Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
305 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 305 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Έλα ρε Κατ! Καλά που δε βγήκε ο άντρας σου! Οι άντρες σε αυτά δε σκέφτονται! Και ο δικός μου έτσι κάνει! Ό,τι ακούει να πάει να δει! Κάτσε Χριστιανέ μου! Ξέρεις τι έχουν αυτοί;;; Και αν έχουν όπλα;;; Ήμαρτον!

Με την πεθερά μου το σκηνικό έχει ως εξής: Το παιδάκι που θα αναλάβω το βρήκα μέσω εκείνης γιατί κάνει babysitting σε αυτό και στα αδερφάκια του. Είχε έρθει ο μπαμπάς τους στο σπίτι προχθές και όταν έμαθε ότι ασχολούμαι με αγγλικά μου είπε να αναλάβω το γιο του. Εγώ δέχτηκα και μου είπε να σκεφτώ την τιμή και θα μιλούσαμε την επόμενη μέρα.

Όταν έφυγε ο άνθρωπος με ρώτησε πόσα θα του πω την ώρα;; Κι εγώ σαν χαζή της είπα ότι σκέφτομαι να του πω 10 ευρώ.

Την άλλη μέρα (χθες) πήγε εκείνη για δουλειά και έκατσε και τα μίλησε με τον πατέρα. Όταν ήρθε σπίτι μου λέει: είπε ο τάδε (πατέρας) κατά τις 6 να πάτε με τον Τάσο από κει να μιλήσετε αν μπορείτε. Μου είπε, λέει, πως θα σου πει για 10 ευρώ την ώρα. Τη ρωτάω εγώ "εσείς του είπατε ή σας το είπε από μόνος του; "Όχι παιδάκι μου" λέει. "Μόνος του μου το είπε".

Επειδή είναι σε διπλανό χωριό είπα στον πεθερό μου να με πάει (γιατί δε θέλω να παίρνει το αυτοκίνητο ο Τάσος γιατί δεν έχει ακόμα δίπλωμα και φοβάμαι μήπως μας σταματήσει καμιά αστυνομία). Τσουπ, έρχεται και αυτή δήθεν να την αφήσουμε στη μάνα της. Έλα όμως που μου κατέβηκαν τσούρμο από το αμάξι όλοι μαζί και ήρθαν μέσα στο σπίτι! (και η κουνιάδα μαζί, αυτή πάει πακέτο με τη μάνα της, μην κλάσει και δεν το ακούσει!).

Anyway, το ξεπερνάω αυτό. Καθόμαστε με τον άνθρωπο να μιλήσουμε, συμφωνήσαμε για τις ώρες, όλα καλά, όλα ωραία. Μου λέει για την τιμή. "Η πεθερά σου" μου λέει "μου είπε ότι σκεφτόσουν για 10 ευρώ" Shocked Shocked Shocked εγώ!

Θα μου πείτε τώρα πως εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, δε μου έκανε και κάτι τραγικό. Αλλά το θέμα είναι πως αν αρχίσουμε έτσι, να ανακατεύεται λίγο από δω λίγο από κει, θα καταλήξουμε στο να ανακατεύεται πολύ! Και εν πάσει περιπτώσει, μου είπε ψέματα! Αφού τη ρώτησα! Γιατί δε μου είπε την αλήθεια;;;

αρχισαν τα οργανα Shocked ρε τι πραγμα πια αυτο,με την αποψη σε ολα και το ανακατεμα...ελενα μαζι τους μενεις?αν ναι ...σπιτι αλλου γρηγορα

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Έλα ρε Κατ! Καλά που δε βγήκε ο άντρας σου! Οι άντρες σε αυτά δε σκέφτονται! Και ο δικός μου έτσι κάνει! Ό,τι ακούει να πάει να δει! Κάτσε Χριστιανέ μου! Ξέρεις τι έχουν αυτοί;;; Και αν έχουν όπλα;;; Ήμαρτον!

Με την πεθερά μου το σκηνικό έχει ως εξής: Το παιδάκι που θα αναλάβω το βρήκα μέσω εκείνης γιατί κάνει babysitting σε αυτό και στα αδερφάκια του. Είχε έρθει ο μπαμπάς τους στο σπίτι προχθές και όταν έμαθε ότι ασχολούμαι με αγγλικά μου είπε να αναλάβω το γιο του. Εγώ δέχτηκα και μου είπε να σκεφτώ την τιμή και θα μιλούσαμε την επόμενη μέρα.

Όταν έφυγε ο άνθρωπος με ρώτησε πόσα θα του πω την ώρα;; Κι εγώ σαν χαζή της είπα ότι σκέφτομαι να του πω 10 ευρώ.

Την άλλη μέρα (χθες) πήγε εκείνη για δουλειά και έκατσε και τα μίλησε με τον πατέρα. Όταν ήρθε σπίτι μου λέει: είπε ο τάδε (πατέρας) κατά τις 6 να πάτε με τον Τάσο από κει να μιλήσετε αν μπορείτε. Μου είπε, λέει, πως θα σου πει για 10 ευρώ την ώρα. Τη ρωτάω εγώ "εσείς του είπατε ή σας το είπε από μόνος του; "Όχι παιδάκι μου" λέει. "Μόνος του μου το είπε".

Επειδή είναι σε διπλανό χωριό είπα στον πεθερό μου να με πάει (γιατί δε θέλω να παίρνει το αυτοκίνητο ο Τάσος γιατί δεν έχει ακόμα δίπλωμα και φοβάμαι μήπως μας σταματήσει καμιά αστυνομία). Τσουπ, έρχεται και αυτή δήθεν να την αφήσουμε στη μάνα της. Έλα όμως που μου κατέβηκαν τσούρμο από το αμάξι όλοι μαζί και ήρθαν μέσα στο σπίτι! (και η κουνιάδα μαζί, αυτή πάει πακέτο με τη μάνα της, μην κλάσει και δεν το ακούσει!).

Anyway, το ξεπερνάω αυτό. Καθόμαστε με τον άνθρωπο να μιλήσουμε, συμφωνήσαμε για τις ώρες, όλα καλά, όλα ωραία. Μου λέει για την τιμή. "Η πεθερά σου" μου λέει "μου είπε ότι σκεφτόσουν για 10 ευρώ" Shocked Shocked Shocked εγώ!

Θα μου πείτε τώρα πως εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, δε μου έκανε και κάτι τραγικό. Αλλά το θέμα είναι πως αν αρχίσουμε έτσι, να ανακατεύεται λίγο από δω λίγο από κει, θα καταλήξουμε στο να ανακατεύεται πολύ! Και εν πάσει περιπτώσει, μου είπε ψέματα! Αφού τη ρώτησα! Γιατί δε μου είπε την αλήθεια;;;

και βασικά αυτό αφορά μόνο εσένα και τη δουλειά σου!!!!!! θηρίο είμαι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
την επομενη φορά να μην ξαναπεις κι εσύ τίποτα που δεν την αφορά.
δεν σου λέω να τσακωθείς αλλά να την έχεις λίγο σε απόσταση γιατί την βλέπω έτοιμη για ανακάτεμα

glyka

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια είμαι η γλυκά είμαι 29 χρονών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι αρχές Μάρτη!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα εγω λεω να μη δινεις σημασια ... η αδιαφορια αποδυναμωνει τους παντες... αν ξαναγινει κατι βαλε τον αντρα σου να της μιλησει και να πει πως "εκεινου" δεν του αρεσε αυτη η συμπεριφορα ωστε να της κοπει λιγο ο αερας.. αυτο που εγινε δεν ειναι σοβαρο ειμαι σιγουρη πως στη ζυγαρια γερνουν τα καλα της πεθερας σου... ολες λιγο πολυ κατι μπορει να κανουν.. το θεμα ειναι να μην γινοντα υπερβολικες σε σημειο να σου δημιουργουν προβλημα.. κοιτα να τακτοποιηθεις με τον αντρα σου κ να εισαι χαρουμενη με τη δουλιτσα που βρηκες..αυριο μεθαυριο θα κανεις κ ενα μπεμπε και πιστεψε με θα τη χρειαστεις την πεθερα σου... και θα ειναι εκει ειμαι σιγουρη... δες την σαν οικογενεια τωρα..ολα καλα θα πανε εισαι με τον αντρα σου τωρα και ολα θα τα αντιμετωπισετε μαζι! μη χαλαει τιποτα την ψυχολογια σου!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:Ελενα εγω λεω να μη δινεις σημασια ... η αδιαφορια αποδυναμωνει τους παντες... αν ξαναγινει κατι βαλε τον αντρα σου να της μιλησει και να πει πως "εκεινου" δεν του αρεσε αυτη η συμπεριφορα ωστε να της κοπει λιγο ο αερας.. αυτο που εγινε δεν ειναι σοβαρο ειμαι σιγουρη πως στη ζυγαρια γερνουν τα καλα της πεθερας σου... ολες λιγο πολυ κατι μπορει να κανουν.. το θεμα ειναι να μην γινοντα υπερβολικες σε σημειο να σου δημιουργουν προβλημα.. κοιτα να τακτοποιηθεις με τον αντρα σου κ να εισαι χαρουμενη με τη δουλιτσα που βρηκες..αυριο μεθαυριο θα κανεις κ ενα μπεμπε και πιστεψε με θα τη χρειαστεις την πεθερα σου... και θα ειναι εκει ειμαι σιγουρη... δες την σαν οικογενεια τωρα..ολα καλα θα πανε εισαι με τον αντρα σου τωρα και ολα θα τα αντιμετωπισετε μαζι! μη χαλαει τιποτα την ψυχολογια σου!

Κανω την παραθεση γιατι ειμαι απολυτα συμφωνη. Ξερεις κι εγω εχω μικροπροβληματακια με τη μαμα μου, η οποια ειναι ολιγον εως πολυ νευρικη. Τωρα που δουλευω πολλες ωρες, τη χρειαζομαι αναγκαστικα... Μη χαλιεσαι καλη μου για τετοια μικροπραγματα στην ουσια- υπαρχουν πολυ χειροτερα, πιστεψε με! (ανευ παρεξηγησεως παντα)

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκεφτομαι οτι κριμα που δεν το εστρωσε τελικα και πρεπει να παω για δουλεια...!!! ειχα επενδυσει στην σημερινη μερα!!!!!!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ, έχεις δίκιο σε αυτά που λες, κι εγώ τα σκέφτομαι, γι' αυτό άλλωστε δεν είπα και τίποτα, το άφησα να περάσει έτσι. Αλλά για να μπορέσουμε να συμβιώσουμε, έστω για το λίγο χρονικό διάστημα που χρειάζεται να συμβιώσουμε, πρέπει ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Και ένα πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να ανακατεύονται στη δουλειά μου! Αυτό νομίζω πως είναι αυτονόητο.

Και για να μη με περάσουν και για χαζή, ότι δεν το κατάλαβα, σκέφτηκα να πω στη μάνα μου σήμερα να πάρει τηλέφωνο και να έχει κάνει δήθεν κάτι ανάλογο και να της τα χώσω και να ακούει η πεθερά. Γιατί καλή καλή, δε μιλάω δε μιλάω, αλλά άμα με πατήσεις θα γίνω στρίγγλα και δε θα αρέσει σε κανέναν μετά!

Τουτουνάκι, συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, γι' αυτό και έδωσα τόπο στην οργή. Σκέφτομαι όμως πως για να μην έχουμε σοβαρότερα προβλήματα αργότερα, να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους από τώρα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

και βασικά αυτό αφορά μόνο εσένα και τη δουλειά σου!!!!!! θηρίο είμαι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
την επομενη φορά να μην ξαναπεις κι εσύ τίποτα που δεν την αφορά.
δεν σου λέω να τσακωθείς αλλά να την έχεις λίγο σε απόσταση γιατί την βλέπω έτοιμη για ανακάτεμα

Εγώ να δεις πόσο θηρίο ήμουν ειδικά χθες! Και εννοείται πως δεν της ξαναλέω τίποτα!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ!!!και εγω φοβαμαι μην μπουν σπιτι...φοβαμαι για τις μικρες!!!!Κατερινακι ευτυχως δεν σηκωθηκατε......
παντως δεν εχει σημασια σε ποιον οροφο μενεις.......στη ξαδερφη μου μπηκαν στον 5ο!!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες μανουλες δινετε το Humana ar στους ποσους βαθμούς το διαλυετε?? Γιατί εγώ το διακυβέρνηση στους 85 και πάλι μένουν κομμάτια μέσα στο μπιμπερο!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΥΟΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ DOPLER ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1834ΓΡ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 1906 ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ Shocked Shocked Shocked ΕΧΩ Κ ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΥΡΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΜΕ ΕΙΔΕ Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΝ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες μανουλες δινετε το Humana ar στους ποσους βαθμούς το διαλυετε?? Γιατί εγώ το διακυβέρνηση στους 85 και πάλι μένουν κομμάτια μέσα στο μπιμπερο!

Θα την βαζεις την σκονη οταν το νερο φτασει στην θερμοκρασια που ειναι για να το πιει το μωρο και θελει και καλο ανακατεμα...Εμενα δεν μου εκανε ποτε κομματια οταν το εκανα ετσι!! Καλυ επιτυχια

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lidiaki έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι όσες μανουλες δινετε το Humana ar στους ποσους βαθμούς το διαλυετε?? Γιατί εγώ το διακυβέρνηση στους 85 και πάλι μένουν κομμάτια μέσα στο μπιμπερο!

Θα την βαζεις την σκονη οταν το νερο φτασει στην θερμοκρασια που ειναι για να το πιει το μωρο και θελει και καλο ανακατεμα...Εμενα δεν μου εκανε ποτε κομματια οταν το εκανα ετσι!! Καλυ επιτυχια

Α σε ευχαριστώ πολύ!! εσύ ήσουν ευχαρίστημενη με αυτό το γάλα γιατί μου φαίνεται πολύ πηχτο και αγευστο! τώρα το άλλαξαμε λόγω γοπ.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη 25 έγραψε:
lidiaki έγραψε:

Α σε ευχαριστώ πολύ!! εσύ ήσουν ευχαρίστημενη με αυτό το γάλα γιατί μου φαίνεται πολύ πηχτο και αγευστο! τώρα το άλλαξαμε λόγω γοπ.

Ετσι ειναι ολα τα αναγωγικα γαλατα εχουνε μεσα χαρουπαλευρο για να πηζει γρηγορα στο στομαχι του μωρου και να μην τα βγαζουν..Κοιτα να δεις οταν ξεκινησα τα αντιαναγωγικα ελλατωθηκαν οι ρουκετες αλλα γαλα εβγαζαν απλα οχι τοσο πολυ οσο εβγαζαν με τα κανονικα γαλατα ..Στον γιο μου φαντασου το ειχα συνεχισει μεχρι 12 μηνων ...

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lidiaki έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
lidiaki έγραψε:

Ετσι ειναι ολα τα αναγωγικα γαλατα εχουνε μεσα χαρουπαλευρο για να πηζει γρηγορα στο στομαχι του μωρου και να μην τα βγαζουν..Κοιτα να δεις οταν ξεκινησα τα αντιαναγωγικα ελλατωθηκαν οι ρουκετες αλλα γαλα εβγαζαν απλα οχι τοσο πολυ οσο εβγαζαν με τα κανονικα γαλατα ..Στον γιο μου φαντασου το ειχα συνεχισει μεχρι 12 μηνων ...

LIDIAKI ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΜΑΙ.ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΥΝ. ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Κατερινιώ, έχεις δίκιο σε αυτά που λες, κι εγώ τα σκέφτομαι, γι' αυτό άλλωστε δεν είπα και τίποτα, το άφησα να περάσει έτσι. Αλλά για να μπορέσουμε να συμβιώσουμε, έστω για το λίγο χρονικό διάστημα που χρειάζεται να συμβιώσουμε, πρέπει ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Και ένα πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να ανακατεύονται στη δουλειά μου! Αυτό νομίζω πως είναι αυτονόητο.

Και για να μη με περάσουν και για χαζή, ότι δεν το κατάλαβα, σκέφτηκα να πω στη μάνα μου σήμερα να πάρει τηλέφωνο και να έχει κάνει δήθεν κάτι ανάλογο και να της τα χώσω και να ακούει η πεθερά. Γιατί καλή καλή, δε μιλάω δε μιλάω, αλλά άμα με πατήσεις θα γίνω στρίγγλα και δε θα αρέσει σε κανέναν μετά!

Τουτουνάκι, συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, γι' αυτό και έδωσα τόπο στην οργή. Σκέφτομαι όμως πως για να μην έχουμε σοβαρότερα προβλήματα αργότερα, να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους από τώρα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι!

ναι ρε συ φυσικα θα πρεπει να μην ανακατευονται και ο καλυτερος τροπος ειναι να το κοψει ο Τασος μια και καλη! απλα σκεψου πως κι εσυ τωρα πιεζεσαι αλλαξες πολη και ειναι λιγο δυσκολα μη τα παιρνεις ολα μεσα σου... για σενα το λεω

athina24 έγραψε:αχ!!!και εγω φοβαμαι μην μπουν σπιτι...φοβαμαι για τις μικρες!!!!Κατερινακι ευτυχως δεν σηκωθηκατε......
παντως δεν εχει σημασια σε ποιον οροφο μενεις.......στη ξαδερφη μου μπηκαν στον 5ο!!!

αχ Αθηνουλα ο θεος να φυλαει μονο αυτο λεω! εχει μια σειρηνα ο αντρας μου απο τη δουλεια και σκεφτομαστε να τη βαλουμε τωρα.. ειναι πολυ δυνατη θα σηκωνει ολο το τετραγωνο στον αερα.. τι αλλο να κανουμε?

marinaki <3 <3 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΥΟΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ DOPLER ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1834ΓΡ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 1906 ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ Shocked Shocked Shocked ΕΧΩ Κ ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΥΡΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΜΕ ΕΙΔΕ Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΝ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ

μην πολυ δινεις σημασια στους υπερηχους εχουν αποκλιση..το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα! μπραβο σας Μαρινακι μου!

lidiaki έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
lidiaki έγραψε:

κι εμενα ετσι τα ιδια! και στις 2 κορες μου! υπομονη θα περασει αγαπη!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:Κατερινιώ, έχεις δίκιο σε αυτά που λες, κι εγώ τα σκέφτομαι, γι' αυτό άλλωστε δεν είπα και τίποτα, το άφησα να περάσει έτσι. Αλλά για να μπορέσουμε να συμβιώσουμε, έστω για το λίγο χρονικό διάστημα που χρειάζεται να συμβιώσουμε, πρέπει ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Και ένα πράγμα που δεν ανέχομαι είναι να ανακατεύονται στη δουλειά μου! Αυτό νομίζω πως είναι αυτονόητο.

Και για να μη με περάσουν και για χαζή, ότι δεν το κατάλαβα, σκέ

φτηκα να πω στη μάνα μου σήμερα να πάρει τηλέφωνο και να έχει κάνει δήθεν κάτι ανάλογο και να της τα χώσω και να ακούει η πεθερά. Γιατί καλή καλή, δε μιλάω δε μιλάω, αλλά άμα με πατήσεις θα γίνω στρίγγλα και δε θα αρέσει σε κανέναν μετά!

ναι ρε συ φυσικα θα πρεπει να μην ανακατευονται και ο καλυτερος τροπος ειναι να το κοψει ο Τασος μια και καλη! απλα σκεψου πως κι εσυ τωρα πιεζεσαι αλλαξες πολη και ειναι λιγο δυσκολα μη τα παιρνεις ολα μεσα σου... για σενα το λεω

athina24 έγραψε:αχ!!!και εγω φοβαμαι μην μπουν σπιτι...φοβαμαι για τις μικρες!!!!Κατερινακι ευτυχως δεν σηκωθηκατε......

αχ Αθηνουλα ο θεος να φυλαει μονο αυτο λεω! εχει μια σειρηνα ο αντρας μου απο τη δουλεια και σκεφτομαστε να τη βαλουμε τωρα.. ειναι πολυ δυνατη θα σηκωνει ολο το τετραγωνο στον αερα.. τι αλλο να κανουμε?

marinaki <3 <3 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΥΟΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ DOPLER ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1834ΓΡ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 1906 ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ Shocked Shocked Shocked ΕΧΩ Κ ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΥΡΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΜΕ ΕΙΔΕ Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΝ ΗΤΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ

μην πολυ δινεις σημασια στους υπερηχους εχουν αποκλιση..το θεμα ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα! μπραβο σας Μαρινακι μου!

lidiaki έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
lidiaki έγραψε:

κι εμενα ετσι τα ιδια! και στις 2 κορες μου! υπομονη θα περασει αγαπη!

Άσε Κατερίνα αφού μου πνίγεται το παιδί από το γάλα που βγάζει!τα έχω δει όλα!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη σε καταλαβαινω κ μενα τα ιδια και φοβομουν πολυ! ασε που μεσα στη μερα αλλαζαμε 5 αλλαξιες .. ξερω τι περνας..υπομονη... να τον βαζεις να κοιμαται με ελαφρως σηκωμενο το στρωματακι απο κατω.. να εχει κλιση δηλαδη και αν μπορεις πλαγια... το ιδιο γαλα επαιρνα κ εγω... απο Ελλαδα το παιρνεις?? στη Γερμανια το εχουν με 5 ευρω απο κει το επιαρνα εγω για 6 μηνες

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χιονίζει!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109

http://changedyourlife.blogspot.com/

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:Αγαπη σε καταλαβαινω κ μενα τα ιδια και φοβομουν πολυ! ασε που μεσα στη μερα αλλαζαμε 5 αλλαξιες .. ξερω τι περνας..υπομονη... να τον βαζεις να κοιμαται με ελαφρως σηκωμενο το στρωματακι απο κατω.. να εχει κλιση δηλαδη και αν μπορεις πλαγια... το ιδιο γαλα επαιρνα κ εγω... απο Ελλαδα το παιρνεις?? στη Γερμανια το εχουν με 5 ευρω απο κει το επιαρνα εγω για 6 μηνες
Από το φαρμακειο και έχει 17 ευρώ το μικρο το κουτί άσε!!!πως τα έπαιρνε από Γερμανία κατερινακι μου?

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenalamprini έγραψε:Χιονίζει!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109

Αχ τι ώραια!!εδώ έχει συνεφια και τσουχτερο κρύο!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 534787

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη 25 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:Χιονίζει!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 328109

Αχ τι ώραια!!εδώ έχει συνεφια και τσουχτερο κρύο!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 2 534787

με το ζόρι κρατάω τη μικρή μη βγεί έξω!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:Αγαπη σε καταλαβαινω κ μενα τα ιδια και φοβομουν πολυ! ασε που μεσα στη μερα αλλαζαμε 5 αλλαξιες .. ξερω τι περνας..υπομονη... να τον βαζεις να κοιμαται με ελαφρως σηκωμενο το στρωματακι απο κατω.. να εχει κλιση δηλαδη και αν μπορεις πλαγια... το ιδιο γαλα επαιρνα κ εγω... απο Ελλαδα το παιρνεις?? στη Γερμανια το εχουν με 5 ευρω απο κει το επιαρνα εγω για 6 μηνες
Από το φαρμακειο και έχει 17 ευρώ το μικρο το κουτί άσε!!!πως τα έπαιρνε από Γερμανία κατερινακι μου?

αχ μην το κανεις αυτο...ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα ...θα σου βαλω ενα θεμα απο δω να διαβασεις και να καταλαβεις... μπορεις να γλυωσεις πολλααααα λεφτα μπες εδω

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://www.apo-rot.de/&ei=hagUTqKTF4qf-Qbt1-zbDQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dapo%2Brot%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DM3C%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26channel%3Ds%26biw%3D1272%26bih%3D831%26prmd%3Divns

θα πατησεις για τη μητερα και το παιδι μετα παιδικες τροφες και humana εχει εκει το γαλα με 4,96

θα βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα για αγορες στο ιντερνετ και σε μια εβδομαδα θα εχεις τα γαλατα σου....

οποτε εχεις χρονο διαβασε και αυτο το θεμα να δεις ποσες σωθηκανε

http://forum.eimaimama.gr/t6789-topic?highlight=%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια.μεγεια το #22.
τ κρυο ειναι αυτο και τι τυχερες που στα μερη σας χιονιζει.θελω και εγω.και η κορη μου ακομα πιο πολυ,ολο με ρωταει ποτε θα χιονισει να παιξουμε χιονοπολεμο.αυριο λενε θα ριξει και εδω,για να δουμε...

κατερινα κριμα ρε συ για το αυτοκινητο,αλλα καλυτερα που δεν βγηκατε.ποτε δεν ξερεις.αυτοκινητα ξαναγοραζονται οπως ειπε και η φλωρα 'η η λιτσα(δεν θυμαμαι καλα,sorry.)

ελενα υπομονη.μικρη εισαι ακομα και θα μαθεις,οταν ρωτανε κατι λεμε "δεν ξερω"και τελος.και μην δινεις πολυ σημασια.

τι αλλο δεν θυμαμαι.
εγω σημερα δεν εστειλα το κοριτσι μου σχολειο,σιγα μην εβγαινα με την παγωνια εξω.το μεσημερι απλωσα ρουχα και ειχε και ηλιο και τα ρουχα παγωσαν.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με αφορμη μια φωτο μιας κουκλας ντυμενη κουνελος......σκεφτηκα να ρωτησω και εσας κοριτσια τι θα ντυσετε τα μικρα σας??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις