Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
NELLY P έγραψε:
natali-maria έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.

Συγνώμη βρε Αθανασία μας δουλεύεις?12 σελίδες σου γράφαμε οτι εμείς ζούμε όλα αυτά και μας είπες οτι κοιμόμαστε και τώρα πετάς εσύ στο ίδιο συννεφάκι με εμάς?Μωρε μπράαααααααααααααβο!!Βλέπω είσαι σταθερή στις απόψεις σου Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!
Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαι

σορυ!!!!!ειναι και λιγο αργα και το εχασα!!!!!η natali μιλουσε στην athanasia....εσυ πως ανακατευεσαι???
μηπως ειναι το ιδιο προσωπο?εκτος απο τιτλους αλλαζει οναματα.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
athina24 έγραψε:
NELLY P έγραψε:
natali-maria έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.

Συγνώμη βρε Αθανασία μας δουλεύεις?12 σελίδες σου γράφαμε οτι εμείς ζούμε όλα αυτά και μας είπες οτι κοιμόμαστε και τώρα πετάς εσύ στο ίδιο συννεφάκι με εμάς?Μωρε μπράαααααααααααααβο!!Βλέπω είσαι σταθερή στις απόψεις σου Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!
Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαι

σορυ!!!!!ειναι και λιγο αργα και το εχασα!!!!!η natali μιλουσε στην athanasia....εσυ πως ανακατευεσαι???
τωρα να πω ??? θα πω.....
ενα προφιλακι δευτερο ειναι πολυ της μόδας τελευταια- φοριέται στο φόρουμ πολυ...
οι αλλες ομως ειναι πιο προσεκτικες.δεν καρφωνονται ετσι ευκολα!την πατησε.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λογικα η ιδια ειναι......αλλα μπερδευτηκε και απαντησε αμεσως γιατι θιχτηκε και ευτυχως προλαβα να απαντησω γιατι μετα εσβησε την απαντηση της!!!!

athanasia 2

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
athina24 έγραψε:
NELLY P έγραψε:
natali-maria έγραψε:
οχι ειναι η συναδελφος εδω διπλα που θιχτηκε και δεν αντεξε να μην απαντησει αν κι εγω της ειπα να σας αφησει να ειρωνευτειτε το παιδι μου λιγο ακομα .ετσι θα εχουμε κι αλλο υλικο για να κλεισουμε τευχος αποψε!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NELLY P έγραψε:
natali-maria έγραψε:

ΠΩΠΩ ειρωνια για το ξενο παιδι ...... ε οχι ρε κοριτσια

Ακου...για καμιας το παιδι δεν γραφτηκε τπτ,οποτε αστο αυτο.
ΟΚ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

το παιδι ποιουνουνου ειναι? scratch
τινος ειναι ρε γυναικα το παιδι?[/quote]

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ελιωσα

litsakos έγραψε:

Αν υποψιαστω οτι φοραει ΚΑΙ αυτη κλαμερ θα εκραγωωωω!!!

αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα και τσοκαρα φοραει

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

τωρα αυτο πως σου ρθε? Cool

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμα σας λεω οτι το ατομο εχει ανακαλυζει την χαρα του 'EDIT'...
δεν χορταινει να αλλαζει προφίλ...λεγόμενα....
εξαλλου εκανε quote η Αθηνα και την πάτησε- Wink

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα
Σε καλό να μας βγεί σήμερα!!!!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλιστα....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αμα σας λεω οτι το ατομο εχει ανακαλυζει την χαρα του 'EDIT'...
δεν χορταινει να αλλαζει προφίλ...λεγόμενα....
εξαλλου εκανε quote η Αθηνα και την πάτησε- Wink

το μεσημερι το μαθε το edit λογικο ειναι να κανει λαθος..αστο ρε πουλακι μου κανα 2 μερες να το δουλεψεις λιγοοοο Rolling Eyes

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
litsakos έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα

σε καλο εννοεις........να μην σε δειρει για βραδυ ο αντρουλης σου!!!!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΟΤ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΧΑΖΕΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ Razz Razz Razz !!!!!

ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΟΤ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΧΑΖΕΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ Razz Razz Razz !!!!!

ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

μην νομιζεις και εγω το ιδιο επαθα!!!!!!αφου το ξαναδιαβασα μετα για να σιγουρευτω!!!!!

chicken

chicken
athina24 έγραψε:
chicken έγραψε:
litsakos έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα

σε καλο εννοεις........να μην σε δειρει για βραδυ ο αντρουλης σου!!!!!

Με έχει δείρει καλέ για σήμερα!!!
Τώρα είμαι με το χαμόγελο πλαστής ευτυχίας στα χείλη μου Razz Razz

athanasia 2

κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε
σε πιστευουμε μην νομιζεις!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε

σορρυ αλλα μας κοροιδευεις?ακομα και αυτο που λες να ειναι αληθεια...θιχτικε τοσο πολυ η κοπελα που μπηκε και απαντησε για σενα σαν να μιλας εσυ....και μετα αλλαξε και το post της?ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!!

chicken

chicken

Δεν σε παρεξηγούμε εμείς καλή μου, η κοινή λογική έχει τις ενστάσεις της...
Κάνε quote το μήνυμα που ειρωνευτήκαμε το παιδί σου και αμέσως ανακαλούμε.

Κατά τα άλλα, thanks, καιρό είχα να γελάσω τόσο Laughing Laughing

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Εισαι απιστευτη ετσι?

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα τακα-τακ-τακα-τακ-τακα-τακ.......

καλε τι ακουω????
μια καλπάζουσα φαντασία είναι θαρρώωωωωω Razz Razz Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

απο βεσπα ξερεις?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τυχαινει και η φιλη σου να ειναι χωρισμενη?τοση συμπτωση πια?

Συγγνωμη αλλα η συμπεριφορα σου προκαλει!Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις και τι ψαχνεις να βρεις!

athanasia 2

athina24 έγραψε:

σορρυ αλλα μας κοροιδευεις?ακομα και αυτο που λες να ειναι αληθεια...θιχτικε τοσο πολυ η κοπελα που μπηκε και απαντησε για σενα σαν να μιλας εσυ....και μετα αλλαξε και το post της?ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!!
απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:

απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ?
στο τρελοκομειο.στην ζωνη του λυκοφωτος.οπου προτιμας.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:

Δεν υπαρχει ιδιωτικο κ δημοσιο blog.
Και αν οντως γραφεις καποιο αρθρο θα ηταν εντιμο να το δηλωσεις απο την αρχη στο θεμα σου. Αλλα ειπαμε....συμπλεγμα ανωτεροτητας και πατροναρισμα...ειναι οι αρετες σου προφανως.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις