226 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Πεμ Φεβ 02, 2012 12:29 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!1ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ Κ ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΕΜΕΘΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΛΕΞΗΜΟ ΠΧ ΚΑΣΚΟΛ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...mama katerina έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΛΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!1ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ Κ ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΕΜΕΘΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
δεν το χω ρε Μαρινακι! μου φανηκε βουνο! θα το ξαναπαλεψω αργοτερα!
natali-maria έγραψε:Σκέφτομαι γιατί δεν μπαίνει καμία στο τσάτ ?Το ξεχάσαμε τελείως!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
Συγνώμη βρε Αθανασία μας δουλεύεις?12 σελίδες σου γράφαμε οτι εμείς ζούμε όλα αυτά και μας είπες οτι κοιμόμαστε και τώρα πετάς εσύ στο ίδιο συννεφάκι με εμάς?Μωρε μπράαααααααααααααβο!!Βλέπω είσαι σταθερή στις απόψεις σου !!
αααααα καλααααααααNELLY P έγραψε:ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
Συγνώμη βρε Αθανασία μας δουλεύεις?12 σελίδες σου γράφαμε οτι εμείς ζούμε όλα αυτά και μας είπες οτι κοιμόμαστε και τώρα πετάς εσύ στο ίδιο συννεφάκι με εμάς?Μωρε μπράαααααααααααααβο!!Βλέπω είσαι σταθερή στις απόψεις σου !!
NELLY P έγραψε:ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 2:10 pm, 1 φορά
NELLY P έγραψε:Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαιnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
koukida έγραψε:αααααα καλααααααααNELLY P έγραψε:ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
οκ.
μαλιστα.
η επιστημη σηκωνει τα χερια (κ τα ποδια) ψηλα......
NELLY P έγραψε:ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
δεν μπορωωωωωωωωωωω με αυτα που ακουω/διαβαζω.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
σηκωωωωω αχχαχαχαχαχαχα
τινος ειναι ρε γυναικα το παιδι?mama katerina έγραψε:NELLY P έγραψε:ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσιαnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
το παιδι ποιουνουνου ειναι?
τωρα να πω ??? θα πω.....athina24 έγραψε:NELLY P έγραψε:Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαιnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
σορυ!!!!!ειναι και λιγο αργα και το εχασα!!!!!η natali μιλουσε στην athanasia....εσυ πως ανακατευεσαι???
athina24 έγραψε:Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαιNELLY P έγραψε:[quote="natali-maria"]athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
koukida έγραψε:τωρα να πω ??? θα πω.....athina24 έγραψε:NELLY P έγραψε:Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαιnatali-maria έγραψε:athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.
σορυ!!!!!ειναι και λιγο αργα και το εχασα!!!!!η natali μιλουσε στην athanasia....εσυ πως ανακατευεσαι???
ενα προφιλακι δευτερο ειναι πολυ της μόδας τελευταια- φοριέται στο φόρουμ πολυ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης