Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:emeis to dwmatio toy mpempi to teleiwsame edw kai dyo mines.to kaname monoi mas. o antras moy to evapse kai meta kathise zwgrafise ston toixo mia paidiki zwgrafia..evale ena koritsaki 10 etwn na toy kanei diafores zwgrafies kai dialexsame tin kalyteri kai tin ekane ston toixo akrivws idia opos tin ekane to koritsaki.meta evapse tin ntoylapa,eftiaxse to patwma ,peirame rafia apo to ikea kai ta evale se sxima spitioy, meta valame tin loyrtina,ta koyklakia poy eixa egw plimena kathara ,valame tokrevataki kai mas emeine na paroyme ena xali kai mia syrtariera gia ta royxa toy kai teleiwsame.meta menei na erthei o mpempis mono se 2 mines

Mε το καλο!!Εμεις τελειωσαμε με την ανακαινιση καιρο τωρα,κ εγινε κουκλιστικο,Καναμε κ τρομερη τοιχογραφια,θα ανεβασω φωτος μετα!!

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙ ΣΟΥ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΩΣΤΟΥΛΕΣ,,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Rolling Eyes Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 534787 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 534787

περαστικα σου μαρινακι μου γλυκο Smile

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr ayto einai. na ftiaxneis to dwmatio toy paidioy o idios na vazeis oli tin agapi kai tin tryferotita soy sto dwmatio. to na pareis aytokolita apo to jumpo kai na ta koliseis einai to mono eykolo. alla alli eyxaristisi exei otan vazeis xeironaktiki ergasia sto dwmatio toy paidioy. meta eisai eytixismenos, xaroymenos,sigkinimenos giati les to eftiaxsa egw gia to paidimoy. mporei na koyrastika alla axsize ton kopo

spapastamou

spapastamou
παω να ξεκινησω το προφιτερολ Very Happy

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οκ Σοφούλα!!ΘΑ περιμένουμε το κέρασμα Razz Razz Razz !!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σμερα μετα απο πολυυυυ καιρο αποφασισα να φτιαξω μια τουρτα νουτελα-πραλινα που μου ειχε αρεσει πολυ απο ενα site,επικρατησε ενας πανικος και η κουζινα μισογκρεμιστηκε... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 585182 ο γιος μου μου λερωσε το χαλι,γεμισε δαχτυλιες με κουβερτουρα τα επιπλα και την καινουρια τραπεζαρια,η μικρη ουρλιαζε,ηθελε αγκαλιες και εγω να προσπαθω να ρημαδοτελειωσω την τουρτα χωρια την ωρα που εφαγα να συμμαζεψω κουζινομηχανες και λοιπα συμπραγκαλολογια... Mad
...ορκιζομαι στον θεο της morfat οτι θα επειχηρησω παλι γλυκο μονο οταν ο γιος μου παει φανταρος και μικρη μου 5 χρονων...αμην!!!... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 911307 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 4872

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Σμερα μετα απο πολυυυυ καιρο αποφασισα να φτιαξω μια τουρτα νουτελα-πραλινα που μου ειχε αρεσει πολυ απο ενα site,επικρατησε ενας πανικος και η κουζινα μισογκρεμιστηκε... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 585182 ο γιος μου μου λερωσε το χαλι,γεμισε δαχτυλιες με κουβερτουρα τα επιπλα και την καινουρια τραπεζαρια,η μικρη ουρλιαζε,ηθελε αγκαλιες και εγω να προσπαθω να ρημαδοτελειωσω την τουρτα χωρια την ωρα που εφαγα να συμμαζεψω κουζινομηχανες και λοιπα συμπραγκαλολογια... Mad
...ορκιζομαι στον θεο της morfat οτι θα επειχηρησω παλι γλυκο μονο οταν ο γιος μου παει φανταρος και μικρη μου 5 χρονων...αμην!!!... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 911307 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 4872

μας τα ειπες ολα εκτος απο το αν ηταν νοστιμη η τουρτα!!!

spapastamou

spapastamou
natali-maria έγραψε:Οκ Σοφούλα!!ΘΑ περιμένουμε το κέρασμα Razz Razz Razz !!!

χαχχαχαχαχ οκ....!!!ε και με δικα μου σου...!!!οχι ετοιματζιδικα...!!! Cool

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athina24 έγραψε:
anthaki έγραψε:Σμερα μετα απο πολυυυυ καιρο αποφασισα να φτιαξω μια τουρτα νουτελα-πραλινα που μου ειχε αρεσει πολυ απο ενα site,επικρατησε ενας πανικος και η κουζινα μισογκρεμιστηκε... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 24 585182 ο γιος μου μου λερωσε το χαλι,γεμισε δαχτυλιες με κουβερτουρα τα επιπλα και την καινουρια τραπεζαρια,η μικρη ουρλιαζε,ηθελε αγκαλιες και εγω να προσπαθω να ρημαδοτελειωσω την τουρτα χωρια την ωρα που εφαγα να συμμαζεψω κουζινομηχανες και λοιπα συμπραγκαλολογια... Mad

μας τα ειπες ολα εκτος απο το αν ηταν νοστιμη η τουρτα!!!
...η τουρτα φαινετε σουπερ γιατι παρολο τον πανικο την περιποιηθηκα..και φουντουκακια καβουρδισα...αμε...θα την δοκιμασω σε λιγο.. Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω γλυκο θελω γλυκο θελω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο και μου το απαγορευει ο γιατρος Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:
natali-maria έγραψε:Οκ Σοφούλα!!ΘΑ περιμένουμε το κέρασμα Razz Razz Razz !!!

χαχχαχαχαχ οκ....!!!ε και με δικα μου σου...!!!οχι ετοιματζιδικα...!!! Cool

Το ξυλοφόρτωμα μας κάνει και τέλειες μαγείρισες Razz Razz Razz Razz Razz !!!!

Ευάκι έγραψε:θελω γλυκο θελω γλυκο θελω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο και μου το απαγορευει ο γιατρος Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ευάκι κουράγιο και κουράγιο Wink Wink Wink Wink Razz Razz Razz !!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι!!!!!!!!1που εισαι???ηρθα!!!!!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Ευακι!!!!!!!!1που εισαι???ηρθα!!!!!!!!!!!!

πηγα να απλωσω και τα καμαρια μου κλεισαν το λαπτοπ!τι κανει η μαρια?
ναταλακι ευχαριστω για το κουραγιο αλλα ειναι πολυ δυσκολο!3 βδομαδες μου ειπε ουτε σταγονα σοκολατας! affraid

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eyaki kai egw thelw glyko. ena komati laxtaristo galaktompoyreko i mia merida loykoymades me mpoliki kanela.emena den moy to apagoreyei o giatros alla o antra moy. prosexei posa kila pernw twra poy eimai egkyos. mia sokolata rofima peinw kaiayti me to zori.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
athina24 έγραψε:Ευακι!!!!!!!!1που εισαι???ηρθα!!!!!!!!!!!!

πηγα να απλωσω και τα καμαρια μου κλεισαν το λαπτοπ!τι κανει η μαρια?
ναταλακι ευχαριστω για το κουραγιο αλλα ειναι πολυ δυσκολο!3 βδομαδες μου ειπε ουτε σταγονα σοκολατας! affraid

τωρα ξυπνησε και δεν μου παραπονιεται!!!θα δω!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως ξενυχτουσα καποτε καθε μερα.τωρα μια μερα βγηκα και δεν μπορω να συνελθω.παω για υπνο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:eyaki kai egw thelw glyko. ena komati laxtaristo galaktompoyreko i mia merida loykoymades me mpoliki kanela.emena den moy to apagoreyei o giatros alla o antra moy. prosexei posa kila pernw twra poy eimai egkyos. mia sokolata rofima peinw kaiayti me to zori.

εγω ομς το παραχεσα τις τελευταιες 4 εβδομαδες και πηρα 3 κιλα απο τουρτες-σοκοφρετες-σοκολατες-πουρακια κτλ κτλ κτλ και αρχισε να μου φωναζει και με το δικιο του,εχω παντα χαμηλο ζαχαρο και με τοσα γλυκα εβλεπα αστρακια στην κυριολεξια.οποτε με εχει σε απαγορευση... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
poso zaxaro exeis eyaki moy? egw exw 70

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή ξεκούραση Γεωργία!!Τα καλύτερα χάνετε και εσύ και οι άλλες Razz Razz Razz !!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:poso zaxaro exeis eyaki moy? egw exw 70
συνηθως εχω γυρω στο 65 αλλα ετσι οπως τα καταβροχθιζα τα γλυκα ανεβαινε περισσοτερο απ'οσο αντεχα!αστα να πανε!θελω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..........

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eyaki otan ekanes kampyli zaxaroy poso eixes? egw nystiki 70 meta me tin glykozi mia wr meta 82 kai xsana me apo mia wra 80

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις σιδερωσα..Πηγαμε παιδιατρο...Ειχα 2 μηνες να τον παω,αλλωστε δεν ειχε εμβολιο,οποτε...
Πηρε 4 ποντους το σκατακι μου.76 εφτασε
8,5 κιλακια και απο υγεια τελεια...Αρχιζουμε να τρωμε οτι τρωμε στο τραπεζι κ να σταματησουμε τα αλεσμενα σιγα σιγα...γαλα απο σουπερ πια.τερμα του φαρμακειου,τερμα οι κρεμες....Ερωτηση:αν οταν δεν θελει να μου φαει φαι γιατι εχει τα ουλα του ενω πειναει τι θα του δωσεις?γιατι υπηρξαν ελαχιστες φορες που δεν μπορουσε να φαει το μεσημεριανο του κ του εδινα η κρεμα η γαλατακι οτι ετρωγε...τωρα?γιατι μου ειπε οτι το γαλα θα γινει πλεον ΜΟΝΟ για βραδυ κ πρωι τερμα τα ενδιαμεσα...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:eyaki otan ekanes kampyli zaxaroy poso eixes? egw nystiki 70 meta me tin glykozi mia wr meta 82 kai xsana me apo mia wra 80

δεν εκανα καμπυλη σακχαρου,θα παω απο βδομαδα να κανω.πωπω και το σιχαινομαι αυτο το πραμα που δινουν να πιεις! No

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
egw ti epatah eyaki. tin kapili tin ekana meta ta xristoygenna.kai o antras moy efere ena tsoyreki sokolatenio apo tin doyleia toys ta edwseto afentiko dwro.kai leo ase tha kanw tin kampili zaxaroy kai meta tha faw. entometaxsi ixsera oti se deinoyn kati ygro na pieis alla den perimena na einai iglykozi poy vazoyn sta glyka. kai paw stin mikroviologo moy me deinei to potiri me tin glykozi anakatemeni me nero kaitin lew ti einai ayto kale de peinete? telos panton geinete i exsetasei kai ekana 2 evdomdes na faw glyko. den mporoysa na faw katholoy. evlepa ton antra moy poy etrwge glyko kai moy erxotan na ta vgalw. kai otan peira ta apotelesmata kai ta eipa ston giatro moy me leei . kala ypoglykaimia eixes? kalyteri kampyli zaxaroy den tha mporoyses na exeis. 2 evdomades mono almyra etrwga.evlepa glyka kai anakateyomoyna

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικα σε ολους τους αρρωστουληδες και καλο κουραγιο σε οσους το εχουν αναγκη!

Εμεις εδω ειχαμε ηλιο σημερα!

Κοριτσια αυτην την καμπυλη ζαχαρου την κανουν ολες οι εγκυες?Πρεπει να κανεις αιματολογικη και μετα αν δουν κατι κανεις και αυτην την εξεταση?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις