Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε

σορρυ αλλα μας κοροιδευεις?ακομα και αυτο που λες να ειναι αληθεια...θιχτικε τοσο πολυ η κοπελα που μπηκε και απαντησε για σενα σαν να μιλας εσυ....και μετα αλλαξε και το post της?ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!!
απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ?

αληθεια..πες μας την γνωμη σου για το φορουμ...τι συμπεράσματα εχεις βγάλει...μιλησε μας ανοιχτα...μη φοβασαι...βγαλτο απο μεσα σου ετσι ήηηηρεμα και γλυκάαααα..
παρε βαθειες ανάσες....μετρα μεχρι το δέκα...και πές μας τι βλέπεις....

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="athanasia [/quote]απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ? [/quote]

Είμαστε στο μυαλό του John Malkovich

τούρου τούρου τούρου τούρου

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε

σορρυ αλλα μας κοροιδευεις?ακομα και αυτο που λες να ειναι αληθεια...θιχτικε τοσο πολυ η κοπελα που μπηκε και απαντησε για σενα σαν να μιλας εσυ....και μετα αλλαξε και το post της?ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!!
απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ?

Σορυ αλλα επειδη εκανες quote το δικο μου σχολιο....δεν με ξερεις και απο χθες για να με αποκαλεις αγενη οποτε μαζεψε τα λογια σου!!!!
δεν προλαβατε να αλλαξετε το ονομα...αλλα προλαβατε να σβησετε το μην και να το διορθωσετε και μετα απο καμποσα μηνυματα καταφερατε να μπειτε στο προφιλ σου και να ποσταρεις!!!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:

Σορυ αλλα επειδη εκανες quote το δικο μου σχολιο....δεν με ξερεις και απο χθες για να με αποκαλεις αγενη οποτε μαζεψε τα λογια σου!!!!
δεν προλαβατε να αλλαξετε το ονομα...αλλα προλαβατε να σβησετε το μην και να το διορθωσετε και μετα απο καμποσα μηνυματα καταφερατε να μπειτε στο προφιλ σου και να ποσταρεις!!!!!

ελα βρε Αθηνα- ειμα ισιγουρη οτι θα υπάρχει μια λογική εξήγηση γιαυτο....μα ποσο καχυποπτη γινεσαι ωρες ωρες!!!!!!!

athanasia 2

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
black beauty έγραψε:και τυχαινει και η φιλη σου να ειναι χωρισμενη?τοση συμπτωση πια?

Συγγνωμη αλλα η συμπεριφορα σου προκαλει!Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις και τι ψαχνεις να βρεις!
Γραφουμε αρθρο ,ψαχνουμε θεματα ,αυτη πηρε το κομματι το πρακτικο εισητ κοιν τουρισμου ,διατροφες κλπ .Εγω εχω λογω δικης μου πραγματικης ζωης αναλαβει να εξηγησω το συναισθημα.Η δικη μου ομως εμπειρια μονη της δε φτανει .Αντε μαθατε και το επαγγελμα [κατα λαθος βεβαια ]ΕΔΩ ομως εγραψα για το παιδι μου ,δεν εχει σχεση με τη δουλεια

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:

αληθεια..πες μας την γνωμη σου για το φορουμ...τι συμπεράσματα εχεις βγάλει...μιλησε μας ανοιχτα...μη φοβασαι...βγαλτο απο μεσα σου ετσι ήηηηρεμα και γλυκάαααα..
παρε βαθειες ανάσες....μετρα μεχρι το δέκα...και πές μας τι βλέπεις....

χαχαχαχχαχαχα

chicken έγραψε:[quote="athanasia
απαντησε αυτη και εγω, ενω ηταν σε δικο της ακομη ονομα ,δεν προλαβα απο τα νευρα μου να αλλαξω . Εχω παρατηρησει ομως πως ακομη και κατι τοσο ιερο να γραψω και τοσο ηρεμο που ειναι περα για περα αληθεια η αγενεια ορισμενων με ακολουθει .Συγνωμη αλλα ειμαστε σε δημοσιο forum η σε ιδιωτικο blog ? [/quote]

Είμαστε στο μυαλό του John Malkovich

τούρου τούρου τούρου τούρου[/quote]

αχαχαχχαχαχαχα

athina24 έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:
athina24 έγραψε:

ε ρε καλοριφερ με φετες που χρειαζεταιιιιι!!!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχουυυυ πραγματικα βρε παιδι μου -τωωρα οοοολα εξηγούνται!!ειδατε βρε κοριτσια??

κοιμησου ησυχη καλη μου- θα γινουμε απο δω και εμπρος οι καλυτερες μαμαδοφιλεναδομανουλίτσες στο φορουμ!!!
κατι ελεγε μεσα μου οτι σε εχουμε παρεξηγησει.... rabbit

chicken

chicken
κουκίδα άνοιξε τα ντουλάπια, πάω να φέρω το καλοριφέρ afro

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
]quote="NELLY P"]
natali-maria έγραψε:
athanasia 2 έγραψε:σκεφτομαι αυτο που ειπε ο γιος μου το μεσημερι.Μετα απο 3ωρο χιονοπολεμο με τα φιλαρακια του εξω στην αυλη ,μπηκε και λεει: αχ σπιτι ,ζεστη,φαγακι μαμακα,οικογενεια ,φιλοι ..ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μιας και ειμαι χωρισμενη μαμα.Αισθανθηκα οτι τα παιδια μου νιωθουν ασφαλεια και αυτο ειναι μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σημερα.

Εγραψες το παραπάνω η απάντηση μου παρακάτω..

Συγνώμη βρε Αθανασία μας δουλεύεις?12 σελίδες σου γράφαμε οτι εμείς ζούμε όλα αυτά και μας είπες οτι κοιμόμαστε και τώρα πετάς εσύ στο ίδιο συννεφάκι με εμάς?Μωρε μπράαααααααααααααβο!!Βλέπω είσαι σταθερή στις απόψεις σου Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!
Μα με τα παιδια μου ζω υπεροχα ,ο αντρας ηταν το προβλημα και το λυσαμε με επιτυχια ,μην μπερδευεσαι και μην τα συγχεεις .Και παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Εδω μιλαω για το παιδι μου .Ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαι[/quote]

Που είδες να ειρωνεύομαι το παιδί σου και ποια είσαι επιτέλους?Ούτε ο Τσάκ Νόρις να ΄σουνα!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:κουκίδα άνοιξε τα ντουλάπια, πάω να φέρω το καλοριφέρ afro

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

θα τους ξυπνησω ρε ολους και θα φαω και ξυλο μετα αχαχαχαχαχχαχαχαχ

chicken

chicken
litsakos έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μετά ή πρίν? Α, όλα κιόλα αν δεν σε δέρνει πριν κοιμηθεί να τον χωρίσεις. Ψευτοευτιχισμένη!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

litsakos έγραψε:

εγω θελω να μεινει η Αθανασια! γιατι η ουσια ειναι μια... δεν υπαρχει Αθανασια Laughing Laughing Laughing Laughing

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαααχχ τα δικα μας καλοριφερ δεν φτανουν- θα παμε και στου γείτονα (οχι τιποτα αλλο -δεν το χουμε και κρυφο στο σπίτι μας)

.......
παψτε και είμαστε και συνονόματες!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να κοιμηθω!!!!!!!!μην γραψετε πολλα και αυριο δεν μπορω να σας διαβασω!!!!!γιατι θα βαλω τους αντρες σας να σας δωσουν σιπλη μεριδα ξυλο και θα γινω πολυ αγενης!!!!!!!

το νου σας!!!!!!!!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

chicken

chicken
koukida έγραψε:αχαχαααχχ τα δικα μας καλοριφερ δεν φτανουν- θα παμε και στου γείτονα (οχι τιποτα αλλο -δεν το χουμε και κρυφο στο σπίτι μας)

.......

και εσένα Τσάκ σε λένε? Razz Razz

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
koukida έγραψε:αχαχαααχχ τα δικα μας καλοριφερ δεν φτανουν- θα παμε και στου γείτονα (οχι τιποτα αλλο -δεν το χουμε και κρυφο στο σπίτι μας)

.......

χαχαχαχα μωρε εσυ πιανεις πουλια στον αέρα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:

.......

ααααααααααχαχαχχαχαχαχαχα σταματαααααα

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
chicken έγραψε:

.......

ααααααααααχαχαχχαχαχαχαχα σταματαααααα

Σταματήστεεεεεεεεεεεεε Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κορίτσια
ωρα για ξυλο! Razz

chicken

chicken
koukida έγραψε:

χαχαχαχα μωρε εσυ πιανεις πουλια στον αέρα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/quote]

Τα πιάνω και τα κουνάω γιατί πετάω τώρα με το νέο μου πανί για σίδερο! (Εγώ δεν χρησιμοποιώ σιδερόπανο, είμαι μια δυστυχισμένη)

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια,Νελυ οτι να ναι τελοσπαντων κανε ενα κοπο αν δεν σου ειναι δυσκολο και γραψε στο θεμα σου αυτα τα περι αρθρου που εγραψες εδω...οχι τιποτα αλλο αλλα κ εμεις οι κακομοιρες γυναικουλες εδω μεσα δικαιουμαστε λιγο ρησπεκτ.
Α και επισης παλι αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε και την διαχειριστρια του φορουμ να κλειδωσει το ευγενεστατο θεματακι σου,αν και θα το κανουμε εμεις.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να στε ολες καλα με κανατε και γελασα!
κατουρηθηκα δηλαδη στα γελια!!!!!!!!!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:καληνυχτα κορίτσια
ωρα για ξυλο! Razz

chicken έγραψε:
koukida έγραψε:

χαχαχαχα μωρε εσυ πιανεις πουλια στον αέρα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τα πιάνω και τα κουνάω γιατί πετάω τώρα με το νέο μου πανί για σίδερο! (Εγώ δεν χρησιμοποιώ σιδερόπανο, είμαι μια δυστυχισμένη)[/quote]

Χαχαχχαχχαχα!Ε!Δεν υποφέρεστε!ΧΑχαχχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις