Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
469 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 469 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 44]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι όπως τα περιγράφεις δν ειναι σωστή η σχεση ουτως η αλλως! γιατί κι αυτη ενώ ξέρει ότι αυτος δν έχει σοβαρή δουλεια αποφασίζει να κάνει γαμο και να μεινει μαζί του και γενικά να κάνει τα πάντα και να του δίνει τα πάντα (κι έτσι δν του δινει κίνητρο να θελει να προσφέρει κι αυτος!!γιατι δν ειναι ολοι οι άντρες να δινουν..υπάρχουν παααρα πολλοι που ειναι βολεψάκιδες!!) αλλα απο την αλλη τον ξεφτυλίζει σε όλους τους γνωστους ότι αυτη τα κάνει ολα όπως αυτό με το σήμα!!

αλλα και αυτος όπως είπα πιο πάνω βολεύτηκε και δν παιζει να κανει κατι παραπάνω απλα θα εκμεταλλευεται κι αυτος οσο μπορει οτι μπορει!!

τωρα αν αγαπιουνται αυτο δν το ξερω!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:ακου να δεις πως έχει ειναι ενα ζευγαρι γνωστων οπου η γυναικα και η οικογενεια της τα πληρωνει ολα, οταν λεμε ολα εννοουμε ολα! το γαμο, το σπιτι,τα επιπλα,το αυτοκινητο,το ρευμα,το νερο,τα κοινοχρηστα ολα! αυτος δε μιλαγε ποτε, φαινοταν το καλο παιδι, ενω αυτη του χτυπαγε και σε τριτους πχ εγω σου πληρωσα το σημα του αυτοκινητου και τωρα αρχισε να παταει ποδι αυτος...Θέλω αυτο, θελω εκεινο, δε μου αρεσει αυτη η κρεβατοκαμαρα κλπ κλπ. Δεν ξερω αν την αγαπα ή απλα βολευεται. Δεν ξερω αν θα κρατα χαμηλο προφιλ η θα βγαλει γλωσσα. μεσα μου μου μυριζεται εκμεταλλευση αλλα αυτη δεν το βλέπει πια; Το λεω γιατι δε θελει να κανει καμια δουλεια σοβαρη. Αυτη μεγαλωνει και θελει παιδι, την πιεζει και η οικογενεια της απο οτι ξερω...

Βρε Ιωαννάκι μου.. συγνώμη κιόλας αλλα.. βρήκε καλό κοροϊδάκι μαλλον.. και συγνώμη και παλι αλλα τα κάνουμε εκει που μας παίρνει συνήθως...
Για εμένα αν κάποιος φταίει είναι η κοπέλα γιατί δεν έβλεπε οτι έμπλεκε με κηφήνα; ..και δεν νομίζω να μη το ήξερε πρίν τον γάμο.. να πείς οτι έγινε μία αναποδιά κάτι να στηρήξεις την κατάσταση θα πω μπράβο της και εννοείται.. αλλα καταστάσεις που το ξέρεις απο πρίν.. δεν φταίει αυτός..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ουτε σκοπευει κοριτσια να αποκτησει σοβαρη δουλεια στον αιωνα τον άπαντα, ειναι διανοουμενος στυλ, ουτε φανταρος δεν πηγε ακομα! Οι γονεις της τους κακομαθαινουν κυριως αφου οτι ζητα αυτη της το προσφερουν!Αυτοι οι ανθρωποι για να μη μεινει μονη η κορη κανουν τεμεναδες. Αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να την παντρευτει ενω εξελίσσεται σε μεγαλο κηφηνα που λέει και η Μαρινα ή να δουν καθαρα; αυτη πια δε βλέπει; τοσο κοροϊδα ειμαστε εμεις οι γυναικες πια;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη έγραψε:συγνωμη κοριτσακια μου που ελειψα λιγο αλλα ηρθε ο αντρας μου και τα λεγαμε εσεις εδω τη λετε ????

Μαναρίνα μου είσαι καλύτερα?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Και ουτε σκοπευει κοριτσια να αποκτησει σοβαρη δουλεια στον αιωνα τον άπαντα, ειναι διανοουμενος στυλ, ουτε φανταρος δεν πηγε ακομα! Οι γονεις της τους κακομαθαινουν κυριως αφου οτι ζητα αυτη της το προσφερουν!Αυτοι οι ανθρωποι για να μη μεινει μονη η κορη κανουν τεμεναδες. Αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να την παντρευτει ενω εξελίσσεται σε μεγαλο κηφηνα που λέει και η Μαρινα ή να δουν καθαρα; αυτη πια δε βλέπει; τοσο κοροϊδα ειμαστε εμεις οι γυναικες πια;

Το να μην εχει προβλημα αυτη η κοπελα που ειναι ετσι ο αντρας της το εχουμε σκεφτει?αφου στην τελικη δν της λειπει τίποτα μιας και αυτο το κενο το καλυπτουν οι γονεις της!!αρα και αυτη βολευεται μηπως?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε Αγαπη εχει δικιο η Μαρινα , φουντωσα κι εγω με τα δικα μου... Embarassed

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Και ουτε σκοπευει κοριτσια να αποκτησει σοβαρη δουλεια στον αιωνα τον άπαντα, ειναι διανοουμενος στυλ, ουτε φανταρος δεν πηγε ακομα! Οι γονεις της τους κακομαθαινουν κυριως αφου οτι ζητα αυτη της το προσφερουν!Αυτοι οι ανθρωποι για να μη μεινει μονη η κορη κανουν τεμεναδες. Αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να την παντρευτει ενω εξελίσσεται σε μεγαλο κηφηνα που λέει και η Μαρινα ή να δουν καθαρα; αυτη πια δε βλέπει; τοσο κοροϊδα ειμαστε εμεις οι γυναικες πια;

Δυατυχώς Joanaki μου το θέμα είναι να το δεεί η κοπέλα.. οι γονείς και να το δούν και να της πουν τα χίλια μοίρια όσα και να σταματήσουν να δίνουν... αν αυτή δεν ξεκολήσει.. θα είναι άξια της μοίρας της.. εννοείται δεν παντρεύεσαι ένα τέτοιο άνθρωπο.. φάντάσου να κάνουν και παιδιά.. αν κάνουν 2 θα έχει να μεγαλώσει 3 μόνη της + να δουλεύει!! ..Παναγιά μου.. ούτε να το σκέφτομαι..

Εντάξει όμως.. κορίτσια υπάρχουν κα τέτοιες περιπτώσεις.. τι να κάνουμε.. απ΄όλα έχει ο μπαξές της ζωής...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:ναι βρε Αγαπη εχει δικιο η Μαρινα , φουντωσα κι εγω με τα δικα μου... Embarassed

Embarassed ..για ποιό? δν κατάλαβα.. Embarassed

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα ειδικα η μανα οχι μονο δεν την ξυπναει αλλα την σπρωχνει πανω καταπάνω. προβλέπω να τους χορευει στο ταψι. και μενα ποια η θεση μου; δε μιλαω μη φαω αδεσποτη....

Συγνωμη που δε ρωτησα αν εφυγαν τα νευρα της Αγαπης γιατι κολλησα με ...υον κηφηνα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω βρε κορίτσια γιατί δν έχω καταλάβει τι έχει γίνει? έχασα τιποτα που δν μπηκα στο τσατ?????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes αγάπη εισαι καλα? με ατομο απο το φορουμ θυμωσες η ασχετο?

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Μαρινα ειδικα η μανα οχι μονο δεν την ξυπναει αλλα την σπρωχνει πανω καταπάνω. προβλέπω να τους χορευει στο ταψι. και μενα ποια η θεση μου; δε μιλαω μη φαω αδεσποτη....

Συγνωμη που δε ρωτησα αν εφυγαν τα νευρα της Αγαπης γιατι κολλησα με ...υον κηφηνα!

Ιωαννάκι μου σ'αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να μη μηλάς γιατί 1ον ο κάθε ένας είναι άξιος της μοίρας τους και της τύχης τους 2ον θα βγείς κακιά και θα τα βάλουν μαζί σου.. ακουσε με.. το έχουμε πάθει οικογενειακώς με ζευγάρι που παραλίγο να χωρίσει.. τελικά αυτοί τα βρήκαν και οι γονείς μου βγήκαν οι κακοί...
Βέβαια εσύ κάνε οτι θες αλλα επειδή έχουμε καεί στον χυλο....

τεσπα.. Αγαπηηηηηη!!! ..πολυ σιωπιλό είσαι κοριτσάκι μου..?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρινα αν και με πνιγει το αδικο δε θα πω τιποτα. Δε μπορω να ξερω και να μη μιλαω και ξερεις ποσο θελω να μιλησω...Αλλα ειπα πρωτα σκεφτομαι και μετα μιλαω και θα το κανω!

Ελλη εχεις πμ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη μου γλυκο μου κοριτσάκι γιατι δν μιλάς?εισαι καλα? μηπως ζουζουνίζεις?? προτιμω να σκέφτομαι οτι κανεις το 2 ε???

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλλη έχεις πμ

Ιωαννάκι μου.. και πολύ καλά θα κάνεις Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα για να δειτε ποσο αλλοπροσαλη ειμαι θα αλλάξω θεμα παλι....
Διαβασα καπου πως για να αντεξει το σπερμα πιο πολύ στο σωμα της γυναικας πρεπει να βρει καταλληλο περιβαλλον, δηλαδη αρκετη τραχηλική βλέννη...ωραια ως εδω; Πως αυξανουμε ομως την ποσοτητα της; Ακουστε απαντηση...με σιροπι για το βηχα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 20 606100

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλα για να δειτε ποσο αλλοπροσαλη ειμαι θα αλλάξω θεμα παλι....
Διαβασα καπου πως για να αντεξει το σπερμα πιο πολύ στο σωμα της γυναικας πρεπει να βρει καταλληλο περιβαλλον, δηλαδη αρκετη τραχηλική βλέννη...ωραια ως εδω; Πως αυξανουμε ομως την ποσοτητα της; Ακουστε απαντηση...με σιροπι για το βηχα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 20 606100

Άντε Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #9 - Σελίδα 20 606100!! ..και αυτό δεν είναι εχθρηκό για το σπέρμα?? scratch
..εμένα μου έχει πεί γιατρός και ο άντρας και η γυναίκα αρκετό νερό να πίνουμε για την αυξηση των υγρών.. και στη τραχηλική βλέννη και για τα υγρά του σπέρματος..
Ας πούμε στο δικό μας σπερμοδιάγραμμα βγήκε λίιιγο χαμηλή η κινητικότητα και μας είπε ο γιατρός επειδή είναι πάρα πολλα και στριμόχνονται και δεν έχουν χόρο να κολυμπίσουν!! ..και μας είπε αρκετό νεράκι και οι δύο! {όταν το ψάχναμε στο χαλαρό ακόμα βέβαια...}

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο τελειως.. Embarassed Embarassed εσείς πως βλέπετε τα καινούργια μηνύματα που γράφουμε μετά το δικό σας...??? Embarassed Embarassed Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιος ξέρει τελικά τι ισχυει!!Δν θα ήθελα παντως να παιρνω άσχετα φαρμακα για να το φτιαξω αυτο!!αυτο με το νερο το κανω εγω ουτως η αλλως πινω πολυ νερο!!λες να βοηθαει??μακαρι χιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:...βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο τελειως.. Embarassed Embarassed εσείς πως βλέπετε τα καινούργια μηνύματα που γράφουμε μετά το δικό σας...??? Embarassed Embarassed Embarassed

τι εννοεις?τα προσωπικά μηνύματα?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω; Υποστηριζει να ειναι αποχρεμπτικό και οχι αντιισταμινικό! Να το παρεις απο την 10η μέρα μέχρι την επομενη της ωορρηξιας!

Το αναρωτηθηκα κι εγω αλλα δε ρωτησα. Αν λέμε το ίδιο...Εγω έχω πάντα ανοιχτη τη σελιδα με την ανασκοπηση την δημοσιευσεων και κανω ανανεωση.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη δε λεω να το πάρουμε απλά παραθετω μια αποψη που ερχεται απο το εξωτερικο. Επισης ειναι σημαντικο να ξερουμε οτι και η τραχηλικη βλέννη παιζει μαγαλο ρολο στο σκοπο μας και αν ξερετε αλλο τροπο να την αυξησουμε οπως ειπε η μαρινα το νερο να την πουμε...μηπως δουμε ασπρη μερα! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καταλαβα Ιωαννα! Cool τι να σου πω?δν το ειχα ξανακουσει μεχρι τωρα οτι μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απο το να τρωμε σωστα και να κανουμε μια καλη γενικα ζωή για να βελτιωσουμε τον οργανισμο μας να δεχτει μια εγκυμοσυνη!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Τι να πω; Υποστηριζει να ειναι αποχρεμπτικό και οχι αντιισταμινικό! Να το παρεις απο την 10η μέρα μέχρι την επομενη της ωορρηξιας!

Το αναρωτηθηκα κι εγω αλλα δε ρωτησα. Αν λέμε το ίδιο...Εγω έχω πάντα ανοιχτη τη σελιδα με την ανασκοπηση την δημοσιευσεων και κανω ανανεωση.

Μωρε.. τα αντισταμινικά δεν τα έχω σε καλή υπόληψη.. γενικά τα φάρμακα.. νεράκι νεράκι και άγιος ο Θεός.. γενικά βοηθάει παντου.. είναι λέει το μεταφορικό μεσο για τα πάντα.. το ξέρεις οτι άμα λέει πάρεις π.χ ένα ντεπόν και δεν είναι καλά ενυδατωμένος ο οργανισμός σου το ντεπόν δε θα πάει ποτε εκεί που πρέπει να κάνει τη δουλειά του γιατί του λειπει το νερό για να μεταφερθεί!! ..και γενικά με όλα τα φάρμακα!!

Οχι Έλλη αυτό που λέει η Ιωάννα.. και εγώ βγαίνω και πάω πάνω που λέει "δημοσιεύεις που έγιναν μετα την τελευταία σας επισκεψη" και ξαναμπαίνω.. και όλη την ώρα αυτή η δουλεια γίνεται Shocked

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Εγω έχω πάντα ανοιχτη τη σελιδα με την ανασκοπηση την δημοσιευσεων και κανω ανανεωση.

που είναι αυτή η σελίδαααα??? οεο?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν νομιζω να υπάρχει αλλη λυση απο αυτη που λετε για τα νεα μηνυματα!! Embarassed κι εγω ολο αυτο κανω!!και αν σκεφτειτε οτι ειμαι σχεδον ολη μερα μεσα φαντασου ποσες φορες το κανω ολη μερα ! χιχιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις