Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 44]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoyzoynitsa moy έγραψε:rinamar μακαρι αλλα νομιζω οτι δεν ειμαι,αυτον τον μηνα βαλαμε προς και 1 φορα ολοκληρωθηκε η επαφη...τι με 1?τοσο καρπερο ζευγαρι λες να ειμαστε?χιχιχιχιχιχι στιν 1 εγκυμοσυνη 1 χρονο προσπαθουσαμε,ειχαμε απελπιστει,μακαρι ο θεουλις να μου το εδωσε τοσο ευκολα θα δουμε ,θα δειξει....

Ποτέ δε ξέρεις..! ..με "ψιλλαζει" το λίγο αιματάκι που είχες...

..η αδελφή μου το πρώτο το έπιασε μτά απο κανα 8-9 μήνες και μετά "καταλάθος" με μία φορά και τσουπ! έμεινε ...αχέτα αν παληνδρόμησε..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίνα μου, το ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος για τα νεφρά.Δεν έχω σκοπό να το αφήσω εντελώς.Δεν με νοιάζει τόσο για το χαμένο μήνα.Πιο πολύ φοβάμαι την κρίση...Ειδικά φοβάμαι μήπως με πιάσει στη δουλειά... Crying or Very sad Απλά πριν καμιά 10αριά χρόνια, όταν είχα πάθει πάλι ουρολοίμωξη, είχε φύγει με μπόλικα νερά.Ισως τότε να την πρόλαβα όμως, δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήμουν.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Είμαι ακόμα σε δίλημμα, αλλά μάλλον θα την πάρω... Sad

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το προβλαημα μου ειναι οτι μετα τιν γεννα δεν εχω σταθερο κυκλο ωπος ειχα πριν .....

τον δεκεβριο μου ηρθε στις 18 τον ιανουαριο στις 10 ετσι πως μετραω τον κυκλο μου εχω καθε 24 μερες κανονικα πρεπει να μου ερθει 4 του μηνα,αν μετρω καλα ,ξερεις με αυτα δεν τα παω καλα....περδευομαι!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κούκλες! Very Happy Μόλις έβαλα το φαΐ να γίνεται κ είπα να κάτσω 2 λεπτά να δω τα νέα σας!

Αυτό το θεματάκι είναι γεμάτο με:
Κούκλες
καλλιτέχνιδες
προκομμένες
και αστέρια στην κουζίνα!!!

Προσκινάω τον "μπαμπά" της Εύης , εγώ κουράγιο να κάνω μπαμπά δεν θα είχα Embarassed

Ευούλι το μικρόβιο με τα νερά δεν φεύγει, απλά τα συμπτώματα υποχωρούν , δυστυχώς την αντιβίωση δε τη γλυτώνεις, θα σε συμβούλευα να την πάρεις κ τι να κάνεις αύξησε λίγο τη δόση όπως σου είπε ο νευρολόγος...

Αγάπη,Έλλη, Ιωάννα , Μαρίνα (με αλφαβητική σειρά) τι μου κάνετε?Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!
Άμα ξεχνώ καμιά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 667478

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι είναι σοβαρή η περίπτωση σου σίγουρα και κατανοώ τους φόβους σου.. σίγουρα όμως οι γιατροί ξέρουν καλύτερα.. βάλτα κάτω και πράξε αναλόγωςςς.. Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy.. μακάρι να το πετύχατε έστω και στην τύχη!!

Άντα το έβαλες το φαϊ έ.. πωωω εγώ ούτε σουπερ μάρκετ δεν έχω παει ακόμα.. αργήσαμε να σηκωθούμε κιόλας γιατι.. Σάββατο είναι αυτό Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 215994 ...
Μας βλέπω για απογευματινό μεσημεριανό... μιάς και τον Γιαννάρας μας (γιος του άντρα μου) θα πάμε να τον πάρουμε βράδυ απ'ότι κατάλαβα τελικά.. ..έχει το αμόρε τώρα τι να κάνουμε.. ααααχ παιδιά.. μεγαλώνουν λίγο και μετα.. τα κυνηγάς να τα δείς λίγο...Very Happy Very Happy

..θα μου πείς να ανυσηχούσες αν ήθελε να κάνει παρεούλα μζί μας... affraid affraid affraid
ΑΑααχχαχαχααα!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα όντως Μαρίνα κ εγώ έχω ξάδερφο στην εφηβεία κ ξέρω...

Εμείς σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς γιατί μας φάγαν τα συνεργεία σήμερα!! Θυμάστε το πρόβλημα που είχα με το λαμπάκι? (Είχα κ με την όπισθεν αλλά πριν τις γιορτές κ με όλα τα νοσοκομειακά τρεξίματα δεν είχα πάει να τη δω)

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τα προκάλεσε!!!!!!!

μα με τίποτα!!! Cool Cool είναι απίστευτα κουλό...

Τώρα που είπες για φαι, με παίρνει η γιαγιά κ με ρωτάει "τι φάγατε?" της λέω ακόμα μαγειρεύω.Έπαθε σοκ!! Shocked Shocked "τέτοια ώρα???"
Αχ αυτές οι παλιές Laughing Laughing Λες κ πρέπει Σαββατιάτικα να ξυπνάω από τις 5 χαχαχα

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..άρχησαν τα όργανα..
πάω super μανάβαη τυρά χασάπη κοτσόβολο και μετα επειδή ο αντρούλος εχει μείνει παγωτό απο τη μέση του θα πάω να πάρω και τον πιτσιρικά... θα γίνω Βέγγος με λίγα λόγια μου φαίνεται Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

..πάω φιλάκια θα τα πουμε το βραδυ βραδυ... Νυχτοποοοουυυυλια μουυυυ!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 893968

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ;;
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ...ΤΩΡΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΕΨΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ!!
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝ Κ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΑΥΡΙΟ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα κι εγώ!! Πήγαμε στα πεθερικα για φαγητό κι επειδή μένουν λιγο πιο έξω απο τη Λάρισα παιξαμε και με τα χιονια μιας και εκεί αντέξαν λίγο παραπάνω!!ορίστε και τα πειστήρια χιχι
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 Dsc0025vp

να σας πάρω με τη σειρά τώρα να μην ξεχάσω καμία!!

Νίκη μου λυπάμαι πολύ που έπρεπε να περάσεις αυτή τη διαδικασία και μάλιστα 2η φορά!! ελπίζω με την εξέταση να βρεθει το πρόβλημα και όλα να πάνε καλά!!

Σωτηρία μου γεια σου ..ελπιζω να ειστε πολύ καλά και ζεστά εσύ και το σποράκι σου!!

ζουζουνιτσα ετσι που το περιγράφεις μήπως ειναι η εμφίτευση απο το φασολάκι και να έχει γίνει το θαύμα??μακάρι κοριτσάκι μου!!!

Κωνσταντίνα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

αγάπη με έκανες αλοιφή με τα μωράκια!!Συγκινήθηκα πάρα πολύ!!!

Ευουλι θα σε παρακαλούσα να ακολουθήσεις την συμβουλή του γιατρού σου να αυξήσεις την δόση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και να πάρεις την αντιβίωση γιατί αν μείνεις έγκυος χωρίς να το έχεις θεραπεύσει πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα μετά!!!σου εύχομαι γρήγορα και εύκολα περαστικά κοριτσάκι μου!!!!

Αντα όμως τελικά δν μας είπες..τι έφταιγε με το τουτου???καλή όρεξη αν τρώτε τώρα χιχιχι

Μαρινάκι... είσαι σουπερ γυναικα εσύ οπότε δν πιστευω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα να τα φέρεις όλα εις περας!!!σε έχω καταλάβει εγω!!!περαστικά στον αντρούλη σου και να περασετε πολυ ωραια παρειτσα με τον Γιάννη!!

Ιφιγένεια!!!!!Μακάρι κοριτσάκι να μην έρθει για 9 μηνες!!!!! κοιτα αυτες τις μερες να μην κουράζεσαι έτσι!!!!κατα τ' αλλα τι κανεις? ολα καλα ελπιζω!!

φιλακια σε ολες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Embarassed Embarassed Embarassed
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 Lit

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!Αποφάσισα να ξεκινήσω την αντιβίωση και ο Θεός βοηθός όσον αφορά τις κρίσεις...Ευχηθείτε μου να περάσει "ήρεμα" αυτή η εβδομάδα και να ξεφορτωθώ και το μικρόβιο!
Αγάπηέχω ξεχάσει τις τελευταίες μέρες τι σημαίνει "ζουζουνιές"...Δώστου να καταλάβει! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 215994
Ιφιγένεια και zouzounitsa ευελπιστώ να μην τη δείτε την ακατανόμαστη!Το ίδιο εύχομαι και σε σένα Εύη!Αντε, να δούμε ποια θα μας ανοίξει το #10!!! Smile

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι σπίτι αραχτή και μόνη και βρήκα ευκαιρία να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και να σας γνωρίσω ... λιγάκι.

Ευούλι περαστικά!
και σε όλες μας εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια Καλησπέρα δεν το πιστεύω μετά απο δυο μήνες καθυστέρηση χωριακη αρνητική και έναν υπέροχο πριν απο τρεις βδομάδες που δεν έδειξε τίποτα σήμερα έκανα τεστ και βγήκε θετικό αλλα δεν το πίστεψα και έκανα χωριακη στο γεννεσις και βγήκε 37284 τη Δευτέρα θα πάω γιατρό μήπως θα ακούσω και καρδούλα; Πρέπει να είμαι 2 μηνων

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 654316
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 654316

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria.tst στις Σαβ Φεβ 04, 2012 9:20 am, 1 φορά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lizaG έγραψε:Κορίτσια Καλησπέρα δεν το πιστεύω μετά απο δυο μήνες καθυστέρηση χωριακη αρνητική και έναν υπέροχο πριν απο τρεις βδομάδες που δεν έδειξε τίποτα σήμερα έκανα τεστ και βγήκε θετικό αλλα δεν το πίστεψα και έκανα χωριακη στο γεννεσις και βγήκε 37284 τη Δευτέρα θα πάω γιατρό μήπως θα ακούσω και καρδούλα; Πρέπει να είμαι 2 μηνων

Πραγματικά απίστευτο!Συγχαρητήρια! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580
Υπέροχα νέα!!!Μα, καλά, πώς και δεν έδειξαν τίποτα όλα τ' αλλα;Πώς εξηγείται;

markella01

markella01
lizaG έγραψε:Κορίτσια Καλησπέρα δεν το πιστεύω μετά απο δυο μήνες καθυστέρηση χωριακη αρνητική και έναν υπέροχο πριν απο τρεις βδομάδες που δεν έδειξε τίποτα σήμερα έκανα τεστ και βγήκε θετικό αλλα δεν το πίστεψα και έκανα χωριακη στο γεννεσις και βγήκε 37284 τη Δευτέρα θα πάω γιατρό μήπως θα ακούσω και καρδούλα; Πρέπει να είμαι 2 μηνων

Απίστευτο!!!!!!!
Συγχαρητήρια! Εύχομαι όλα να πάνε δεξιά!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!!!!τι κανετε?5 ημερουλες και παμε να ακουσουμε τη καρδουλα!ανυπομονω!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 215994

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ για τις ευχές ελπίζω και εγω να πανε όλα καλα. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου είπε ότι η χωριακη δεν έδειξε γιατ ήταν νωρίς πριν ένα μήνα δηλαδή και το ίδιο για τον
υπερυχο πάντως έχω πολυ αγωνία για τη Δευτέρα θα ήθελα όλα να είναι καλα

Deb

Deb
Λίζα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 !!!Απίστευτο ε!!!!Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και να κρατήσεις ένα πολύ γερό μπεμπάκι στα χέρια σου!!!!

Έλλη!!!!!!!Απλά έχω ερωτευτεί τον σκυλάκο σου!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!!!! I love you

Καλησπέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λιζάκι απίστευτο!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 και όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!!

τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε?σήμερα δεν πρόλαβα να μπω καθόλου και μου λείψατε!!

Deb

Deb
evi27 έγραψε:

τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε?σήμερα δεν πρόλαβα να μπω καθόλου και μου λείψατε!!

Γεια σου Εύη!!!!!!!Αύριο ΔΕΝ περιμένεις την ακατανόμαστη ε;;;;

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΖΑΚΙ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!!
DEB ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
ΕΥΗ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ;;;;
Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΩ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....
ΒΟΥΒΟΥ ΩΡΑΙΑ Η ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!!!
ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΤΩΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΝΤΟΝΑΤΣ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ 4!!!!!!
Κ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΟΔΑ....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κορίτσια μου αύριο ΔΕΝ την περιμένω! άντε να δούμε αν και νομίζω θα έρθει η σκασμένη.. Rolling Eyes

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 Dsc0025vp
Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Το μούτρο του μήνα!! χιχι

Μαρινάκι μπράβο κοριτσάκι μου.. κι εμείς προλάβαμε να κάνουμε μία και μετα.. Παγωτό ο αντρούλος!!!

Ευούλι έκανες την καλύτερη δουλειά! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472 ..όλα θα πάνε καλά κορίτσι!!

maria.tst καλώς μας ήθρες! ..είμαστε λίιιιιγο πολυλογούδες χιχι Very Happy Very Happy

Κοριτσάκι!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ..αγάπη μου εσύ θα κάνεις το παιδί χουντίνι!! χιχι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 50580 εύχομαι μιά ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνηηηη!!!!

sofouli με το καλό να ακούσετε το τικ τακ τικ τακ... Άντε να πέρνουμε σειρά κι εμείςςςςς!!!

Debακι μας ελπίζω να είσαι καλά και να μη κουράζεσαι τώρα με την μετακόμηση!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

Έυη.. χτές στο παρατσάκ το γλύτωσες το ΤΝΟΥΥΥ με τους μπαμπάδες πειρασμόοο!! χιχι

Ιφιγένεια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 32 417472

Την καλησπέρα μου σε όοοολες σαςςςς!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την !!! αχαχχαχ γιατί καλέ ας ερχόσασταν!! τώρα πρέπει να τους φάω μόνη μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις