Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ώρες ώρες απλά απορώ.....που αγοράζουν θράσος να πάρω λίγο;;;; (Αυτό είναι από το άσμα πες μου που πουλάν καρδιές....αλλά τελος πάντων...)

Το είδατε το νέο θεματάκι από τη Νέλη;

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α, μήπως κάποιο κοριτσάκι από σας ξέρει κάποια εύκολη και νόστιμη συνταγή για τούρτα;
Αργούν λίγο τα γενέθλια των ζουζουνιών μου αλλά μαζεύω ιδέες για το μενού.....
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 417472

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και το δουλεμα συνεχιζεται....2ος γυρος...

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε, τι; Να μην βγάλουν τα "θέματα του περιοδικού" χωρίς κόπο και ειδικά χωρίς τρόπο;

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινάκι, ευχαριστώ κοριτσάκι!

Ρε, τι έχασα η γυναίκα χθες! Ο Τάσος βλέπεις είχε ορέξεις και άρχισε να με δέρνει από νωρίς!

Λιτς, όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη κάνε και ένα περασματάκι και από Καβάλα ρε! Τώρα με την Εγνατία, μία ώρα δρόμος είναι!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Μαρινάκι, ευχαριστώ κοριτσάκι!

Ρε, τι έχασα η γυναίκα χθες! Ο Τάσος βλέπεις είχε ορέξεις και άρχισε να με δέρνει από νωρίς!

Λιτς, όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη κάνε και ένα περασματάκι και από Καβάλα ρε! Τώρα με την Εγνατία, μία ώρα δρόμος είναι!

αν έρθει και η Λίτσα θα σκάσω από τη ζήλεια μου!!!!!! tongue

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω απλα ελεος...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:Α, μήπως κάποιο κοριτσάκι από σας ξέρει κάποια εύκολη και νόστιμη συνταγή για τούρτα;
Αργούν λίγο τα γενέθλια των ζουζουνιών μου αλλά μαζεύω ιδέες για το μενού.....
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
8 αβγά
2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
2 κούπες ζάχαρη

ΣΙΡΟΠΙ:
4 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη

ΚΡΕΜΑ:
3 κονσέρβες σαντιγί μόρφατ ή ερμόλ
Μετράμε με τις κονσέρβες 3 ζάχαρη άχνη
1 φλ. καφέ γάλα
2 βανίλιες
κονιάκ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Μαρέγκα τα ασπράδια. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη για λίγο και μετά ενώνουμε με τη μαρέγκα.
Χτυπάμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ανακατεύουμε στο αλεύρι τις βανίλιες και το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε σιγά σιγά
στα αβγά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. (Αυτή η δόση είναι για το μεγάλο ταψί της κουζίνας).

ΚΡΕΜΑ:
Αφρατεύουμε τη σαντιγί. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε το γάλα το κονιάκ και τις βανίλιες.

ΣΙΡΟΠΙ:
Για να μην λασπώσει το παντεσπάνι πρέπει και το κέικ και το σιρόπι να είναι κρύα.

Αν θέλετε πασπαλίζετε με καβουρδισμένα αμύγδαλα τριμμένα από πάνω.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΚΑ:
Στο παντεσπάνι διαλύουμε σε 9 κουταλιές της σούπας νερό 5 κουταλιές της σούπας κακάο.
Στην κρέμα διαλύουμε στο γάλα 1 1/2 κουταλιά της σούπας νες καφέ.

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θα σας μαλωσω,μα βαζετε τις συνταγες και στο θεμα με τις συνταγες να μην χανονται κριμα ειναι!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

αν έρθει και η Λίτσα θα σκάσω από τη ζήλεια μου!!!!!! tongue

Έλα κι εσύ ρε Φλω! Πες του άντρα σου να σε δείρει προκαταβολικά για όσες μέρες θα λείπεις και έλα!!! Θα κάνουμε πάρτυ λέμε!!!

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!
Εύκολο φαίνεται και μου τρέχουν ήδη τα σάλια...Αποθήκευσα τη σελίδα και θα την δοκιμάσω!!!!!
Να σαι καλά κουκλιτσα μου!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 417472 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 417472 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 417472

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:
elena25 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!
Εύκολο φαίνεται και μου τρέχουν ήδη τα σάλια...Αποθήκευσα τη σελίδα και θα την δοκιμάσω!!!!!
Να σαι καλά κουκλιτσα μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τίποτα! Είναι συνταγή μιας θείας μου. Η μόκα είναι θεϊκή! Ελπίζω να σου αρέσει!

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:
didumomama έγραψε:
elena25 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!
Να σαι καλά κουκλιτσα μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τίποτα! Είναι συνταγή μιας θείας μου. Η μόκα είναι θεϊκή! Ελπίζω να σου αρέσει!

Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει...Βγαίνει και μεγάλη άρα θα είναι ότι πρέπει για τα γενέθλια με τόσα άτομα....

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:

Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει...Βγαίνει και μεγάλη άρα θα είναι ότι πρέπει για τα γενέθλια με τόσα άτομα....

Ναι αυτό δεν το διευκρίνησα! Βγαίνει αρκετά μεγάλη, την κάνω για να καταλάβεις στο μεγάλο ταψί, αυτό που εφαρμόζει στην κουζίνα. Πω πω... Τώρα που είδα τη συνταγή μου τρέχουν τα σάλια! Μάλλον θα την κάνω το βράδυ και ας μη γιορτάζουμε κάτι! Χαχαχαχα!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
litsakos έγραψε:
Ρε Μαρια απο το σουπερ μαρκετ το πηρα,ενα της villeda.Xοντρο ειναι κ αυτο,γραφει οτι αντανακλα την θερμοτητα κ μειωνεται ο χρονος σιδερωματος.Λαθος πηρα?

Άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κι εγώ την ίδια πατάτα έκανα, της Vileda πήρα, γιατί είχα δει που λέχθηκε κάτι για το "μαγικό" σιδερόπανο. Κ ήταν κ ακριβό Rolling Eyes
Το μόνο που κέρδισα είναι ότι είναι ροζ κ πιο όμορφο από το προηγούμενο ξενέρωτο που είχα...

Τι να πω, μπορεί απλά να πήρα λάθος μάρκα, πάντως διαφορά δεν είδα Rolling Eyes

Ναι,με κανει να νιωθω καλυτερα ειναι η αληθεια Razz
Αυτο το ποζ που λες ειχα στην σιδερωστρα,αυτο που πηρα ειναι σαν αυτο που λεει η μπεμπινι,χοντρο,μεταλλικο χρωμα.
confused

[quote="μπεμπινι 1"]
litsakos έγραψε:
Kastallia έγραψε:Κοριτσια θελω τη γνωμη σας...ο ανδρας μου μου ζητησε να μη βαζω πολλη ντοματα στις φακες. και γενικα στα οσπρια γιατι εχει λιγο ουρικο οξυ..πρεπει να ζητησω διαζυγιο;;;Ειμαι πολυ υποχωρητικη που δεχτηκα και συμβιβαστηκα και οντως βαζω λιγη τωρα;;;Και να ειμαι ειλικρινης και μενα της ιδιας τελικα καλυτερα μου αρεσουν ετσι τα φαγια...λετε να εχω λεω ψεματα στον ιδιο μου τον εαυτο για να ωραιοποιω την κατασταση ενω επρεπε κανονικα να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι και να μη δεχτω τετοια προσβολη;;;;Βοηθηστε με ,ζω ενα δραμα!!!!

Σταματα να εθελοτυφλεις.Ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια,γινε gay κ μεγαλωσε τα παιδια σου με μια αλλη γυναικα.Βρες μια Νελυ κ συ!Μπορεις!

μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Α ρε μπεμπινι 1!Αχ...αχ!Πηγα κ πηρα το σιδεροπανο και αναθεμα αν ειδα διαφορα στο σιδερο!3 ωρες εκανα να σιδερωσωωωω!!! Laughing

καλημερα,λιτσα απο που το πηρες το σιδεροπανο?

Ρε Μαρια απο το σουπερ μαρκετ το πηρα,ενα της villeda.Xοντρο ειναι κ αυτο,γραφει οτι αντανακλα την θερμοτητα κ μειωνεται ο χρονος σιδερωματος.Λαθος πηρα?
Μεντια μαρκτ εχει κ στην Κηφισιας στο Μαρουσι διπλα απο το avenue.

λιτσα λαθος πηρες.ειπα οτι αυτο που πηρα δεν ειναι σαν των σουπερ μαρκετ,των σουπερ μαρκετ ειναι ψευτικα και ας ειναι βιλεντα.αυτο που σου λεω ειναι οπως το πανι της πρεσας και λιγο πιο χοντρο.το βρηκα μονο στα μεντια μαρκτ και ναι εχει στην κηφισιας τετοιο καταστημα,απεναντι στα αβενιου.συν του οτι ειναι ακριβο το πανι που σου λεω.
και κατι ασχετο,δουλεψες καποιο φεγγαρι στο αεροδρομειο?αν θες μου λες!

Οχι, δεν εχω δουλεψει σε αεροδρομιο ποτε, αλλη δουλεια κανω. Αλλα καποτε συχναζα λογω ταξιδιων, προ κρισης και προ τεκνων!

elena25 έγραψε:Μαρινάκι, ευχαριστώ κοριτσάκι!

1 ωρα ειναι μονο? Κατσε να παμε αρχικα,και θα το ριξω σαν ιδεα. Θα ναι περιορισμενες οι μερες μας γμτ,ανεβαινει για δουλεια ο συντροφος/πατερας//αντρουλης και με την ευκαιρια θα παμε παρεα να δω τα αδερφια μου. Αν μπορει να ξεκλεψει μια μερα χωρις δουλεια ισως να ερθουμε.Θα το ξερω νωριτερα κ θα σας πω.

Φλωωραααα! pirat

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρονια πολλα και αν εκατσοτησετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ

antonia32 lidiaki

να σας χαιρομαστεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρονια πολλα στα κοριτσουδια μας!!!!

Ο μικρος μου χθες σηκωσε πυρετακο..Σημερα μονο γκρινια εχει.Πρωτη φορα κοιμηθηκαμε μαζι και μου αρεσεεεε..
Η μανα μου ενδεχεται να φυγει για τουμπαι.Το αγορακι που προσεχει οι γονεις του φευγουν για εκει και της προτειναν να παει,Θελω πολυ να φυγει γιατι εδω δε θα βρει στην ηλικια της δουλεια παλι,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δε θα φυγει γιατι ειμαι στην μεση εγω κ το μωρο..Αχ,αυτες οι μανες,αχ....Με φοβιζει λιγο ολο αυτο γιατι παντα ειχα την μανα μου διπλα μου απο τοτε που γεννησα και ημουν ανετη,αλλα απο την αλλη μηπως να σταθω τελειως στα δικα μου ποδια???Λεω..
Δυσκολη αποφαση.Για κεινην..

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:χρονια πολλα και αν εκατσοτησετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ

antonia32 lidiaki

να σας χαιρομαστεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 130627

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!!Να χαίρεστε τις οικογενειές σας!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141

http://changedyourlife.blogspot.com/

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! Να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένες!

Ναι ρε Λιτς! Τέλεια θα είναι! Πες του στην τελική να σε δέρνει σε διπλές δόσεις! Δε θα συγκινηθεί έτσι;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Χρονια πολλα στα κοριτσουδια μας!!!!

Ο μικρος μου χθες σηκωσε πυρετακο..Σημερα μονο γκρινια εχει.Πρωτη φορα κοιμηθηκαμε μαζι και μου αρεσεεεε..
Η μανα μου ενδεχεται να φυγει για τουμπαι.Το αγορακι που προσεχει οι γονεις του φευγουν για εκει και της προτειναν να παει,Θελω πολυ να φυγει γιατι εδω δε θα βρει στην ηλικια της δουλεια παλι,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δε θα φυγει γιατι ειμαι στην μεση εγω κ το μωρο..Αχ,αυτες οι μανες,αχ....Με φοβιζει λιγο ολο αυτο γιατι παντα ειχα την μανα μου διπλα μου απο τοτε που γεννησα και ημουν ανετη,αλλα απο την αλλη μηπως να σταθω τελειως στα δικα μου ποδια???Λεω..

Περαστικα στον μικρο σου,πω ρε Τατιανα...αυτο θα πει να εισαι σε σταυροδρομι! Θελει δυναμη να αποφασισεις..

χρονια πολλα στα κοριτσια!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Περαστικα στον μικρο σου,πω ρε Τατιανα...αυτο θα πει να εισαι σε σταυροδρομι! Θελει δυναμη να αποφασισεις..

Δε ξερω ρε Λιτσα,ειναι ποοοολυ δυσκολη αποφαση.Θα μιλησουμε το βραδυ ειπαμε να δουμε γιατι σε ενα μηνα φευγουν.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:

Δε ξερω ρε Λιτσα,ειναι ποοοολυ δυσκολη αποφαση.Θα μιλησουμε το βραδυ ειπαμε να δουμε γιατι σε ενα μηνα φευγουν.

ΤΑΤΙΑνακι περαστικα σας μωλε...

βασικα πως θα της φανει να φυγει τωρα απο ελλαδα?οχι λογω κρισης αλλα λογω ηλικιας το εχει?σορρυ δεν ξερω και ποσο ειναι.Συν οτι θα σε σκεφτετε να σε αφησει μονη σου.
Μεγαλη κουβεντα-μεγαλη αποφαση.
Σαν 1η αποψη πως της ειδες?ενθουσιασμενη?σκεφτικη?

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια να με χαιρονται ολοι ....!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 16 783141

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε ποιες γιορταζουν κι δν εχω ιδεα??????Οποιες ειστε χρονια σας πολλα!!
Εγω καθομαι σκεφτομαι οτι εχω 2 πακετα πανες το νουμερο 2(3-6κιλα),συνολικα 190πανες.
Κι απο το νουμερο ενα ομως μονο 64 πανες.
Κι αναρωτιεμαι,αν χρειαζεται να παρω περισσοτερες απο το 1 νουμερο,γτ λογικα οπως υπολογισα με 6-8 πανες την ημερα θα κρατησουν 10μερες.
Κι δν ξερω τι να κανω.

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mη γραφετε συνταγες γιατι μπορει να τις δειτε δημοσιευμενες αλλου με υπογραφη αλλουνου...ρε τι παθαμε.Γιναμε πειραματοζωα,το καταλαβατε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις