Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 44]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:κοριτσια εβαλα και εγω φωτο απο τον γαμο!μαρινακι(niramar)ο κολικος ηταν απο το κοκκινιστο που εφαγα!δεν θα ξαναφαω!χιχιχι!

κούκλα !!!!! Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πανικος γινεται εδω μεσα απο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 215994 !

Αντε κοριτσια, καλα να περασετε!!!!!!!!! Wink

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστω πολυ!και εσεις ειστε γλυκες!τι κανετε?εγω μπηκα για λιγο και τωρα παω να ετοιμασω τα μικρα για υπνο!αυριο θα παω να δω το σπαρακι!θα σας πω νεα το μεσημερι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε δεν σας προλαβαινω......χθες το βραδυ μπηκα και εισασταν μεχρι σελ 43 και τωρα κοντευετε να 50αρισετε!!!!!λοιπον....για να γνωριστουμε καλυτερα...με λενε τζενη και μενω αθηνα...συζουμε με τον καλο μου τα τελευταια 4 χρονια...ειμαστε ηδη 6 μαζι....και οχι δεν ειμαι παντρεμενη(εαν και θα το ηθελα πολυ να γινει συντομα)που λετε....αποφασισαμε απο το προηγουμενο καλοκαιρι (2011) να κανουμε την προσπαθεια για μπεμπε αλλα οπως βλεπετε και απο το θεμα που γραφω ΔΕΝ......η αληθεια ειναι δεν το εχω πολυ-κυνηγησει εαν και καθε φορα που ειναι να μου ερθει η περιοδος εχω παρατηρησει στον εαυτο μου ουκ ολιγες φορες να ειμαι και κατα φαντασιαν εγκυος....αυτα τα ολιγα για μενα....ελπιζω να μου φερετε γουρι κοριτσια γιατι απο τα μηνυματα σας εκπεμπετε πολυ θετικη ενεργεια....λοιπον αρκετα μιλησα μην σας κουραζω...μακιααααααααα!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα μου οντως κουκλα!!!!! Με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο!!!Θα περιμενουμε νεα σου... Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζένη καλως ήρθες στην παρεα μας. Ειμαι η Ιωάννα και μένω Πάτρα,εκανα προσπαθειες για παιδακι απο τον Ιουλιο με επιτυχια μετα απο 4 μηνες προσπάθεις και αποτυχια μετα απο 2 μηνες αφου απέβαλα τα Χριστουγεννα. Τωρα περιμενω να ξαναξεκινησω προσπάθειες. Η παρεα εδω ειναι πολύ καλη και θα σε αγκαλιασει οπως εκανε και με εμενα...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Πανικος γινεται εδω μεσα απο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 215994 !

Αντε κοριτσια, καλα να περασετε!!!!!!!!! Wink

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙ
ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΝΩ ΦΙΛΙΣΙΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΑΝΑΒΡΑΖΩΝ Η ΝΤΕΠΟΝ??? ΜΩΡΕ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΣΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΣΙΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΗΣΤΙΚΗ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια διαβαστε αυτο.... το ειχε στο θεμα "πως θα τους το πω" http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065&st=0&sk=t&sd=a

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Τζένη καλως ήρθες στην παρεα μας. Ειμαι η Ιωάννα και μένω Πάτρα,εκανα προσπαθειες για παιδακι απο τον Ιουλιο με επιτυχια μετα απο 4 μηνες προσπάθεις και αποτυχια μετα απο 2 μηνες αφου απέβαλα τα Χριστουγεννα. Τωρα περιμενω να ξαναξεκινησω προσπάθειες. Η παρεα εδω ειναι πολύ καλη και θα σε αγκαλιασει οπως εκανε και με εμενα...

σε ευχαριστω πολυ ιωαννα μου....η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!να υποθεσω θα ηταν πολυ δυσκολα χριστουγεννα φετος για εσενα....αλλα μην στενοχωριεσαι αμα πιστευεις σε κατι πολυ, το συμπαν ολοκληρο συνωμωτει!!!ετσι σκεφτομαι και ευελπιστω σε ενα θετικο τεστ!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διάβαζα κι εγώ το εν λόγω θέμα.. No No No No No No

Δεσποινάκι... θα μάθει οτι θα γίνει παππούς και θα τα ξεχάσει όοοολα.. τώρα δεν το ξέρει και λέει πράγματα μπαμπαδίστικα ακόμα.. σε λίγο θα σου μιλάει παππουδίστικα...!

Βρεεεε.. καλώς το Μαρινάκιιιι.. που'σαι βρε ψυχήηη?? χιχιχι με τις ευχές μαςςςςς Very Happy Very Happy

Ιωαννάκι κατάλαβα οτι παραέφαγες Embarassed Embarassed εγώ λατρεύω ξινό νερό και σουρωτή Very Happy Very Happy Very Happy πίνω συνέχεια!!

Λιάνα μου, μια κουκλίτσα είσαι!!!

Ευούλι Καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472

Ούφ.. επιτέλους μία μέρα που έχω αρχίσει και ψιλονυστάζω απο νωρίς.. για να δούμε..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:Διάβαζα κι εγώ το εν λόγω θέμα.. No No No No No No

Δεσποινάκι... θα μάθει οτι θα γίνει παππούς και θα τα ξεχάσει όοοολα.. τώρα δεν το ξέρει και λέει πράγματα μπαμπαδίστικα ακόμα.. σε λίγο θα σου μιλάει παππουδίστικα...!

Βρεεεε.. καλώς το Μαρινάκιιιι.. που'σαι βρε ψυχήηη?? χιχιχι με τις ευχές μαςςςςς Very Happy Very Happy

Ιωαννάκι κατάλαβα οτι παραέφαγες Embarassed Embarassed εγώ λατρεύω ξινό νερό και σουρωτή Very Happy Very Happy Very Happy πίνω συνέχεια!!

Λιάνα μου, μια κουκλίτσα είσαι!!!

Ευούλι Καληνύχτα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472

Ούφ.. επιτέλους μία μέρα που έχω αρχίσει και ψιλονυστάζω απο νωρίς.. για να δούμε..

νυστάζεις???α χαλασες κι εσύ μου φαίνεται χεχεεχεχ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη δικαιολογείσαι!!!! Δεν πειραζει αρκει να προσπαθεις να παιρνεις οποιοδηποτε χαπι μιση ωρα μετα!

Ευη ναι αυτο ελεγα πριν...μυλος!

Τζένη ευχαριστω πολύ!Κι εσυ θα εχεις συντομα ενα θετικο αποτελεσμα. Δεν ειναι πολυς ο καιρος που προσπαθεις...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 5 ΦΟΒΑΜΕ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jenjen έγραψε:καλε δεν σας προλαβαινω......χθες το βραδυ μπηκα και εισασταν μεχρι σελ 43 και τωρα κοντευετε να 50αρισετε!!!!!λοιπον....για να γνωριστουμε καλυτερα...με λενε τζενη και μενω αθηνα...συζουμε με τον καλο μου τα τελευταια 4 χρονια...ειμαστε ηδη 6 μαζι....και οχι δεν ειμαι παντρεμενη(εαν και θα το ηθελα πολυ να γινει συντομα)που λετε....αποφασισαμε απο το προηγουμενο καλοκαιρι (2011) να κανουμε την προσπαθεια για μπεμπε αλλα οπως βλεπετε και απο το θεμα που γραφω ΔΕΝ......η αληθεια ειναι δεν το εχω πολυ-κυνηγησει εαν και καθε φορα που ειναι να μου ερθει η περιοδος εχω παρατηρησει στον εαυτο μου ουκ ολιγες φορες να ειμαι και κατα φαντασιαν εγκυος....αυτα τα ολιγα για μενα....ελπιζω να μου φερετε γουρι κοριτσια γιατι απο τα μηνυματα σας εκπεμπετε πολυ θετικη ενεργεια....λοιπον αρκετα μιλησα μην σας κουραζω...μακιααααααααα!!!

Καλώς τη Τζένη! Ευχομαι το θεματάκι μας να είναι γουρλίδικο εκτώς απο πολυλλογούδικο!!! Είμαι η Μαρίνα και είμαι απο Αθήνα! Με το ν καλό μου είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο και 3 μέρες!!και προσπαθούμε για μωράκι 1 1/5 χρόνο. Τον Δεκέμβρη μάθαμε οτι έχω πρόβλημα στις σάλπιγγες μου και θα μπώ για επέμβαση τον Μάρτιο για να τις φράξουμε...
Μετά απο την επέμβαση θα κάνουμε εξωσωματική Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 5 ΦΟΒΑΜΕ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ

αγάπη ψυχραιμία κουκλα μου...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:κοριτσια διαβαστε αυτο.... το ειχε στο θεμα "πως θα τους το πω" http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065&st=0&sk=t&sd=a

άστα Εύη μου.. δεν ξέρω τι να πω..

evi27 έγραψε:
νυστάζεις???α χαλασες κι εσύ μου φαίνεται χεχεεχεχ

χαχαχαααχαχα Respect Respect

αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 5 ΦΟΒΑΜΕ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ

κορίτσι μου εύχομαι να μη χτυπήσει το τηλ.. αλλα και να γίνει την υγειά μας πάνω απ'όλα Μαρινάκι.. αν τη χάσουμε αυτή καϊκαμε.. ελπίζω να μη γίνει αγάπη μου.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 35468

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα σιγα μην κοιμηθεις νωρις με εμας....

Αγαπη ψυχαραιμα! Κρατα μας ενημερες!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Μαρινα σιγα μην κοιμηθεις νωρις με εμας....

χαααχαχαχααχχχ .
...εισαστε η αδυναμία μου και το ξέρετε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 35468

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστε μου θα ξαναρχισω το τσιγαρο αυτη την αγωνια να περιμενεις τηλεφωνο για να μαθεις αν θα μεινεις στην δουλεια η θα απολυθεις δεν την εχω ξαναζησει θα σας ενημερωσω αφου συνελθω απο το σοκ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Μαρινα σιγα μην κοιμηθεις νωρις με εμας....

χαααχαχαχααχχχ .
...εισαστε η αδυναμία μου και το ξέρετε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 35468

χαχχαχαχ ναι ναι και το εκμεταλλευόμαστε ε?? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη ηρεμησε!Δεν πιστευω ρε παιδι μου, τι λεει ο αντρας σου; τι πιθανοτητες εχει; Οτι κι αν γινει θελει ψυχραιμια....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:Χριστε μου θα ξαναρχισω το τσιγαρο αυτη την αγωνια να περιμενεις τηλεφωνο για να μαθεις αν θα μεινεις στην δουλεια η θα απολυθεις δεν την εχω ξαναζησει θα σας ενημερωσω αφου συνελθω απο το σοκ

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 39 Blow-kiss

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη ηρεμησε!Δεν πιστευω ρε παιδι μου, τι λεει ο αντρας σου; τι πιθανοτητες εχει; Οτι κι αν γινει θελει ψυχραιμια....

απο 5 απολυμενους ο αριθμος αυξηθηκε εγιναν 12

ιωαννα μου ο αντρας μου λεει οτι εχει ακουσει τα καλυτερα λογια για το ατομο του στην δουλεια και πιστευει οτι θα ειναι μεσα μακαρι Παναγιτσα μου μονο αυτο ευχομαι μονο αυτο

σας χαλασα και το θεματακι βρε κοριτσια μου συγνωμη εχω τοσο μεγαλη αγωνια αυτη την στιγμη που δεν ξερω σε ποιον να μιλησω εχω παρει αγκαλιτσα τον αντρα μου και προσευχομε

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάπη μου ηρεμησε.. μην ακούω βλ@κι@ς για τσιγάραααα!!! ..δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα..!

κοριτσάκια μου..
αρχίζει ταινιάκι.. θα τα πούμε μετα Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις