καλυτερο να χωριζεις παρα να εισαι σε μια σχεση που δν θες και εισαι δυστυχισμένος μονο και μονο για να μην "χαλασεις"την οικογενεια σου!!ισως ειναι καλυτερα γι αυτους!!Να κανεις πολλες αγκαλιες τον μικρο σου Αντωνακη και να μην κοιτάς τι κανουν οι αλλοι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472

Μαρινακι δν σου εφτασε καλε η πρωινη γυμναστικη??? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 654316 μα ποσο ενεργεια μπορει να εχεις πραγματικα!!!!! cyclops cyclops Χαρηκα παρα πολυ που θα καλυψει η ασφαλεια σχεδον ολο το ποσο!!!δν πειραζει ας καθυστερήσει ενα μηνα , ειναι για καλο!!! να ζησετε ευτυχισμενοι..και να χαιρεται και τον γιοκα του !!

Αντα μου σε καταλαβαινω που θες να πας αλλα επειδη λες οτι δν εχει και σημα στη διαδρομη θα σου ελεγα να δεις πως θα παει ο καιρος και να περιμενεις...κριμα να μπεις σε νεες περιπετειες!!!

Ιωαννα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 417472

339Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Φεβ 02, 2012 8:43 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια ξερει καμια τι γινεται με το λεμονακι?εχει μιλησει καμια μαζι της?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κριστι μου δν ξερω οσο και αν προσπαθω να ειμαι θετικος ανθρωπος δν μπορω να πω οτι σκεφτομαι θετικα για το λεμονακι γιατι εχουμε πολυ καιρο να δουμε νεα..απο το να μην πηγε καλα το ολο θεμα "παιδι" μεχρι και τα χειροτερα!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad μακαρι να κανω λαθος

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη πεσμενη η δουλεια ε; Εγω ειμαι μονη στο σπιτι γιατι παει ο αντρας μπυ στον οδοντιατρο. Ηθελα να παω μαζι του για να βγω και απο το σπιτι αλλα θελει να παει και η μαμα του μαζι να δει τον γιατρο και ειπα να μην παμε εκατο ατομα μαζι σε ενα σαλονακι τοσο δα!

KRISTI 1 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 M130

κοριτσια ακουω για τη λεμονακι αλλα δε θυμαμαι να την ξερω...ηταν παλια εδω; εχω περιπου 1 μηνα και κατι εδω!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα γραφτηκα στο φορουμ τον Σεπτεμβριο νομιζω και το λεμονακι ηταν ηδη σε αυτο το γκρουπ!!Σταματησε να μπαινει τα Χριστουγεννα που θα εφευγε για τις γιορτες και μετα τις γιορτες ειχε προγραμματισει να κανει εξωσωματικη σαν τελευταια λυση γιατι προσπαθουσαν 3 χρονια νομιζω χωρις καποιο αποτελεσμα ...αλλα δν ξαναμπηκε απο τοτε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Σκεψου οτι ειναι τοσο πεσμενη που μου εκανε Φουστια το αφεντικο και δν ειπα και τιποτα γιατι απο το μηδεν,καλυτερα το 670€! Κοριτσια καθε χρονο παιρνω μειωση μισθου αντι για αυξηση αλλα οι υποχρεωσεις ιδιες και περισσοτερες Crying or Very sad

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν θυμασαι ακριβως πως εγραφε το ονομα της μπορεις να μπεις στο προφιλ της και να δεις την τελευταια της επισκεψη. Κοντα στα Χριστούγεννα εκανα εγγραφη γι΄αυτο δεν τη θυμαμαι. Μακαρι να πηγαν ολα καλα και να μην μπαινει γιατι ειναι τοσο χαρουμενη που δε σκεφτεται πια αυτα...τι να πω; θετικες σκεψεις ειπαμε!
Οσο για το αφεντικο σου ολοι ιδιοι ειναι!Εμενα μου πληρωνε υποτιθεται το πτυχιο μου (ο ΟΑΕΔ του τα εδινε για 2 χρονια) και οταν παντρευτηκα και επρεπε να μου καταβαλλει επιδομα γαμου ξερεις τι εκανε; Μου λεει τοσο καιρο σου πλήρωνα το πτυχιο, λαθος μου, πρεπει να μου επιστρεψεις χρηματα 2 χρονων Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 606100 !Τι να πω μετα εγω;
οσο για τη Λαρισα οταν ημουν στην κλινικη μαλλιών μας ελεγαν ποσο ευπορη πολη ειναι και τι καλα πηγαινε εκει το υποκαταστημα, μυθος ε;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hταν ευπορη πολη αλλα τωρα η κριση μας εχει χτυπησει ολους!!Σιγουρα στην Λαρισα ειναι καλυτερα απο Αθηνα και Θεσ/νικη αλλα και παλι δν ειναι τοσο καλα πλεον οπως και για τον περισσοτερο κοσμο!! Εμενα στην δουλεια μου δν με πληρωνει οσα υπογραφω..υπογραφω παρα πανω, φορολογουμαι παραπανω ,μιας και το αφορολογητο επεσε στα 5000€ κι εγω βγαζω 10000€ το χρονο... και αντι να τα δωσει το μαγαζι αυτα που θα μου κραταει η εφορια μιας και παλι με την κρατηση θα υπογραφω παραπανω απο αυτα που παιρνω στο χερι, μου τα κρατησε απο το μισθο μου!! ... αλλα ειμαστε τοσο χαλια που λεω να κανω υποχωρηση γιατι ουτως η αλλως δν βλεπω να αντεχουμε πολυ, οποτε οσο αντεξουμε να εχω μια δουλεια!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντου τα ιδια χαλια!!!

Deb

Deb
Να΄μαι κι εγώ!!!!Τί κάνετε κούκλες!!!!Έλλη μου κούκλος ο Τσάρλι!!!Εγώ στεναχωριέμαι γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω τον Μαξούλη μου,μου το απαγόρευσε ο γιατρός!!!Τον βλέπω από απόσταση και με κοιτάει με πολύ στεναχωρημένο ύφος το ψυχάκι μου!!!Ευτυχώς τον έχει η μαμά μου και καλοπερνάει τώρα!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω Δεσποινακι αν μου πει ο γιατρος να δωσω τον Τσαρλι θα αλλαξω γιατρο, η αν τον θεωρω πολυ καλο γιατρο δν θα του ξαναπω για το σκυλι κι ας τον να νομιζει οτι τον εδωσα Razz Razz Razz εχω σχηματισει μια αποψη βεβαια που αφορα προσωπικα εμενα δν το λεω για να σε επιρρεασω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα ο Μαξ ειναι σκυλακι η γατακι; Συγνωμη ε...

349Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 14 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Φεβ 02, 2012 9:32 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Κριστι μου δν ξερω οσο και αν προσπαθω να ειμαι θετικος ανθρωπος δν μπορω να πω οτι σκεφτομαι θετικα για το λεμονακι γιατι εχουμε πολυ καιρο να δουμε νεα..απο το να μην πηγε καλα το ολο θεμα "παιδι" μεχρι και τα χειροτερα!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad μακαρι να κανω λαθος
Sad ελπιζω να φανει γρηγορα και να ειναι καλα...

Deb

Deb
Από αύριο ξεκινάω εξετάσεις προγεννετικού και θα δω και αν έχω αντισώματα τοξοπλάσματος!Απλά εμένα μου εξήγησε πως είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να πάθει σοβαρή ζημιά το έμβρυο!!Δεν θέλω να ρισκάρω σε καμία περίπτωση!Τουλάχιστον ξέρω ότι καλοπερνάει ο Μαξούλης και ούτως η άλλως τον βλέπω κάθε μέρα,απλά δεν τον πλησιάζω,δεν τον παίρνω αγκαλιά και δεν τον χαιδεύω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις