676 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Κυρ Φεβ 05, 2012 1:24 pm
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
χααχα αναγκαστικα καποια στιγμη γινομαστε πολυ καχυποπτες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kastallia έγραψε:Θελω να απαντησω και στο θεμα με τις ιωσεις και βλεπω δυο ολοκαινουρια μελη με κοντινη ημερομηνια εγγραφης και δισταζω να απαντησω...εχω αρχισει να γινομαι παρανοΪκη και γω λες και δεν υπηρξα και γω ολοκαιρνουριο μελος προσφατα.
[b]valerakievelinaki έγραψε:natali-maria έγραψε:[b]valerakievelinaki έγραψε:natali-maria έγραψε:black beauty έγραψε:αντε κανε διαλειμμα και μετα ξαναφορα τα γαντια του μποξ και ελα!
Nαταλι-Μαρια με φοβιζεις,σου εστειλα και μνμ ππωπω λυπαμαι τον ανθρωπο που θα σου κανει κακο δεν γλιτωνει μετα απο σενα χεχεχ
ασχετο τι ζωδιο εισαι?
Βρε Μαρία με έκανες και γέλασα !Τι φοβάσαι μαρή ?Δεν είμαι αυτο που δείχνω !!!Δεν πειράζω κανέναν πίστεψε με!!!Είμαι Ζυγός!!
για-αυτο-σε-γουσταρω-λατρευω-ζυγακιααααα!!!
Βαρβαρούλα μου !!!!
[b]black beauty έγραψε:καλα Ναταλι οταν ειδα να μιλαει ετσι η αλλη,εσενα σκεφτηκα,λεω που ειναι το βαρυ πυροβολικο!
πως τα περασες στην εξοδο σου?
[b]black beauty έγραψε:xaxax Ναι μπελλ το ειδα!Μας δουλευει ψιλο γαζι στα μουτρα μας!
Ναι Ναταλι,μπορει και να βγηκε η να εγινε "αορατη",γιατι οσο σχολιαζε ηταν online!
θα μας κανει να νιωσουμε και τυψεις τωρα,ελεος!
black beauty έγραψε:xaxax Ναι μπελλ το ειδα!Μας δουλευει ψιλο γαζι στα μουτρα μας!
Ναι Ναταλι,μπορει και να βγηκε η να εγινε "αορατη",γιατι οσο σχολιαζε ηταν online!
θα μας κανει να νιωσουμε και τυψεις τωρα,ελεος!
αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!
Κορίτσια,θέλω την γνώμη σας σε κάτι!
Όχι,δεν είμαι έγγυος,μόνη και κατατρεγμένη..χαχαχα!!!!!
Την Παρασχευή γιορτάζει ο γιόκας μου και 2 μέρες μετά έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον άντρα μου.
Την Παρασχευή,λοιπόν,θα έχουμε κόσμο...
Σκέφτομαι να παραγγείλω μια τούρτα-έκπληξη...
Κολλάει στην γιορτούλα???Ή να το αφήσω καλύτερα???Για πείτε μου....
Ευάκι έγραψε:αλικακι έγραψε:Καλημερούδια!!!!
Κορίτσια,θέλω την γνώμη σας σε κάτι!
Όχι,δεν είμαι έγγυος,μόνη και κατατρεγμένη..χαχαχα!!!!!
Την Παρασχευή γιορτάζει ο γιόκας μου και 2 μέρες μετά έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον άντρα μου.
Την Παρασχευή,λοιπόν,θα έχουμε κόσμο...
Σκέφτομαι να παραγγείλω μια τούρτα-έκπληξη...
Κολλάει στην γιορτούλα???Ή να το αφήσω καλύτερα???Για πείτε μου....
κολλαει βρε γιατι να μην κολλαει!!!αλλα αλλη φορα δε θα απασχολεις το φορουμ με τετοια μικροπραματα!!!!απο ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και πανω!!!και οσο το δυνατον πιο μπλεγμενες καταστασεις!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης