551 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Σαβ Φεβ 04, 2012 2:55 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Οκ Τατιάνα !
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!Καλό ξημέρωμα σε όλες !!!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!Καλό ξημέρωμα σε όλες !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
αλικακι έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
Αχ,δεν ξέρω ,κοριτσάκι μου ,αλλά σου εύχομαι περαστικά!!
Καλημέρα,σε όλες!!!!!!!!!!
spapastamou έγραψε:αλικακι έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
Αχ,δεν ξέρω ,κοριτσάκι μου ,αλλά σου εύχομαι περαστικά!!
Καλημέρα,σε όλες!!!!!!!!!!
σ'ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου...!!!ευτυχως εφτασε μεχρι 38 και μετα επεσε...
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες !!!Τι κάνετε?Ο καιρός είναι χάλια.... !!
Σοφάκι μου περαστικά !!!
cretanvenus έγραψε:αλικακι έγραψε:Καλημερούδια,σε όλες!!!
Χθες έφτιαξα το σουφλέ της Κατερίνας.
Απλά,τέλειο!!!!!Σ'ευχαριστώ,Κατ!!!!!!
Απλά ήθελα να ρωτήσω...το φυλάμε στο ψυγείο???
Επίσης ,εσείς το ξέρατε ότι όταν κάνουμε μπεν μαρί το επάνω σκεύος δεν πρέπει να ακουμπάει στο νερό του κάτω σκεύους???Μου το είπε η μαμά μου που το άκουσε από τον Σκαρμούτσο στο μάστερσεφ.
Και πάλι επίσης,σας έχει τύχει να πιάσει μαμουνάκια το αλεύρι ,όταν η συσκευασία είναι ανοιχτή???
Το αποθηκεύουμε στο ψυγείο,όταν ανοιχτεί για να μην έχουμε δυσάρεστους επισκέπτες???
Ξέρετε κάνα άλλο κόλπο???
καλημερες!
αλικακι οντως το αλευρι πιανει μαϊμουνια εκτος ψυγειου ακομη κ αν η συσκευασια ειναι κλειστη.
μετα το ανοιγμα το αποθηκευουμε παντα στο ψυγειο,εγω αυτο κανω κ δεν εχω κανενα προβλημα με δυσαρεστους επισκεπτες. αλλο κολπο θαρρω δεν υπαρχει μονο στο ψυγειο.
black beauty έγραψε:Λοιπον και εγω ετυχε τις προαλλες και ειδα ενα βιντεακι απο συνταγες της παρεας και ελεγε οτι η κουβερτουρα πρεπει να λιωνει απο τον ατμο του νερου μονο και οχι να ακουμπα το σκευος στον ζεστο νερο!Οσον αφορα το αλλο θεμα με το αλευρι,ναι αυτο συμβαινει συνηθως αν ειναι για πολυ καιρο στα ραφια του σουπερ,και αν βαζουμε τα προιοντα αυτα κοντα σε ζεστα σημεια!Εγω στην αρχη τα εβαζα στα συρταρια κοντα στην κουζινα και ειχα προβλημα!Δεν ηξερα οτι κανει να βαζουμε το αλευρι στο ψυγειο!Νομιζω οτι το γραφουν και επανω οι συσκευασιες οτι να τα εχουμε σε regular θερμοκρασια και οτι δεν θελουν υγρασια και ζεστη!Δοκιμαστε να τα βαλετε σε γυαλινα βαζα!Αντεχουν περισσοτερο διαστημα!
black beauty έγραψε:κοριτσια ασχετο ειδατε παμε πακετο αυτην την εβδομαδα?εγω οχι αλλα πετυχα σε ενα site ενα βιντεακι με την συναντηση του βογλη με την Ανναμπελ απο τα κοριτσια στον ηλιο και μετα ειδα την ταινια,αχ τι ρομαντικη ταινια!Τελικα ειμαι πολυ ευαισθητη!
spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες !!!Τι κάνετε?Ο καιρός είναι χάλια.... !!
Σοφάκι μου περαστικά !!!
αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
Σοφακι μου αν είναι μαστιτιδα θα πρέπει να σε ποναει πολύ το στήθος σου και να είναι σκληρό σαν πέτρα!εγώ έπαθα μαστιτιδα και δυστυχώς σταμάτησαν τον θηλασμο!
spapastamou έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
Σοφακι μου αν είναι μαστιτιδα θα πρέπει να σε ποναει πολύ το στήθος σου και να είναι σκληρό σαν πέτρα!εγώ έπαθα μαστιτιδα και δυστυχώς σταμάτησαν τον θηλασμο!
κοριτσακι μου να σου ζησει το νινακι σου παντα γερο και τυχερο να ειναι κουκλιτσα μου....!!!εχθες πονουσε πολυ το δεξι μου στηθος και ηταν σκληρο σα να ειχε κομπο μεσα...σημερα νιωθω λιγο καλυτερα δεν ποναει τοσο οπου να 'ναι θα φαει και η μικρη μου απο εκει και θα ξαλαφρωσω περισσοτερο...με ειχε ξαναπιασει και 2 εβδομαδες περιπου πριν πονος στο συγκεκριμενο στηθος και με ειχε "αρμεξει" ο συζυγος γιατι ειμασταν στη μαμα μου και δεν ειχα το θηλαστρο μου...πρεπει να ειχε κανει υπερπαραγωγη τοτε γιατι μετα ηρεμησα....τωρα δεν ξερω τουλαχιστον δεν εχω πυρετο μονο δεκατα απο 37,2 μεχρι 37,5 κυμαινονται...
αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
κοριτσακι μου να σου ζησει το νινακι σου παντα γερο και τυχερο να ειναι κουκλιτσα μου....!!!εχθες πονουσε πολυ το δεξι μου στηθος και ηταν σκληρο σα να ειχε κομπο μεσα...σημερα νιωθω λιγο καλυτερα δεν ποναει τοσο οπου να 'ναι θα φαει και η μικρη μου απο εκει και θα ξαλαφρωσω περισσοτερο...με ειχε ξαναπιασει και 2 εβδομαδες περιπου πριν πονος στο συγκεκριμενο στηθος και με ειχε "αρμεξει" ο συζυγος γιατι ειμασταν στη μαμα μου και δεν ειχα το θηλαστρο μου...πρεπει να ειχε κανει υπερπαραγωγη τοτε γιατι μετα ηρεμησα....τωρα δεν ξερω τουλαχιστον δεν εχω πυρετο μονο δεκατα απο 37,2 μεχρι 37,5 κυμαινονται...
Σοφακι μου σε ευχαριστώ και εσύ να χαιρεσαι την ζουζουνα!λοιπόν άκουσε με σοφακι να προσπαθείς να βγαζεις γάλα με το θηλαστρο μην περιμένεις την μικρουλα να πεινασει! δεν είπα να το βγαζεις όλο απλά να βγαζεις λίγη ποσότητα για να ξαλαφρωνεις! δεν είμαι και ειδικός αλλά από την λίγη εμπειρία πού έχω αυτό πιστεύω ότι είναι το σωστό!αν παθεις μαστιτιδα θα ταλαιπωρηθεις εγώ από τους πόνους δεν μπορούσα ουτε να το αγγιξω!
spapastamou έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:spapastamou έγραψε:κοριτσια μου εχω πυρετο 37,9...αν ανεβει κι αλλο ειναι επικινδυνο για καμμια μαστιτιδα;;;(θηλαζω τη μικρουλα μου)...
Σοφακι μου σε ευχαριστώ και εσύ να χαιρεσαι την ζουζουνα!λοιπόν άκουσε με σοφακι να προσπαθείς να βγαζεις γάλα με το θηλαστρο μην περιμένεις την μικρουλα να πεινασει! δεν είπα να το βγαζεις όλο απλά να βγαζεις λίγη ποσότητα για να ξαλαφρωνεις! δεν είμαι και ειδικός αλλά από την λίγη εμπειρία πού έχω αυτό πιστεύω ότι είναι το σωστό!αν παθεις μαστιτιδα θα ταλαιπωρηθεις εγώ από τους πόνους δεν μπορούσα ουτε να το αγγιξω!
ωχ παναγιτσα μου...!!!τωρα εισαι καλα κουκλιτσα μου...;;;σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου
περαστικα στα μικρα σου.τι σου εκανε παλι η πεθερουλα?Ευάκι έγραψε:καλημερα κι απο εδω!!!!!!!!!!εχουμε φοβερη ομιχλη!!!!!!ο κων/νος εχει λιγο πυρετο και η ελενη λιγο βηχα!κατα τα αλλα με λενε ευα και ειμαι καλα......
επιβιωσα απο ακομη μια συναντηση με την πεθερα μου και αποφασισα να μειωσω κι αλλο τις επαφες μας απο το "ελαχιστες" να τις κανω "απειροελαχιστες" και πολλες της ειναι............
natali-maria έγραψε:Που είσαι μαρ
ή αγάθω Αγάπη ?
[b]αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:Που είσαι μαρ
ή αγάθω Αγάπη ?
Που να μαι Μαρη άσε έχω τον μικρο κρυωμενο έχει συνέχεια γκρινια και εγώ ετοιμαζω βαλιτσες για το δαφνη!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης