951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 Κυρ Φεβ 05, 2012 11:17 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lia-ka έγραψε:κοριτσια εβαλα και εγω φωτο απο τον γαμο!μαρινακι(niramar)ο κολικος ηταν απο το κοκκινιστο που εφαγα!δεν θα ξαναφαω!χιχιχι!
ioanna85 έγραψε:Πανικος γινεται εδω μεσα απο !
Αντε κοριτσια, καλα να περασετε!!!!!!!!!
ioanna85 έγραψε:Τζένη καλως ήρθες στην παρεα μας. Ειμαι η Ιωάννα και μένω Πάτρα,εκανα προσπαθειες για παιδακι απο τον Ιουλιο με επιτυχια μετα απο 4 μηνες προσπάθεις και αποτυχια μετα απο 2 μηνες αφου απέβαλα τα Χριστουγεννα. Τωρα περιμενω να ξαναξεκινησω προσπάθειες. Η παρεα εδω ειναι πολύ καλη και θα σε αγκαλιασει οπως εκανε και με εμενα...
rinamar έγραψε:Διάβαζα κι εγώ το εν λόγω θέμα..
Δεσποινάκι... θα μάθει οτι θα γίνει παππούς και θα τα ξεχάσει όοοολα.. τώρα δεν το ξέρει και λέει πράγματα μπαμπαδίστικα ακόμα.. σε λίγο θα σου μιλάει παππουδίστικα...!
Βρεεεε.. καλώς το Μαρινάκιιιι.. που'σαι βρε ψυχήηη?? χιχιχι με τις ευχές μαςςςςς
Ιωαννάκι κατάλαβα οτι παραέφαγες εγώ λατρεύω ξινό νερό και σουρωτή πίνω συνέχεια!!
Λιάνα μου, μια κουκλίτσα είσαι!!!
Ευούλι Καληνύχτα
Ούφ.. επιτέλους μία μέρα που έχω αρχίσει και ψιλονυστάζω απο νωρίς.. για να δούμε..
jenjen έγραψε:καλε δεν σας προλαβαινω......χθες το βραδυ μπηκα και εισασταν μεχρι σελ 43 και τωρα κοντευετε να 50αρισετε!!!!!λοιπον....για να γνωριστουμε καλυτερα...με λενε τζενη και μενω αθηνα...συζουμε με τον καλο μου τα τελευταια 4 χρονια...ειμαστε ηδη 6 μαζι....και οχι δεν ειμαι παντρεμενη(εαν και θα το ηθελα πολυ να γινει συντομα)που λετε....αποφασισαμε απο το προηγουμενο καλοκαιρι (2011) να κανουμε την προσπαθεια για μπεμπε αλλα οπως βλεπετε και απο το θεμα που γραφω ΔΕΝ......η αληθεια ειναι δεν το εχω πολυ-κυνηγησει εαν και καθε φορα που ειναι να μου ερθει η περιοδος εχω παρατηρησει στον εαυτο μου ουκ ολιγες φορες να ειμαι και κατα φαντασιαν εγκυος....αυτα τα ολιγα για μενα....ελπιζω να μου φερετε γουρι κοριτσια γιατι απο τα μηνυματα σας εκπεμπετε πολυ θετικη ενεργεια....λοιπον αρκετα μιλησα μην σας κουραζω...μακιααααααααα!!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 5 ΦΟΒΑΜΕ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ
evi27 έγραψε:κοριτσια διαβαστε αυτο.... το ειχε στο θεμα "πως θα τους το πω" http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065&st=0&sk=t&sd=a
evi27 έγραψε:
νυστάζεις???α χαλασες κι εσύ μου φαίνεται χεχεεχεχ
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 5 ΦΟΒΑΜΕ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ
ioanna85 έγραψε:Μαρινα σιγα μην κοιμηθεις νωρις με εμας....
rinamar έγραψε:ioanna85 έγραψε:Μαρινα σιγα μην κοιμηθεις νωρις με εμας....
χαααχαχαχααχχχ .
...εισαστε η αδυναμία μου και το ξέρετε
ioanna85 έγραψε:Αγαπη ηρεμησε!Δεν πιστευω ρε παιδι μου, τι λεει ο αντρας σου; τι πιθανοτητες εχει; Οτι κι αν γινει θελει ψυχραιμια....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης