26 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Τετ Φεβ 01, 2012 4:12 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Έλα ρε Κατ! Καλά που δε βγήκε ο άντρας σου! Οι άντρες σε αυτά δε σκέφτονται! Και ο δικός μου έτσι κάνει! Ό,τι ακούει να πάει να δει! Κάτσε Χριστιανέ μου! Ξέρεις τι έχουν αυτοί;;; Και αν έχουν όπλα;;; Ήμαρτον!
Με την πεθερά μου το σκηνικό έχει ως εξής: Το παιδάκι που θα αναλάβω το βρήκα μέσω εκείνης γιατί κάνει babysitting σε αυτό και στα αδερφάκια του. Είχε έρθει ο μπαμπάς τους στο σπίτι προχθές και όταν έμαθε ότι ασχολούμαι με αγγλικά μου είπε να αναλάβω το γιο του. Εγώ δέχτηκα και μου είπε να σκεφτώ την τιμή και θα μιλούσαμε την επόμενη μέρα.
Όταν έφυγε ο άνθρωπος με ρώτησε πόσα θα του πω την ώρα;; Κι εγώ σαν χαζή της είπα ότι σκέφτομαι να του πω 10 ευρώ.
Την άλλη μέρα (χθες) πήγε εκείνη για δουλειά και έκατσε και τα μίλησε με τον πατέρα. Όταν ήρθε σπίτι μου λέει: είπε ο τάδε (πατέρας) κατά τις 6 να πάτε με τον Τάσο από κει να μιλήσετε αν μπορείτε. Μου είπε, λέει, πως θα σου πει για 10 ευρώ την ώρα. Τη ρωτάω εγώ "εσείς του είπατε ή σας το είπε από μόνος του; "Όχι παιδάκι μου" λέει. "Μόνος του μου το είπε".
Επειδή είναι σε διπλανό χωριό είπα στον πεθερό μου να με πάει (γιατί δε θέλω να παίρνει το αυτοκίνητο ο Τάσος γιατί δεν έχει ακόμα δίπλωμα και φοβάμαι μήπως μας σταματήσει καμιά αστυνομία). Τσουπ, έρχεται και αυτή δήθεν να την αφήσουμε στη μάνα της. Έλα όμως που μου κατέβηκαν τσούρμο από το αμάξι όλοι μαζί και ήρθαν μέσα στο σπίτι! (και η κουνιάδα μαζί, αυτή πάει πακέτο με τη μάνα της, μην κλάσει και δεν το ακούσει!).
Anyway, το ξεπερνάω αυτό. Καθόμαστε με τον άνθρωπο να μιλήσουμε, συμφωνήσαμε για τις ώρες, όλα καλά, όλα ωραία. Μου λέει για την τιμή. "Η πεθερά σου" μου λέει "μου είπε ότι σκεφτόσουν για 10 ευρώ" εγώ!
Θα μου πείτε τώρα πως εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, δε μου έκανε και κάτι τραγικό. Αλλά το θέμα είναι πως αν αρχίσουμε έτσι, να ανακατεύεται λίγο από δω λίγο από κει, θα καταλήξουμε στο να ανακατεύεται πολύ! Και εν πάσει περιπτώσει, μου είπε ψέματα! Αφού τη ρώτησα! Γιατί δε μου είπε την αλήθεια;;;
αρχισαν τα οργανα ρε τι πραγμα πια αυτο,με την αποψη σε ολα και το ανακατεμα...ελενα μαζι τους μενεις?αν ναι ...σπιτι αλλου γρηγορα