Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:Καλημέρα κοπέλες μου!πέρασαν ένα επεισοδιακο βράδυ με τον κανακαρη μου!!τις τελευταίες μέρες έχει απίστευτη Γκρίνια! Φλωρανς αυτό δεν είναι τίποτα με την Δανάη!ο δικός μου ο Σπινός τρισημιση μηνών σκατο από τώρα δείχνει την προτίμηση του στον πατέρα του¡! Δεν γίνεται να τον πλενω να τον φροντιζω να τον ξεσκατιζω να γκρινιαζει οληη μέρα και να έρχεται ο πατέρας του και να ηρεμεί!! Twisted Evil εγώ αυτό πως να το εκλαβω?????? Twisted Evil

βρωμόπαιδα!!!!! Twisted Evil
αφού το παιδί θέλει τον μπαμπά του, τότε να του τον δίνεις να τον κρατάει. free time for mommy Smile

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φλωρα ελπιζω το σπιτι να ειναι κ στο ονομα σου,μην σε διωξουν κορη κ πατερας! Laughing Laughing

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefanakos έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:παλι αρρωστος ο μικρος μου.. χθες ξεκινησε με εμετους, και το πρωι ψηνοταν στον πυρετο... τοσο ευαισθητο παιδι πια. την προηγουμενη βδομαδα παλι τα ιδια, με γαστρεντεριτιδα ηταν. τον εχω καταλυπηθει τον καημενουλη!
το πρωι μια χαρα χιονιζε κ εδω κ μαλιστα το εστρωσε κ λιγακι. τωρα σταματησε..
καλημερα!!!!!
καλημερα γιατι αρρωσταινει τοσο συχνα ? παει παιδκικο ?

ναι, πηγαινει.. αλλα ειναι η δευτερη χρονια φετος. εγω ριχνω το "φταιξιμο" στον οργανισμο του, οτι ειναι ευαισθητος! Crying or Very sad Crying or Very sad δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινάκι μου ναι!!Δεν πειράζει!Εκλεισα και ραντεβού για τις εξετάσεις Very Happy !!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Κατερινάκι μου ναι!!Δεν πειράζει!Εκλεισα και ραντεβού για τις εξετάσεις Very Happy !!

ειμαι σιγουρη πως τα καλυτερα ερχονται!!!!!!! Wink Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 7 417472

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!Ποιές είναι οι ψυχολόγοι?

http://changedyourlife.blogspot.com/

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Φλωρα ελπιζω το σπιτι να ειναι κ στο ονομα σου,μην σε διωξουν κορη κ πατερας! Laughing Laughing

προννόησα και το έχουμε 50-50!
αλλά με αυτούς τους δύο ποτέ δεν ξέρεις. έχουν κάνει συμμορία! μαφίαααααααα!

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="florentiab"]
αγαπη 25 έγραψε:Καλημέρα κοπέλες μου!πέρασαν ένα επεισοδιακο βράδυ με τον κανακαρη μου!!τις τελευταίες μέρες έχει απίστευτη Γκρίνια! Φλωρανς αυτό δεν είναι τίποτα με την Δανάη!ο δικός μου ο Σπινός τρισημιση μηνών σκατο από τώρα δείχνει την προτίμηση του στον πατέρα του¡! Δεν γίνεται να τον πλενω να τον φροντιζω να τον ξεσκατιζω να γκρινιαζει οληη μέρα και να έρχεται ο πατέρας του και να ηρεμεί!! Twisted Evil εγώ αυτό πως να το εκλαβω?????? Twisted Evil

αφού το παιδί θέλει τον μπαμπά του, τότε να του τον δίνεις να τον κρατάει. free time for mommy Smile [/ΚΟΡΙΤΣΑΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ!ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙ ΄΄ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ'' ΛΙΩΝΕΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Martha*"]
florentiab έγραψε:

αφού το παιδί θέλει τον μπαμπά του, τότε να του τον δίνεις να τον κρατάει. free time for mommy Smile [/ΚΟΡΙΤΣΑΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ!ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙ ΄΄ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ'' ΛΙΩΝΕΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

καλέ τι όμορφο μωρό είναι αυτό;;;;

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="florentiab"]
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:

ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΝΕΡΑΙΔΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!ΙΔΙΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Martha* έγραψε:

ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΝΕΡΑΙΔΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!ΙΔΙΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?

ευχαριστώ!
έχει τα χρωματά μου, τα μαλλιά μου και μου μοιάζει στη μύτη (ευτυχώς γιατί ο μπαμπάς την έχει μπόλικη) και στο στόμα, όμως επειδή τα μάτια της και το βλέμμα της είναι ολόιδιο με του μπαμπά όλοι λένε οτι μοιάζει μόνο σε αυτόν.
δηλαδή τρώω φτύσιμο, χάνω και τη δόξα Smile

ωραιο πεθερό θα έχεις Wink

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
florentiab έγραψε:
Martha* έγραψε:

ευχαριστώ!
έχει τα χρωματά μου, τα μαλλιά μου και μου μοιάζει στη μύτη (ευτυχώς γιατί ο μπαμπάς την έχει μπόλικη) και στο στόμα, όμως επειδή τα μάτια της και το βλέμμα της είναι ολόιδιο με του μπαμπά όλοι λένε οτι μοιάζει μόνο σε αυτόν.
δηλαδή τρώω φτύσιμο, χάνω και τη δόξα Smile

ωραιο πεθερό θα έχεις Wink

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Martha*"]
florentiab έγραψε:
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:

Εμένα το δικό μου μοιάζει Παρα πολύ στον πατέρα του αν και αγόρι!! τίποτα σωστό δεν έχει αυτό το παιδί μου! Twisted Evil !!μα είναι πραγματικά αδικία τα κρατάμε εννιά μήνες στην κοιλιά τραβαμε τόσους πόνους να τα γεννησουμε ξενυχταμε ενώ οι μπαμπαδες. Κοιμούνται...και πιο το ευχαριστώ τους κορίτσια????να μας έχουν χεσμενες και να έχουν αδυναμία στους μπαμπαδες!!! ατιμα τέκνα!!!! Twisted Evil και ακουσον ακουσον.... να μην μας μοιάζουν κιόλας!!! Twisted Evil

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="αγαπη 25"]
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:

Εμένα το δικό μου μοιάζει Παρα πολύ στον πατέρα του αν και αγόρι!! τίποτα σωστό δεν έχει αυτό το παιδί μου! Twisted Evil !!μα είναι πραγματικά αδικία τα κρατάμε εννιά μήνες στην κοιλιά τραβαμε τόσους πόνους να τα γεννησουμε ξενυχταμε ενώ οι μπαμπαδες. Κοιμούνται...και πιο το ευχαριστώ τους κορίτσια????να μας έχουν χεσμενες και να έχουν αδυναμία στους μπαμπαδες!!! ατιμα τέκνα!!!! Twisted Evil και ακουσον ακουσον.... να μην μας μοιάζουν κιόλας!!! Twisted Evil

ΧΑΧΑΧΑ!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ Ε?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

[quote="Martha*"]
αγαπη 25 έγραψε:
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:
Martha* έγραψε:
florentiab έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑ!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ Ε?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Τίποτα καμία σχέση με μένα!!αλλά το πήρα απόφαση τώρα που θα έρθει θα του πω να βάλουμε μπρος για δεύτερο μήπως σταθω τυχερη!!!αλλά μπααα Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 7 534787 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 7 534787 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 7 534787

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τίποτα καμία σχέση με μένα!!αλλά το πήρα απόφαση τώρα που θα έρθει θα του πω να βάλουμε μπρος για δεύτερο μήπως σταθω τυχερη!!!αλλά μπααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/quote]

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ?ΑΓΩ ΒΡΕ ΒΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΟΒΑΜΑΙ!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΜΟΥ ΕΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσούμπια! Σας έχω χάσει αυτές τις μέρες. Εχω τις κόρες η μία με βήχα και η άλλη με πυρετό από δόντια. Ουφ! Όσες φοβόσαστε το δεύτερο παιδί, έχω να πω να το τολμήσετε γιατί η κρίση δεν νομίζω να τελειώσει και τόσο σύντομα. Οπότε γιατί να περιμένετε? Επίσης, Μάρθα η κόρη σου είναι κουκλάρααααααααααα! Να τη χαίρεσαι! Αυτά. Βράζω λίγο ρύζι και μου έχει μείνει κοτόπουλο κοκκινιστο από χθες. Και μια σαλάτα. Μια χαρά.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Martha* έγραψε:Τίποτα καμία σχέση με μένα!!αλλά το πήρα απόφαση τώρα που θα έρθει θα του πω να βάλουμε μπρος για δεύτερο μήπως σταθω τυχερη!!!αλλά μπααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ?ΑΓΩ ΒΡΕ ΒΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΟΒΑΜΑΙ!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΜΟΥ ΕΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][
/quote]

Ναι και σκοπεύω να το κάνω συντομα! σίγουρα η κρίση επηρεάζει δεν το συζητω αλλά αφού μπορούμε το κανουμε!!αν δεν είχαμε καλή δουλειά εγώ και ο άντρας μου σίγουρα θα το σκέφτομασταν πολύ περισσότερο!μακάρι να με αξιωσει ο Θεός να κάνω αλλά τρία!!!

stefanakos

stefanakos
θυμηθηκα ενα ονειρο που ειδα εχθες. ειδα οτι ημουνα εγκυος και ημουνα στα πεθερικα μου. με τον αντρα μου κοιταζομασταν και λεγαμε ποιος απο τους δυο θα πει το νεο. η πεθερα μου ηταν στεναχωρημενη στο ονειρο και ειδα πολυ κοσμο μεσα στο σπιτι ξερετε τι σημαινει ?

http://hawk-girl.blogspot.com/

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει βρε κοριτσια εμεις ειμαστε ολη την ημερα μαζι τους,πιστευω οτι αναζητανε πιο πολυ τον μπαμπα τους γιατι δεν τον πολυβλεπουν!

Και σε εμας τους μεγαλους δεν συμβαινει το ιδιο?να μας λυπει καποιος που δεν τον βλεπουμε συχνα?

Επισης για τα πιο μεγαλα παιδακια(οπως το δικο μου)ισως ισχυει το οτι επειδη βρισκονται για λιγη ωρα με τον πατερα τους,δεν τα μαλωνει και ειναι μες την τρελλη χαρα!Πιστευω οτι εμεις σαν μαμαδες ειμαστε πιο αυστηρες οσον αφορα το μεγαλωμα τους και ισως για αυτο εχουν αλλη αντιμετωπιση στον μπαμπα τους!Εγω να πω την αληθεια που εχω κορη μεχρι και σημερα που η κορη μου ειναι 6 ετων δεν ειχα καταλαβει ιδιαιτερη προτιμηση στον μπαμπα της!Ειναι λιγες μερες τωρα ομως που η μικρη αρχισε να τον αναζηταει,δεν ξερω τι εγινε.Ισως επειδη πριν λιγες μερες ειχε ρεπο ο αντρας μου και περασαν πιο πολλη ωρα μαζι και κολλησε μαζι του!Παντως αν τυχει και την μαλωσει αυτος(επειδη δεν το κανει τοσο συχνα οσο εγω)το παιρνει πολυ κατακαρδα απο αυτον,του το κραταει μανιατικο χεχχεε!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TATI MAS!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ, ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΤΥΧΗ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamamatina έγραψε:Καλημέρα κοριτσούμπια! Σας έχω χάσει αυτές τις μέρες. Εχω τις κόρες η μία με βήχα και η άλλη με πυρετό από δόντια. Ουφ! Όσες φοβόσαστε το δεύτερο παιδί, έχω να πω να το τολμήσετε γιατί η κρίση δεν νομίζω να τελειώσει και τόσο σύντομα. Οπότε γιατί να περιμένετε? Επίσης, Μάρθα η κόρη σου είναι κουκλάρααααααααααα! Να τη χαίρεσαι! Αυτά. Βράζω λίγο ρύζι και μου έχει μείνει κοτόπουλο κοκκινιστο από χθες. Και μια σαλάτα. Μια χαρά.

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ!ΟΥΦ!ΘΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes Rolling Eyes

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:
Και την ορεξη μου την ανοιξε η μις Ελενα!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

I'm sorry! Αλλά το καταευχαριστήθηκα! Καιρό είχαμε να μαγειρέψουμε έτσι ξαφνικά και τέτοια ώρα!

mama katerina έγραψε:

και πολυ καλα κανατε! μια χαρα σας βρισκω!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και ήταν απίστευτα τέλεια τα άτιμα! Μιας και αποκλειστήκαμε εδώ σήμερα προβλέπεται και δεύτερη δόση! Χαχαχαχαχα! Ετοίμασε το αλεξίπτωτο που λέγαμε Κατερινιώ!

florentiab έγραψε:

καλημέρα κορίτσια
βρέχει ασταμάτητα και κάνει πολύ κρύο!
βαρέθηκα να κρυώνω. θελω καλοκαίρι

Έλα μωρέ... Καλός είναι και ο χειμώνας!

Που λέτε, εμείς αποκλειστήκαμε για σήμερα! Ήταν να κατέβουμε Αθήνα αλλά δεν μπορούμε! Έλεος! Παρέλυσαν τα πάντα με μισό εκατοστό χιονάκι!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Πραγματικα! εγω δεν κοιμαμαι πια το μεσημερι,βαζω τα παιδια για υπνο και να νυσταζω καθομαι ξυπνια. Οταν ημουν εγκυος στην μικρη κοιμομουν με τον γιο μου,ενος ετους αυτος, κ ακουσα θορυβο,σηκωθηκα κ ρωτησα ποιος ειναι κ μου απαντησαν "ρεκλαμα,ρεκλαμα" κ εφυγαν τροχαδην! Τελικα ληστεψαν το ακριβως απο κατω διαμερισμα που ελειπαν οι ανθρωποι. Δλδ σκεφτομουν αν δεν σηκωνομουν θα εμπαιναν σε μας?12 το μεσημερι ολο αυτο,απο τοτε καθομαι σαν τον μπαστακα ξυπνια!

τι λες βρε Λιτσα?ουτε μεσα στο σπιτι μας δεν μπορουμε να εχουμε ησυχια:::::

elena25 έγραψε:Λιτς, έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και τρελαίνομαι! Πρέπει επειγόντως να την κάνουμε γιατί δε μας βλέπω καλά! Θα μου πεις, εδώ επιβιώσαμε από τη συμβίωση με τη μάνα μου, εδώ θα κολλήσουμε; Αλλά θέλω πια σαν τρελή να μείνουμε τα δυο μας, όπως τον παλιό καλό καιρό! [/font">

ημουν σιγουρη οτι εκει το πηγαινες!!!! Embarassed Embarassed

Γεωργία, αυτό θα κάνω. Θα λέω ένα "θα δούμε" και τέλος!

elenalamprini έγραψε:]

Έμεινα έγκυος και τους είπαμε οτι θα φύγουμε και άρχισαν το οτι τους πέρνουμε το μωρό μέσα απο το σπίτι!!!Γέννησα και μου έσπασε τα νεύρα γιατί έκλαιγε η κυρία που δεν είχε το μωρό στο δωμάτιο της!!

ασπλαχνη μανα.....μα να θες να της παρεις το παιδι ΣΟΥ!!!!

elena25 έγραψε:
Εμένα η πεθερά μου (ώντας ακόμη φοιτήτρια εγώ) μου είχε πει το εξής θεϊκό:

Κάντε ένα μωράκι και φέρτε το σε μένα να το μεγαλώσω!

Την καλυτερη πεθερα εχεις και δεν το εκτιμας κοπελια!!!

Martha* έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!

florentiab έγραψε:η Δανάη ξύπνησε τη νύχτα και φώναζε τον μπαμπά της.
την πήρα στο κρεβάτι μας και αμέσως χώθηκε στην αγκαλιά του και εμένα με έδιωχνε!!!!
μου έλεγε "φύγε μαμά, είναι δικός μου" !!!!!!!!!!!
πως το εκλάβω; αν με πετάξουν έξω από το σπίτι ποια θα με φιλοξενήσει;

ελα σε εμενα που ειμαστε κοντα!!!!

stefanakos έγραψε:ρε κοριτσια εμεις στην αθηνα το εχω ξαναπει αλλα στο γραψιμο εσεις ...ποτε θα κανονισουμε δευτερη συναντηση ?

οποτε κανονισουμε να κλεισουμε σε κανα παιδοτοπο γιατι τα παιδια μαζι δεν παλευονται!!!!!

καλησπερα!!!!!!!!!τι κανετε??

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefanakos έγραψε:
να σου ζησει...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις