351 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 Παρ Φεβ 03, 2012 1:10 am
μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
ολα τα σατουρν εχουν γινει μιντια μαρκτ.εχει τετοιο μαγαζι στην ιερα οδο νομιζω,εκει διπλα στα γραφεια καποιου κομματος.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bell έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:το σιδεροπανο το πηρα απο τα media markt,δεν ειναι οπως τα απλα σιδεροπανα του εμποριου,ειναι λιγο πιο χοντρα απο αυτα που εχουν οι πρεσες.και επισης ειναι λιγο ακριβο,στοιχιζει γυρω στα 18-20Ε.αν και το ατμοσιδερο εχει δυνατο ατμο,πατωντας τα ρουχα μονο απο τη μια,ο ατμος περνα στο ρουχο,αντανακλα στο σιδεροπανο και το ρουχο σιδερωνεται και απο την κατω μερια.
Δυστυχώς δεν έχουμς τέτοιο Σ/Μ στη Β. Ελλάδα! Οταν κατέβω Αθήνα , θα ψάξω. Στην καλλιθέα έχει; ¨Εσςτω Μοσχάτο , ή Ταύρο;
CHRISLA2216 έγραψε:bell έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:το σιδεροπανο το πηρα απο τα media markt,δεν ειναι οπως τα απλα σιδεροπανα του εμποριου,ειναι λιγο πιο χοντρα απο αυτα που εχουν οι πρεσες.και επισης ειναι λιγο ακριβο,στοιχιζει γυρω στα 18-20Ε.αν και το ατμοσιδερο εχει δυνατο ατμο,πατωντας τα ρουχα μονο απο τη μια,ο ατμος περνα στο ρουχο,αντανακλα στο σιδεροπανο και το ρουχο σιδερωνεται και απο την κατω μερια.
Δυστυχώς δεν έχουμς τέτοιο Σ/Μ στη Β. Ελλάδα! Οταν κατέβω Αθήνα , θα ψάξω. Στην καλλιθέα έχει; ¨Εσςτω Μοσχάτο , ή Ταύρο;
το media mark δεν ειναι σ/μ.. (εκτος αν καταλαβα λαθος!) εννοεις το καταστημα με τα ηλεκτρονικα,κτλ, μπεμπινι? η' κανω λαθος??
bell έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΖΩΝΤΑΝΗ"!
didumomama έγραψε:Το μπεμπίνι, όπως κι εγώ το δικό μου, το βλέπουμε ον λάιν ενώ εσείς δεν μας βλέπεται....
Εγώ το έχω βάλει γιατί ξεχνάω να κλείνω τη σελίδα...
Kastallia έγραψε:Να πω τωρα κατι ασχετο και δυστυχως οχι ευχαριστο,αλλα με εχει φοβισει πολυ παρολο που δεν αφορα τη δικη μου οικογενεια.Ενα ανηψακι μου 3 ετων που παει παιδικο και εχει καταταλαιπωρηθει και αυτο με τις ιωσεις (οπως ο δικος μου,δυο μερες πηγαινε ,10 ελειπε απο ιωση,απλα εγω λογω εγκυμοσυνης τον σταματησα) πηγε μια μερα μετα τα Χριστουγεννα και μετα παλι παρουσιασε υψηλο πυρετο.Πηρε 2 αντιβιωσεις ,καμια βελτιωση.Νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο,με τα χιλια ζορια και κει καταφεραν στο τελος να του ριξουν τον πυρετο και το παιδι επειδη μετα απο τοσες μερες νοσηλεια αρχισε να δυσανασχετει,τελικα γυρισε σπιτι να συνεχισει εκει τη θεραπεια.Το θεμα που με τρομαζει ειναι οτι ακομα δεν εχουν βρει τι μικροβιο ειναι.Εχει κανει απειρες εξετασεις και μαλιστα η μια απο ο,τι μου ειπαν θα βγει σε ενα μηνα!!!Το μικροβιο παντως επηρεασε το αιμα του αλλα δεν μπορουν να βρουν τι ειναι!!!Με εχει κατατρομαξει αυτη η περιπτωση.Παντως νεα γριπη δεν ειναι.Εχετε ακουσει κατι παρομοιο;;;
bell έγραψε: Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που παραλείψετε να πάρετε μία δόση ξύλου:
Εάν πλησιάζει η ώρα΄για την επόμενη δόση, μην βάζετε τον άντρα σας να σας δείρει ντε και καλά.
Σε καμία περίπτωση μην διπλασιάζετε τις δόσεις ξύλου. Απλά αναμείνατε υπομονετικά μέχρι την επόμενη δόση.
Από τον Ε.Ο.ΔΑ.Γ Ελληνικός Οργανισμός Δαρμένων Γυναικών.
Kastallia έγραψε:Κοριτσια θελω τη γνωμη σας...ο ανδρας μου μου ζητησε να μη βαζω πολλη ντοματα στις φακες. και γενικα στα οσπρια γιατι εχει λιγο ουρικο οξυ..πρεπει να ζητησω διαζυγιο;;;Ειμαι πολυ υποχωρητικη που δεχτηκα και συμβιβαστηκα και οντως βαζω λιγη τωρα;;;Και να ειμαι ειλικρινης και μενα της ιδιας τελικα καλυτερα μου αρεσουν ετσι τα φαγια...λετε να εχω λεω ψεματα στον ιδιο μου τον εαυτο για να ωραιοποιω την κατασταση ενω επρεπε κανονικα να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι και να μη δεχτω τετοια προσβολη;;;;Βοηθηστε με ,ζω ενα δραμα!!!!
litsakos έγραψε:
Α ρε μπεμπινι 1!Αχ...αχ!Πηγα κ πηρα το σιδεροπανο και αναθεμα αν ειδα διαφορα στο σιδερο!3 ωρες εκανα να σιδερωσωωωω!!!
καλημερα,λιτσα απο που το πηρες το σιδεροπανο?
athanasia2/nelly p τσαμπα ψαχνετε εδω μεσα ιστοριες απιστιας και υποκρισιας!!ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΥΛΙΚΟ ΒΡΕ!το λεω να μην χανετε τον καιρο σας!η μπορειτε να αλλαξετε θεμα στο...αρθρο σας!γυναικες που πλεουν σε πελαγη ευτυχιας!athanasia 2 έγραψε:κοριτσια μην μας παρεξηγειτε ,γραφουμε ενα αρθρο για το ολο αυτο θεμα της απιστιας και της υποκρισιας με τη ΝELLY P.Αλλο θεμα ομως αυτο και αλλο αυτο με το παιδι μου .Παρακαλω να ανακαλεσετε
litsakos έγραψε:
Ρε Μαρια απο το σουπερ μαρκετ το πηρα,ενα της villeda.Xοντρο ειναι κ αυτο,γραφει οτι αντανακλα την θερμοτητα κ μειωνεται ο χρονος σιδερωματος.Λαθος πηρα?
Kastallia έγραψε:Κοριτσια θελω τη γνωμη σας...ο ανδρας μου μου ζητησε να μη βαζω πολλη ντοματα στις φακες. και γενικα στα οσπρια γιατι εχει λιγο ουρικο οξυ..πρεπει να ζητησω διαζυγιο;;;Ειμαι πολυ υποχωρητικη που δεχτηκα και συμβιβαστηκα και οντως βαζω λιγη τωρα;;;Και να ειμαι ειλικρινης και μενα της ιδιας τελικα καλυτερα μου αρεσουν ετσι τα φαγια...λετε να εχω λεω ψεματα στον ιδιο μου τον εαυτο για να ωραιοποιω την κατασταση ενω επρεπε κανονικα να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι και να μη δεχτω τετοια προσβολη;;;;Βοηθηστε με ,ζω ενα δραμα!!!!
μπεμπινι 1 έγραψε:litsakos έγραψε:
Α ρε μπεμπινι 1!Αχ...αχ!Πηγα κ πηρα το σιδεροπανο και αναθεμα αν ειδα διαφορα στο σιδερο!3 ωρες εκανα να σιδερωσωωωω!!!
καλημερα,λιτσα απο που το πηρες το σιδεροπανο?
Ρε Μαρια απο το σουπερ μαρκετ το πηρα,ενα της villeda.Xοντρο ειναι κ αυτο,γραφει οτι αντανακλα την θερμοτητα κ μειωνεται ο χρονος σιδερωματος.Λαθος πηρα?
Μεντια μαρκτ εχει κ στην Κηφισιας στο Μαρουσι διπλα απο το avenue.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης