Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 44]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rinamar έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Εγω έχω πάντα ανοιχτη τη σελιδα με την ανασκοπηση την δημοσιευσεων και κανω ανανεωση.

που είναι αυτή η σελίδαααα??? οεο?

καλά.. εκτώς απο στραβό είμαι και αόματο.. το είδα καλέεεε το είδα!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Εγω έχω πάντα ανοιχτη τη σελιδα με την ανασκοπηση την δημοσιευσεων και κανω ανανεωση.

που είναι αυτή η σελίδαααα??? οεο?

απο κάτω απο αυτο που ειπες εσυ! Wink

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:δν νομιζω να υπάρχει αλλη λυση απο αυτη που λετε για τα νεα μηνυματα!! Embarassed κι εγω ολο αυτο κανω!!και αν σκεφτειτε οτι ειμαι σχεδον ολη μερα μεσα φαντασου ποσες φορες το κανω ολη μερα ! χιχιχι

..μία απο τα ίδια...!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συνεχιζει το αρθρο και λεει πως αν δεν εχουμε αρκετη βλέννη το ωαριο αντι για 24 ωρες το περισσοτερο ζει μονο 12 και το σπέρμα αντι για 5μέρες το περισσότερο μονο 2 ωρες. Κι ετσι μειωνονται πολυ οι πιθανοτητες να συναντηθουν....

Μαρινα εγραψα οχι αντιισταμινικό.

Βρηκατε αλλο τροπο για τα μνμ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που τα βρισκεις αυτα??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη ειναι σε αυτη τη σελιδα:
http://www.pregnancyloss.info/sperm_meets_egg_plan.htm

Κατα μέσο ορο γραφουμε 13 σελιδες τη μέρα ή να πω καλύτερα τη νύχτα;!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md004

Ξερετε γιατι δε ρωταγα τοσο καιρο αν κανετε κατι διαφορετικο; Γιατι λεω θα εχουν διαβασει ολες το σχετικο θεμα στην ενοτητα σχετικα με το φόρουμ...που εγω βαρεθηκα να ψαξω...
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md023

Στην Πάτρα ήρθε το ψηφιακο σημα αποψε και στη μικρη τηλεορασουλα στο δωματιο δεν πηρα αποκωδικοποιητη και βλέπω τωρα μονο τηλεμαρκετινγκ στη ΝΕΤ και τσοντοαγγελιες (συγνωμη κοριτσια) στα τοπικα, στα υπολοιπα κενο!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Συνεχιζει το αρθρο και λεει πως αν δεν εχουμε αρκετη βλέννη το ωαριο αντι για 24 ωρες το περισσοτερο ζει μονο 12 και το σπέρμα αντι για 5μέρες το περισσότερο μονο 2 ωρες. Κι ετσι μειωνονται πολυ οι πιθανοτητες να συναντηθουν....

Μαρινα εγραψα οχι αντιισταμινικό.

Βρηκατε αλλο τροπο για τα μνμ;

ναι κοριτσάκι μου λαθος εγώ διάβασα.. έχεις δίκαιο!

δεν βρήκα αλλο τρόπο.. αλλα αυριο θα έχω βρεί τη λύση σας το ορκίζομαι! ..η κολητή μου είναι τρελό τσιπάκι.. θα τη ρωτήσω!

Ναι βρε Jo που τα βρήσκεις αυτα??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα Λαρισα εχουμε σχεδον ενα χρονο και στην μικρή τηλεοραση στο δωματιο εχω σκεψου εσωτερικη κεραια και οχι αποκωδικοποιητη και πιανω σχεδον ολα τα αναλογικα καναλια!!πως το καταφερες εσυ αυτο??χιχι

κοριτσακια μου εγω θα την πεσω για υπνο τωρα!! καληνυχτα....εγω δν ελπιζω και πολλα..τωρα το βραδυ που εκανα παλι τεστ παλι ιδιο χρωμα με το μεσημερι βγηκε και δν ειναι ακομη θετικο..αν και αυριο δν βγει θετικο σημαινει οτι παλι δν κανω σωστα ωορρηξια αρα παει τζουφιος κι αυτος ο μηνας!!..τι να πεις?

θα τα πουμε αυριο παλι!! φιλακια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ελλη ειναι σε αυτη τη σελιδα:

Κατα μέσο ορο γραφουμε 13 σελιδες τη μέρα ή να πω καλύτερα τη νύχτα;!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md004

Ξερετε γιατι δε ρωταγα τοσο καιρο αν κανετε κατι διαφορετικο; Γιατι λεω θα εχουν διαβασει ολες το σχετικο θεμα στην ενοτητα σχετικα με το φόρουμ...που εγω βαρεθηκα να ψαξω...
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md023

Στην Πάτρα ήρθε το ψηφιακο σημα αποψε και στη μικρη τηλεορασουλα στο δωματιο δεν πηρα αποκωδικοποιητη και βλέπω τωρα μονο τηλεμαρκετινγκ στη ΝΕΤ και τσοντοαγγελιες (συγνωμη κοριτσια) στα τοπικα, στα υπολοιπα κενο!!!

ααχαχαχαα και εγώ ντρεπόμουν να ρωτήσω!!! αυριο κοριτσια αυριο θα έχουμε λύση!

δεν είναι τπτ.. και εμείς πήραμε ενα αποκοδηκοποιητή και μάλιστα απο τους φτηνούς.. τώρα έχουμε NOVA και είναι το μναδικό πάγιο έξοδο που πραγματικά χαίρομαι να πληρώνω.. Έχω σταματήσει να βλέπω τα άλλα κανάλια και έχει ηρεμίσει το κεφάλι μου.. άσε που έχει τρελά ντοκιμαντέρ... Very Happy

Αφού είμαστε πολυλογούδες τι να κάνουμε χιχιχι!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ο αντρας μου παραμιλαει και εχω πεθανει στο γελιο η γκαμουσα...
Λεει πως;
Λεω τι πως;
λεει πως θα το χωρισουμε;
Λεω ποιο;
Λεει το γκαραζ
Λεω γιατι;
Λεει να μην τσακωθω
λεω με ποιον;
κι εκει σταματησε.....
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md064

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
κοριτσακια μου εγω θα την πεσω για υπνο τωρα!! καληνυχτα....εγω δν ελπιζω και πολλα..τωρα το βραδυ που εκανα παλι τεστ παλι ιδιο χρωμα με το μεσημερι βγηκε και δν ειναι ακομη θετικο..αν και αυριο δν βγει θετικο σημαινει οτι παλι δν κανω σωστα ωορρηξια αρα παει τζουφιος κι αυτος ο μηνας!!..τι να πεις?

θα τα πουμε αυριο παλι!! φιλακια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472

Έλλη μου σε παρακαλώ.. σε παρακαλώ.. πήγενε σε ένα γυναικολόγο.. και ας είναι του ΙΚΑ βρε κοπελιά.. εξετάσεις θα σου γράψει και θα διαβάσει τιμές.. δεν θα κάενεις κάτι σοβαρο για να είναι εξηδικευμένος.. Σταμάτα να βγάζεις συμπαιράσματα με τα τεστάκια βρε κορίτσι..
Εμενα ας που με μου είπανε οτι η προγεστερόνη μου είναι λίγο χαμηλή αλλα σε φυσιολογικά επίπεδα.. αυτό αντιμετοπίζετε τύπου "πονοκέφαλος;" "ντεπονάκι"!! ..δηλαδή και να έχεις κάτι ορμονικό π.χ μπορεί να είναι κάτι τραγικά απλο.. και αν δε θες να πας ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΑΙΡΑΣΜΑΤΑ...!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια ο αντρας μου παραμιλαει και εχω πεθανει στο γελιο η γκαμουσα...
Λεει πως;
Λεω τι πως;
λεει πως θα το χωρισουμε;
Λεω ποιο;
Λεει το γκαραζ
Λεω γιατι;
Λεει να μην τσακωθω
λεω με ποιον;
κι εκει σταματησε.....
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md064

χαχαχα! κι εμένα τα κάνει αυτά!!! ..οταν είναι πτώμα ειδικά..!

κοριτσάκαι πάω και εγώ σιγά σιγά.. θα τα πούμε αυριο ζουζούνες μου..

ελπίζω το Μαρινάκι μας να είναι κομπλε και να την πηρε ο υπνος στην αγκαλιά του αντρουλη της Very Happy Very Happy

Καληνύχτα αστεράκια μου! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 804467 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 804467 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 804467 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 804467

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα σε αυτη τη σελιδα:
Κι εμεις στη μεγαλη ΝΟΒΑ που ειχε μια πολύ καλη προσφορα σχεδον μιση τιμη για 1 χρονο με αρκετα καναλια και κυριως αθλητικα! Mad

Ελλη μήπως έχει θεμα το τεστ; ε;Κι ε και καιρο σου λεω οτι λεει και η μαρινα, πηγαινε μια βολτα στον γιατρο!
Η μικρουλα ειναι που ειχα απο φοιτητρια και ειναι πολύ παλια...και με εσας εχασα τις μερες,ολη μέρα να μιλαω στο φορουμ και δεν πηρα αποκωδικοποιητη!

καληνυχτα και ονειρα γλυκά!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 Md044

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια,

Απ' ότι κατάλαβα το θεματάκι ειναι περισσότερο απογευματινο και βραδινό.

Διάβασα ολα τα μηνυματά σας και ... σας γνώρισα λιγάκι ...

Θα φροντίσω να μπω και το απογευμα να τα πούμε και να γνωριστούμε σιγά σιγά.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα στις υπναρουδες που ξενυχτάνε κάθε βραδύ.
Ιωάννα στο αγρινιο ο γυναικολόγος είναι ο γκογκος και στην αθηνα ο δαγλας στο ελενα. Δύστυχος εδω δεν μπορώ να γεννήσω η δική μου εγκυμοσύνη ειναι υψηλού κινδύνου. εύχομαι με την πρωτη σου προσπάθεια να μου πεις τα ευχάριστα.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! ξύπνησε καμιά? έκανα καφεδάκι και σας περιμένω!

τσούπρες μου ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τις καλλιτέχνικές μου ανησυχίες Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! ξύπνησε καμιά? έκανα καφεδάκι και σας περιμένω!

τσούπρες μου ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τις καλλιτέχνικές μου ανησυχίες Very Happy

Καλημέρα
Έπεσε πολύ ξενυχτι εχτες μάλλον!!!
Τα σχεδιάκια σου στα μπουκάλια τέλεια και υποθέτω και το κρασί επίσης τέλειο Very Happy

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ Razz Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 328109

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
evi27 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! ξύπνησε καμιά? έκανα καφεδάκι και σας περιμένω!

Καλημέρα
Έπεσε πολύ ξενυχτι εχτες μάλλον!!!
Τα σχεδιάκια σου στα μπουκάλια τέλεια και υποθέτω και το κρασί επίσης τέλειο Very Happy

καλημέρα! σ'ευχαριστώ πολύ!σωστά υποθέτεις χιχιχι Very Happy

καλημέρα Λίζα Very Happy

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια Very Happy πέτυχα καμιά ον λάιν?

Εύη τα μπουκαλάκια σου είναι τέλεια!!!Μπράβο κούκλα μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 875502

Ιωάννα , παραμιλάει??Αχαχαχαχα τρομερός διάλογος!!!Κάποια στιγμή θα σας πω κι εγώ τις παλαβομάρες που κάνει, γιατί εμάνα υπνοβατεί κ έχει κάνει ΤΑ τρελά Razz

Το ζήτημα με τα χρήματα πάντως το είχαμε κι εμείς. Π.Κ (πρό κρίσης) έβγαζα πολλά περισσότερα από τον άνδρα μου αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μ αυτό, μη σου πω ότι το κοροϊδεύαμε κιόλας...

Αγάπη πες ποις/ποια σε πείραξε να τον σπάσουμε στο ξύλο!!! Twisted Evil Twisted Evil Χωρίς πλάκα τώρα,είμαστε μια πολύ ωραία παρέα εδώ κ δε θέλω κανείς να σας στεναχωρήσει!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472

Μαρίιιιινααααα, τι να κάνω με το φαί πες μου!!Χθες που χα τα νεύρα μου έφαγα 3 σακούλες πατατάκια κ σήμερα νιώθω τύψεις... Crying or Very sad

Έλλη!!Μη χάνεις τις ελπίδες σου, άσε τα τεστάκια κ βουυυυρ στο...ψυτό!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 215994

Φιλάκια σε όλα τα ον λάιν κορίτσια!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 417472

υ.γ περιμένω να ζεσταθεί το νερό να κάνω μπανάκι,κ έφτασα σώα κ αβλαβής!! Πφφφφ τζάμπα το άγχος μου.Ακόμα όμως είμαι θυμωμένη από εχθές!!Πιο πολύ με τον εαυτό μου βασικά. Πρέπει να γίνω πιο σκύλα κ να μη...δίνω τίποτα στους ανθρώπους.Πολύ λίγοι τελικά το αξίζουν ...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Άντα!! πάλι έφυγες καλέ?δεν σε πρόλαβα..κάνω ταυτόχρονα και φασολάδα και μπαμπάδες(γλυκό) Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κουκλίτσες μου Very Happy
Τι μου κάνετε; Εχθές ήμουν κομμάτια και κοιμήθηκα από τις 8.30 γι' αυτό δεν κατάφερα να σας διαβάσω καθόλου. Και ως συνήθως, γεμίσατε σελίδες Laughing Laughing Laughing

Κωνσταντίνα μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά και είσαι χαρούμενη! Όλα να σου πάνε τέλεια ως το τέλος εύχομαι!

Νίκη σε καταλαβαίνω, κι εγώ είχα δύο παλίνδρομες σε διάστημα ενός χρόνου, αλλά από την πρώτη φορά έκανα εξετάσεις, δεν ήθελα να το αφήσω στην τύχη. Δυστυχώς έκανα ορμονικές, παθολογικές κλπ. και δεν είχαμε κάνει ένα απλό σαλπιγγογράφημα παρά μόνο μετά τη 2η φορά, που μας έδειξε το πρόβλημα. Διορθώθηκε και τώρα αν θέλει ο Θεός, όλα πάνε καλά είμαι στη 10η βδομάδα. Για όλα πλέον υπάρχει λύση, μην απελπίζεσαι. Ψάξε το και όλα θα πάνε καλά.

Μαρινάκι μου, χρόνια πολλά για την επέτειό σας! Να τα εκατοστήσετε κορίτσι μου!

Ευάκι είσαι σωστή καλλιτέχνις! Μράβο σου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 50580

Αγάπη (Μαρίνα είσαι κι εσύ ή κάνω λάθος? ) πώς πάνε τα δοντάκια σου; Ποιός σε νευρίασε κουκλίτσα μου; Σίγουρα δεν το αξίζει πάντως να ασχολείσαι.

Έλλη, Ada,Ιωάννα, Marily και στα υπόλοιπα κορίτσια που ξεχνώ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 379767

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Δημητρούλα!! τι κάνεις?όλα καλά έτσι? να προσέχεις κι εσύ και το σποράκι σου Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:γεια σου Δημητρούλα!! τι κάνεις?όλα καλά έτσι? να προσέχεις κι εσύ και το σποράκι σου Very Happy

Έτσι φαίνεται Εύη μου. Τρώω κάτι κολλήματα ανησυχίας ώρες ώρες, αλλά εχθές και προχθές είχα τρελή δυσπεψία χωρίς να έχω φάει τρελή ποσότητα φαγητού, οπότε σκέφτομαι ότι υπάρχει λόγος γι΄ αυτό, άρα όλα πάνε καλά. Έχω και τις ψιλοαναγούλες μου ακόμα, οπότε ελπίζω ότι όλα πάνε καλά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 35468

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!!

maria.tst ναι δεν ειναι πολύ οι πρωϊνοι τυποι στο θεματακι μας! Very Happy

Κωνσταντινα σε ευχαριστω! Εχω ακουσει καλα λογια και για τους δυο γιατρούς! Πήρες το πμ μου;

Ευη εκανα γαλατακι και διαβαζω τα νεα σας!!!!Εναν μπαμπα στην Πατρα παρακαλω...άντε δυο...τρεις τελευταια προσφορα!

xaftounaki η Ευη θα μας μεθυσει με τα σχεδια και οχι με τα κρασια!χιχιχιχι!

lizaG παει η γλωσσα ολων μας ροδανι!

Αντα ετσι γερα με τσαμπουκα!!!!

Δημητρα ριξε Sleep τωρα γιατι οταν ερθει το μωρα μαλλον θα εισαι ολο το βραδυ πιο πολύ...έτσι affraid !Και να ξερεις οσο εχεις συμπτωματα να κανεις Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 21 M183!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις