Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν είπαμε η μπουμπουκίτσα θα ντυθεί μάγια μέλισσα ..το μπεμπίνι θα ντυθεί κατσαρίδα μια και είναι σκοτεινός τύπος.... η bell είπαμε θα ντυθεί ντετέκτιβ άμα θέλει παρέα θα πάω μαζί της .
Αχ κορίτσια μόνο να ξέρατε τι σκέφτομαι ...
lidiaki να τα εκατοστήσεις .

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Καλε ποιες γιορταζουν κι δν εχω ιδεα??????Οποιες ειστε χρονια σας πολλα!!
Εγω καθομαι σκεφτομαι οτι εχω 2 πακετα πανες το νουμερο 2(3-6κιλα),συνολικα 190πανες.
Κι απο το νουμερο ενα ομως μονο 64 πανες.
Κι αναρωτιεμαι,αν χρειαζεται να παρω περισσοτερες απο το 1 νουμερο,γτ λογικα οπως υπολογισα με 6-8 πανες την ημερα θα κρατησουν 10μερες.
Κι δν ξερω τι να κανω.

αν χρειαστεις αλλες ολο και καποιος θα παει να σου παρει τοτε..μην αγχωνεσαι!

Kastallia έγραψε:Mη γραφετε συνταγες γιατι μπορει να τις δειτε δημοσιευμενες αλλου με υπογραφη αλλουνου...ρε τι παθαμε.Γιναμε πειραματοζωα,το καταλαβατε;

ωχ εχει γινει και αυτο????

χρονια πολλα στα κοριτσια που εχουν γενεθλια!!!!!!!!!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναφερομαι στα περιοδικα ποικιλης υλης που εχουν ξεφυτρωσει στο φορουμ...βλ. θεματακια Αθανασιας-Νελης...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Αναφερομαι στα περιοδικα ποικιλης υλης που εχουν ξεφυτρωσει στο φορουμ...βλ. θεματακια Αθανασιας-Νελης...

καταλαβα... εγω παντως δεν πιστευω πως παιρνει υλικο για καποιο περιοδικο.. ολα μουφες ειναι κ τα ειπε για να καλυψει τη χαζομαρα που εκανε...πιστευω πως ειναι καθαρο τρολλ και μαλιστα το καλυτερο που εχει περασει ποτε! Smile

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
Kastallia έγραψε:Αναφερομαι στα περιοδικα ποικιλης υλης που εχουν ξεφυτρωσει στο φορουμ...βλ. θεματακια Αθανασιας-Νελης...

καταλαβα... εγω παντως δεν πιστευω πως παιρνει υλικο για καποιο περιοδικο.. ολα μουφες ειναι κ τα ειπε για να καλυψει τη χαζομαρα που εκανε...πιστευω πως ειναι καθαρο τρολλ και μαλιστα το καλυτερο που εχει περασει ποτε! Smile

Πραγματικα!Οσο θυμαμαι τη στηριξη που της δωσαμε τοτε που εγραψε για τα παιδια που βγαινουν βολτα με την γκομενα,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!Μηπως πρεπει να εγκαινιαστει απο τις διαχειριστριες νεα στηλη οπου θα παρεχει συμβουλες Online καποιος διακεκριμενος ψυχιατρος;;;

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ένα άτομο, πολύ μα πάρα πολύ θυμωμένο με ότι έχει περάσει και τα βάζει με όλους και με όλες.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:lidiaki να τα εκατοστήσεις .

Thanks..... Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 334590

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:χρονια πολλα και αν εκατσοτησετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ

antonia32 lidiaki

να σας χαιρομαστεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627
χρονια πολλα αντωνια και λυδιακι
να σας χαιρονται οι δικοι σας. Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978
tatijana έγραψε:Χρονια πολλα στα κοριτσουδια μας!!!!

Ο μικρος μου χθες σηκωσε πυρετακο..Σημερα μονο γκρινια εχει.Πρωτη φορα κοιμηθηκαμε μαζι και μου αρεσεεεε..
Η μανα μου ενδεχεται να φυγει για τουμπαι.Το αγορακι που προσεχει οι γονεις του φευγουν για εκει και της προτειναν να παει,Θελω πολυ να φυγει γιατι εδω δε θα βρει στην ηλικια της δουλεια παλι,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δε θα φυγει γιατι ειμαι στην μεση εγω κ το μωρο..Αχ,αυτες οι μανες,αχ....Με φοβιζει λιγο ολο αυτο γιατι παντα ειχα την μανα μου διπλα μου απο τοτε που γεννησα και ημουν ανετη,αλλα απο την αλλη μηπως να σταθω τελειως στα δικα μου ποδια???Λεω..
Δυσκολη αποφαση.Για κεινην..
περαστικα στον μικρο.πως ειναι σημερα?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Πραγματικα!Οσο θυμαμαι τη στηριξη που της δωσαμε τοτε που εγραψε για τα παιδια που βγαινουν βολτα με την γκομενα,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!Μηπως πρεπει να εγκαινιαστει απο τις διαχειριστριες νεα στηλη οπου θα παρεχει συμβουλες Online καποιος διακεκριμενος ψυχιατρος;;;

χαχαχαχαχα δεν ξερω παντως Κασταλλια αυτο παθαμε κι μεις πριν κατι μηνες με μια κοπελα που υποτιθεται δεν θελανε το μωρο οι γονεις της και χρειαζοτανε στηριξη..εκει να δεις σελιδες ολοκληρες να της συμπαραστεκονται τα κοριτσια (εγω δεν ειχα γραψει) και στο τελος αποδειχτηκε περιτρανα πως μας κοροιδεψε..μερικες κοπελες απο την απογοητευση που νιωσανε με τοση κοροιδια αποχωρησανε απο το φορουμ...γι'αυτο αν καμια φορα λεμε κατι πως μπορει να ειναι ψεμματα ειναι επειδη εχουμε καει πολλες φορες..απλα καμια φορα ισως παρει κ η μπαλλα καποια που λεει αληθεια...

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Καλε ποιες γιορταζουν κι δν εχω ιδεα??????Οποιες ειστε χρονια σας πολλα!!
Εγω καθομαι σκεφτομαι οτι εχω 2 πακετα πανες το νουμερο 2(3-6κιλα),συνολικα 190πανες.
Κι απο το νουμερο ενα ομως μονο 64 πανες.
Κι αναρωτιεμαι,αν χρειαζεται να παρω περισσοτερες απο το 1 νουμερο,γτ λογικα οπως υπολογισα με 6-8 πανες την ημερα θα κρατησουν 10μερες.
Κι δν ξερω τι να κανω.

αν χρειαστεις αλλες ολο και καποιος θα παει να σου παρει τοτε..μην αγχωνεσαι!

Kastallia έγραψε:Mη γραφετε συνταγες γιατι μπορει να τις δειτε δημοσιευμενες αλλου με υπογραφη αλλουνου...ρε τι παθαμε.Γιναμε πειραματοζωα,το καταλαβατε;

ωχ εχει γινει και αυτο????

χρονια πολλα στα κοριτσια που εχουν γενεθλια!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειστε καλα!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ένα άτομο, πολύ μα πάρα πολύ θυμωμένο με ότι έχει περάσει και τα βάζει με όλους και με όλες.

ναι μπορει...

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παντως η τωρινη περιπτωση ειναι κραυγαλεα απαραδεκτη ακομα και αν ειναι αυτο που λεει η giorgina.Ειναι σωστο να μας κανει πειραματοζωα εν αγνοια μας συλλεγοντας ταχα μου υλικο για περιοδικο;;;Επρεπε να το πει απο την αρχη αν ειναι ετσι και οποια ηθελε να απαντησει.Και μονο για αυτο πρεπει να τη διαγραψουν απο το φορουμ,αυτη ειναι η γνωμη μου.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Παντως η τωρινη περιπτωση ειναι κραυγαλεα απαραδεκτη ακομα και αν ειναι αυτο που λεει η giorgina.Ειναι σωστο να μας κανει πειραματοζωα εν αγνοια μας συλλεγοντας ταχα μου υλικο για περιοδικο;;;Επρεπε να το πει απο την αρχη αν ειναι ετσι και οποια ηθελε να απαντησει.Και μονο για αυτο πρεπει να τη διαγραψουν απο το φορουμ,αυτη ειναι η γνωμη μου.

συμφωνω...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Kastallia έγραψε:Παντως η τωρινη περιπτωση ειναι κραυγαλεα απαραδεκτη ακομα και αν ειναι αυτο που λεει η giorgina.Ειναι σωστο να μας κανει πειραματοζωα εν αγνοια μας συλλεγοντας ταχα μου υλικο για περιοδικο;;;Επρεπε να το πει απο την αρχη αν ειναι ετσι και οποια ηθελε να απαντησει.Και μονο για αυτο πρεπει να τη διαγραψουν απο το φορουμ,αυτη ειναι η γνωμη μου.

συμφωνω...
και εγω.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

συμφωνω...

ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!οριζοντιος καθετως και διαγωνιως μην σου πω!!!!!!!!περναω τελεια με τα θεματα!!!καιρο ειχα να γελασω τοσο!!!!!!!!!

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

Καταλαβαίνω τι λες αλλά -για μένα- δεν έχει νόημα η διαγραφή ενός μέλους ιδιαίτερα όταν αυτό είναι troll για τον απλούστατο λόγο οτι θα φτιάξει μετά άλλον λογαριασμό.
Εγώ νομίζω πως πολύ γελάσαμε με αφορμή αυτην την κοπέλα και πλέον είμαστε υποψιασμένες. Νομίζω πιο πολλά θα πετύχουμε αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που είμαστε τώρα με την κοπέλα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα οτι γελαμε το μονο σιγουρο...και ειδικα ατομα σαν εμενα που εχουμε κλειστει μεσα,σιγουρα μας ευεργετουν τα τρολ οποτε θα κανω μια δεηση προς τιμην τους!!!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχετο.Μολις παρατηρησα οτι κατω απο το avatar Μου ειναι γραμμενη η ηλικια που ειχα γραψει το 2011.Αλλαξε η χρονια,νομιζα οτι θα ανεβαινε αυτοματα το νουμερο με την αλλαγη του ετους.Δηλαδη αν δεν το αλλαξω θα λεει παντα 33;;;;;

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ερώτηση :ήταν ποτέ καμιά στο mammyland ; λέω τώρα αν ήταν το 2008-2009 υπάρχει λόγος Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 272517

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ασχετο.Μολις παρατηρησα οτι κατω απο το avatar Μου ειναι γραμμενη η ηλικια που ειχα γραψει το 2011.Αλλαξε η χρονια,νομιζα οτι θα ανεβαινε αυτοματα το νουμερο με την αλλαγη του ετους.Δηλαδη αν δεν το αλλαξω θα λεει παντα 33;;;;;

μετα τα γενεθλια σου θα αλλαξει

κοριτσια σημερα βρηκα μια κυρια στον παιδιατρο που μου ειπε πως η κορη της ειναι γραμμενη στο φορουμ... της ειπα για γαλατα και παμπερς.. μου ειπε πως θα της πει το ονομα μου... αμα με ακουει να μου πει!!!!!!!!!! Μαριααααα?

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βανια πες το.Αξιζει και μαλλον εχεις δικιο.Αυτη ειναι.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
tatijana έγραψε:
litsakos έγραψε:

Ο μικρος μου χθες σηκωσε πυρετακο..Σημερα μονο γκρινια εχει.Πρωτη φορα κοιμηθηκαμε μαζι και μου αρεσεεεε..
Η μανα μου ενδεχεται να φυγει για τουμπαι.Το αγορακι που προσεχει οι γονεις του φευγουν για εκει και της προτειναν να παει,Θελω πολυ να φυγει γιατι εδω δε θα βρει στην ηλικια της δουλεια παλι,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δε θα φυγει γιατι ειμαι στην μεση εγω κ το μωρο..Αχ,αυτες οι μανες,αχ....Με φοβιζει λιγο ολο αυτο γιατι παντα ειχα την μανα μου διπλα μου απο τοτε που γεννησα και ημουν ανετη,αλλα απο την αλλη μηπως να σταθω τελειως στα δικα μου ποδια???Λεω..

Περαστικα στον μικρο σου,πω ρε Τατιανα...αυτο θα πει να εισαι σε σταυροδρομι! Θελει δυναμη να αποφασισεις..

χρονια πολλα στα κοριτσια!

Δε ξερω ρε Λιτσα,ειναι ποοοολυ δυσκολη αποφαση.Θα μιλησουμε το βραδυ ειπαμε να δουμε γιατι σε ενα μηνα φευγουν.

ΤΑΤΙΑνακι περαστικα σας μωλε...

βασικα πως θα της φανει να φυγει τωρα απο ελλαδα?οχι λογω κρισης αλλα λογω ηλικιας το εχει?σορρυ δεν ξερω και ποσο ειναι.Συν οτι θα σε σκεφτετε να σε αφησει μονη σου.
Μεγαλη κουβεντα-μεγαλη αποφαση.
Σαν 1η αποψη πως της ειδες?ενθουσιασμενη?σκεφτικη?

Ευχαριστουμε Βιβη...Οσο για το πως την ειδα?Τα ματια τουμπανο απο το κλαμα...Δε νομιζω οτι θελει να φυγει και γενικοτερα τιποτα ευκολο δεν της εχει ερθει στην ζωη και μαλλον τα σκεφτεται ολα αυτα και την εχει ριξει...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:χρονια πολλα και αν εκατσοτησετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ

antonia32 lidiaki

να σας χαιρομαστεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627
χρονια πολλα αντωνια και λυδιακι
να σας χαιρονται οι δικοι σας. Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 130627 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 12978

περαστικα στον μικρο.πως ειναι σημερα?

Σημερα Ζορζετ δεν εχει πυρετο καθολου αλλα εχει γκρινιες και δε κοιμαται καλα...Ευχαριστω κι ολας.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ασχετο.Μολις παρατηρησα οτι κατω απο το avatar Μου ειναι γραμμενη η ηλικια που ειχα γραψει το 2011.Αλλαξε η χρονια,νομιζα οτι θα ανεβαινε αυτοματα το νουμερο με την αλλαγη του ετους.Δηλαδη αν δεν το αλλαξω θα λεει παντα 33;;;;;

θα αλλαξει μετα τα γενεθλια σου!!!
Βανια δεν μας λες να ξερουμε και εμεις που δεν ειμασταν!!!

bell

bell
βανια έγραψε:ερώτηση :ήταν ποτέ καμιά στο mammyland ; λέω τώρα αν ήταν το 2008-2009 υπάρχει λόγος Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 17 272517

Πες μου ότι μυαλό σου πήγε στη Χοπ!!!!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell η χοπ που είχε γίνει στη πορεία Νέλλυ.... καλά κορίτσια εκεί να δείτε γέλιο .... η φουκαριάρα η χοπ που στη πορεία έγινε Νέλλυ ήταν μικρή και έγκυος και φοιτήτρια και απο καλή οικογένεια και έμεινε έγκυος και την έδιωξαν οι δικοί της όμως εκείνη θα μεγάλωνε το παιδί της όπως η Μάρθα Βούρτση και δεν είχε λεφτά και όλες την λυπηθήκαμε και μάζευαν διάφορα και ετοιμαστήκαμε να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο ( εγω δεν μπόρεσα ) και πάνε τα κορίτσια στο ΄πρώτο νοσοκομείο τρώνε άκυρο στο δεύτερο το ίδιο , δεν βρήκαν καμία .... Να είναι με τα πράγματα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και φάγαμε το δούλεμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις