Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλησπερα κοριτσια.μεγεια το #22.
τ κρυο ειναι αυτο και τι τυχερες που στα μερη σας χιονιζει.θελω και εγω.και η κορη μου ακομα πιο πολυ,ολο με ρωταει ποτε θα χιονισει να παιξουμε χιονοπολεμο.αυριο λενε θα ριξει και εδω,για να δουμε...

κατερινα κριμα ρε συ για το αυτοκινητο,αλλα καλυτερα που δεν βγηκατε.ποτε δεν ξερεις.αυτοκινητα ξαναγοραζονται οπως ειπε και η φλωρα 'η η λιτσα(δεν θυμαμαι καλα,sorry.)

ελενα υπομονη.μικρη εισαι ακομα και θα μαθεις,οταν ρωτανε κατι λεμε "δεν ξερω"και τελος.και μην δινεις πολυ σημασια.

τι αλλο δεν θυμαμαι.
εγω σημερα δεν εστειλα το κοριτσι μου σχολειο,σιγα μην εβγαινα με την παγωνια εξω.το μεσημερι απλωσα ρουχα και ειχε και ηλιο και τα ρουχα παγωσαν.

να σαι καλα Γεωργια μου! ουτε εγω πηγα σημερα τη Φωτεινη!!! κοπανα! Razz

athina24 έγραψε:με αφορμη μια φωτο μιας κουκλας ντυμενη κουνελος......σκεφτηκα να ρωτησω και εσας κοριτσια τι θα ντυσετε τα μικρα σας??

εμενα λες ε?? τη μοστραρα κι εδω! χαχαχαχαχα! και που να δεις πηρα κι ενα καπελο κουνελου για μενα! πολυ πλακα εχει! και τωρα θελω να παω βολτααααααα Sad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα την ειδα!!!!!!!θα ντυθεις και εσυ κουνελακι?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:τωρα την ειδα!!!!!!!θα ντυθεις και εσυ κουνελακι?

το καπελο πηρα μονο! θελω φετος να φοραω το κατιτις μου! η στολη θα με παχαινε μωρε γι'αυτο δεν την πηρα
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mama katerina"]

το καπελο πηρα μονο! θελω φετος να φοραω το κατιτις μου! η στολη θα με παχαινε μωρε γι'αυτο δεν την πηρα
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool [/quote

και εγω γι αυτο δεν ντυνομαι........φοβαμαι μηπως η στολη με παχαινει......οποτε η μονη στολη που θα μου ταιριαζε ειναι ΑΡΚΟΥΔΑ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="athina24"]
mama katerina έγραψε:

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool [/quote

και εγω γι αυτο δεν ντυνομαι........φοβαμαι μηπως η στολη με παχαινει......οποτε η μονη στολη που θα μου ταιριαζε ειναι ΑΡΚΟΥΔΑ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ρε τρελαρα μου

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα τι γλυκο κουνελακι ειναι αυτο!!!!!
σου ρχεται να το φας.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="athina24"]
mama katerina έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσαι.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:με αφορμη μια φωτο μιας κουκλας ντυμενη κουνελος......σκεφτηκα να ρωτησω και εσας κοριτσια τι θα ντυσετε τα μικρα σας??

To μικρακι μου μαλλον δν θαχει βγει ακομα,η αν εχει βγει θαναι πολυ μωρο για να το κανω κατι,οποτε το πολυ πολυ κανα σκουφακι να της βαλω πιο ετσι ζουζουνιαρικο.
Η μεγαλη εχει 2 στολες της Αντονελλας (βλ.Παττυ),αλλα θελει λεει να ντυθει μαγισσα!

Κι τι μου ειπε μαλιστα????Εβλεπε ενα φυλλαδιο του καρφουρ με στολες,κι μου λεει μαμα,να παμε αποκει να παρουμε στολες τις εχει πανακριβες!!!!!!!
Μαλλον εννοουσε φθηνες!!!!
Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 328109

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια. Φλω ευχαριστώ για τις ευχές στο #21!

Κόρες έχω κάτι νεύρα... Έγινε χθες ένα σκηνικό με την πεθερά μου που με έβγαλε από τα ρούχα μου! Καλή, χρυσή, αλλά κάνει κάτι μ...λακίες ώρες ώρες...

αυτα θα τα εχεις τωρα λιγο πολυ! εκει θα μεινετε μαζι τους? αν βρειτε σπιτι να πατε λιγο πιο μακρια!..

γεια σας κοριτσια εμας μας μπηκε τελεια ο μηνας! εχτες γυρω στις 3 ειμασταν στο κρεββατι με τον αντρα μου κ ακουσα εναν θορυβο εξω..τον ξυπνησα και σταθηκαμε λιγο να ακουσουμε, μετα απο λιγο ακουστηκε η μηχανη απο το αυτοκινητο του αδερφου του και επειδη ειναι προισταμενος ασφαλειας ειπαμε πως καπου παει... ελα ομως που εκεινη την ωρα του κλεβανε το αυτοκινητο Shocked στεναχωρεθηκα που δεν βγηκαμε αλλα απο την αλλη σκεφτομαστε μηπως ηταν καλυτερα ετσι..ολα γινανε πολυ γρηγορα! ειμαι να σκασω Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 3 534787

Ελενα....και καλη και χρυση να ειναι η συμβιωση δεν θα ειναι καλη Rolling Eyes
Εδω 10 μερες μειναμε στον πατερα μου το καλοκαιρι που μετακομιζαμε και στο τελος ηθελα να τον μπουφλισω!Και βοηθουσε,και κραταγε τα παιδια,αλλα η τριβη ...τριβη!

Κατερινα ευτυχως που δεν βγηκατε!!!! Shocked
Ακου τι λεμε!Να φοβασαι να βγεις να υπερασπιστεις την περιουσια σου!!

trilly έγραψε:βρε κοριτσια ποσο εχει πεσει η ποιοτητα της ζωης μας με ολα αυτα που γινονται?
ειναι δυνατον να φοβομαστε μεσα στο ιδιο μας το σπιτι? εγω τελευταια εκει που δεν κλειδωνα ποτε, κλειδαμπαρωνομαι μεχρι και την μερα! κι ολο σκεφτομαι, αν μπουν, τι θα γινει με το παιδι? εδω μπαινουν μεσα στα σπιτια, καθονται 2-3 ωρες τρωνε κιολας σιχτιρι, και μαλιστα πλακωνουν και στον ξυλο. εχω κατι νευρα τωρα.. Twisted Evil

Πραγματικα! εγω δεν κοιμαμαι πια το μεσημερι,βαζω τα παιδια για υπνο και να νυσταζω καθομαι ξυπνια. Οταν ημουν εγκυος στην μικρη κοιμομουν με τον γιο μου,ενος ετους αυτος, κ ακουσα θορυβο,σηκωθηκα κ ρωτησα ποιος ειναι κ μου απαντησαν "ρεκλαμα,ρεκλαμα" κ εφυγαν τροχαδην! Τελικα ληστεψαν το ακριβως απο κατω διαμερισμα που ελειπαν οι ανθρωποι. Δλδ σκεφτομουν αν δεν σηκωνομουν θα εμπαιναν σε μας?12 το μεσημερι ολο αυτο,απο τοτε καθομαι σαν τον μπαστακα ξυπνια!

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα ....

http://hawk-girl.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
[quote="mama katerina"]
athina24 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ρε τρελαρα μου
κουκλα κουκλα τελεια .

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε Κατ, τι αστέρι κουνελάκι είναι αυτό;;;;; Δωστης ένα ρουφηχτό από μένα!

Λιτς, έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και τρελαίνομαι! Πρέπει επειγόντως να την κάνουμε γιατί δε μας βλέπω καλά! Θα μου πεις, εδώ επιβιώσαμε από τη συμβίωση με τη μάνα μου, εδώ θα κολλήσουμε; Αλλά θέλω πια σαν τρελή να μείνουμε τα δυο μας, όπως τον παλιό καλό καιρό!

Γεωργία, αυτό θα κάνω. Θα λέω ένα "θα δούμε" και τέλος!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:Αγαπη σε καταλαβαινω κ μενα τα ιδια και φοβομουν πολυ! ασε που μεσα στη μερα αλλαζαμε 5 αλλαξιες .. ξερω τι περνας..υπομονη... να τον βαζεις να κοιμαται με ελαφρως σηκωμενο το στρωματακι απο κατω.. να εχει κλιση δηλαδη και αν μπορεις πλαγια... το ιδιο γαλα επαιρνα κ εγω... απο Ελλαδα το παιρνεις?? στη Γερμανια το εχουν με 5 ευρω απο κει το επιαρνα εγω για 6 μηνες
Από το φαρμακειο και έχει 17 ευρώ το μικρο το κουτί άσε!!!πως τα έπαιρνε από Γερμανία κατερινακι μου?

αχ μην το κανεις αυτο...ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα ...θα σου βαλω ενα θεμα απο δω να διαβασεις και να καταλαβεις... μπορεις να γλυωσεις πολλααααα λεφτα μπες εδω

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://www.apo-rot.de/&ei=hagUTqKTF4qf-Qbt1-zbDQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dapo%2Brot%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DM3C%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26channel%3Ds%26biw%3D1272%26bih%3D831%26prmd%3Divns

θα πατησεις για τη μητερα και το παιδι μετα παιδικες τροφες και humana εχει εκει το γαλα με 4,96

θα βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα για αγορες στο ιντερνετ και σε μια εβδομαδα θα εχεις τα γαλατα σου....

οποτε εχεις χρονο διαβασε και αυτο το θεμα να δεις ποσες σωθηκανε

http://forum.eimaimama.gr/t6789-topic?highlight=%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Κατερινακι σε ευχαριστώ παρά πολύ ειλικρινά με σωνεις!! Razz

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλησπερα κοριτσια.μεγεια το #22.
τ κρυο ειναι αυτο και τι τυχερες που στα μερη σας χιονιζει.θελω και εγω.και η κορη μου ακομα πιο πολυ,ολο με ρωταει ποτε θα χιονισει να παιξουμε χιονοπολεμο.αυριο λενε θα ριξει και εδω,για να δουμε...

κατερινα κριμα ρε συ για το αυτοκινητο,αλλα καλυτερα που δεν βγηκατε.ποτε δεν ξερεις.αυτοκινητα ξαναγοραζονται οπως ειπε και η φλωρα 'η η λιτσα(δεν θυμαμαι καλα,sorry.)

ελενα υπομονη.μικρη εισαι ακομα και θα μαθεις,οταν ρωτανε κατι λεμε "δεν ξερω"και τελος.και μην δινεις πολυ σημασια.

τι αλλο δεν θυμαμαι.
εγω σημερα δεν εστειλα το κοριτσι μου σχολειο,σιγα μην εβγαινα με την παγωνια εξω.το μεσημερι απλωσα ρουχα και ειχε και ηλιο και τα ρουχα παγωσαν.

να σαι καλα Γεωργια μου! ουτε εγω πηγα σημερα τη Φωτεινη!!! κοπανα! Razz

εμενα λες ε?? τη μοστραρα κι εδω! χαχαχαχαχα! και που να δεις πηρα κι ενα καπελο κουνελου για μενα! πολυ πλακα εχει! και τωρα θελω να παω βολτααααααα Sad

Ένα πανέμορφο ροζ κουνελάκι!!!Είναι μια κούκλα να σου ζήσει!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

stefanakos

stefanakos
ελενα θα σου πω και εγω οπως τα αλλα κοριτσια να φιγετε να ζησετε οι δυο σας. εμενα και εγω οταν εμεινα εγκυος στα πεθερικα για 2 χρονια , ξερω πως νιωθεις. εμενα παρολο που δεν ανακαντευοντουσαν ελεγα οτι το καλυτερο ηταν να ζουμε μονοι μας και οπως εγινε. υπομονη και ευχομαι να πατε στο δικο σας σπιτι.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:ελενα θα σου πω και εγω οπως τα αλλα κοριτσια να φιγετε να ζησετε οι δυο σας. εμενα και εγω οταν εμεινα εγκυος στα πεθερικα για 2 χρονια , ξερω πως νιωθεις. εμενα παρολο που δεν ανακαντευοντουσαν ελεγα οτι το καλυτερο ηταν να ζουμε μονοι μας και οπως εγινε. υπομονη και ευχομαι να πατε στο δικο σας σπιτι.

2 χρόνια ε;; Πω πω.. Ελπίζω για μας να είναι πολύ λιγότερο! Χαχαχαχα! Αλλιώς δε με βλέπω να αντέχω! Μόλις βάλουμε κάτι στην άκρη (χρήματα εννοώ) την κάναμε!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Ρε Κατ, τι αστέρι κουνελάκι είναι αυτό;;;;; Δωστης ένα ρουφηχτό από μένα!

Λιτς, έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι και τρελαίνομαι! Πρέπει επειγόντως να την κάνουμε γιατί δε μας βλέπω καλά! Θα μου πεις, εδώ επιβιώσαμε από τη συμβίωση με τη μάνα μου, εδώ θα κολλήσουμε; Αλλά θέλω πια σαν τρελή να μείνουμε τα δυο μας, όπως τον παλιό καλό καιρό!

Φύγετε όσο είναι νωρίς γιατί απο μικροπράγματα ξεκινάνε όλες και χώνουν τη μύτη τους και αλλού!!
Έμεινα έγκυος και τους είπαμε οτι θα φύγουμε και άρχισαν το οτι τους πέρνουμε το μωρό μέσα απο το σπίτι!!!Γέννησα και μου έσπασε τα νεύρα γιατί έκλαιγε η κυρία που δεν είχε το μωρό στο δωμάτιο της!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:
elena25 έγραψε:Ρε Κατ, τι αστέρι κουνελάκι είναι αυτό;;;;; Δωστης ένα ρουφηχτό από μένα!

Φύγετε όσο είναι νωρίς γιατί απο μικροπράγματα ξεκινάνε όλες και χώνουν τη μύτη τους και αλλού!!
Έμεινα έγκυος και τους είπαμε οτι θα φύγουμε και άρχισαν το οτι τους πέρνουμε το μωρό μέσα απο το σπίτι!!!Γέννησα και μου έσπασε τα νεύρα γιατί έκλαιγε η κυρία που δεν είχε το μωρό στο δωμάτιο της!!

πωωωω!για πολλες μαπες λεμε!

stefanakos

stefanakos
elena25 έγραψε:
stefanakos έγραψε:ελενα θα σου πω και εγω οπως τα αλλα κοριτσια να φιγετε να ζησετε οι δυο σας. εμενα και εγω οταν εμεινα εγκυος στα πεθερικα για 2 χρονια , ξερω πως νιωθεις. εμενα παρολο που δεν ανακαντευοντουσαν ελεγα οτι το καλυτερο ηταν να ζουμε μονοι μας και οπως εγινε. υπομονη και ευχομαι να πατε στο δικο σας σπιτι.

2 χρόνια ε;; Πω πω.. Ελπίζω για μας να είναι πολύ λιγότερο! Χαχαχαχα! Αλλιώς δε με βλέπω να αντέχω! Μόλις βάλουμε κάτι στην άκρη (χρήματα εννοώ) την κάναμε!
ναι μαζεψτε λεφτα. εγω δεν ηθελα να μεινουμε στην αρχη εκει, αλλα ο άντρας μου μου ειπε οτι μας παραχωρουν το ενα δωματιο για να μας βοηθησουν ο αντρας μου δουλευε αλλα εγω ημουν ανεργη. πηγαμε εκει βεβαια δεν θελω να ειμαι αχαριστη γιατι μας βοηθησαν πολυ εκεινη την περιοδο. μολις γεννησα και βρηκα δουλεια κατευθειαν πηραμε δανειο και αγορασαμε το σπιτι μας. καποιες φορες σκεφτομαι οτι ο θεος ειναι πολυ γεναιοδωρος μαζι μου, μου εφερε το τελειο σπιτι για εμας. ελπιζω να συμβει και σε εσας το ιδιο.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:
Γέννησα και μου έσπασε τα νεύρα γιατί έκλαιγε η κυρία που δεν είχε το μωρό στο δωμάτιο της!!

Shocked Shocked Shocked Μα κι εσύ βρε πουλάκι μου, γιατί το πήρες στο δωμάτιό σου;;;; Πού ακούστηκε ξανά αυτό το πράγμα;;; Μάνα και να έχει το μωρό της μαζί της;;; Παράλογη είσαι κοπελιά...

stefanakos έγραψε:ναι μαζεψτε λεφτα. εγω δεν ηθελα να μεινουμε στην αρχη εκει, αλλα ο άντρας μου μου ειπε οτι μας παραχωρουν το ενα δωματιο για να μας βοηθησουν ο αντρας μου δουλευε αλλα εγω ημουν ανεργη. πηγαμε εκει βεβαια δεν θελω να ειμαι αχαριστη γιατι μας βοηθησαν πολυ εκεινη την περιοδο. μολις γεννησα και βρηκα δουλεια κατευθειαν πηραμε δανειο και αγορασαμε το σπιτι μας. καποιες φορες σκεφτομαι οτι ο θεος ειναι πολυ γεναιοδωρος μαζι μου, μου εφερε το τελειο σπιτι για εμας. ελπιζω να συμβει και σε εσας το ιδιο.

Μακάρι να έρθουν και για μας καλά τα πράγματα και σύντομα! Για να μην είμαι αχάριστη να πω πως κι εμάς μας βοηθάνε και σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Αλλά όσο καλοί και να είναι καταλαβαίνω πως 2 νοικοκυρές σε ένα σπίτι δε χωράνε! Πόσω μάλλον που εδώ είμαστε 3! Βάζω και την αγαπημένη κουνιαδούλα μέσα!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
Γέννησα και μου έσπασε τα νεύρα γιατί έκλαιγε η κυρία που δεν είχε το μωρό στο δωμάτιο της!!

Shocked Shocked Shocked Μα κι εσύ βρε πουλάκι μου, γιατί το πήρες στο δωμάτιό σου;;;; Πού ακούστηκε ξανά αυτό το πράγμα;;; Μάνα και να έχει το μωρό της μαζί της;;; Παράλογη είσαι κοπελιά...

Γαιδούρα είμαι να θέλω το μωρό κοντά μου!!!Εγώ το γέννησα?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:
elena25 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:

Έλα ντε! Δεν έχεις καταλάβει το ρόλο σου μου φαίνεται!

Εμένα η πεθερά μου (ώντας ακόμη φοιτήτρια εγώ) μου είχε πει το εξής θεϊκό:

Κάντε ένα μωράκι και φέρτε το σε μένα να το μεγαλώσω!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
elena25 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:

Έλα ντε! Δεν έχεις καταλάβει το ρόλο σου μου φαίνεται!

Εμένα η πεθερά μου (ώντας ακόμη φοιτήτρια εγώ) μου είχε πει το εξής θεϊκό:

Κάντε ένα μωράκι και φέρτε το σε μένα να το μεγαλώσω!

ναι...μαλιστα,και σε μας ετσι ελεγε "να το φερετε να το χω εγω,να βγαινετε,να πατε τις βολτες σας,να κοιμαται εδω μπλαμπλαμπλα" και μετα...μην τον ειδατε τον Παναη! "Απαπαπ γω τοσο μωρο δεν το κραταω μονη μου!Να περασει τους 6 μηνες!Να περασει τους 12 μηνες!Να περασει τους Χ μηνες!", ο μικρος ειναι 3 και κατι τωρα.Μονη της δεν μας τα κραταει και τα δυο,ουτε για μιση ωρα.Γενικως δλδ αν δεν εχουμε και δευτερο ανθρωπο (εναν απο τους παππουδες) δεν μπιορουμε να τα αφησουμε και να παμε για εναν ρημαδοκαφε. Οποτε κοριτσια....οπου ακουτε για πολλα κερασια κρατηστε μικρο καλαθι. Φοβαται,κατανοητο.Αλλα....μην το ανοιγεις το ρημαδι κ ταζεις!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

ναι...μαλιστα,και σε μας ετσι ελεγε "να το φερετε να το χω εγω,να βγαινετε,να πατε τις βολτες σας,να κοιμαται εδω μπλαμπλαμπλα" και μετα...μην τον ειδατε τον Παναη! "Απαπαπ γω τοσο μωρο δεν το κραταω μονη μου!Να περασει τους 6 μηνες!Να περασει τους 12 μηνες!Να περασει τους Χ μηνες!", ο μικρος ειναι 3 και κατι τωρα.Μονη της δεν μας τα κραταει και τα δυο,ουτε για μιση ωρα.Γενικως δλδ αν δεν εχουμε και δευτερο ανθρωπο (εναν απο τους παππουδες) δεν μπιορουμε να τα αφησουμε και να παμε για εναν ρημαδοκαφε. Οποτε κοριτσια....οπου ακουτε για πολλα κερασια κρατηστε μικρο καλαθι. Φοβαται,κατανοητο.Αλλα....μην το ανοιγεις το ρημαδι κ ταζεις!

δηλαδή τη στρουμφίσατε; Laughing Laughing Laughing Laughing

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις